★★ میتینگ نمایشگاه کامپیوتر مشهد ★★

این میتینگ رو:

• مجموع رای دهندگان
    35

[REZA]

Member
يه خواهش ) !
رو عكس با فلش بزارين كي كيه ؟!
بابا بنده خدا احسان نوشته که....
معرفي اعضا بترتيب از بالا سمت چپ:
اون اولي كه خيلي خشنه! و تازه سلموني رفته مصطفي---mostafa_az--- است.
بعدي كه هميشه در اين حالت خنديدن و شاخ گزاشتن واسه ملت رويت ميشد سلمان خانه--salman_clever---!
نفر بعد كه انگار داره ميفته و يك بار هم تو همين فروم به ماني گفته بود درپيت! جناب پيرمرده---pirmard---.
بعدي كه خيلي انرژي داشت و بخاطر تعريفهايي كه از من ميكرد نميتونم چيزي در موردش بگم علي---alionline---.
قبل از اينكه بريم پايين از كادر افتضاح اين عكس از همگي عذر ميخوام. ببخشيد ديگه ماني از اين بهتر عكس نميگيره!(شوخي كردم ماني اين عكس استثنايا افتضاح شده ضد حال خوردي؟)
حالا ميريم پايين:
اولي از چپ كه تيريپ عكسهاي دور حرم ايستاده سهيل---soheil---
بعدي كه مثل چوپ سيخ ايستاده و تو دستش چيزي قايم كرده و نيشخند مسخره اي زده خودمم!
بعدي كه موهاش تيريپ اين جوادا ديده ميشه تو عكس صادقه.
كپله بعدي هم كه ديگه نميتونست خودشو نگه داره مهران---mrx---
كچله آخري هم كه نميدونم چرا تو عكس اينقدر مو داره مجيده. خوب ديگه بسه تيكه پروني من بايد برم

mostafa_cs

Well-Known Member
سلام دوستان
امیدوارم بهتون خوش گذشته باشه.
یه سوال داشتم:
دیدار بعدی اگه خدا بخواد کی هستش(مشهد یا تهران)
پیروز باشید...

Mandana

Active Member
مهران عکسه می رو بخوای پابلیک کنی تک تک عکسهایی که امروز التماس کردی پابلیک نکنم و میذارم توی تاپ گالری :سوت:
آقا می بخشه 3 رو به کل فراموش کرده بودم :">

به اینجا رسیدم که به سه عدد ماشین تقسیم شدیم و گفتیم بریم طرقبه
643215mw9ua6y9ep.gif

کلی همه اش همدیگه رو گم می کردن و به همدیکه تماس می گرفتن.ما پشت سر ماشین عادل بودیم.با این لایی هایی که عادل می کشید می دلم به شخصه برای مصطفی کباب خواست!
23808bswtse1gkz.gif

خلاصه رسیدیم به طرقبه و در یک عدد جای جواد سکنی گزیدیم
icon_mrgreen.gif

می هم که لبه ی تخت نشسته بودم و بقیه بچه ها رفتن روی دو تا تخت نشستن.فقط صادق بود که هی ایستاده بود و یکجا بند نمی شد.
می که از سرما در حال قندیل زدن بودم و تقریبن همه اش می لرزیدم و سهیل همانند یک عدد فردین واقعی کاپشن اش رو بهم داد و می هم گرم شدم.با اینهمه شب که اومدم صدام حسابی مثل خروس شده بود
3.gif

خلاصه نشستیم و کلی حرف زدیم و همه اش عادل تیکه ی فلسفی می انداخت که توسط سلمان نقش بر آب می شد.خلاصه اینکه فکر کنم از معدود روزهای عمرم بود که رسمن فک ام واقعن درد گرفت.بس که هی به اینها می خندیدم.اما مصطفی همه اش توی خودش بود که در آخر اعتراف کرد از وقت خوابش گذشته ^.^
می هم که جدید همانند یک مرغ واقعی ساعت 910 میرم میخوابم.واقعن نزدیک بود همونجا غش کنم که دل بچه ها به رحم اومد و گفتیم بریم خونه هامون
39368n1b2x3prdz.gif

و مجید مسئولیت می و مهران رو تقبل کرد و ما رو رسوند خونه.و می هم قبل از هر کاری رفتم خوابیدم :">
شرمنده برای این قسمت زیاد حوصله نداشتم با آب و تاب تعریف کنم :( خودتون با هیجان بخونین این بخش رو :دی

