pirmard
Member
آخیییییی
چیشد آخههههه؟؟؟![]()
سلام عزیز . خوبی ؟
شما همون ماندانای پی تی هستین ؟
آخیییییی
چیشد آخههههه؟؟؟![]()
سلام عزیز . خوبی ؟
شما همون ماندانای پی تی هستین ؟
سلام دوست جان.خوبین؟
نه پی تی زیاد نمی رم و یوزرم هم این نیستش.اما توی بیمس بهتون برای تست .... پیغام خصوصی زده بودم اگه یادتون باشه ^.^
اگه اشتباه نکنم یو هم مشهد هستین .نه؟![]()
من میخواستم امسال ویزا عربستان بگیرم اول بیام یک هفته ایران و یعد برم مکه اما مثل اینکه کنسول عربستان زیاد با ایرانیها حال نمیکرده ویزام رو نزده!!!:hard cry:آخیییییی
چیشد آخههههه؟؟؟
شهرام جان ابراز همدردی میکنم باهات.می دونم چه حسی داری
منم به هر دری زدم نشد که نشد
ناراحت هستم که نمی تونم بیام، ولی بد هم نشد، چون روی دوستیم با یه نفر شناختم بیشتر شد
فرصت زیاده
خب ... ما آمديم !!! ( كشف كنيد من با كي دارم ميام :دي )
من میخواستم امسال ویزا عربستان بگیرم اول بیام یک هفته ایران و یعد برم مکه اما مثل اینکه کنسول عربستان زیاد با ایرانیها حال نمیکرده ویزام رو نزده!!!:hard cry:
واسه همین امروز هم بلیط مشهد گرفته بودم.
شهرام با راهنمايي هاي من اامكان نداره نتوني بليط بگيري .. مگر اينكه همون كه توي مسنجر بهت گفتم :دي
نظرتون چیه ماندانا بده شام و شیرینی و همه چیرو
خدا از دهنت بشنوه ماني. هنوز كه هنوزه جاي تاولاي رو دستم خوب نشده! حالا به همه نشون ميدم.احسان سری قبل به کلی از بچه ها شام داد.گناه داره دیگه
بعدا همونجا باهات حساب ميكنم علي جان!نه خداییش احسان کناه داره باید از خود مجید بگیریم نا سلامتی صاحب مجلس
دوست عزيز مانداناي درپيتي يعني چي؟ ايشون اينجا مدير كل هستندسلام عزیز . خوبی ؟
شما همون ماندانای در پی تی هستین ؟
قبلا هم باهات بوده يا نه؟ نكنه با مهدي هستي؟ يا با خانومت داري مياي؟خب ... ما آمديم !!! ( كشف كنيد من با كي دارم ميام :دي )
دوست عزيز مانداناي درپيتي يعني چي؟ ايشون اينجا مدير كل هستن
مهران جان من فكر كنم بعدا بايد با شما يك حساب كتاب بكنم!![]()
فکر کنم از حالا باید قید این تاپیک رو بزنیم و برای عکسها تاپیک جدید باز کنیم
دهه بیا. جمع کن بینیم بابا دکون و دستگاتو. همش 2 تا بلیط دارم یکی برا خودم یکی هم قرعه کشی میکنم بین کل مراجعین به نمایشگاهehsan_3dmax گفت:من از طرف مصطفي اين قول رو به همه ميدم كه بليط مجاني واسه همه تهيه كنه.
تو اگه تو غرفه ما چیزی جز کاغذ پاره پیدا کردی وردار ببرMrx گفت:بعدش یک چیزی اشانتيون یادت نره میایم میگیرم مصطفی
اینجانب روم نمیشه دیگه از احسان شام بگیرم. گرچه تقصیر خودش بود. سری پیش اومدم حساب کنم دیدم یارو داره پول میشمره. منم گفتم مگه مرض دارم صداشو در بیارم؟salmanclever گفت:نقدینگی احسان چقدره؟ببین اگه نقدینگیش خوبه عملیات رو روی احسان انجام بدیم
تهرانی های عزیز همه برای این حرکت برنامه ریزی داشته باشین بلکه برا خود صادق بلیط گیر نیاد از شرش راحت شیم. گرچه قراره بیاد توی حساب کردن شام با مجید شراکت کنهsadeghkhafan گفت:ساعت 4 برو راه آهن طبقه بالا .. سمت راست اونجا شماره بگير و منتظر كنسلي ها باش يادت نره !!!!!!!!!!!!!!
آخه تو جز مهدی بنده خدا کیو داری باهاش بیای؟ یا اینکه به سلامتی یکی پیدا شد تو رو بگیره؟sadeghkhafan گفت:كشف كنيد من با كي دارم ميام :دي
برات متاسفم احسان. به همین زودی شونه خالی کردی؟ حقت بود مجید مفت خورد در رفت...ehsan_3dmax گفت:آقا راستي پارسال تو نمايشگاه تو اوج سرما يك گروه فروشنده بودن كه از جنوب اومده بودن و سمبوسه هاشون عالي بود. نميدونم الان هم هستن يا نه... خداييش ما به سمبوسه هم راضي هستيم. ديگه مجيد جان بيا و ايندفعه شام كه نميدي حداقل سمبوسه بده و يك عده جوون رو سير كن. خداييش پولتو دور نريختي!
خب ... ما آمديم !!! ( كشف كنيد من با كي دارم ميام :دي )
آقا راستي پارسال تو نمايشگاه تو اوج سرما يك گروه فروشنده بودن كه از جنوب اومده بودن و سمبوسه هاشون عالي بود
د
آخه تو جز مهدی بنده خدا کیو داری باهاش بیای؟ یا اینکه به سلامتی یکی پیدا شد تو رو بگیره؟![]()
من می دونم سنش اون قدر هست که باهات میاد گم نشی
![]()
تا كور بشه چشم تو .. با سهيل جونم دارم ميام !! چشات در آد .. خيلي هم دلت بخواد پام رو توي شهرتون بزارم !!! كپك ! :ديآخه تو جز مهدی بنده خدا کیو داری باهاش بیای؟ یا اینکه به سلامتی یکی پیدا شد تو رو بگیره؟
خوبه ماه پيش تنهايي اومدم .. نتونستي كشف كني كه اون مواقعي كه ميپيچوندمت كجا ها ميرفتم .. !!من می دونم سنش اون قدر هست که باهات میاد گم نشی
خوبه ماه پيش تنهايي اومدم .. نتونستي كشف كني كه اون مواقعي كه ميپيچوندمت كجا ها ميرفت
15 نفر اینجا گفتن حالا معلوم نیست بازم بیان شما هم بیا اشنا میشیم دیگه :دیدقیق معلوم نشده چند نفر میان ؟
همه که میان خوب همو میشناسن ؟ یعنی ما بیایم وصله ی ناجوریم ؟
:-s
نه عزیز همه هم تقریبا از همین سایت همدیگرو میشناسند و شما هم چون در این سایت یوزر هستید یعنی وارد این جمع شدید و خوشحال میشیم شمارو در این جمع ببینیمدقیق معلوم نشده چند نفر میان ؟
همه که میان خوب همو میشناسن ؟ یعنی ما بیایم وصله ی ناجوریم ؟