ali-msh
Member
پس شروع کردی دیگه به خیال خودت آرهراستش کم کم مجبورم ! دهنم رو باز کنم ! در مورد علی جان !
یادته سرورت توسط من دیفیس شد ؟ می خوای لینک هک شدنش رو بدم با تمام مشتریهاتون !
حسادت داره از چشم های همتون داد می زنه ! ببینم وقتی هزیه ای از من ندارم ! و ساپورت مالی می شم مرض دارم برم گرون بدم ؟
http://old.zone-h.org/defacements/mirror/id=4658948/
لینک هک شدن takmizban.com ! توسط خودم ! حالا تو هرچی می دونی ! بدون نفوذ انجام شده ! سایتهات رو که نمیخوای رو کنم ؟ و یا بگمت رو کدوم سرور هستی ! باقری وب ! UM !? اگه درست گفته باشم قزیش چیه ؟ چی شد ما از این سرور تونستیم وارد سرور تو بشیم ؟ باقری وب دات کام ! هان ! حالا تو جواب بده !
!
همون موقع هم بهت گفتم که اون دیفیس ها ( اگه بشه اسمشو دیفیس گذاشت ) کار شما بوده یا نه که خودتو به کوچه علی چپ زدی
طبق درخواست دوستان یه اپلود سنتر رو سایت گذاشتیم ( که سیستمش هم بچه ها خودمون نوشته بودن ) و اجازه آپلود فایلهایی مثل htm , html , php و ... رو هم دادیم حالا مثل بچه ها اومدی یه صفحه htm آپ کردی با خودش و لینکشو پیدا کردی اسم کارت هم میزاری دیفیس کردن !!!! همه جا هم جار زدی !! جالبه آقا اونوقت میگه سرور رو دیفیس کردیم ( جدیدنا سرور هم دیفیس میکنن یاد بگیرید بچه ها )
خودت هم میدونی که چی کار کردی کوچولو حالا واسه ما اومدی شاخ شدی !! اسم این هم هک نمیزارن
اون باقری هم که داری میگی ریسلر گرفته ازمون IQ
دیگه چی میخوای بگی ها . اینم از بچه بازی این دفعت
مدیر این هاستینگ دوست صمیمی من هستsilverhost.biz قضیه این چیه فکر کنم به گوش بعضی ها آشنا باشه
سوالی دارین ؟