بعدشم آقای احسان خان تقصیر می نبود که! بچه ها جمع شدن یهو دیدم کلی دوربین و اینا به سمت دراز شد.فکر کردم خودت تنظیماتش رو انجام دادی آخه :(:(:(
العان دارم عکسها رو دانلود می کنم.ایشالاه پست بعدی ام عکسهای میتینگ خواهد بود
24542bqp41ofu4h.gif

reza699

Active Member
بین اینکه یو هستین یا آقای علی 59 مشوک بودم راستی آقای علی 59 و reza699 و macroflash و چند نفر دیگه که نیومدن هم حیف شد.جاشون خالی بودش :(
جای بقیه هم که نیومدن شدیدن خالی بود.مخصوصن خیلی همه اش یاد شهرام و امیر افتادم :(:(:(

ایشالاه میتینگ بعدی میبینمشون

ماندانا کی میگه من نیومدم؟؟؟؟؟بابا من اومدم من همونی بودم که فقط یه لحظه اومدم به همه سلام و دست (البته به غیر از خودت :wink:) دادم بعد چند لحظه ای با احسان صحبت کردم بعد دوروبرو نگاه کردم دیدم اوه اوه هیچکی رو جز احسان نمیشناسم (علی جلالی هم که با برو بچسش رفته بود و ما رو قال گزاشته بود -خوب شد بهش زنگ زدم گفتم جلوی در منتظرتم :razz:) خلاصه که هیچی دیدم ضایعست هیچی رو نمیشناسم واسه همین مثل بچه های خوب از همه خدا حافظی کردم و رفتم
یادت نیومد من کیم؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!
آها یه نشونی دیگه هم این که وقتی من اومدم بعدش گفتی یه بلند گو برداریم بگیم مجیییییییییییییییید آنلاین مجییییییییییییییید آنلاین ما بچه های مجید آنلاینیم
یادت اومد؟؟

salmanclever

Well-Known Member
ماندانا کی میگه من نیومدم؟؟؟؟؟بابا من اومدم من همونی بودم که فقط یه لحظه اومدم به همه سلام و دست (البته به غیر از خودت :wink:) دادم بعد چند لحظه ای با احسان صحبت کردم بعد دوروبرو نگاه کردم دیدم اوه اوه هیچکی رو جز احسان نمیشناسم (علی جلالی هم که با برو بچسش رفته بود و ما رو قال گزاشته بود -خوب شد بهش زنگ زدم گفتم جلوی در منتظرتم :razz:) خلاصه که هیچی دیدم ضایعست هیچی رو نمیشناسم واسه همین مثل بچه های خوب از همه خدا حافظی کردم و رفتم
اوه بابا انقدر بی مقدمه رفتی ما گفتیم این طفلک اشتباهی اینجا واستاده بود دید اشتباهه خدا حافظی کرد رفت
بابا خوب چه اشکالی داشت میتینگ یعنی این دیگه برای شناسایی افراد هست
قرار نیست همه همرو بشناسن که
خوشحال می شدیم پیش مامیموندید
سلمان...

Mandana

Active Member
سلام دوستان
امیدوارم بهتون خوش گذشته باشه.
یه سوال داشتم:
دیدار بعدی اگه خدا بخواد کی هستش(مشهد یا تهران)
پیروز باشید...

نازززز :( معلوم نیست دوست جان.باید دید کجا بقیه راحت تر اند
AddEmoticons09731.gif

ماندانا کی میگه من نیومدم؟؟؟؟؟بابا من اومدم من همونی بودم که فقط یه لحظه اومدم به همه سلام و دست (البته به غیر از خودت ) دادم بعد چند لحظه ای با احسان صحبت کردم بعد دوروبرو نگاه کردم دیدم اوه اوه هیچکی رو جز احسان نمیشناسم (علی جلالی هم که با برو بچسش رفته بود و ما رو قال گزاشته بود -خوب شد بهش زنگ زدم گفتم جلوی در منتظرتم ) خلاصه که هیچی دیدم ضایعست هیچی رو نمیشناسم واسه همین مثل بچه های خوب از همه خدا حافظی کردم و رفتم
آها یه نشونی دیگه هم این که وقتی من اومدم بعدش گفتی یه بلند گو برداریم بگیم مجیییییییییییییییید آنلاین مجییییییییییییییید آنلاین ما بچه های مجید آنلاینیم
یادت اومد؟؟

آهاند همون آقایی که عینکی بودن و اگه اشتباه نکنم کت سیاه پوشیده بودن؟ آخی ما فکر کردیم یک نفر بوده اشتباه گرفته.برای همین فرار کردش :دی
حیف شد آخه چرا رفتین؟ بعدش کلی خوش گذشت.تازه اون موقه می هنوز از بچه ها یه کم خجالت می کشیدم
f.gif

خوب اینهم قولم.با تشکر از مصطفی بابت عکس ها

اینجا هنوز پروما هستش.مجید و مهران .همه با هم مجید رو اذیت می کردیم.اونهم برای اینکه مثلن نشون بده باهامون قهره رفت پیش مهرات تریپ صمیمیت :دی

