100 مگ هاست 5000 تومن راسته؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
ببنيد مسعود دوست منه ولي يوقت نگيد طرفداريشو كردما ولي خوب دوست داره اين قيمت بده دلش مي خواد هيچ كسم نمي تونه اعتراضي داشته باشه ماله خودشه دلش مي خواد اين جوري بده اصلا دلش مي خواد مجاني به همه بده به خودش مربوطه نه به كس ديگه اين ديگه چيه كه شما براش بحث راه انداختين درسته مسعود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

کمال تشکر رو از مهدی جان دارم که قابل ستایشه
ولی یک چیزی رو بگم گلها !
تا روزی که این وضع پیش بره ! ایران ما هیچ وقت پیشرفت نمی کنه ! و 100 سال هم جهانی نمی تونید کار کنید ! به هم بپرید و همدیگه رو خراب کنید ! مثل نیو چتر های الا که اسمی جدید پیدا کردند هکر ! می رن کار یکدیگر رو خراب می کنند !
تا روزی که اینا باشه ! این بحث ها هیچ وقت تکون نمی خورید و جلو نمی رید ،اما شما می تونید این راه ها رو اونایی که دارند پارازیت می ندازند به یکدیگر اصلا وحشتناکهههههههههههه نگاه می کنم هرکی به یکدیگر پریدن ! شما ادامه بدید من تصمیم گرفتم دور از شماها فعالیتم رو ادامه بدم و بعد ببینید کدوم جلو تر و بالاتر هستش الانش هم بالاتر من می گم هستیم !
بهتون شل کد می دم به زودی ! عمرا بتونید نفوذ کنید همینطور که دوستم DanGerus Hackerپیغامی برای ادی داشتند ! که من گذاشتم ،
به هر حال ما کارمون رو ادامه خواهیم داد و دیگر به بحث های جنجالی شرکت نمی کنیم ! چون بچه بازیه ، و باعث می شه برای هاستینگ افت داشته باشه و در مورد شما دوستان
شما تا به حال پشتیبانی ما رو تست کردید ؟ من حتی نصف شب کارای دوستان رو انجام می دم تلفن می زنند و.... تا جایی که در توانم باشه به بخش پشتیبانی هر نوع پرتالی خواستند نصب کردم MT Nuke سیستم دوست یابی .... حتی مشکلی بود براشون حل کردم حتی همه چیز نا محدود بهشون دادم ....
موفق باشید
یا حق

ببنيد مسعود دوست منه ولي يوقت نگيد طرفداريشو كردما ولي خوب دوست داره اين قيمت بده دلش مي خواد هيچ كسم نمي تونه اعتراضي داشته باشه ماله خودشه دلش مي خواد اين جوري بده اصلا دلش مي خواد مجاني به همه بده به خودش مربوطه نه به كس ديگه اين ديگه چيه كه شما براش بحث راه انداختين درسته مسعود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ای ولله مهدی جون باید فکر کنم استخدامت هم کنم :D آخه قدرت بیان من صفر ! در فارسی ! ولی تو اصل مطلب رو گفتی:oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

بله ، به خاطر مشکلاتی که به وجود اومد ، در مورد سی پنل ، که مهدی جان به دامون رسیدند ! گفتیم نزاریم سرور داون بمونه ! از دوستمون که قرار بود به ما از شرکت کانادایی چند روزی پشتیبانی کنند ولی نتونست به اجبار به سرور خودش واسه ما اماده کرد و الا هم مثل اینکه روی یکی از سرورههای هاستینه هستیم که انشاالله اگه خدا بخواد این هفته ، همینطور که گفتم سروره در حال خریداری هست میریم روی اون سرور که دیگه جای هیچ گونه بحثی نباشه ، همینجا از دوستم مرتضی سلطانی تشکر ویژه دارم ، اقلا نزاشتند سرور بیفته ، هرچند قرار بود روی سرور کانادایی برامون تهیه کنه ! ولی مثل اینکه کار خودشم هنوز درست نشده بود انشاالله حتما فردا و یا امروز روی سرور جدید قرار خواهیم گرفت چون بچه ها هیچ وقت دوست ندارم شرمننده ی مشتریهام بشم و ببینم بعدا ! بگن اطلاعات پرید و.... من سرور ایده الی می خواستم ! که پیدا شد و لی Cpanel.com یک مشکلی باهاش داشت نمی دونم از چی منظورشون بود حرف از STAb... می زدند که اون سرور رو باهاش کنسل کردیم
که به زودی همتون رو در جریان می زارم

آخرین ویرایش:
شک دارید؟!

