یک کمی مجید آنلاین دیکتاتور نشده؟!

جدیدا خیلی داره زیاده روی می کنه... بعضی مدیرهاش دارن خراب می کنن...

مثال:
من فقط به خاطر یکی از مدیرها،کاملا از مجید آنلاین دست کشیدم(یعنی دارم دست می کشم)...
چون تو یک پست نوشته بود:
- حرف مفت نزن... بزارید لیست رو بیاره...
" در حالی که لیست درج شده بود و آقا تاپیک رو نخونده بود...
- گفتم: جناب،احترام خودتون رو نگه دارید... و در ضمن قبل از فحش دادن تاپیک رو یک نگاه بندازید و حرف مفت نزنید!

حرکت بعدی این بود که تمام پستهای بنده رو تو تاپیک 21 صفحه ای پاک کردن... و دلیل پاک کردن: خشک و تر به پای هم می سوزند!

برای من فقط این مشکل به وجود نیومده! تعداد موارد زیاده!

آخرین ویرایش:

TAEL

Member
اميدوارم اين سايت دوست داشتني به منجلابي كه سايت ph**ls دچار شد ، دچار نشود !!!

ehsan_3dmax

Active Member
دوست عزیز بهتر بود این تاپیک رو ایجاد نمیکردی و به جای اینکار مستقیما به مدیر سایت پی ام میزدید.
اینکه شما اومدید یکسری صحبتهای ردوبدل شده بین خودتون و اون مدیر محترم رو اینجا گذاشتید با اینکار بیشتر به مشکلاتتون دامن میزنید تا اینکه بخواید مشکلی رو حل کنید.
این رو هم بدونید که اگه شما اشتباهی رو مرتکب شدید و اون مدیر با شما اینگونه رفتار کرده بخاطر اینه که اون مدیر در روز با چندین نفر دیگه هم برخورد داره و شما تنها نیستید. فقط کافیه که یک لحظه خودتون رو بزارید به جای ایشون.
موفق باشید.

soheilweb

Active Member
ببینید ما همه تو این فروم، دوست هستیم.
هر چی نباشه، از هم سوال پرسیدیم و جواب گرفتیم و ...
حالا ممکنه یه مسائلی پیش بیاد که بهتره بین خودمون حلش کنیم.
اگه قراره با چنین مسائلی فروم رو به هم بریزیم، هیش وقت پیش رفت نمیکنیم.
با بهترین آرزو ها .. سهیل.

Mandana

Active Member
کوشا جان این پست( دقیقا کپی همین پست) رو توی تاپیک دیگه هم دیده بودم.فکر نمی کنین یکی بس باشه؟
164.gif

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
لطفا قوانین سایت رو هم مطالعه نمایید.

قانون شماره 27 ) در صورت داشتن انتقاد از یک مدیر لطفا در صورت تمایل به وسیله پیغام خصوصی‌ آنرا برای آن مدیر ارسال نمائید، چنانچه انتقاد و یا اعتراض نسبت به عمل یا رفتار مدیری در انجمن دارید لطفا آنرا فقط از طریق پیغام خصوصی‌ برای یکی‌ از مدیران اصلی‌ :

Majid (مدیریت کل سایت )

Kami_mz (مدیریت فنی)

Mahmoodi (مدیریت کل انجمنها)

ارسال نمائید تا به موضوع رسیدگی‌ و در صورت لزوم مشورت های لازم انجام شود. چنانچه یکی‌ از مدیر های مذکور به دلیل مشغله های شخصی‌ فرصت رسیدگی‌ به مشکلات شمارا در آن زمان نداشت میتوانید برای یکی‌ از دو مدیر دیگر مشکل خود را ارسال نمائید تا به موضوع رسیدگی‌ کامل نمایند.

همچنین میتوانید از قسمت تماس با ما برای مدیر انجمنها ایمیل ارسال کنید.

مجید

ببینید صحبتم این نیست که به کارم رسیدگی کنید و با فلان مدیر برخورد کنید... این رو باید از این فهمیده باشید که من اسمی از مدیری که این کارو کرده نبردم...

من سوالام اینه:

اون یک مثال بود... نه شکایت...

پاسخ شما هم همون متن بالاست...

ببینید ما همه تو این فروم، دوست هستیم.
هر چی نباشه، از هم سوال پرسیدیم و جواب گرفتیم و ...
حالا ممکنه یه مسائلی پیش بیاد که بهتره بین خودمون حلش کنیم.
اگه قراره با چنین مسائلی فروم رو به هم بریزیم، هیش وقت پیش رفت نمیکنیم.
با بهترین آرزو ها .. سهیل.
منظورتون رو از "بهم ریختن فروم" متوجه نشدم..؟!

کوشا جان این پست( دقیقا کپی همین پست) رو توی تاپیک دیگه هم دیده بودم.فکر نمی کنین یکی بس باشه؟
مدیر سایت اونجا گفتند که تاپیک رو منحرف نکنید! من هم تاپیک جدید زدم...

ممنون که یادآوری کردید آقا "مجید" ولی پاسختون خطهای اول همین پسته...

منهم فکر می کنم داره دیکتاروی می شه اتفاقا داشتم دیروز با یکی از دوستام که همین جا عضو هست در این مورد صحبت می کردیم که چه طوره یه راگیری گذاشته بشه
فکر کنم نیازه یه تغیراتی تو این سایت صورت بگیره
در کل این سایت جزو دو سایت بهترینها هستش

درسته...
مجید آنلاین یک کمی مشکل فرهنگی پیدا کرده...
با وجود اینکه این سایت اولین سایت ایرانی بوده که از "فروم" استفاده کرده،هنوز مفهوم این رو نفهمیده که فروم چیزی نیست که بشه اینو به بازدید کننده ها بگی: "دوست داری استفاده کن،دوست نداری نکن"
چون مدیر هیچ کارست! بازدید کننده و عضو به خاطر دیگر اعضا کار می کنه نه مدیر...

کلا مدیر نقش بسیار کمی داره و بر خلاف نوعهای دیگر سایتها،بیشتر باید صاحب از کاربرا تشکر کنه...
یک سرویس وبلاگ،یک سایت تفریحی،یک سایت خبری،سرویس دهنده ی ابزارهای آنلاین و .... نوعشون طوری که بازدید کننده مدیون سایته نه مدیر!!

ولی فروم ها این طوری نیستند! فروم به خاطر کاربرها زندست...
که متاسفانه این سایت(مجید آنلاین) داره این موضوع رو فراموش می کنه...

oxygenws

Active Member
من دارم پست رو پیگیری می کنم و مسلما تا جایی که بشه سکوت.

پ.ن: بهتره مدیران ارشد یک بررسی مختصری انجام بدن (مخصوصا در پست های ایشون و مخصوصا اون هایی که توسط خود ایشون، قبل از ارسال این پست، حذف شده اند) و در صورت نیاز افرادی که مفهوم «انجمن» رو نفهمیدن رو حتی المقدور از انجمن اخراج کنند. با سپاس.

من دارم پست رو پیگیری می کنم و مسلما تا جایی که بشه سکوت.

پ.ن: بهتره مدیران ارشد یک بررسی مختصری انجام بدن (مخصوصا در پست های ایشون و مخصوصا اون هایی که توسط خود ایشون، قبل از ارسال این پست، حذف شده اند) و در صورت نیاز افرادی که مفهوم «انجمن» رو نفهمیدن رو حتی المقدور از انجمن اخراج کنند. با سپاس.
من دارم داد می زنم این تاپیک شکایت نیست،یک نظر خواهیه...

می بینید که تعداد افرادی که تو این تاپیک حرف بنده رو تایید کردن بیشتر از 1 نفرن!!!

(مخصوصا در پست های ایشون و مخصوصا اون هایی که توسط خود ایشون، قبل از ارسال این پست، حذف شده اند) و در صورت نیاز افرادی که مفهوم «انجمن» رو نفهمیدن رو حتی المقدور از انجمن اخراج کنند. با سپاس.
من حاضرم قسم بخورم که کلا حدود 3تا پاک کردم و 4.5 تا ویرایش کردم... اونم به دلایل معمولی و عمومی!

و در صورت نیاز افرادی که مفهوم «انجمن» رو نفهمیدن رو حتی المقدور از انجمن اخراج کنند
این جملتون چه ربطی به بحث داشت؟ اصلا این پست چه ربطی داشت؟ موضوع تاپیک چیه؟
(ببخشید که یک کمی تند حرف می زنم! خواهش می کنم پاک نکنید اگه میشه! خواهش می کنم! خواهش می کنم! بهتون بر نخوره! )

حتی المقدور از انجمن اخراج کنند.
اگر این طوری بشه با کمال میل دیگه هیچ وقت دنبال Account Suspend شدم نمی رم! (دیگه وارد سایت نمی شم!)

HotHost.ir

Member
با اجازه دوستان و بزرگان!:
فکر میکنم اعمال قانون با دیکتاتوری خیلی فرق میکنه.
دیکتاتوری یعنی دیکته کردن.
یعنی اعمال نظر کردن بدون در نظر گرفتن نظرات بقیه!
از دید من مجیدآنلاین فقط یک سایت هست که داره طبق برنامه ای منظم به پیشرفت خودش ادامه میده.

soheilweb

Active Member
کوشا جان، پست های شما در حال حاظر اسپم تلقی میشن ...
چون شما چهار تا پست زدی که میتونستی همشو یه جا بزنی ...
با من در چنین شرایطی سخت برخورد شده .. اگه با شما این طور نباشه در حق برخی افراد از جمله من ناحقی شده ...

HotHost.ir ممنون که معنی دیکتاتوری رو گفتی... ولی اگر اعمال قانون بود این تاپیک به وجود نمی یومد و کسی همراهی نمی کرد.... مثلا اون مثالی که زدم(پست اول)،اعمال قانونه؟
بحث سر همین موضوع که داره همین مشکل پیش می یاد! دیکتاتوری! رئیس بازی! که من تو همین تاپیک یک پست در مورد تفاوت های فروم و سایتهای خاص دیگه زدم.. اون رو مطالعه کنید...

سهیل وب:
درسته! ولی از روی ناچاری این طوری ارسال کردم... چون به محض این که ارسال کردم،پست جدید می یومد... یعنی همزمان با من پست ارسال شده...
می دونید که اگر ویرایش کنم مشکل پیش میاد و حرف در میارن!

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
کوشا جان اول از همه اگر که کسی به شما بطور مستقیم گفته میخوای باشی باش میخوای نباشی برو ، عذر خواهی میکنم.. هر چی باشه اون هم یک انسان هستش و ممکنه در اون حالت عصبانی بوده و این حرف رو زده ولی میشه صحبت کرد و سوءتفاهمات رو رفع کرد

اما در مورد قضیه دیکتاتوری که گفتی همونطوری HotHost.ir هم گفت رعایت قوانین و پیاده کردن اون دیکتاتوری محسوب نمیشه

ما الان خیلی از کاربرها در انجمن داریم که مدتهاست دارن فعالیت میکنن و ما حتی یک تذکر هم بهش ندادیم ، چرا ؟ چون که اومده پیش فرضهایی که ما برای فعالیت در انجمن تعیین کردیم رو در نظر میگیره و به اونها احترام میذاره... اما کاربرهایی داریم که در همون پست اول مجبوریم بهشون تذکر بدیم...
اینکه ما تذکر میدیم، دسترسی میبندیم، امتیاز منفی و ... میدیم دیکتاتوری نیست... ! هیچ کدوم از مدیرها به دلیل علایق و خواستهای شخصی و فردیشون کاری رو انجام نمیدن بلکه همه کارها و تذکرات و برخوردهایی که میکنن بر اساس قوانین و مقررات سایت هستش ...
شاید من یک روز یک خطا انجام بدم و مدیری بیاد دسترسی من رو ببنده و پست های من رو پاک کنه، مطمئن باشید که دلیل داشته این کار انجام شده و سلیقه ای این کار انجام نشده و این دیگه نهایت بی لطفی هستش که بیام بگم که این کارها دیکتاتوری یا سخت گیری هستش !
مثلا چند وقت پیش یکی از کاربران به دلیل کسب امتیازات منفی دسترسیش بسته شده بود... برای من پیغام زد برای چی دسترسی منو بستید... من هم تمام تاپیکهایی که امتیاز منفی از اونها گرفته بود رو بهش نشون دادم و با قوانین سایت مطابقت دادم و بهش نشون دادم و همچنین نظرات کاربران دیگه که در همون تاپیک ها هم بود بهش نشون دادم که بدونه یک نفر این تصمیم رو نگرفته که دسترسی اون فرد بسته بشه بلکه این مشکل از طرف خودش بوده که یک سری خطاها انجام داده و این مشکل براش پیش اومده...

پس بهتره تکلیف خودمون رو مشخص کنیم ، الان بحث سر قوانین سایت هستش یا اینکه سایت دیکتاتوره ؟ (این دوتا با هم خیلی فرق دارن)

موفق باشید

مجید

animeditor

Active Member
سلام جمیعاً

با اجازه آقا مجید!