اینهم دسته آقای محمد دوست هستش که بهشون گفتیم با 50 تومنی ئه ژست بگیرن ^.^

Mandana

Active Member
به ترتیب آقای محمد دوست، سعید طاهری و احسان
هنوز که هنوزه فضول شدم بفهمم اون زیر چه خبره

در اینجا هم گفتیم که با هم روبوسی هم بکنین دیگه! و در حال روبوسی کردن اند!
onion011.gif
البته بوس معمولی ئه! گویا توی عکس کمی! گمراه کننده افتاده
onion056.gif
:دی

می برم بخوابم که چشمهام باز نمی شه دیگه
%23dors.gif

شب بخیر ^.^

macroflash

Active Member
منم خیلی دوست داشتم بتونم گزارش تهیه کنم از نمایشگاه اما..یادم رفت دوربین ور دارم با دوربین موبایل هم که نمیشد یه عکس درست حسابی گرفت..البته جمعیت هم خیلی زیاد بودن که بازم نمیشد راحت عکس گرفت به هر حال یه عکس از پرقدرت ترین کارت گرافیکی که که من در این نمایشگاه دیدم میزارم...Geforce 8800 GTX فکر کنم قیمتش باید در مشهد طرفای 650 تومن اینا باشه تهران هم که فکر کنم 540 تومن باشه.
http://www.4shared.com/file/31555573/6726545/DSC00035.html?dirPwdVerified=52c87be5

Mrx

Active Member
من اعتراض دارم قرار نبود اون عکس پخش بشه :sad: !

هاا باشه دارم برات ماندانا ....

/

مهران

ehsan_3dmax

Active Member
من بد افتادم هاا تو عکس ، چرا چشام قرمزه ! الان همه میگن هیولا ! احساااااااااااااان :دی :sad:

تو این عکس خیلی ها نیستن که

عادل و دوستش ، اقای محمددوست ، سعید طاهری ،

ماندانا هم نمیومد عکس بگیره ، که البته بعد از کلی بدبختی تونستم ازش چند تا عکس بگیرم با کمک مجید ..:D که دیگه خلاصه ....:cool:
/

راستی کلیپ ها رو ردیف کن دیگه احسان بعد بده اول کارشون دارم :دی ...

/

اقا یک عکس دیگه هم بود ها ؟ کیفیت نداشت اون ؟

/

مهران

مهران جون حجمشون 100 مگابايته! بعدشم بايد جوري حجمشو كم كرد كه صداش كيفيتش نياد پايين. نرم افزار خاصي ميشناسيد؟
بعدشم آبروي يك بنده خدايي ميره اگه من فيلمها رو بزارم! من رو هم از فردا بن ميكنه!

ماني شوخي كردم كي گفته كادر عكست بده؟ ديدم دارم به همه تيكه ميندازم ديگه نامردي بود تو در بري!

ehsan_3dmax

Active Member
مهران عکسه می رو بخوای پابلیک کنی تک تک عکسهایی که امروز التماس کردی پابلیک نکنم و میذارم توی تاپ گالری :سوت:
آقا می بخشه 3 رو به کل فراموش کرده بودم :">

به اینجا رسیدم که به سه عدد ماشین تقسیم شدیم و گفتیم بریم طرقبه
643215mw9ua6y9ep.gif

کلی همه اش همدیگه رو گم می کردن و به همدیکه تماس می گرفتن.ما پشت سر ماشین عادل بودیم.با این لایی هایی که عادل می کشید می دلم به شخصه برای مصطفی کباب خواست!
23808bswtse1gkz.gif

خلاصه رسیدیم به طرقبه و در یک عدد جای جواد سکنی گزیدیم
icon_mrgreen.gif

می هم که لبه ی تخت نشسته بودم و بقیه بچه ها رفتن روی دو تا تخت نشستن.فقط صادق بود که هی ایستاده بود و یکجا بند نمی شد.
می که از سرما در حال قندیل زدن بودم و تقریبن همه اش می لرزیدم و سهیل همانند یک عدد فردین واقعی کاپشن اش رو بهم داد و می هم گرم شدم.با اینهمه شب که اومدم صدام حسابی مثل خروس شده بود
3.gif

خلاصه نشستیم و کلی حرف زدیم و همه اش عادل تیکه ی فلسفی می انداخت که توسط سلمان نقش بر آب می شد.خلاصه اینکه فکر کنم از معدود روزهای عمرم بود که رسمن فک ام واقعن درد گرفت.بس که هی به اینها می خندیدم.اما مصطفی همه اش توی خودش بود که در آخر اعتراف کرد از وقت خوابش گذشته ^.^
می هم که جدید همانند یک مرغ واقعی ساعت 910 میرم میخوابم.واقعن نزدیک بود همونجا غش کنم که دل بچه ها به رحم اومد و گفتیم بریم خونه هامون
39368n1b2x3prdz.gif

