100 مگ هاست 5000 تومن راسته؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.

vatanmusic

Well-Known Member
والا اگه ما چيزي غير از اين گفتيم شما يه نگاه به پستهاي اول من بنداز منم همين حرفو ميزدم ولي مثل اينكه بعضيا مي خواستن دعوا راه بندازه كه انداختن طوري نيست ما هم اماده هستيم

هم از علي و هم از vatamusic مي خوام دعوارو تموم کنن.
اخر ما نفهميدم جريان امنيت و .... مگاهاست چي شد.

ببينيد 1 ساعت خورده اي ديگه اذان ميزنه بايد بريم نمازبخونيم. بزارين قبل از اذان با خيال راحت چرت بزني.
اگه On هستيد اين موضوع رو تموم کنيد.

vatanmusic

Well-Known Member
ببین بهت میگم بیا تو یاهو میگی رفقات فلان
مطمئن باش من به کسی نگفتم چون خودم از پس شما چند تا بر میام
این رفیقت vatanmusic هم داره بد صحبت میکنه
منم با کسی دشمنی ندارم که بخوام باهاش رقابت نا سالم داشته باشم
در مورد رقابت سالمت هم بگم که خودت میدونی که چقدر ملتو ساپورت کردیم از طراحی سایت گرفته تا راهنمایی برای گرفتن ریسلر و سرور و ...
منم دیگه غلت بکنم با چند تا آدمی که معنی و مفهوم درست شبکه جهانی رو نمیفهمم بحث کنم همین و بس خوب خودتو نشون دادی
من ابله رو بگو . . . کی رو فکر میکردیم رفیق مائه ( چند روزی بود که باهات کار داشتم آن نمیشدی )
-----------
فقط بخاطر طولانی تر نشدن این بحث بی مورد و بی هدف دیگه به حرفهای بی پایه و اساس شما جواب نمیدم
هر تهمتی که به من زدین اشکال نداره ما گذشت میکنیم ( ما همیشه سعی کردیم با تمام وجود به کسی که از ما کمک یا راهنمایی خواسته یاری برسون و بارها ضررش رو دادیم )
آرزوی موفقیت براتون دارم امیدوارم که تو زمینه ی امنیت هم به دید حرفه ای نگاه کنید
دیگه تو این تاپیک چیزی نمینویسم ولی بدونید که این وصله ها به من نمیچسبه

اول اينكه من با كسي بد صحبت نكردم اين تو بودي كه لقب پيرزن ششصد ساله را به من دادي پس ببين تقصير خودته و مطمئن باش ما هيچ وقت كم نمياريم

در مورد اينكه ديگه تو اين تاپيك پستي نميدي ايول عزيز اين كارو همون اول بايد مي كردي الان خيلي دير شده به زودي خواهيد فهميد

در ضمن تا چند روز ديگه تو و امثال تو بايد هاستينگ هاتونا جمع كنيد چون سرور هاي مگا هاست داره آماده ميشه
تو جمع كردن هاستينگت اگه كمك خواستي بگو :twisted:

vatanmusic

Well-Known Member
:cool:
هم از علي و هم از vatamusic مي خوام دعوارو تموم کنن.
اخر ما نفهميدم جريان امنيت و .... مگاهاست چي شد.

مرسي عزيز
1- دعوا را ما نبايد تموم كنيم اونايي كه شروع كردن بايد تموم كنن
2- الان دوست من مسعود رفته بخوابه چون ديگه پست نميده اما من هستم و نميزارم كسي در مورد هاستينگ دوستم يه جوراي ديگه قضاوت كنه شما ميتوني بري چرت بزنيد اما من هستم:cool:

