★★ میتینگ نمایشگاه کامپیوتر مشهد ★★

این میتینگ رو:

• مجموع رای دهندگان
    35

pirmard

Member
آخیییییی
چیشد آخههههه؟؟؟
137fs807233.gif

سلام عزیز . خوبی ؟
شما همون ماندانای پی تی هستین ؟ :cool:

Mandana

Active Member
سلام عزیز . خوبی ؟
شما همون ماندانای پی تی هستین ؟

سلام دوست جان.خوبین؟
نه پی تی زیاد نمی رم و یوزرم هم این نیستش.اما توی بیمس بهتون برای تست .... پیغام خصوصی زده بودم اگه یادتون باشه ^.^
اگه اشتباه نکنم یو هم مشهد هستین .نه؟
31600wjnp2iuvl8.gif

pirmard

Member
سلام دوست جان.خوبین؟
نه پی تی زیاد نمی رم و یوزرم هم این نیستش.اما توی بیمس بهتون برای تست .... پیغام خصوصی زده بودم اگه یادتون باشه ^.^
اگه اشتباه نکنم یو هم مشهد هستین .نه؟
31600wjnp2iuvl8.gif

سلام دوباره . قربونت .
راست میگین . یادم اومد . اینجا مدیر بودین و تو بیمس بین عوام با لباس مبدل رفت و آمد می کردین ؟ : دی . چقدر مردمی ...
283.gif

آره عزیز . منم مشهدم . واسه همین تاپیک هم اینجا جوین شدم . بچه های اونور که زیاد بخاری ندارن واسه این ...

mostafa_cs

Well-Known Member
آخیییییی
چیشد آخههههه؟؟؟
من میخواستم امسال ویزا عربستان بگیرم اول بیام یک هفته ایران و یعد برم مکه اما مثل اینکه کنسول عربستان زیاد با ایرانیها حال نمیکرده ویزام رو نزده!!!:hard cry:
واسه همین امروز هم بلیط مشهد گرفته بودم.
می دونم چه حسی داری
منم به هر دری زدم نشد که نشد
ناراحت هستم که نمی تونم بیام، ولی بد هم نشد، چون روی دوستیم با یه نفر شناختم بیشتر شد
فرصت زیاده
شهرام جان ابراز همدردی میکنم باهات.
چه جالب من هم توی این قضیه فهمیدم هر دوستی دوست واقعی نمیشه!

S4DEGH

Well-Known Member
شهرام با راهنمايي هاي من اامكان نداره نتوني بليط بگيري .. مگر اينكه همون كه توي مسنجر بهت گفتم :دي

ساعت 4 برو راه آهن طبقه بالا .. سمت راست اونجا شماره بگير و منتظر كنسلي ها باش يادت نره !!!!!!!!!!!!!!

--------------------
خب ... ما آمديم !!! ( كشف كنيد من با كي دارم ميام :دي )

Mrx

Active Member

با سهیل

/

اره شهرام برو اونجا حتما گیر میاد ، مطمئن باش:X

/

اقا من میگم خوب احسان جان هم که خوب نه گناه داره و بچه ها میگن یکبار به همه بچه ها شام داده ( من نبودم اما هااا ..)

نظرتون چیه ماندانا بده شام و شیرینی و همه چیرو

با تشکر سازمان حمایت از بچه ها عازم به نمایشگاه مشهد و حومه :cool:

/

مهران

Mandana

Active Member
من میخواستم امسال ویزا عربستان بگیرم اول بیام یک هفته ایران و یعد برم مکه اما مثل اینکه کنسول عربستان زیاد با ایرانیها حال نمیکرده ویزام رو نزده!!!:hard cry:
واسه همین امروز هم بلیط مشهد گرفته بودم.

sad05.gif
sad05.gif
sad05.gif
sad05.gif

شهرام با راهنمايي هاي من اامكان نداره نتوني بليط بگيري .. مگر اينكه همون كه توي مسنجر بهت گفتم :دي

شهرام براش مشکل پیش اومد.کلهم نمی تونه بیادش
sad05.gif
sad05.gif
نمایشگاه بعدی کی و کجاست؟
129428gzej2ly3fy.gif

نظرتون چیه ماندانا بده شام و شیرینی و همه چیرو

1656.gif
اگه مشکل حل میشه من مشکلی ندارم
591774x6wf6y1vnr.gif
از مجید میگیرم، بهش میگم از حقوق ام کم کنه
crazy.gif

ehsan_3dmax

Active Member
احسان سری قبل به کلی از بچه ها شام داد.گناه داره دیگه
خدا از دهنت بشنوه ماني. هنوز كه هنوزه جاي تاولاي رو دستم خوب نشده! حالا به همه نشون ميدم.