و مجید مسئولیت می و مهران رو تقبل کرد و ما رو رسوند خونه.و می هم قبل از هر کاری رفتم خوابیدم :">
شرمنده برای این قسمت زیاد حوصله نداشتم با آب و تاب تعریف کنم :( خودتون با هیجان بخونین این بخش رو :دی

بعدشم آقای احسان خان تقصیر می نبود که! بچه ها جمع شدن یهو دیدم کلی دوربین و اینا به سمت دراز شد.فکر کردم خودت تنظیماتش رو انجام دادی آخه :(:(:(
العان دارم عکسها رو دانلود می کنم.ایشالاه پست بعدی ام عکسهای میتینگ خواهد بود
24542bqp41ofu4h.gif

نامردا چرا منو خبر نكردين؟ آخه ديگه چقدر تنها خوري؟ اگه ميدونستم همه ميريد بيرون منم كار و زندگي رو استثنايا! اون روز تهطيل ميكردم.:cry: آخه اين چه اسمايل گريه ايه؟ من تا الان فكر ميكردم اين خجالت كشيدنه.
من سي دي فيلم هاي دوربين مخفي رو ميخوام بزارم واسه فروش تو فروشگاه مجيد آنلاين.
ميخوام بگم زحمت فروشش رو هم خود مجيد بكشه. هر cd صد تومن!:D

Mandana

Active Member
من اعتراض دارم قرار نبود اون عکس پخش بشه !

هاا باشه دارم برات ماندانا ....

/

مهران

لوس نشو دیگه.خود مجید دیشب گفت عب نداره
712281pshs6ev725.gif

ماني شوخي كردم كي گفته كادر عكست بده؟ ديدم دارم به همه تيكه ميندازم ديگه نامردي بود تو در بري!

می دونم دوست جان ^.^ تیکه نمینداختی تعجب می کردم :دی
743532d7zvrepqh0.gif

نامردا چرا منو خبر نكردين؟ آخه ديگه چقدر تنها خوري؟ اگه ميدونستم همه ميريد بيرون منم كار و زندگي رو استثنايا! اون روز تهطيل ميكردم. آخه اين چه اسمايل گريه ايه؟ من تا الان فكر ميكردم اين خجالت كشيدنه.
من سي دي فيلم هاي دوربين مخفي رو ميخوام بزارم واسه فروش تو فروشگاه مجيد آنلاين.
ميخوام بگم زحمت فروشش رو هم خود مجيد بكشه. هر cd صد تومن!

ما که صد دفعه بهت گفتیم بمون دوست جون :( خودت همه اش گفتی کار پیش اومده :(
ایشالاه یک شب دیگه ^.^

اینم مابقی عکسها:

به ترتیب، مهران، صادق و سهیل
احتمالن در حال کشیدن نقشه بودن :دی

مجید خوش خنده و مصطفی

مجید خالی:

24542bqp41ofu4h.gif

YTERROR

Active Member
:D بستنیش بد مزه بی چاهر اونی که می خواته بخوره اونم تویی این هوای سرد :shock:

امروز روز غرفه جمع کردن و بقول بازاری ها روز دش کردن 4 روز نمایشگاه

+ قابل ذکره بازدید امسال 20 درصد از سال پیش کمتر بوده واسه یک کشور تحریم شده تا همین حدم خوبه که می تونه حرفی در این زمینه بزنه

مجید خوش خنده و مصطفی
مجید در حالت این اسمای

ببخشید مجید با لپ لپ ندارین :wink:

Mandana

Active Member
بستنیش بد مزه بی چاهر اونی که می خواته بخوره اونم تویی این هوای سرد

تازه آب آناناس اش رو بگو! مزه ی آبلیموی گندیده میدادش
sad05.gif

دفه ی دیگه غلط بکنم که برم کافی شاپه پروما
sad05.gif

در کل بگم که کافی شاپه پروما به لعنت خدا نمی ارزید
643215mw9ua6y9ep.gif

ببخشید مجید با لپ لپ ندارین

تموم کردیم برو فردا بیا
643215mw9ua6y9ep.gif

ولی عادل توی لپ لپ داریم.نمیخوای؟
AddEmoticons0057.gif

YTERROR

Active Member
ولی عادل توی لپ لپ داریم.نمیخوای؟

تبلیغات لپ لپ ممنوع معلومه دیگه لپ لپ اگه نخواد تویی جایزه هاش عادل و عدالت رو رعایت کنه و نداشته باشه که 1 قرون هم نمی ارزه :wink:

کافی شاپ پروما تنهای = با مزه ندادن وگرنه بیچاره این قدر بستنیاش آناناساش مخصوصا شهربازیش خوشمره و خوش می گذره :-?

جدیدترین ارسال ها

بالا