Hostine.net
Member
حقیقتا من خودم بیشتر از هر کسی با مذاکره در جمع موافقم اما به شرطی که جمع سالم باشه و پست ها از روی حب و بغض نباشه!(جسارت نباشه کلی عرض می کنم)دوست عزیز hostmaker من منظورم اینه که تا زمانی صحبتی از زبون خوده هاستینه نشنیدیم یدون دلیل حرفی نزنیم
وگرنه من کاملا شرایط www.tdec.ir رو درک میکنم
مسلما ایشون آدم خیلی بزرگی هستند که به همین تاپیک اکتفا کردن وگرنه خیلی روش ها برای برخورد هست
اما خیلی خوبه که در حصور همدیگه این مشکلات مرتفع بشه
باز هم میگم اگه بدین شکلی که www.tdec.ir عزیز می فرمایند باشه واقعا جای بسی تعجب و تاسف داره ؟!
انشالله مشکلات www.tdec.ir هم برطرف بشه
خیلی بده آدم پیش مشتریش ضایع بشه اونم بدین شکل !!!
اینکه بعضی ها رقابت نا سالم می کنن و سعی دارن با تخریب دیگران پیشرفت کنن جایی رو برای بحث در انجمن نمیزاره!
شما دقت کن تو تاپیک هایی که یک مشکلی پیش میاد که به ما مربوطه چند تا یوزر دستشون رو کلید تنکس گیر کرده نمی دونم یکی میاد میگه پشتیبانی آفلاین! یکی هم بدون تحقیق و از همه جا بی خبر حرف دیگران رو تایید می کنه خلاصه همه کلی مس ئله رو الکی بزرگ می کنن و در مرود چیزی که اصلا نمی دونن نظر میدن که باز جالبه اگه دقت کنید میبنید که اون افراد هیچ رابطه ای با ما ندارند و بیشتر از همکاران هستند!
ما تازه کار نیستیم و خوشبختانه طرز برخورد با افراد مختلف از دوست گرفته تا دشمن رو خیلی خوب یاد گرفتیم برای همین به جای وقت تلف کردن پشت یاهو مسنجر و بحث کردن سر موضوعات بی ارزش اون هم با کسانی که هیچ رابطه ای با ما ندارند وقتمون رو روی پشتیبانی واقعی با ایمیل بزاریم اون هم برای مشتری واقعی یا بشینیم فکر کنیم به آینده و برنامه ریزی برای خدمات بیشتر و بهتر
خلاصه من ترجیح میدم این بحث ها به انجمن ها کشیده نشه که البته فکر می کنم کمی نقص در ارتباط با مشتریان داریم که این اتفاقات میفته وگرنه خوشبختانه مشتریان فهیم و با شخصیتی داریم که تا الان خوب یا بد با ما راه اومدن و من از همینجا دست تکتشون رو می بوسم و امیدوارم بتونم در آینده جبران کنم
خلاصه بگذریم ما سخاوت پیشه ایم و با همه این موارد از این دوستان هم گله مند نیستیم و سعی می کنیم با خدمات بهتر جواب این دوستان رو بدیم
از نظر من این بحث تمام شدست مشکل ایجاد کننده این تاپیک هم توسط ایمیل و تلفن پیگیری میشه و انشالله به امید خدا ختم بخیر میشه
همگی موفق باشید