نه خداییش احسان کناه داره باید از خود مجید بگیریم نا سلامتی صاحب مجلس
بعدا همونجا باهات حساب ميكنم علي جان!:)

سلام عزیز . خوبی ؟
شما همون ماندانای در پی تی هستین ؟
دوست عزيز مانداناي درپيتي يعني چي؟ ايشون اينجا مدير كل هستند:wink:

قبلا هم باهات بوده يا نه؟ نكنه با مهدي هستي؟ يا با خانومت داري مياي؟

مهران جان من فكر كنم بعدا بايد با شما يك حساب كتاب بكنم!:wink:

آقا راستي پارسال تو نمايشگاه تو اوج سرما يك گروه فروشنده بودن كه از جنوب اومده بودن و سمبوسه هاشون عالي بود. نميدونم الان هم هستن يا نه... خداييش ما به سمبوسه هم راضي هستيم. ديگه مجيد جان بيا و ايندفعه شام كه نميدي حداقل سمبوسه بده و يك عده جوون رو سير كن. خداييش پولتو دور نريختي!
همه موافقن؟:D

mangool

Member
با سلام
منم بيام يا نيام؟
بايد چي كار كنم؟
نمي شد يه روز ديگه قرار مي ذاشتين آخه من جمعه مشهد نيستم ولي شنبه هستم چهارشنبه هم بودم البته دوشنبه هم هستم؟
ولي شايد بيام يا نيام؟
اصلا من استرس دارم چي كار كنم ؟:-?
يكي منو كمك كنه !
خدايا ...
منم قديميم ولي كم پست مي دم ... هيشكي ....

mostafa_az

Well-Known Member
ehsan_3dmax گفت:
من از طرف مصطفي اين قول رو به همه ميدم كه بليط مجاني واسه همه تهيه كنه.
دهه بیا. جمع کن بینیم بابا دکون و دستگاتو. همش 2 تا بلیط دارم یکی برا خودم یکی هم قرعه کشی میکنم بین کل مراجعین به نمایشگاه
39.gif
243.gif

Mrx گفت:
بعدش یک چیزی اشانتيون یادت نره میایم میگیرم مصطفی
تو اگه تو غرفه ما چیزی جز کاغذ پاره پیدا کردی وردار ببر
248.gif

salmanclever گفت:
نقدینگی احسان چقدره؟ببین اگه نقدینگیش خوبه عملیات رو روی احسان انجام بدیم
اینجانب روم نمیشه دیگه از احسان شام بگیرم. گرچه تقصیر خودش بود. سری پیش اومدم حساب کنم دیدم یارو داره پول میشمره. منم گفتم مگه مرض دارم صداشو در بیارم؟
272.gif

sadeghkhafan گفت:
ساعت 4 برو راه آهن طبقه بالا .. سمت راست اونجا شماره بگير و منتظر كنسلي ها باش يادت نره !!!!!!!!!!!!!!
تهرانی های عزیز همه برای این حرکت برنامه ریزی داشته باشین بلکه برا خود صادق بلیط گیر نیاد از شرش راحت شیم. گرچه قراره بیاد توی حساب کردن شام با مجید شراکت کنه
294.gif

sadeghkhafan گفت:
كشف كنيد من با كي دارم ميام :دي
آخه تو جز مهدی بنده خدا کیو داری باهاش بیای؟ یا اینکه به سلامتی یکی پیدا شد تو رو بگیره؟
246.gif

ehsan_3dmax گفت:
آقا راستي پارسال تو نمايشگاه تو اوج سرما يك گروه فروشنده بودن كه از جنوب اومده بودن و سمبوسه هاشون عالي بود. نميدونم الان هم هستن يا نه... خداييش ما به سمبوسه هم راضي هستيم. ديگه مجيد جان بيا و ايندفعه شام كه نميدي حداقل سمبوسه بده و يك عده جوون رو سير كن. خداييش پولتو دور نريختي!
برات متاسفم احسان. به همین زودی شونه خالی کردی؟ حقت بود مجید مفت خورد در رفت...
300.gif