S4DEGH

Well-Known Member
چی داری میگی واسه خودت
چیه حالا واسه ما یار کشی میکنی . اومدی طرفداری رفیقت
این آقا سایتی رو میگه دیفیس کردم که دومینش ریجستر نشده اصلا
Domain.com = girtaweb.com--------->AVAILABLE
----------
بعدشم دوستانه داشتیم صحبت میکردیم که رفقای بی فرهنگ این آقا ریختن تو و زرت و پرت کردن
چیه حالا شماها هک هک میکنین لابد به اون نوک Platinum قرتون مینازید یا اون Scary Boys که هنوز حالیش نمیشه پرتال یعنی چی
بعدم یه لیست تو بلک نیوز درپیت نشون میدی که چی بشه
این هنوز نمیدونه که سایت هاستینگ رو روی دامنه IR نمیزارن اونوقت داره از سرور حرف میزنه و ...

مسئله پلاتینیوم چه ربطی به هاست داره ؟
جناب ali-msh عزیز !
من نمیدونم روی چه حسابی شما این مورد رو گفتی ؟ ببینید کدوم یک از کاربران بقول شما رفقای ما اومدن حرفی زدن در مورد هاست ویا نیوک !؟ من که اصلا خبر نداشتم ! وحید هم که مدیر سایت هست اونم خبر نداشه ! در واقع هیچ کسی خبر نداشه !
موضوع هاست هست ! نه چیز دیگه !

این حرف بی مورد شما خیلی برای من سنگین تموم شد و باید در رابطه با خود تو و سایت مشهد تیم تجدید نظر کنم چون همه بچه ها دیدن همیشه از مشهد تیم دفاع کردم ولی این بود مزد زحمت های من ؟؟؟!!!

امنیت هاست 1000% با امنیت پرتال فرق داره ... من تعجب میکنم شما که مدیر مشهد تیم هستی چطور این حرف رو میزنی !! کما اینکه این حرف مال یک فرد بی سواد هست !

برای مثال همین آفاق ...
تا بحال مورد هک نشده ! چرا !
چون اولا از لحاظ سرور امینیت خیلی بالاست بدلیل اینکه روی هاستی هست که حدود بیش از 20 سایت دولتی روی سرورش هست !
و درصد بسیار پایینی از پرتال !
هاست یک فضای بزرگ محصوب میشه که پرتال نصب شده یک قسمت کوچیکی از اون هست !
وقتی هکری پرتالی رو نتونه هک کنه میره سراغ سرور و اون رو در صورتی که امنیتش پایین باشه هک میکنه !
مثلا وقتی فایل های سرور پاک میشه ویا دیتابیس میپره ! ربطی به پرتال داره ؟؟؟؟
خب طبیعتا خیر !

این موضوع هم به تورنادو و گروهش مربوط میشه نه من یا آفاق !

من فقط بهش در ضمینه بازار و .. راهنمایی کردم و چیزی عاید من نمیشه !
و دومین نکته !
طبق قوانین در تاپیکی که مسائل هاست مطرح شده شما مسئله جدایی رو آوردی وسط و جو تاپیک رو خراب کردی و من با مدیران ارشد در رابطه با شما صحبت میکنم !

و کلام آخر ...

هاستی که تورنادو داره به ملت میفروشه 100% خودم تستش کردم و تاییدش میکنم !
این هاستی جهانی هست و فقط مختص ایران نیست ! و مثل جاهای دیگه نرفته سرور مجازی یا نمایندگی بگیره !

بلکه سرور اختصاصی داره ! که تمامی قطعاتش رو خودشون انتخاب و اسمبل کردن . یکی از بچه ها هم در آمریکا پیگیر تمامی مسائل و .. هست !
پس جای نگرانی برا هاست نیست !

