البته من در اصل منتظر جواب سرویس دهنده ای هستم که ازشون سوال کردم
اما در هر صورت از پاسخ شما هم ممنونم،
با توجه به صحبتی که جناب servers24 فرمودند، ایشون گفتن که فقط سرور پادینا (اسم رو درست گفتم؟
) دچار این مشکل شده بوده درسته ؟ در حالی که تمامی سرور ها آپ تایمشون ریست شدن ، که این خودش یک مسئله هستش
و مورد دیگه اینکه ما هم اصلا نگفتیم که host-tracker یک مرجع تایید شده برای شناسایی آپ تایم هستش و به قول شما نمیشه روش حساب کرد ، اما در تمامی صحبتها و تبلیغات شما مبنای آپ تایم رو این سایت قرار داده اید برای همین هم ما روی اون داریم صحبت میکنیم.
در هر صورت من به عنوان مشتری (به عنوان مثال) تمایل دارم از ایشون خرید کنم و تمایل دارم خودشون به عنوان مسئول در این رابطه من رو راهنمایی و متقاعد کنند ... اگر که بنا به هر دلیلی نمی تونن در این تاپیک تشریف بیارن و در این زمینه اطلاعاتی بدن بفرمایید که تاپیک رو ببندم که بحث ادامه پیدا نکنه..
باز هم میگم من اصلا قصد خراب کردن یک خدمات دهنده ایرانی رو ندارم و هدفم فقط کمک هستش، دوست دارم حالا که ایرانی ها دارن خودشون اقدام به این کارها میکنند (که واقعا افتخار هستش برای کشورمون) اطلاعات بصورت صحیح به مشتری ارائه بشه ، نه اینکه به هر طریقی شده مشتری جذب کنیم..
با تشکر
مهران