شما پس چرا تو این تاپیک دارید می گید که اختصاصی داریم و ماله خودمونه؟
2: شما رو سرور هاستینه پهنای باند بی نهایت می دید؟! هاستینه جان شما می تونید اینتور سرویسی بدید؟

شما بیش از حد مشکوک می زنید...

آخرین ویرایش:
شک نداریم ! پست های قبلی رو مرور کنید ! (من پشتیبانی هستم ! حتی الا به قولی بیشتر از کپنم استفاده دارم می کنم ! )
مهدی جان در جریانه !
سرور انشالله به زودی میبینید ،
من نمی خوام هر روز داون بشه ! و یا مشکلی باشه که نیاد بالا ! می خوام انتخاب درست باشه پس لطفا ! دندون روی جیگر بزارید ! الا تمامی فایل های بوت ایران دات کام هم اینجاست ! و حتی یک سرویس دهنده ی وبلاگ که می خواد انفجاری کار کنه ! ولی هیچ مشکلی نیست ! و یا حتی 100 گیگابایت Vps !!!!!!!! خریداری شده ! سرور اصالی مار در حال حاضر آماادس با 17 تا Ip ! می خواید می زارم اینجا ! ولی باید بچه ها صبر کنید ! من امنیت 99% می خخوام بدم
مطمن باشید ! قول می دم یکی از ما ناراضی نخواهد بود الا برید بگردید ! بپرسید پشتیبانی و یا تمامی امکاناتی که می خواستند ! ندادم ؟
هرچیزی خواستند ندادم ؟ حتی تماس می گیرم ! مشکلی ندارید ؟ !!
من هرچی در توانم بوده انجام دادم حتی ! نزاشتم سرور داون بشه به یک همکار اعتماد کردم !
حتی ! اگه تاپیک هاستینه رو نگاه کنید !
خودم نفوذ کردم و هکش کردم !
بچه ها ، متاسفانه ما ایرانی ها به اسم نگاه می کنیم => سرور اختصاصی !
ولی بدترین کیفیت رو می ده
حالا اونی که VPS یا نمایندگیه ! بهترین خدمات داره می ده
کدوم رو می پسندید ؟
بالایی یا پایینی؟

ولی اینطوری نباید باشه بچه ها ! ببینید کارشون چه طوریه ! (تحقیق کنید ! حتی به bia2dl هم دارم کاراش ردیف می کنم روی سرورمون اوردم فکر کنم همه بشناسند ! CPU USAGE 100% !
دلتون خوشه ؟ که اسم سرور اختصاصی روشه ؟ !
می خواید IP SHIFT کنم به یک جایی دیگه که 100 سال نفهمید ! از کجا اومده این سرور !
مثلا بره ! به یاهو !
خیلی کارا می شه کرد !

آخرین ویرایش:

morsoltany

Active Member
شرکت مگاهاست راست می گن و من در جریان هستم .سرور مشکل داشت و برای اینکه مشکلشون بر طرف بشه به من گفتن و من هم چون داشتم انتقال سرور می دادم و کار دوستان خیلی گیر بود از هاستینه براشون گرفتم

آخرین ویرایش:

reza_pa48

Active Member
من به میلاد جان موافقم ! ولی زیاد نفهمیدم چی نوشتید ! reza_pa48
در مورد قیمت ها باید بگم ، من علاوه بر پشتیبانی ، نظر هم می دم به مدیریت ، ولی اگه قیمت های الا رو ببینی میبینی از همه جاها ارزونتره ! و فعلا لزومی نداره ارزونتر کنیم ، راستش خوشبختانه یکی هست بازار ریش سفید این کاراست(هست ، دامین ...) که همه رو خوب داره آنالیز می کنه ، در مورد قیمت و.... بازار رو زیر نظر داره ، ببینید ! از نظر من قیمت اصلا مهم نیست ! مهم کیفیته ! و پشتیبانیه به علی قسم از کاربرانم برید بپرسید ، تا به حال بدی دیدن ؟ یکی دامینش یک روز دیر شد به 400 مگابایت هاست اظافه کردیم ، ولی بچه ها باور کنید هدف ما خدمت رسانی و یک رقابت سالمه ، حتی ! به سایت هایی که اسمشون نمی برم و مطمن هستم می شناسید یکی از بزرگترین ها هستند پناه دادم به صورت رایگان هاست دادم چون کسی بهشون هاست نمی داد به خاطر سنگینی و پهنای باندو....
به هر حال بچه ها امیدوارم دوستان باور کنند ، مخصوصا میلاد جان ، دوست دارم یک رقابت سالم بشه ، به دور از هرگونه برخورد و چیزی ، به علی قسم همین مجید انلاین دو نفری هستند که سرور های عالی هستند و می شناسید اسمشون نمی برم در یاهو باهاشون دوستم ، و کار می کنم به هاستینگشون دوست و رفیقیم حتی باگی باشه و یا همین باگ cpanel که اومد به هموشن خبر دادم ولی اینجا پارازیت می ندازند ،
موفق و باشید دوستان سوالی بود در خدمتیم