:cool:

مرسي عزيز
1- دعوا را ما نبايد تموم كنيم اونايي كه شروع كردن بايد تموم كنن
2- الان دوست من مسعود رفته بخوابه چون ديگه پست نميده اما من هستم و نميزارم كسي در مورد هاستينگ دوستم يه جوراي ديگه قضاوت كنه شما ميتوني بري چرت بزنيد اما من هستم:cool:

بابا مهدی ای ولله ! تو دیگه کی هستی :D کارت بیست !
علی ! صحبتی که با یکی از مدیران مجید آنلاین به صورت تلفنی داشتم ، هنوزم نظرش این بود که باید هم قیمت بازار بدم ! ولی آخه بچه ها راستش من می خوام عادلانه اون چیزی که حقه بگیرم !
وقتی من یک قرون ندادم ! (به جز شارژ ماهانه اینترنت که بحثش جداس ) وقتی من اصلا پولی ندادم و صاحب مال که خودش پول داده هیچ مشکلی رو با ارزونتر کردن از همه جای ایران نمی بینه ! خوب می تونه بده ولی همین مدیر گرامی چیزی که برای من روشن کرد مساله اعتماده هستش ! که همه اولش شک می کنند ، کیه و چی کار می خواد بکنه ! چرا این همه ارزون ! ولی بالاخره باید تکون بخوریم ! شما حق دارید نتونید مثل ما ندید ! در نفوذی که به سرور های ایرانی داشتم سرور ها همش یا 15 گیگابایت بودند ! که یعنی VPSیا اینکه 80 گیگابایت که خوبه ، شما هزینه ی مستر کارت دارید و اینکه پول ایران در مقابل دلار بی ارزشه ! حتی در مورد درهم امارات هم همینطور ! :wink: حق دارید اگه این کار رو کنید به ضرر باشه ، ولی ما که تواناییش رو داریم ، فعلا برانامه ریزی شده ! الانش که اینجا پستهام رو ندیدن خیلی خوبه چون این دفعه دوم می شه !
ولی باشه از نظر شما ما کلاهبردار ، یک دلیل بیارید یکی از مشتری های ناراضی رو بیارید ، ببینید من به اینا بدی کردم ؟ پشتیبانی به اینا کم شد ؟ حتی هر پرتالی که بلد هم نبودیم هم نصب کردیم ،
ولی اسم یکی از دوستان نمی برم نمی خوام کوچک کنم ! در همین تاپیک ! که بد جوری به ما پرید ! نصب پلاتینیوم ! MT و نیوک و.... هر کدوم 5000 تومن 10000 تومن 15000 تومن !
آیا این درسته ؟ یا کار من اشتباهه ؟ که حتی دارم پشتیبانی پرتالشونم می کنم که چیزی اگه خواستند !
هنوز یک هفته فکر نکنم شده ! ، اینطوری دارن به سرمون می ریزن ! ولی برای ما حکم پیروزی رو داره ! چون همه به جنبش افتادند !
ولی خدایی این همه کار ، اشتباهه ؟
:)

Tornado جان مثل اینکه هاستینگ شما مشکل داره که شما جواب سوالات من و دوستان رو نمی تونی بدی.
سلمان 313 نوشته اصلي ارسال شده توسط
سلام
خوب بعضی از دوستان نگرانند از اینکه این هاست ارزان محصولات خودش رو ارائه می کنه و شاید بازار رو خراب کنه باید گفت که نباید نگران بود . به نظرم این بیشتر شبیه به دامپینگه ... کاری که چینیها می کنن ، جنس ارزان به شدت وارد بازار می کنن _ولو اینکه ضرر کنند_ و تمام رقبا رو حذف می کنند ... اونموقع که نیاز خودشون بالا رفت ، شروع به بالا بردن قیمتشون می کنند ... یا تو سر کیفیت جنسشون می زنن ...

شرکتهائی داشته ایم که مسئولین آنان اکنون از نظرها پنهان هستند و ناگهان 2000 سایت را به ملکوت اعلا پیوست داده اند ... شرکتی بود که یک گیگ را 36 تومان می داد ... اما وقتی که دو هزار سایت پرید ... جوابی نداشت جز اینکه بگوید "هارد سرور CRASHکرده است" ... ما خود زمانی که مشتری بودیم ، جوابهای بسیار عجیب غریبی از صاحبان سرور می گرفتیم ، برای ادامه سرویس باید فلان مبلغ پرداخت کنید ، برای ترانسفر دامین خود 50 هزار تومن پرداخت کنید !!! البته امیدوارم که شرکت "مگاهاست" مصداق اینگونه رفتارها نباشد ... و ان شاء الله که نیست ، اما بهرحال تجربیاتی است که احتمال آن بعنوان یک شخص مجهول می رود ... و بد نیست که باطلاع برسد .