مخلصیم
مصطفی

YTERROR

Active Member

:D من می دونم سنش اون قدر هست که باهات میاد گم نشی :wink:

آقا راستي پارسال تو نمايشگاه تو اوج سرما يك گروه فروشنده بودن كه از جنوب اومده بودن و سمبوسه هاشون عالي بود

احسان نگو که داغم تازه می شه فقط اونا واسه 3 ماه اومده بودن بعد از اون دیگه تویی نمایشگاه نیومدن حالا ممکنه امسال هم بیان که بعید می دونم

+ چون هنوز نرفتم نمایشگاه به غیر از شب غرفه چینی :lol: گفتم دفعه اول رو با همه بریم مزه اش از بین نره

S4DEGH

Well-Known Member
آخه تو جز مهدی بنده خدا کیو داری باهاش بیای؟ یا اینکه به سلامتی یکی پیدا شد تو رو بگیره؟
تا كور بشه چشم تو .. با سهيل جونم دارم ميام !! چشات در آد .. خيلي هم دلت بخواد پام رو توي شهرتون بزارم !!! كپك ! :دي
راستي مصطفي .. با مجيد صحبت كردم .. قرار شد كل هزينه هارو تو پراخت كني .. بعدا باحات حساب كنيم ..
272.gif

( مجيد به من رشوه داده .. الان فقط طرف مجيدم .. !!!
242.gif
‌)

من می دونم سنش اون قدر هست که باهات میاد گم نشی
خوبه ماه پيش تنهايي اومدم .. نتونستي كشف كني كه اون مواقعي كه ميپيچوندمت كجا ها ميرفتم .. !!
vv.gif

راستي احسان اون يارو پروژه سدت رو اومدم ميخوام ببينم ها .. در نري .. !!!
yy.gif

ميگم سهيل تو هنوز راه نافتادي .. ديره ها !!!!!!! من نزديكم .. تو الان بايد راه بي افتي ها .. دير ميرسي من ميرم جا ميموني ها !!
191.gif

YTERROR

Active Member
خوبه ماه پيش تنهايي اومدم .. نتونستي كشف كني كه اون مواقعي كه ميپيچوندمت كجا ها ميرفت

قرار نیست که به روت بیارن همه چیزو :lol: مطمن باش تا بخوای این چیزا رو سر م پیاده کنی ما سواره رفتیم

pirmard

Member
دقیق معلوم نشده چند نفر میان ؟
همه که میان خوب همو میشناسن ؟ یعنی ما بیایم وصله ی ناجوریم ؟
:-s

Mrx

Active Member
:-s
15 نفر اینجا گفتن حالا معلوم نیست بازم بیان شما هم بیا اشنا میشیم دیگه :دی :wink:

/

مهران

salmanclever

Well-Known Member
نه عزیز همه هم تقریبا از همین سایت همدیگرو میشناسند و شما هم چون در این سایت یوزر هستید یعنی وارد این جمع شدید و خوشحال میشیم شمارو در این جمع ببینیم
سلمان...

ehsan_3dmax

Active Member
با عرض پوزش از تمامي بچه هاي گلي كه دارن ميان نمايشگاه و هدفي جز پياده كردن مجيد ندارن بايد بگم مجيد مارو خريد!
و عملا من و چند تا از مديرا ديگه قصد پياده كردن مجيد رو نداريم. راستشو بخوايد پيشنهاد خوبي به ما كرده و تا يك ساعت ديگه بايد برم ببينم چه خبره. البته شايد هم سركاري باشه!
ميبينمتون.

جدیدترین ارسال ها

بالا