منظور من این بود که من برای هاست شما به چند نفر گفته بودم
با ساپورتتون هم چت کرده بودم
می خواستم اقدام کنم برای خرید که با حرف این آقایان که می خواند همه چیز در انحصارشون باشن قیمتاتونو اونجوری کردید.
البته مشکل من قیمت نیست بلکه گوش کردن به حرفای آدم های انحصار طلبه.

DarkAngel

Member
سلام خدمت شما مدیران هاستینگ های عزیز .
من خودم از مگاهست هاست گرفتم و واقعا راضی هستم . میر این هاستینگ دقیقا روزی یک با با تمامی مشتریانش در مورد کیفیت کار صحبت می کند . در ضمن این موضوع را هم گفت که به دلیل مشکلاتی 1 ماه روی سرور هاستینه می رویم تا سرور دیگری بگیریم . در ضمن این شرکت واقعا پهنای باند نامحدود می دهد چشم کسایی که نمی تونن ببینن کور بشه :neutral:
این را منه به چشم خودم دیدم که ساپورت مگاهاست برای تمامی مشتریانش هر پورتالی که بخواهند به صورت رایگان نصب می کنند . ساپورتشونم که 24 ساعته آنلاین هستند واقعا عالیه کارشون :oops:

آخرین ویرایش:
شرمنده هاا. اینو که می گم برا شما نیست. ولی همه تو ایران تا وقتی پولو نگرفتن خوش اخلاقند.

تحقیق کن !
blograh.com
9music.ir
7rooz.com
music4u.ir
و...davodblack.com
من به اینا هاست مجانی دادم حتی دوستانی اسم نمی برم به اینا دادم ! ( واز اینها که نزدیک به 8 گیگابایت می رسه ! هزینه ای دریاف نخواهم کرد ! ولی چندتای دیگه هستند بعدا قراره پولش رو بدند !
گلم ! 5000 تومن که پولی نیست !
همه رو به یک چشم نبینید

آخرین ویرایش:

reza_pa48

Active Member
تحقیق کن !
blograh.com
9music.ir
7rooz.com
music4u.ir
و...davodblack.com
من به اینا هاست مجانی دادم حتی دوستانی اسم نمی برم به اینا دادم ! ( واز اینها که نزدیک به 8 گیگابایت می رسه ! هزینه ای دریاف نخواهم کرد ! ولی چندتای دیگه هستند بعدا قراره پولش رو بدند !
گلم ! 5000 تومن که پولی نیست !
همه رو به یک چشم نبینید

ببینید من یه چیز کلی گفتم. همه تو ایران اینجوریند از قصاب و بقال گرفته تا لپ تاپ فروش و.....
حرف شما هم متین عزیزم:oops: 5 تومن پولی نیست ولی حرف من اینه که باید رقابت می کردید و با قیمتاتون همه این هاستینگ های پر مدعای پول خور رو به خاک سیاه می شوندید.:D

راستش ! نمی دونم درست می نویسم یا نه ! آسیا به نوبت
کم کم انشالله اگه دوستان باورمون کنند همه چیز درست می شه حتی به شرکت های همکار هم کمک می کنم منتظریم یک شرکت اگه 10 تا کشید پایین !
ما هم 100 تا می کشیم پایین چون جاش رو داریم
ولی به احترام صادق جان ! صادق خفن ! که می گفتند خیلی ها شکایت کردند و گفتند متعادل بشه بازار منم نظرم رو دادم به تیم و اونا متعادل کردند

آخرین ویرایش:

ali-msh

Member
باتمام احترامی که برای دوست خوبم دارم
شما که دیگه از فضا سرور نگرفتین . قیمت های هاستینگ های خاجی هم معلومه ( یکی از بهترین ها http://www.brinkster.com/ ) اما کسی که تو ایران هست نمیتونه این قیمت بده
آخه ما دیگه پهنای باند نامحدود نداریم که ( نگید که اضافه میکنیم )
اما چرا میشه با یه سلرون اینطوری کار کرد ولی اون سرور دیگه کشش یوزر زیاد رو نداره
من که باور نمیکنم
آخه هر چی فکر میکنم نو کتم نمیره این قیمتها