اینکه 500 گیگابایت اطلاعات روی یک هاست باشه ، مزیت نیست ... چون معلومه که یک سرور میخواد صدها یا شاید هزارها سایت رو پشتیبانی کنه ... در حالیکه معمولا از مزیتهای سرورها اینه که بیش از 200-300 اکانت کوچیک رو روی یک سرور سرویس ندند . و این قیمت فقط در صورت دارا بودن از هزارها سایت بر روی چند سرور معقوله ... دوستان رقیب ، می توانند در صفحات سایت خود ، این مختصات را نیز جهت اطلاعات مشتری ذکر کنند.

و به نظرم تا روزی که مشتریهای MegaHost زیاد بشه توان ارائه چنین سرویسی رو دارند و با ریسک دارن به راهشون ادامه میدند و البته مشتریها رو هم توی این ریسک سهیم می کنن ... اما اونروزی که این سرور مثلا کرش کنه یا تو خرج بیافته ، یا بواسطه بار زیاد داون بشه ، معلوم نیست چه اتفاقی خواهد افتاد . و احتمال وقوع این ، با مشتریهای خیلی زیاد ، مضاعف میشه .

نکته ای دیگه ، اگر سری به WHT (از مراکز مباحثه در امور میزبانی وب) بزنید می بینید که باندویدث بدون محدودیت ، حتی اونموقعی که شما _ یک سرور کامل _ بخرید ، در مورد شرکتهای نوپا ، مکروه و دور از واقعیت تلقی میشه (اون هم در خود ایالات متحده آمریکا که مستقیما می تونن ارزانترین سرویسها رو بگیرن ) ، و چندین مورد اتفاق افتاده که با مصرفهای ناگهانی این سرویس عذر مشتریشو بدون توجه به قولش بسته و از ادامه سرویس سر باز زده .

در واقع چنین هاستهائی ؛ روی استفاده نکردن مشتریها حساب می کنن .. اما اگر یک مشتری واقعا بخواد بدون محدودیت استفاده کنه ( اکثرا بسیار بسیار کم استفاده می کنند ) ، کار این میزبان رو خراب می کنه ، و اگر یک مشتری نخواد استفاده کنه یا در حد کمی استفاده کنه... ، پهنای باند بدون محدودیت ، جز یک امر تبلیغاتی براش معنائی نداره. ما در شرکتی که کار می کنیم ، بخاطر صداقت چنین اجازه ای به خودمون ندادیم که پهنای باند بدون محدودیت اعلام کنیم . در حالی که تا بحال با صدها مشتری ، یک دهم پهنای باند خودمون هم استفاده نشده .

Hostforweb حداکثر ، 2000 گیگابایت به هاستنیه ترانسفر میده ... این ، حداقل ده برابر استفاده دویست تا سایت کوچیکه ... سایت کوچیک یعنی مثلا یک وبلاگ شلوغ ، یک سایت گالری هنری ... سایت یک شرکت... یک صفحه شخصی . مثل مشتریهای گذری اینجا ;) سایتی که در روز بیشتر از صد کاربر از اون گذر نمی کنه ...

لذا همه شما اگر احتمال روزی که مشتریتون از دو هزار گیگابایت ترانسفر بخواد رو نادیده بگیرید می تونید سرویس Unlimited Transfer ارائه بدید.... ولی من که می ترسم روزی برسه که یک مشتری واقعا چنین ترانسفری بخواد و من قولش رو داده باشم و شرمندش بشم ! لذا همینطور که اینجا به شما گفتم ، مشتری رو هم تفهیم می کنم ... و حتی به او قول میدم اگر پونصد مگابایت ترانسفر مصرف کرد ، من 5 گیگ براش اضافه می کنم و اگر پنج گیگ ، ... ده گیگ ... تا وقتی که داشته باشم ... !

