★★ میتینگ نمایشگاه کامپیوتر مشهد ★★

این میتینگ رو:

• مجموع رای دهندگان
    35

Mandana

Active Member
دو عدد جدید به زور از سهیل گرفته شد
3121.gif

SΘHEIL

Member
سالم رسیدی؟
39.gif

حیف شد
39.gif

adsl می هم الان اومدم خونه دیدم وصل شده
bigstar.gif
به اون سهیل بگو خسیس بازی در نیاره عکس ها رو بذاره
candy.gif
آخه من کجا خسیس بازی در میارم
2i6fehs.gif

دو عدد جدید به زور از سهیل گرفته شد
3121.gif

آخه خدا رو خوش میاد تو روز روشن
bawl%5B1%5D.gif

از همه دوستان عزیر مشهدی ممنون که این چند روز رو در کنارشون بودیم و خیلی هم خوش گذشت انشاالله شما هم بیاین این ورا تا حسابی تلافی کنیم.
من دیروز اینقدر خسته بودم دیگه کامل خوابیدم نشد زود تر بیام تشکر کنم از همگی ممنون :D

mangool

Member
طوفان در نمايشگاه...

خلاصه يه چند تا عكس گرفتمو اومدم از سالن بيرون كه چشمتون روز بد نبينه ...
icon_acc%20(16).gif

ديدم چنان بادي داره از در ساختمون مي ياد كه همه چي رو به هم ريخته ! چنان باراني گرفته بود و طوفاني شده بود كه مردم جرئت نمي كردن برن بيرون البته مردم كه نه همين غرفه دارايي كه هنوز نرفته بودن و البته من ! همون جا شروع كردم به گرفتن عكس و فيلم كه عكس زير رو موقعي كه هنوز از ساختمون نرفته بودم بيرون گرفتم كه در اين عكس شما پرچم كشورهاي شركت كننده در اين ميتينگ ببخشيد نمايشگاه رو مي بينيد ! كه خوشبختانه استقبال كشورهاي مختلف بي نظير بوده است.

به گزارش خبرنگار مجيدآنلاين متاسفانه شدت طوفان به حدي بود كه پرچم برخي از كشور هاي شركت كننده در نمايشگاه از ميله ي پرچم نگه دار آن (!!!) جدا شده و موجب ناراحتي غرفه داران مربوط به اين كشورها شد كه در آخرين اظهارنظرها عنوان نمودند كه به دليل محكم نبستن پرچم كشورهايشان سال آينده در نمايشگاه بين المللي كامپيوتر مشهد شركت نخواهند كرد !!!... و اين امر باعث نارضايتي مسئولان شد كه البته بعد از بحث و بررسي تصميم بر آن شد كه چون كشورهاي شركت كننده بسيارند حالا گيرم كه چند تا هم شركت نكردن... اي آقا اصلا مهم نيست ...( ببخشيد اين آخرش غير ادبي شد ... )

و اما تكه فيلمي از اين زاويه و از شدت بادو باران (به پرچم ها توجه شود) ! (... به دليل حجم بالاي فيلم مجبور شدم كيفيت فيلم رو خيلي كم كنم تا حجمش كم بشه ... )

بعد از تهيه عكس و گزارش دوربينو گزاشتم زير كاپشنم و سريع دويدم به سمت بيرون ولي چنان بادي مي اومد كه نمي شد اصلا دويد ! ... همين طور كه داشتم مي اومدم بيرون ديدم چادر يا روكش پلاستيكي ( هر طور دوست دارين !) اين ساختمون بقلي ( ساختمون كه چه عرض كنم ... يكي نيست بگه ساختمون چادر داره مگه ؟! ... ) گيره هاش باز شده و كنده شده از زمين و چند نفر زير اون باد و بارون شديد داشتن سعي مي كردن كه اونا رو درست كنن البته فكر مي كنم صاحب غرفه ها بودن دقيقا مي شد غرفه ها رو ديد حالا بماند كه بارون هم نفوذ كرده بود به داخل يا نه ! ...
مي خواستم كلا از نمايشگاه برم بيرون كه حس گزارشبرداري !!! و عكسبرداري به من اين اجازه رو نداد و دوباره مسير رو كج كردم رفتم يه پناهگاهي كه چند نفر از خدماتي ها هم اونجا بودن و چون اونجا بارون نمي اومد باز دوباره دوربينه رو تنظيم كردم كه اونجا دوستان خدماتي از من تقاضاي عكس گرفتن كردند كه من هم با حفظ احترام عكس گرفتم ازشون و گفتند كي باز مي آيي نمايشگاه ( كه عكسارو ببرم براشون ) گفتم اينا ديجيتاليه و تو كامپيوتر مي شه ديد گه گفتند آها ... ديگه رفتند البته صداشون توي فيلم زير هم مي ياد كه از قاسم آبادو قاسم آباديو اينا حرف مي زنن :) ...