ولی پهنای باندی که در نظر گرفته شده شاید بگید نه امکان نداره ولی بهتره به موقش می زارم که همگی ببینید
ما فکر همه جاش رو کردیم و داریم می کنیم که اینطوری وقفه افتاده ! ولی بازم ارزشش رو داره ! فکرش رو بکن یک سرور هارد 500 گیگابایت !
اره کی باور می کنه ؟
هیچ کس !
به موقش
ولی اتفاقا ما این کار رو کردیم ! مثل همین سایتت !
هاست هایی ه قیمتشون بالاس به مشتریا به صورت ماهیانه حدود 2000 تومن 3000 تومن داریم می دیم مخصوصا در مورد سرور مجازی و نمایندگی و به زودی اختصاصی بدون گرفتن سود !
و در مورد Cpu !
Cpu- 2 Amd Opteron Dual Cores 265

آخرین ویرایش:

ali-msh

Member
من نمیدونم شما فکر کجا ها رو کردین
آخه سیستم خونگی نیست که بگی 500 گیگ هارده
این سروره اگه بخواد هارد اصلیش 500 باشه !!!!( جلل خالق )!!!! و نصفش هم پر بشه این سرور دیگه کارآیی نداره که
واقعا این تاپیک رو خوندم و حرفهای شما رو شنیدم دارم ان تا شاخ در میارم !!؟؟؟!!
من باید باهات یه صحبتی بکنم بحث داره جالب میشه

آخرین ویرایش:

vatanmusic

Well-Known Member
ای ولله مهدی جون باید فکر کنم استخدامت هم کنم :D آخه قدرت بیان من صفر ! در فارسی ! ولی تو اصل مطلب رو گفتی:oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

خواهش مي كنم مسعود جان اين چه حرفيه بلا خره ادم بايد از دوستش حمايت كنه ما چاكرتيم در همه حال :wink:

tandisdesign

Well-Known Member
سلام
من نمی خوام از کسی دفاع کنم یا جواب کسی رو بدم

ولی فقط اینو بهتون بگم که در خدمات هاستینگ نتیجه کار مهمه
نتیجه کار هم این هست که سایت شما به درستی کار کنه
در مورد صحبت جناب asdzade که بحث هاستینه رو اوردن باید بگم اصلا لزومی نداره سایت اصلی یک شرکت روی هاست خودش باشه ( البته جناب ترنادو توضیح دادن که موقتیه )
در صورتیکه شرکتی بخواد هاستینگ امنی داشته باشه نباید مشتری هاش رو در هر جایی معرفی کنه ( تا مورد حمله قرار بگیرن )
در نهایت از همه دوستان هاستینگ تشکر می کنم که باعث شدن الان ایرانیها توی اینترنت حرفی برای گفتن داشته باشن.

WWW.TDEC.IR
هاستینگ شرکت طراحی - مهندسی تندیس
ارائه خدمات هاست روی سرورهای مالزی - هلند - ایران ! و آمریکا
به همراه ارائه قرارداد کتبی ( ضمانتنامه )
تهران - خیابان منوچهری - کوچه گودرزی - ساختمان شماره 15 - واحد 11
همراه من : 09126190350

من نمیدونم شما فکر کجا ها رو کردین
آخه سیستم خونگی نیست که بگی 500 گیگ هارده
این سروره اگه بخواد هارد اصلیش 500 باشه !!!!( جلل خالق )!!!! و نصفش هم پر بشه این سرور دیگه کارآیی نداره که
واقعا این تاپیک رو خوندم و حرفهای شما رو شنیدم دارم ان تا شاخ در میارم !!؟؟؟!!
من باید باهات یه صحبتی بکنم بحث داره جالب میشه

باور کردنش سخته ! حقیقت همینه ، به زودی انشالله اماده شد به همهتون می دم ببینید ،و کسایی که VPS دارند که دیگه کاری نداره فورا می توونند همه چیز رو ببینند !
ولی روی این سرور آپلود سنتری قراره راه اندازی بشه و سرویس وبلاگ که نیاز به یک سرور مناسب داریم اگه بالا هم خوندید گفتم که 100 گیگابایت VPS یک جا خریداری شده ! و در حال حاضر 50 گیگ دیگر درراه هستش انشالله بشه پله ی برای پیشرفت دیگران باشیم

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا