گفتگو هایی در باب Autoplay Media Studio

hamzehh67

New Member
سلام سجاد جان
در رابطه با قسمت 20 فیلمهای آموزشی
من به مشکل خوردم
دقیقا طبق راهنمایی فیلم آموزشی رفتم جلو
ولی موقع اجرا از من ایراد میگیره
الان هم کد برنامه و هم error اون رو ارسال میکنم ممنون میشم کمک کن
.
error: "for" limit be a number
stack trackback:
از خط چهارم برنامه خطا میگیره
عکس کد هم میفرستم الان Untitled.png Untitled 2.png



error.png
 

SajjadKhati

کاربر فعال <A href="http://forum.majidonline.com/f
سلام
اول اینو باید بگم که آموزش جوری هه که هر چی اوایل کار بوده ، اشتباهاتم بیشتر بوده . بخاطر تجربه ی کم و ... . مخصوصا 24 قسمت اول آموزش (مال سال 2012 تا 2013) که اون قدر پر اشتباه بوده که قسمت 25 رو کلا برای بررسی رفع عیوب از 24 قسمت گذشته اختصاص دادم . کلا هر چی به قسمت های آخر نزدیک تر بشه ، اشتباهات بسیار کمتری را شاهد هستیم .
بنابراین ، شما که قسمت 20 ام را پیگیری میکنید و کلا تا 24 قسمت اول را که پیگیری میکنید ، همزمان قسمت 25 را هم پیگیری کنید که خیلی از مشکلات 24 قسمت و ارورها و دلایلش را پوشش دادم .
این موضوع را بصورت کلی گفتم .

یه موضوع دیگه اینکه اتوپلی را تازه دارین یاد میگیرین؟ و برای چه مقاصدی میخواین ازش استفاده کنین؟
کلا توصیه ام بهتون اینه که اگه تازه قصد یادگیری اتوپلی را دارین (مخصوصا برای برنامه نویسی نیمه سنگین و نیمه حرفه ای و بالاتر یا به عبارتی ، حداقل قصد دارین 40 تا 60 قسمت این آموزش اتوپلی را ببینین) ، بجاش برین آموزش سی شارپ را یاد بگیرین که آموزشش گذاشته شد و هم بسیار منعطف تره و بسیار هم قدرتمندتر از اتوپلی .

-------------------------------------

درباره ی این ارور هم چک کنید ببینید متغییر ListBoxcount ، کجا تعریف شده (آیا اصلا تعریف شده؟ ظاهرا که تعریف نشد) و مقدار و نوعش چیه؟ (باید نوعش عدد و مقدارش بزرگتر از 1 باشه)
 
آخرین ویرایش:

hamzehh67

New Member
سلام سجاد عزیز
پروژه کار هم میده
منتها یه مشکل داره
تو قسمت data برای تمام اجزای لیست باکس یه مسیر مجزا تعریف کردم
که بعد از سرچ باز بشه
منتها وقتی برنامه رو باز میکنیم برای کار نمیده
کار میده ولی بجای اون مسیری که براش تعریف کردم پوشه فایل اصلی برنامه ( ریشه فایل ) یعنی همون پوشه پروژه رو باز میکنه
ممنون میشم کمک کنی
خیلی فوریه کارم

این کد اون آرایه برای گرفتن itemdata و نمایش مسیر

linenumber=ListBox.GetSelected("ListBox1");
filepath=ListBox.GetItemData("ListBox1",linenumber[1]);
File.Open(filepath,"",SW_SHOWNORMAL);

بازم میگم سجاد
خطا نمییده
کار میکنه منتها بجای مسیر معرفی شده
پوشه فایل رو باز میکنه
 

SajjadKhati

کاربر فعال <A href="http://forum.majidonline.com/f
سلام سجاد عزیز
پروژه کار هم میده
منتها یه مشکل داره
تو قسمت data برای تمام اجزای لیست باکس یه مسیر مجزا تعریف کردم
که بعد از سرچ باز بشه
منتها وقتی برنامه رو باز میکنیم برای کار نمیده
کار میده ولی بجای اون مسیری که براش تعریف کردم پوشه فایل اصلی برنامه ( ریشه فایل ) یعنی همون پوشه پروژه رو باز میکنه
ممنون میشم کمک کنی
خیلی فوریه کارم

این کد اون آرایه برای گرفتن itemdata و نمایش مسیر

linenumber=ListBox.GetSelected("ListBox1");
filepath=ListBox.GetItemData("ListBox1",linenumber[1]);
File.Open(filepath,"",SW_SHOWNORMAL);

بازم میگم سجاد
خطا نمییده
کار میکنه منتها بجای مسیر معرفی شده
پوشه فایل رو باز میکنه

سلام
کد کامل تون را بذارید .
احتمالا موقع گذاشتن item data اشکالی وجود داره . یا item data را نذاشتین یا کلا مشکل ست کردن اطلاعات item data هست .
 

hamzehh67

New Member
سلام
کد کامل تون را بذارید .
احتمالا موقع گذاشتن item data اشکالی وجود داره . یا item data را نذاشتین یا کلا مشکل ست کردن اطلاعات item data هست .
این کد page(on show)

all_items = ListBox.GetCount("ListBox1");
item_text_tbl = {};
item_data_tbl = {};
for a=1, all_items do
item_text = ListBox.GetItemText("ListBox1", a);
item_data = ListBox.GetItemData("ListBox1", a);
item_text_tbl[a] = item_text;
item_data_tbl[a] = item_data;
end
 

hamzehh67

New Member

Hamzeh Hamid‏
۲:۳۶ (۲ دقیقه پیش)


به MajidOnline

کد مربوط به input

text_tosearch = Input.GetText("Input1");

idx = 1;
finded_text_tbl = {};
finded_data_tbl = {};
for i,v in pairs(item_text_tbl) do
finded_result = String.Find(v, text_tosearch, 1, false);
if finded_result ~= -1 then
finded_text_tbl[idx] = v;
finded_data_tbl[idx] = item_data_tbl;
idx = idx+1;
end
end
ListBox.DeleteItem("ListBox1", -1);
for i,v in pairs(finded_text_tbl) do
ListBox.AddItem("ListBox1", finded_text_tbl,"");
end
 

hamzehh67

New Member
text_tosearch = Input.GetText("Input1");
idx = 1;
finded_text_tbl = {};
finded_data_tbl = {};
for i,v in pairs(item_text_tbl) do
finded_result = String.Find(v, text_tosearch, 1, false);
if finded_result ~= -1 then
finded_text_tbl[idx] = v;
finded_data_tbl[idx] = item_data_tbl;
idx = idx+1;
end
end
ListBox.DeleteItem("ListBox1", -1);
for i,v in pairs(finded_text_tbl) do
ListBox.AddItem("ListBox1", finded_text_tbl,"");
end
 

SajjadKhati

کاربر فعال <A href="http://forum.majidonline.com/f
من در هیچ کجای کدتون ، ست کردن مقدار item data در شی list box نمیبینم . مشکل همینجاست که اصلا مقدار item data ای برای شی list box ست نکردین که حالا میخواین ازش اطلاعات را get و فراخونی کنین .
ست کردن item data در شی list box ، با تابع انجام میشه . راحت ترین تابع هم ، تابع ListBox.AddItem هست که در 2 جا این تابع را بکار بردین و در هر دو بار به آرگومان مربوط به item data اش ، مقداری ندادین .

کد میخواین در انجمن بذارین ، در تک کد کپی کنید لطفا .
 

hamzehh67

New Member
من در هیچ کجای کدتون ، ست کردن مقدار item data در شی list box نمیبینم . مشکل همینجاست که اصلا مقدار item data ای برای شی list box ست نکردین که حالا میخواین ازش اطلاعات را get و فراخونی کنین .
ست کردن item data در شی list box ، با تابع انجام میشه . راحت ترین تابع هم ، تابع ListBox.AddItem هست که در 2 جا این تابع را بکار بردین و در هر دو بار به آرگومان مربوط به item data اش ، مقداری ندادین .

کد میخواین در انجمن بذارین ، در تک کد کپی کنید لطفا .
میشه کدش رو برام بفرستید ؟
 

SajjadKhati

کاربر فعال <A href="http://forum.majidonline.com/f
میشه کدش رو برام بفرستید ؟

گفتم دیگه .
با تابع ListBox.AddItem ، در ورودی سوم اش (بنام Data) که در کدتون هم هست (اما ورودی سوم اش خالی هه) باید این کار را کنید واین ورودی سوم را مقداردهی اش کنید .
 

hamzehh67

New Member
گفتم دیگه .
با تابع ListBox.AddItem ، در ورودی سوم اش (بنام Data) که در کدتون هم هست (اما ورودی سوم اش خالی هه) باید این کار را کنید واین ورودی سوم را مقداردهی اش کنید .
.
سجاد جان درست متوجه نشدم ؟
الان تمام مشکل برنامه من اینه که اون مقدار خالیه ؟
الان بین " " چی باید بنویسم ؟
 

SajjadKhati

کاربر فعال <A href="http://forum.majidonline.com/f
.
سجاد جان درست متوجه نشدم ؟
الان تمام مشکل برنامه من اینه که اون مقدار خالیه ؟
الان بین " " چی باید بنویسم ؟

من چمیدونم چی میخواین . هر اطلاعاتی که لازم دارین را باید ست کنین که بعدش Get میکنین .
 

bahramghavidel

New Member
سلام
من تازه مشترک این پیج شدم لطفا منو در مورد این موضوع راهنمایی کنید:
من در حال ساخت یه سی دی مولتی مدیای ساده هستم که میخوام در بخشی از اون یه اسلاید شو داشته باشم .
ولی میخوام این اسلاید شو رو خودم عقب جلو کنم . یعنی یه کادر بزارم که بعد از کلیک روی اون بخش بهم کنترل کننده بده که برم اسلاید قبلی یا بعدی . چیکار باید کنم . ؟
بازم میگم من اندازه شما حرفه ای نیستم و ازتون کمک میخوام . ممنون میشم سریعتر پاسخ بدین . یک دنیا ممنون .
 

SajjadKhati

کاربر فعال <A href="http://forum.majidonline.com/f
سلام
من تازه مشترک این پیج شدم لطفا منو در مورد این موضوع راهنمایی کنید:
من در حال ساخت یه سی دی مولتی مدیای ساده هستم که میخوام در بخشی از اون یه اسلاید شو داشته باشم .
ولی میخوام این اسلاید شو رو خودم عقب جلو کنم . یعنی یه کادر بزارم که بعد از کلیک روی اون بخش بهم کنترل کننده بده که برم اسلاید قبلی یا بعدی . چیکار باید کنم . ؟
بازم میگم من اندازه شما حرفه ای نیستم و ازتون کمک میخوام . ممنون میشم سریعتر پاسخ بدین . یک دنیا ممنون .

سلام
این کد رو توی رویداد OnShow بذارید :

کد:
SlideShow.FillFromFolder("SlideShow1", [[E:\Tasavir\Shahidan\1Hasan Ayat]], true, false);
SlideShow.Pause("SlideShow1");

بجای اون آدرس ، آدرس منبع یا همون پوشه ی عکس تون را بذارید.
در دکمه ی next :

کد:
SlideShow.Navigate("SlideShow1", SLIDESHOW_NEXT);

در دکمه ی prev :

کد:
SlideShow.Navigate("SlideShow1", SLIDESHOW_PREV);

ضمنا در صورت مهارت نداشتن در کدنویسی ، آموزش اش را از همین تاپیک دانلود کنید.
 

shasmagh

New Member
با سلام خدمت شما من یه سوال داشتم.می خواستم بدونم برای اینکه آبجکت ها موقع ماکسمایز کردن صفحه تغییر مکان ندن چی کار باید کرد؟
ممنون میشم کمک کنید
 

SajjadKhati

کاربر فعال <A href="http://forum.majidonline.com/f
با سلام خدمت شما من یه سوال داشتم.می خواستم بدونم برای اینکه آبجکت ها موقع ماکسمایز کردن صفحه تغییر مکان ندن چی کار باید کرد؟
ممنون میشم کمک کنید
سلام
خوب بصورت پیش فرض ، تغییر مکان نمیدن دیگه!
 

shasmagh

New Member
سلام
خوب بصورت پیش فرض ، تغییر مکان نمیدن دیگه!
نه مثلا من یک عکس به عنوان بازگشت به صفحه قبل گذاشتم و جای اون پایین صفحه سمت چپ گذاشتم.در حالت عادی که برنامه رو اجرا می کنم جاش درسته.اما وقتی صفحه رو ماکسیمایز می کنم جاش تغییر می کنه.
 

جدیدترین ارسال ها

بالا