گفتگو هایی در باب Autoplay Media Studio

سوال سوم اینکه وقتی لیست با همون فرمت sqlite یا db وdb3 و با فرم utf8 که به زبان فارسی هم دیده میشه رو وارد دیتابیس میکنم در داخل نرم افزار به صورت خرچنگ قورباغه درمیاد آیا راهی داره که درست دیده بشه
 
کد صفحه چاپ رو براتون فرستادم البته اگه در دگمه صفحه اصلی که به اینجا سوئیچ میکنه و یا global functions اگه قراره کدی بنویسم رو اشاره بکنید بنده خودم کد رو مینویسم اگه بخواهین کدهای صفحه global. رو هم براتون میفرستم
 

پیوست ها

اابته قبل از input.set text فرمانی رو نوشته بودم تا سطری رو که در گرید صفحه اصلی انتخاب شده رو فراخوانی کنه ولی بازم نشد احتمال میدم اشکال و کسری توی کدهای گلوبال فانکشن باشه
 
آخرین ویرایش:

SajjadKhati

کاربر فعال <A href="http://forum.majidonline.com/f
بنده بر اساس فیلمهای آموزشی پروژه ای تهیه کرده ام که موقع فراخوانی دیتابیس در صفحات مخصوص چاپ فقط آخرین سطری که در دیتابیس ذخیره شده فراخوانی میشه البته این مساله در حالت عدم انتخاب سطری از جدول خیلی هم خوبه که بعد از ذخیره اطلاعات و بدون انتخاب سطر آخر با فشردن دگمه چاپ فراخوانی و چاپ میشه. ولی وقتی که میخواهیم سطری خاص را انتخاب و برای چاپ در صفحات مخصوص چاپ فراخوانی بشه ایراد پیدا میکند و باز هم همان سطر آخر فراخوانی میشه
حتی اون پروژه دانش آموزی شما رو هم تست کردم ولی دیدم باز هم همون مشکل وجود داره چندین مدل کد نوشتم ولی نتونستم کاری بکنم که سطر انتخاب شده از گرید در صفحات دیگر فراخوانی بشه لطفا برای رفع این مشکل راهنمایی بفرمائید کد رو خودم مینویسم
اگه منظورتون اون Input.SetText ای هست که در پست 61 دادم ، گفتم که آخرین سطر از دیتابیس را پیدا میکنه .

اینکه ندونید کدتون را باید کجا بذارید تا به شیوه ای که میخواین کار کنه ، یعنی توی الگوریتم اولیه هم مشکل دارین . در این صورت ، مستقیم برای ساخت نرم افزار اقدام نمیکنن . اول پایه ها و الگوریتم ها را یاد میگیرن ، بعد از تسلط ، وارد ساخت پروژه میشن .
قبلا هم گفتم . اگه مشکل دارین ، میتونین فیلم آموزش یا pdf آموزش و در صورت نیاز منابع انگلیسی را برای یادگیری ، بررسی کنید .
 

SajjadKhati

کاربر فعال <A href="http://forum.majidonline.com/f
و سوال دوم اینکه بنده با توجه به فیلمهای آموزشی به جای یک جستجو چندین جستجو در پروژه قرار داده ام که متاسفانه هر کاری کردم نتوانستم با همدیگر هماهنگ کنم
مثلا وقتی نام را در یکی مینویسم و بعدا میخواهم نام خانوادگی را در دیگری بنویسم دوباره از اول جستجو میکند و نام را که در اینپوت اول نوشته بودم نادیده میگیرد و هر کدام یک دولت خودمختار است لطفا راهنمایی بفرمائید با چه روشی آنها را با هم هماهنگ کنم
اگه منظورتون از کدی که در پست 82 دادین ، کد مربوط به همین سئوال تون هست ، در خط :

کد:
SQLite3Cursor, err = SQLite3Connection:execute("SELECT * from amvat where ID", "");
اصلا کوئری درستی برای جستجو در آرگومان اول نذاشتید .
اگه هم نام و هم نام خانوادگی را با هم میخواید جستجو کنید ، از AND باید استفاده کنید
کوئری جستجو ، در آموزش ها گفته شد (قسمت 37 . قضیه ی AND ، در دقیقه ی 30 به بعد گفته شد) . همچنین در pdf فارسی اتوپلی و هم در منابع انگلیسی ، موجود هست .

سوال سوم اینکه وقتی لیست با همون فرمت sqlite یا db وdb3 و با فرم utf8 که به زبان فارسی هم دیده میشه رو وارد دیتابیس میکنم در داخل نرم افزار به صورت خرچنگ قورباغه درمیاد آیا راهی داره که درست دیده بشه
من راهی پیدا نکردم . نمیدونم .
 
با تشکر از جوابتون. خاطرتون هست با مراجعه به کدام شماره ویدیوها میتونم کدی رو بنویسم تا سطری رو که از گرید در صفحه اصلی انتخاب کرده ام رو در صفحه دیگه فراخوانی بکنه؟
 
اگه منظورتون از کدی که در پست 82 دادین ، کد مربوط به همین سئوال تون هست ، در خط :

کد:
SQLite3Cursor, err = SQLite3Connection:execute("SELECT * from amvat where ID", "");
اصلا کوئری درستی برای جستجو در آرگومان اول نذاشتید .
اگه هم نام و هم نام خانوادگی را با هم میخواید جستجو کنید ، از AND باید استفاده کنید
کوئری جستجو ، در آموزش ها گفته شد (قسمت 37 . قضیه ی AND ، در دقیقه ی 30 به بعد گفته شد) . همچنین در pdf فارسی اتوپلی و هم در منابع انگلیسی ، موجود هست .



من راهی پیدا نکردم . نمیدونم .
کد پست 82 مربوط به سوال اول بود کد مربوط به سوال دوم را براتون میفرستم
 

SajjadKhati

کاربر فعال <A href="http://forum.majidonline.com/f
با تشکر از جوابتون. خاطرتون هست با مراجعه به کدام شماره ویدیوها میتونم کدی رو بنویسم تا سطری رو که از گرید در صفحه اصلی انتخاب کرده ام رو در صفحه دیگه فراخوانی بکنه؟
منظورتون اینه که اطلاعات grid ای که در صفحه ی اصلی گرفتید را در grid ئه دیگه ای که در صفحه ی دیگه وجود داره ، بریزه؟

اگه آره ، اطلاعات را در آرایه (چون grid سطر و ستون داره ، بهترین چیز ، آرایه ی 2 بعدی هست) بریزید و وقتی در اون صفحه ای که grid ای که وجود داشت رفتید ، اطلاعات این آرایه (2 بعدی) را توش بریزید .
 
منظورتون اینه که اطلاعات grid ای که در صفحه ی اصلی گرفتید را در grid ئه دیگه ای که در صفحه ی دیگه وجود داره ، بریزه؟

اگه آره ، اطلاعات را در آرایه (چون grid سطر و ستون داره ، بهترین چیز ، آرایه ی 2 بعدی هست) بریزید و وقتی در اون صفحه ای که grid ای که وجود داشت رفتید ، اطلاعات این آرایه (2 بعدی) را توش بریزید .
نه میخام اطلاعات (سطر) انتخاب شده گرید صفحه اصلی، داخل اینپوتهای صفحه دیگه ای فراخوانی بشه که کدش رو تو همون پست 82 براتون فرستاده بودم
 
اگه منظورتون اون Input.SetText ای هست که در پست 61 دادم ، گفتم که آخرین سطر از دیتابیس را پیدا میکنه .

اینکه ندونید کدتون را باید کجا بذارید تا به شیوه ای که میخواین کار کنه ، یعنی توی الگوریتم اولیه هم مشکل دارین . در این صورت ، مستقیم برای ساخت نرم افزار اقدام نمیکنن . اول پایه ها و الگوریتم ها را یاد میگیرن ، بعد از تسلط ، وارد ساخت پروژه میشن .
قبلا هم گفتم . اگه مشکل دارین ، میتونین فیلم آموزش یا pdf آموزش و در صورت نیاز منابع انگلیسی را برای یادگیری ، بررسی کنید .
نه منظورم اون set text ای که توی کدیه که تو پست 82 براتون فرستادم
 
خواهش میکنم اگه لطف کنین در مورد فراخوانی سطر انتخاب شده گرید صفحه اصلی در اینپوتهای صفحه دیگر شماره ویدیوی مورد نظر رو اشاره بکنین خیلی ممنون میشم
 

SajjadKhati

کاربر فعال <A href="http://forum.majidonline.com/f
کد پست 82 مربوط به سوال اول بود کد مربوط به سوال دوم را براتون میفرستم
به الگوریتم تون نگاه کنید :

کد:
row = SQLite3Cursor:fetch({},"a")
if row ~= nil then
----------------
while row do
------------
Input.SetText("Input1", row.ID);
Input.SetText("Input2", row.n);
Input.SetText("Input3", row.nkh);
Input.SetText("Input4", row.km);
-------
row = SQLite3Cursor:fetch(row,"a");
end
end
خودتون در این الگوریتم گفتید که تمام سطرهای جدول row را تا آخر بخونه و هر سطر را که میخونه ، در اون Input (هایی که مشخص کردید) بریزه .
مشخصه که آخرین باری که اطلاعات را پیدا کرد (که همون آخرین سطر از جدول row هست) را جایگزینِ اطلاعات قبلی در اون Input ها میکنه .

اگه تا سطر خاصی مد نظرتون هست ، بهتره همون سطراز جدول در دیتابیس را جستجو کنید .


نه میخام اطلاعات (سطر) انتخاب شده گرید صفحه اصلی، داخل اینپوتهای صفحه دیگه ای فراخوانی بشه که کدش رو تو همون پست 82 براتون فرستاده بودم
سئوال تون هیچ ربطی به کدی که دادید نداره .
این که دیگه مشخصه . اطلاعات اون سطر از کنترل grid (تابع Grid.GetCellText) را بخونید و در هر کنترلی که خواستید ، سِت کنید .
 
با سلام مجدد خدمت آقا سجاد عزیز
شرمنده باز هم آمدم که مزاحمتون بشم
بنده با الطاف الهی و کمک شما بزرگوار بالاخره تونستم پروژه رو به نحو احسن تموم کنم
فقط یک مطلب مونده اونم اینکه بنده متاسفانه چاپگر ندارم تا پلاگین printer رو تست بزنم اگه زحمتی نباشه و شما پرینتر دارین ممکنه یه تستی بزنین که کار میکنه یا نه؟
با تشکرمجدد
 

SajjadKhati

کاربر فعال <A href="http://forum.majidonline.com/f
با سلام مجدد خدمت آقا سجاد عزیز
شرمنده باز هم آمدم که مزاحمتون بشم
بنده با الطاف الهی و کمک شما بزرگوار بالاخره تونستم پروژه رو به نحو احسن تموم کنم
فقط یک مطلب مونده اونم اینکه بنده متاسفانه چاپگر ندارم تا پلاگین printer رو تست بزنم اگه زحمتی نباشه و شما پرینتر دارین ممکنه یه تستی بزنین که کار میکنه یا نه؟
با تشکرمجدد
سلام
نه . ندارم .
 

جدیدترین ارسال ها

بالا