حالا اگر شما هم نگرانید ، توی سایتهاتون چهار خط توضیح در مورد Unlimited Transfer بنویسید بهرحال میتونیم از اینجا یک Knowledge Base از تجربیات خودمون بسازیم تا مشتریها آگاهی بیشتری داشته باشند.

ترانسفرهای بدون محدودیت واقعی توسط شرکتهای بزرگ ارائه میشه که مثلا یک خط 10مگابیت در ثانیه رو در اختیار مشتری می گذارن ... قیمت چنین سرویسهائی در آمریکا حداقل ، سیصد چهارصد دلار در ماه هست که به هیچ وجه با پنج هزار تومان برای صد مگ قابل ارائه نیست .... ، وقتی که شما هزار مشتری داشته باشید حداقل دو سه نفر با حقوق ماهیانه دویست سیصد تومان ، برای پشتیبانی ده دقیقه ای احتیاج دارید ... لذا دوست نوپای ما ، شاید هنوز سیل درخواستهای هزار مشتری یا مشکلات مربوطه را ندیده است که اینطور با نفس گرم قیمتهای "رقابتی عرضه می کند .

توضیحات بیشتری هم هست ، اما ... باید بروم .

یک ضرب المثل میگه : هنوز اونقدر پولدار نشدم ، که جنس ارزان بخرم !

ضمن آرزوی موفقیت برای دوستمان ،tornado2800 ... به ایشان توصیه می کنم که مشتری را در ریسکهای بیزنس خود سهیم نسازند تا خدای نکرده روزی بدهکار خلق خدا نشوند .
جواب در مورد این متن؟!

Tornado جان مثل اینکه هاستینگ شما مشکل داره که شما جواب سوالات من و دوستان رو نمی تونی بدی.

جواب در مورد این متن؟!

مشکلی فعلا که شما دارید !چون در تاپیکایی قبلی جوابا داده شده
ریسک و....
از این جور چیزها ! این تاپیک به زودی قفل می شه ! و در حال حاضر به شدت دارم کارای سرور رو انجام می دم هرگونه سوالی داشتید در سایت تلفن هست ! و ایدی تماس بگیرید
یا حق

vatanmusic

Well-Known Member
بابا مهدی ای ولله ! تو دیگه کی هستی :D کارت بیست !
علی ! صحبتی که با یکی از مدیران مجید آنلاین به صورت تلفنی داشتم ، هنوزم نظرش این بود که باید هم قیمت بازار بدم ! ولی آخه بچه ها راستش من می خوام عادلانه اون چیزی که حقه بگیرم !
وقتی من یک قرون ندادم ! (به جز شارژ ماهانه اینترنت که بحثش جداس ) وقتی من اصلا پولی ندادم و صاحب مال که خودش پول داده هیچ مشکلی رو با ارزونتر کردن از همه جای ایران نمی بینه ! خوب می تونه بده ولی همین مدیر گرامی چیزی که برای من روشن کرد مساله اعتماده هستش ! که همه اولش شک می کنند ، کیه و چی کار می خواد بکنه ! چرا این همه ارزون ! ولی بالاخره باید تکون بخوریم ! شما حق دارید نتونید مثل ما ندید ! در نفوذی که به سرور های ایرانی داشتم سرور ها همش یا 15 گیگابایت بودند ! که یعنی VPSیا اینکه 80 گیگابایت که خوبه ، شما هزینه ی مستر کارت دارید و اینکه پول ایران در مقابل دلار بی ارزشه ! حتی در مورد درهم امارات هم همینطور ! :wink: حق دارید اگه این کار رو کنید به ضرر باشه ، ولی ما که تواناییش رو داریم ، فعلا برانامه ریزی شده ! الانش که اینجا پستهام رو ندیدن خیلی خوبه چون این دفعه دوم می شه !
ولی باشه از نظر شما ما کلاهبردار ، یک دلیل بیارید یکی از مشتری های ناراضی رو بیارید ، ببینید من به اینا بدی کردم ؟ پشتیبانی به اینا کم شد ؟ حتی هر پرتالی که بلد هم نبودیم هم نصب کردیم ،
ولی اسم یکی از دوستان نمی برم نمی خوام کوچک کنم ! در همین تاپیک ! که بد جوری به ما پرید ! نصب پلاتینیوم ! MT و نیوک و.... هر کدوم 5000 تومن 10000 تومن 15000 تومن !
آیا این درسته ؟ یا کار من اشتباهه ؟ که حتی دارم پشتیبانی پرتالشونم می کنم که چیزی اگه خواستند !
هنوز یک هفته فکر نکنم شده ! ، اینطوری دارن به سرمون می ریزن ! ولی برای ما حکم پیروزی رو داره ! چون همه به جنبش افتادند !
ولی خدایی این همه کار ، اشتباهه ؟
:)

