tornado2800
Member
ببنيد مسعود دوست منه ولي يوقت نگيد طرفداريشو كردما ولي خوب دوست داره اين قيمت بده دلش مي خواد هيچ كسم نمي تونه اعتراضي داشته باشه ماله خودشه دلش مي خواد اين جوري بده اصلا دلش مي خواد مجاني به همه بده به خودش مربوطه نه به كس ديگه اين ديگه چيه كه شما براش بحث راه انداختين درسته مسعود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کمال تشکر رو از مهدی جان دارم که قابل ستایشه
ولی یک چیزی رو بگم گلها !
تا روزی که این وضع پیش بره ! ایران ما هیچ وقت پیشرفت نمی کنه ! و 100 سال هم جهانی نمی تونید کار کنید ! به هم بپرید و همدیگه رو خراب کنید ! مثل نیو چتر های الا که اسمی جدید پیدا کردند هکر ! می رن کار یکدیگر رو خراب می کنند !
تا روزی که اینا باشه ! این بحث ها هیچ وقت تکون نمی خورید و جلو نمی رید ،اما شما می تونید این راه ها رو اونایی که دارند پارازیت می ندازند به یکدیگر اصلا وحشتناکهههههههههههه نگاه می کنم هرکی به یکدیگر پریدن ! شما ادامه بدید من تصمیم گرفتم دور از شماها فعالیتم رو ادامه بدم و بعد ببینید کدوم جلو تر و بالاتر هستش الانش هم بالاتر من می گم هستیم !
بهتون شل کد می دم به زودی ! عمرا بتونید نفوذ کنید همینطور که دوستم DanGerus Hackerپیغامی برای ادی داشتند ! که من گذاشتم ،
به هر حال ما کارمون رو ادامه خواهیم داد و دیگر به بحث های جنجالی شرکت نمی کنیم ! چون بچه بازیه ، و باعث می شه برای هاستینگ افت داشته باشه و در مورد شما دوستان
شما تا به حال پشتیبانی ما رو تست کردید ؟ من حتی نصف شب کارای دوستان رو انجام می دم تلفن می زنند و.... تا جایی که در توانم باشه به بخش پشتیبانی هر نوع پرتالی خواستند نصب کردم MT Nuke سیستم دوست یابی .... حتی مشکلی بود براشون حل کردم حتی همه چیز نا محدود بهشون دادم ....
موفق باشید
یا حق