-------
>>> دريافت فيلم دوم <<<​
-------
اينم يه عكس از اين نماي نمايشگاه و البته باز هم پرچم كشور هاي شركت كننده ...!

و اين هم يه عكس ديگه ...

... خوب كه دقت كردم ديدم ورودي سالن اول ( سالن سي دي فروشان! ) از جاش كنده شده !!! كه اگه خاطرتون باشه قبل از در سالن يه ورودي با داربست درست كرده بودن كه درشم پلاستيكي بود و البته روي داربست چادر كشيده بودن كه اگه در عكس زير دقت كنيد خبري از از اون ورودي نيستش و كمي اونورتر سقوط كرده ... ( البته بعدش ديدم كه يه بنده خدايي كه اگه اشتباه نكنم از خدماتي ها بود داشت اونجايي كه ورودي سقوط كرده بود !!! چراغ بدست ! دنبال چيزي تو چمنا مي گشت ... )

ديگه كم كم مي خواستم برم كه ديدم يه خانوم و دو آقا با دوربين فيلمبرداري ! ( فكر كنم از صدا و سيما بودن ) به سختي زير اون بارون مي خوان از چنين سوژه ي داغي گزارش تهيه كنن كه هر چه سعي كردن نتونستن ( خوب راستيتش كار هر كس هر كس نيست :دي... ) و همينطور كه در عكس زير مي بينيد دوربينو برداشتن و داشتن مي رفتن (يا فرار مي كردن :) ) ..

به هر حال من هم خودم آماده كردم كه ديگه به سمت خروجي برم كه خداييش خيلي سخت بود ... تو راه ديدم كه اون خبرنگارا هم بالاخره يه سرپناه واسه تهيه خبر پيدا كردن :)...
خلاصه تا به در خروجي رسيدمو تونستم يه ماشين گير بيارم خيس آب شدم يعني ديگه واقعا خيس شدم ... داشتم يخ مي زدم كه حتي مجبور شدم كاپشنمو تو ماشين دربيارم ...

و اين هم بازديد من بود از نمايشگاه كه خيلي سختي داشت و حواشيه اون بيشتر از نمايشگاه چسبيد ! البته تهيه گزارشش سخت تر بود هرچند من گزارش هاي سخت تر و البته خطرناكتر هم تهيه كردم
icon_wink.gif
مثل قضيه شب اول سهميه بنده بنزين كه با شانس اتفاقي نيفتاد ... يا تهيه عكس در داخل دريا با دوربين كه دوربينمو داشتم از دست مي دادم و ...

به هر حال ممنون كه نوشته هاي من رو خوندين دوستان
icon_razz.gif

و من الله التوفيق

آخرین ویرایش:

MDP

Well-Known Member
این مانی چرا تو عکسا نیست؟

فکر کنم همش عکاس بوده نه!!!
balloony.gif

شایادم ....
hexer.gif

نزن مانی
shrk.gif
خوب نیستی دیگه!

alionline1366

Active Member
مهران از مانی عکس داره مجبورش کنید بزاره مانی مثل اینکه دوست نداشت عکسش پابلیک شه :)

Mandana

Active Member
این مانی چرا تو عکسا نیست؟

فکر کنم همش عکاس بوده نه!!!

شایادم ....

نزن مانی خوب نیستی دیگه!

هم همه اش عکاس بودم هم خوشم نمیاد پابلیک بشه ^.^
مهران از مانی عکس داره مجبورش کنید بزاره مانی مثل اینکه دوست نداشت عکسش پابلیک شه

مهران عکسش کجا بوده
monkeys14.gif
سعی کرد یکی بگیره که ناکام موند
monkeys19.gif
:دی

/

اسپم آیا؟
monkeys17.gif
:سوت:

• Like
Reactions: MDP

Mandana

Active Member
ولی من یک عکس دارم

تو کی عکس گرفتی؟ خالی بند :}

من کلیپ دارم ! عکس ندارم !

/

مهران
هیییی از اونجایی که آلردی می دونم چجوری عکس و فیلم میگیری، خیالم از جهت گکیفیت راحته.فقط می ترسم یه موقه می رو با مجید اشتباه بگیرن
monkeys18.gif
:دی
در ضمن کلمه ی ناخن چیزی رو یادت نمیاره؟ دوست داری پابلیک بشه؟
monkeys43.gif
:سوت:
اگه عکس یا موضوع خاصی هستش، بذارین ( البته مسلمن رعایت اونهایی که نمیخوان عکسشون پابلیک بشه هم بکنین) اگر نه.اسپم نزنین چون می هم کم نمیارم.اون وقت وجدانم درد می گیره مجبور میشم به دلیل اسپم در انجمن ها خودم رو بن کنم
monkeys39.gif
تو که دوست نداری می بن بشم.نه؟
monkeys15.gif

.

موفق باشید

• Like
Reactions: MDP

جدیدترین ارسال ها

بالا