راستش خیلی وقته که می خوام این موضوع رو بگم ... ولی موقعیتش جور نشد؛ الان می گم...
اینی که koosha system عزیز می گه، به نظر من منظورش چیز دیگه هست؛ موضوعی که خودم هم باهاش برخورد کردم.
مسئله، قانون و اجرای قانون نیست؛ بلکه روابط لجتماعی و طرز بیانه. یعنی چی؟!
لطفاً یه نگاه به این تاپیک بندارید:
http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=63204
البته اشکال این تاپیک مربوط به خودمه نه کسی دیگه. می خواستم یه مثال از خودم بزنم که کسی ناراحت نشه.
توی اون تاپیک، یه نفر یه سوال پرسید، من هم بدون منظور خاصی جواب دادم.
بعدش که دوباره همون نفر جواب داد، دیدم که خیلی شاکیه (( این که دعوا کردن نداره ... ببخشید))
تعجب کردم!!! مگه من چی گفتم که جوابم رو این جوری داد؟!
پست قبلی خودم رو که خوندم، دیدم که ای بابا ... خب بنده خدا حق داشته که ناراحت بشه. درسته که منظور خاصی نداشتم ولی اون چیزی که من نوشتم، اگه یه نفر به خودم می گفت، ناراحت می شدم.
من می خواستم که موضوع بحث واضح بشه، ولی حقیقتاً خیلی بد نوشتم!!! البته بعداً ازش معذرت خواستم...
...
البته من خودم هم قبلاً یه تاپیکی نوشته بودم که "طبق قوانین سایت نبود". ولی آقا مجید اون قدر قشنگ بهم جواب داد که خودم از کارم پشیمون شدم...
...
منظور چیه؟!
شاید (شاید) ما فکر می کنیم که "دنیای فروم" با دنیای واقعی و اجتماع فرق می کنه؛ کسی که ما رو نمی شناسه و هر وقت بخوایم میایم و هر وقت بخوایم می ریم... هر چی بخوایم Send می کنیم و هر جور بخوایم جواب می دیم...
درسته که این فضا، مجازیه؛ ولی دقیقاً نشون دهنده اخلاق ما توی اجتماعه.
فوقش من از این سایت Bann بشم ... ولی اگه از اجتماع Bann بشم چی؟! اون وقت تکلیفم چیه؟!
منی که نتونم یه جواب درست بدم و یه جواب درست بگیرم، پس ...؟!
این قضیه، مربوط به همه می شه؛ چه مدیر و چه کسی که پست اولشه.
"درست جواب دادن" و "خوب حرف زدن"، جزو قوانینه - البته جزو قوانین نانوشته - ... قوانین اخلاقی ... قوانین اجتماعی ... انسانیت ... وجدان ... پس جزو قوانین این سایت هم هست.
متاسفانه، بعضی وقت ها اصلاً طرف مقابل واسمون مهم نیست. خیلی راحت بهش ضد حال می زنیم، ناراحتش می کنیم، مسخرش می کنیم، آبروش رو می بریم.
یه نفر لینک برنامه می ده، اون یکی میاد می گه: (( هه هه هه ... اینو که از CD ما ورداشتی، کارمون قشنگ بود!))
یکی می گه: ((فلان چیز رو دارید؟)) جواب: ((نه ... ندارم ... نمی شه...))
بعضی وقت ها هم طرف، توی مبحث جدید می نویسه: (( ببخشید اگه سوالم تکراریه. به خدا هر چی توی انجمن گشتم جوابم رو پیدا نکردم.)) خب معلومه که قبلاً جوری حالش رو گرفتن که الان با ترس تاپیک می ذاره.
... بسه ...
به خدا این کارها درست نیست ... به خدا زشته ... منی که ادعام می شه مسلمونم، چرا این قدر راحت آبروی دیگرون رو می برم؟ مگه توی دین من نگفته که حفظ آبروی هر کسی از حفظ جانش مهمتره؟!
وجداناً اگه این شخص، برادرم، خواهرم، دوستم، بچه محلم باشه، باز هم همین جوری بهش جواب می دم؟!
...
جوابی که ناجور و ناراحت کننده هست، دو تا حالت واسش پیش اومده:
1- یا اون شخص، قصدش جسارت و بردن آبرو و خودنمایی و خلاصه از این جور چیزهاست ... که حسابش با کرام الکاتبین است...
2- یا این که اصلاً منظور بدی نداره، فقط نتونسته منظورش رو برسونه ... که اون هم باید موقع پست زدن، دقت کرد.
من وقتی که دارم با یه نفر رودررو صحبت می کنم، می تونم با لحن و اشاره و خیلی چیزای دیگه، منظورم رو برسونم، ولی توی تاپیک، معمولاً فقط می نویسن و خبری از وسایل ارتباطی دیگه نیست.
پس من اگه بتونم قشنگ جمله بندی کنم و درست جواب بدم و منظورم رو برسونم، اون وقت هنر کردم و توی اجتماع هم موفق تر هستم؛ چون بهم ثابت شده.
خودم از وقتی که توی فروم ها عضو شدم و فعالیت کردم، احساس می کنم که خیلی توی روابطم تاثیر گذاشته...
خلاصه این که، عضویت توی این جور فروم ها آزاده و همه می تونن شرکت کنن. پس کسانی محبوب و موفق می شن که اجتماعی باشن و بتونن با دیگران ارتباط برقرار کنن.
اگه نمی تونم، برم واسه خودم سایت بزنم ... مهرم حلال و جون دیگرون، آزاد.

به گمونم، ناراحتی koosha system عزیز هم به خاطر نوع جوابی که بهش دادن باشه؛ نه تاپیک های حذف شده...

خیلی ببخشید ... زیاد حرف زدم.
ان شاءالله همه مون بتونیم دیگرون رو از خودمون راضی نگه داریم ... "قبل از این که دیگه نتونیم"!!!

التماس دعا
یا علی

جدیدترین ارسال ها

بالا