خواهش ميكنم مسعود جان وظيفمون بود:oops: :wink:

ali-msh

Member
مسئله پلاتینیوم چه ربطی به هاست داره ؟
جناب ali-msh عزیز !
من نمیدونم روی چه حسابی شما این مورد رو گفتی ؟ ببینید کدوم یک از کاربران بقول شما رفقای ما اومدن حرفی زدن در مورد هاست ویا نیوک !؟ من که اصلا خبر نداشتم ! وحید هم که مدیر سایت هست اونم خبر نداشه ! در واقع هیچ کسی خبر نداشه !
موضوع هاست هست ! نه چیز دیگه !

این حرف بی مورد شما خیلی برای من سنگین تموم شد و باید در رابطه با خود تو و سایت مشهد تیم تجدید نظر کنم چون همه بچه ها دیدن همیشه از مشهد تیم دفاع کردم ولی این بود مزد زحمت های من ؟؟؟!!!

امنیت هاست 1000% با امنیت پرتال فرق داره ... من تعجب میکنم شما که مدیر مشهد تیم هستی چطور این حرف رو میزنی !! کما اینکه این حرف مال یک فرد بی سواد هست !

برای مثال همین آفاق ...
تا بحال مورد هک نشده ! چرا !
چون اولا از لحاظ سرور امینیت خیلی بالاست بدلیل اینکه روی هاستی هست که حدود بیش از 20 سایت دولتی روی سرورش هست !
و درصد بسیار پایینی از پرتال !
هاست یک فضای بزرگ محصوب میشه که پرتال نصب شده یک قسمت کوچیکی از اون هست !
وقتی هکری پرتالی رو نتونه هک کنه میره سراغ سرور و اون رو در صورتی که امنیتش پایین باشه هک میکنه !
مثلا وقتی فایل های سرور پاک میشه ویا دیتابیس میپره ! ربطی به پرتال داره ؟؟؟؟
خب طبیعتا خیر !

این موضوع هم به تورنادو و گروهش مربوط میشه نه من یا آفاق !

من فقط بهش در ضمینه بازار و .. راهنمایی کردم و چیزی عاید من نمیشه !
و دومین نکته !
طبق قوانین در تاپیکی که مسائل هاست مطرح شده شما مسئله جدایی رو آوردی وسط و جو تاپیک رو خراب کردی و من با مدیران ارشد در رابطه با شما صحبت میکنم !

و کلام آخر ...

هاستی که تورنادو داره به ملت میفروشه 100% خودم تستش کردم و تاییدش میکنم !
این هاستی جهانی هست و فقط مختص ایران نیست ! و مثل جاهای دیگه نرفته سرور مجازی یا نمایندگی بگیره !

بلکه سرور اختصاصی داره ! که تمامی قطعاتش رو خودشون انتخاب و اسمبل کردن . یکی از بچه ها هم در آمریکا پیگیر تمامی مسائل و .. هست !

:neutral:
حالا هم صادق ( بهت اونجا گفته بودم ولی وقتی اسم گروه میاد و تو هم جواب نمیدی نمیشه ساکت بود )
1 - به تونادو و رفقاش کاری ندارم
صادق من اصلا اسم آفاق رو آوردم که میای شاکی میشی و پای گروه MT رو میکشی وسط
ما که با آفاق کاری نداشتیم میای میزنی و میری
ما که ادعایی بر سواد خودمون نداشتیم
مدیر هر جایی هم باشم باید جواب آدمهایی که تهمت الکی میزنند رو داد
در آخر میتونی به من بگی که اصلا حرفهای من ربطی به آفاق داشت که برای شما سنگین تموم شد ؟
بعدشم تو اصلا منو میشناسی که میخوای نظر بدی یا تجدید نظر کنی :cool:

تو سایتتون نوشته: «شرکت مگا هاست»
مرد مومن شرکتید؟ اگر هستید با این اسم نیستید... پس چرا به خودتون رو به این نام صدا می زنید؟ شرکت مگا هاست! نمی دونم شما تاحالا شرکت ثبت کردید؟ از قوانین نام گذاری مطلعید؟

الله اکبر! مگه چند پست قبل اثبات نشد که رو سرور هاستینه هستن؟ شما پیشاپیش می گید!؟!

S4DEGH

Well-Known Member
حالا هم صادق ( بهت اونجا گفته بودم ولی وقتی اسم گروه میاد و تو هم جواب نمیدی نمیشه ساکت بود )
1 - به تونادو و رفقاش کاری ندارم
صادق من اصلا اسم آفاق رو آوردم که میای شاکی میشی و پای گروه Mt رو میکشی وسط
ما که با آفاق کاری نداشتیم میای میزنی و میری
ما که ادعایی بر سواد خودمون نداشتیم
مدیر هر جایی هم باشم باید جواب آدمهایی که تهمت الکی میزنند رو داد
در آخر میتونی به من بگی که اصلا حرفهای من ربطی به آفاق داشت که برای شما سنگین تموم شد ؟

شرمنده علي جان كه پلاتينيومي كه شما وسط كشيدي = با آفاق
و هرچي در مورد پلاتينيوم بگي انگار به خود من و گروه آفاق گفتي ! فرقي نميكنه !
توي ايران و كل فارسي زبانان ! پلاتينيوم رو مختص آفاق ميشناسن نه سايت رسميش !
توي پيغام خصوصي هم براتون ....

بعدشم تو اصلا منو میشناسی که میخوای نظر بدی یا تجدید نظر کنی
شما چي ؟

===========================================
ماشالله اين مديران ارشد كه هيچ وقت خدا پيداشون نيست !
من هم دسترسي به قفل تاپيك ندارم !

YTERROR

Active Member
اااا صادق هم پاش او.مد وسط قراره این تایپیک قفل بشه منم یک پست بزنم

آقا هر کس ارزون داد نو جون مشتریاش اگه شما که گرون میدی اعتفاد داری بده خوب پس چرا نگرانی بزار مشتریا بخرن به مشکلش بخورن بعدئ بیان جایی شما اگه هم فکر جیب خودتونینثبر کنید تا ازتون نظر خواهی بشه بعد نظرتون و بگید

منت یکی موندم این وسط کسی از کسی نظر خواهی کرده یا معرفی بوده فقط که مثل توپ و ...دارین به این نبده خدا می گید

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
اين تاپيك قفل شد.

دوستان لطفا قبل از هر فعاليتي قوانين سايت را مطالعه كنيد در غير صورت مجبور به قطع دسترسي دوستان خواهيم بود.

مجيد

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا