گفتگو هایی در باب Autoplay Media Studio

SajjadKhati

کاربر فعال <A href="http://forum.majidonline.com/f
البته در لیست دیتابیس دو فیلد Ellat1 و Ellat 2 قرار داده ام که هردو نام یکی هستند مثلا در هردو فیلد کلمه کارمند درج شده است که با جستجو و انتخاب اولی در لیست باکس دومی که همنام همان اولیست در اینپوت ظاهر میشود ولی بنده میخواهم به محض نوشتن اولین حرف کلمات مربوطه بلافاصله در اینپوت دیده شوند و اینو تو pdf و آموزشها ندیدم شاید بود و من ندیدم
سلام
بعد از خط :
کد:
ListBox.AddItem("ListBox1", row.Ellat1, row.ID);
اطلاعات و متن ای که جستجو شده و مورد نظر شما هست را به اینپوت اضافه کنید :

کد:
Input.SetText("Input1", row.Ellat1);
متن آخری ای که پیدا کرد را توی اینپوت قرار میده .
خوب این قضیه ، ربطی به اون کدها نداشت .

لطفا آموزش ها و الگوریتم ها را بررسی کنید . توی آموزش که قرار نیست به هر مسئله ای پرداخته بشه . توی آموزش ، الگوریتم ها و پایه ی برنامه نویسی آموزش داده شد و شما میتونید الگوریتم های برنامه تون را بسازید .
روی پایه ی برنامه نویسی کار کنید . بدون اطلاعات پایه ، یه کد ساده مثل همین را نمیشه حل کرد .
لطفا برای سئوالات بعدی ، اول ، آموزش و پایه ی برنامه نویسی را یاد بگیرید .
 
با تشکر بسیار بسیار بسیار فراوان از پاسخی که دادین بنده همین الان دیدم چون هر دفعه ایمیل میومد از اونجا چک میکردم وای حالا که شانسی اومدم داخل انجمن دیدم باز هم تشکر فراوان دارم از محبتی که داشتین چشم انشا... حتما یه دور کامل فیلماتونو میبینم
 
با سلام خدمت آقا سجاد گل چند تا سوال داشتم
1) آیا تو اتوپلی امکان داره کدی بنویسیم که وقتی تاریخ تولد کسی رو نوشتیم مثلا توی یک اینپوت که از ماسک تاریخ توش استفاده شده و با زدن دگمه اینتر و انتقال به اینپوت دیگر سال تولد شخص را از تاریخ هجری شمسی که در گوشه ای از صفحه به صورت آنلاین که از ساعت ویندور می خواند، کسر کند و در اینپوت دیگری سن شخص را به صورت اتوماتیک بنویسد و لازم نباشد ما محاسبه را انجام دهیم؟
 
2) در مورد سوالی که تقریبا دو ماه پبش پرسیده بودم (فراخوانی از کمبوباکس در اینپوت هنوز در کدها اشکال وجود دارد و آن اینکه ممکن است در لیست کمبوباکس کلمات همشکل زیاد باشد ولی با کمکی که شما فرموده بودین به محض نوشتن یک حرف فقط یکی را فراخوانی میکند و اگه بخواهیم حرف دیگری را بنویسیم همه چی بهم میریزه و قاطی کلمه فراخوانی شده میشه
 
3) بنده پروژه ای ساخته ام که در ان چندین دیالوگ که به عنوان نامه طراحی شده اند و با زدن دگمه چاپ همه پشت سر هم آماده چاپ میشن ولی تک تک باید برای چاپ در کاغذ A5 دستی تنظیم بکنم آیا در اتوپلی راهی هست که کار کمی راحتتر بشه یا اصلا هیچ کنترلی در این نرم افزار وجود نداره؟
 
4) آیا راهی برای تبدیل و یا برداشتن لیست آمار از فایل bak و انتقال و تبدیل آن به فایل db یا db3 وجود دارد؟
البته در اینترنت راهکارهایی ارائه شده ولی از هیچکدام جواب نگرفتم و فقط یک سایت خارجی پیدا کردم که وقتی فایلو توش آپلود میکنی به خوبی جواب میده ولی فقط قسمت بسیار ناچیزی بهت میده و اگه بخوای کاملشو برداری باید 19 دلار بپردازی که متاسفانه فعلا نتونستم کاری بکنم
 

SajjadKhati

کاربر فعال <A href="http://forum.majidonline.com/f
با سلام خدمت آقا سجاد گل چند تا سوال داشتم
1) آیا تو اتوپلی امکان داره کدی بنویسیم که وقتی تاریخ تولد کسی رو نوشتیم مثلا توی یک اینپوت که از ماسک تاریخ توش استفاده شده و با زدن دگمه اینتر و انتقال به اینپوت دیگر سال تولد شخص را از تاریخ هجری شمسی که در گوشه ای از صفحه به صورت آنلاین که از ساعت ویندور می خواند، کسر کند و در اینپوت دیگری سن شخص را به صورت اتوماتیک بنویسد و لازم نباشد ما محاسبه را انجام دهیم؟
سلام .
منظورتون را از اینکه گفتید که ما محاسبه را انجام ندیم ، متوجه نشدم .
اتوپلی ، محیط کدنویسی هست . مثل هر محیط دیگه ای ، یه مجموعه از مولفه هایی بهتون میده . توسط اون مولفه ها ، الگوریتم تون را پیش میبرید تا به هدف تون برسید .

بله . همچین قابلیتی را میتونید با اتوپلی پیاده سازی کنید .
 

SajjadKhati

کاربر فعال <A href="http://forum.majidonline.com/f
2) در مورد سوالی که تقریبا دو ماه پبش پرسیده بودم (فراخوانی از کمبوباکس در اینپوت هنوز در کدها اشکال وجود دارد و آن اینکه ممکن است در لیست کمبوباکس کلمات همشکل زیاد باشد ولی با کمکی که شما فرموده بودین به محض نوشتن یک حرف فقط یکی را فراخوانی میکند و اگه بخواهیم حرف دیگری را بنویسیم همه چی بهم میریزه و قاطی کلمه فراخوانی شده میشه
آموزش اتوپلی ، بصورت صفر تا صد داده شد .
اولین کار برای هر برنامه نویس ، یادگیری الگوریتم های اولیه هست .
آموزش را پیگیری کنید .
 

SajjadKhati

کاربر فعال <A href="http://forum.majidonline.com/f
3) بنده پروژه ای ساخته ام که در ان چندین دیالوگ که به عنوان نامه طراحی شده اند و با زدن دگمه چاپ همه پشت سر هم آماده چاپ میشن ولی تک تک باید برای چاپ در کاغذ A5 دستی تنظیم بکنم آیا در اتوپلی راهی هست که کار کمی راحتتر بشه یا اصلا هیچ کنترلی در این نرم افزار وجود نداره؟
با قضیه ی گزارش گیری در اتوپلی کار نکرده بودم . اما تا جایی که میدونم ، کنترل یا پلاگین خاصی بدای گزارش گیری نداشت . دقیق نمیدونم .
 

SajjadKhati

کاربر فعال <A href="http://forum.majidonline.com/f
4) آیا راهی برای تبدیل و یا برداشتن لیست آمار از فایل bak و انتقال و تبدیل آن به فایل db یا db3 وجود دارد؟
البته در اینترنت راهکارهایی ارائه شده ولی از هیچکدام جواب نگرفتم و فقط یک سایت خارجی پیدا کردم که وقتی فایلو توش آپلود میکنی به خوبی جواب میده ولی فقط قسمت بسیار ناچیزی بهت میده و اگه بخوای کاملشو برداری باید 19 دلار بپردازی که متاسفانه فعلا نتونستم کاری بکنم
نمیدونم . با این قضیه آشنا نیستم .
 
سلام .
منظورتون را از اینکه گفتید که ما محاسبه را انجام ندیم ، متوجه نشدم .
اتوپلی ، محیط کدنویسی هست . مثل هر محیط دیگه ای ، یه مجموعه از مولفه هایی بهتون میده . توسط اون مولفه ها ، الگوریتم تون را پیش میبرید تا به هدف تون برسید .

بله . همچین قابلیتی را میتونید با اتوپلی پیاده سازی کنید .
منظورم این بود بنده با پلاگین datex و با استفاده از یک لیبل تاریخ شمسی رو به صورت آنلاین در یک گوشه صفحه گذاشته ام و در یکی از اینپوتهایی که در آن از ماسک تاریخ استفاده شده و در آن تاریخ تولد اشخاص به صورت دستی نوشته میشه بنده میخام وقتی که تاریخ تولد شخص در آن نوشته میشه اتوماتیک فاصله زمانی تولد رو از تاریخ آنلاین فعلی کسر کنه ودر اینپوت دیگری که برای نوشته شدن سن شخص مشخص شده به صورت اتوماتیک در اون وارد کنه تا لازم نباشه ما بشینیم سنش رو محاسبه کرده و توی اینپوت مربوط به سن شخص رو دستی وارد کنیم
 
البته بعید میدونم بشه همچین کاری رو انجام داد چون تاریخ تولدی که در اینپوت دستی نوشته میشه واقعا تاریخ نیست و فقط این ماسک هست که اونو به شکل تاریخ درآورده مگه اینکه شما براش یه راه حلی داشته باشین من که هیچ چیزی به ذهنم نیومد چه برسه به اینکه براش کدی بنویسم
مثل اینکه بخواهیم طوری کد بنویسیم تا 4 رقم اول داخل اینپوت رو از تاریخ لیبل کسر کنه لطفا راهنمایی بفرمائید نمیدونم راه حلش چیه
 

SajjadKhati

کاربر فعال <A href="http://forum.majidonline.com/f
راه حل خاصی نمیخواد .
متن رو که از input گرفتید ، به همون فرمت و تعدادی که ماسک کرده بودید ، ماه و سال و روز را از اون متنِ گرفته شده از اینپوت ، جدا کنید .
جدا کردن هم با متد String.Mid هست .
بعد هم محاسبات برای کسر و به دست آوردن سن را انجام بدید .
اینها مفاهیم اولیه هست . لطفا آموزش اتوپلی را خوب ببینید یا بخونید و تمرین کنید .
 

SajjadKhati

کاربر فعال <A href="http://forum.majidonline.com/f
با تشکر از جواب کاملتون آیا به خاطر دارین که تقریبا به کدام شماره ویدیوها مربوط است؟
اگه منظورتون متد String.Mid هست ، قسمت 14 دقیقه ی 42 به بعد .
اگه منظورتون یادگیریِ الگوریتم هست (نه صرفا این الگوریتم و نه صرفا الگوریتم مشخصی) که باید کل آموزش را ببینید و تمرین کنید . همچنین قسمت های 18 تا 21 ، چندین الگوریتم مختلف کار شد .
 
با سلام مجدد خدمت آقا سجاد گل
قبل از طرح سوال جدید خدمتتان عرض میکنم که بنده یک پلاگین ارزشمند در مورد کنترل روی چاپ در اتوپلی از خود سایت سازنده پیدا کردم که همینجا برای استفاده عموم آپلود میکنم
 

پیوست ها

  • 45.3 کیلوبایت بازدیدها: 0
بنده بر اساس فیلمهای آموزشی پروژه ای تهیه کرده ام که موقع فراخوانی دیتابیس در صفحات مخصوص چاپ فقط آخرین سطری که در دیتابیس ذخیره شده فراخوانی میشه البته این مساله در حالت عدم انتخاب سطری از جدول خیلی هم خوبه که بعد از ذخیره اطلاعات و بدون انتخاب سطر آخر با فشردن دگمه چاپ فراخوانی و چاپ میشه. ولی وقتی که میخواهیم سطری خاص را انتخاب و برای چاپ در صفحات مخصوص چاپ فراخوانی بشه ایراد پیدا میکند و باز هم همان سطر آخر فراخوانی میشه
حتی اون پروژه دانش آموزی شما رو هم تست کردم ولی دیدم باز هم همون مشکل وجود داره چندین مدل کد نوشتم ولی نتونستم کاری بکنم که سطر انتخاب شده از گرید در صفحات دیگر فراخوانی بشه لطفا برای رفع این مشکل راهنمایی بفرمائید کد رو خودم مینویسم
 
و سوال دوم اینکه بنده با توجه به فیلمهای آموزشی به جای یک جستجو چندین جستجو در پروژه قرار داده ام که متاسفانه هر کاری کردم نتوانستم با همدیگر هماهنگ کنم
مثلا وقتی نام را در یکی مینویسم و بعدا میخواهم نام خانوادگی را در دیگری بنویسم دوباره از اول جستجو میکند و نام را که در اینپوت اول نوشته بودم نادیده میگیرد و هر کدام یک دولت خودمختار است لطفا راهنمایی بفرمائید با چه روشی آنها را با هم هماهنگ کنم
 

SajjadKhati

کاربر فعال <A href="http://forum.majidonline.com/f
بنده بر اساس فیلمهای آموزشی پروژه ای تهیه کرده ام که موقع فراخوانی دیتابیس در صفحات مخصوص چاپ فقط آخرین سطری که در دیتابیس ذخیره شده فراخوانی میشه البته این مساله در حالت عدم انتخاب سطری از جدول خیلی هم خوبه که بعد از ذخیره اطلاعات و بدون انتخاب سطر آخر با فشردن دگمه چاپ فراخوانی و چاپ میشه. ولی وقتی که میخواهیم سطری خاص را انتخاب و برای چاپ در صفحات مخصوص چاپ فراخوانی بشه ایراد پیدا میکند و باز هم همان سطر آخر فراخوانی میشه
حتی اون پروژه دانش آموزی شما رو هم تست کردم ولی دیدم باز هم همون مشکل وجود داره چندین مدل کد نوشتم ولی نتونستم کاری بکنم که سطر انتخاب شده از گرید در صفحات دیگر فراخوانی بشه لطفا برای رفع این مشکل راهنمایی بفرمائید کد رو خودم مینویسم
و سوال دوم اینکه بنده با توجه به فیلمهای آموزشی به جای یک جستجو چندین جستجو در پروژه قرار داده ام که متاسفانه هر کاری کردم نتوانستم با همدیگر هماهنگ کنم
مثلا وقتی نام را در یکی مینویسم و بعدا میخواهم نام خانوادگی را در دیگری بنویسم دوباره از اول جستجو میکند و نام را که در اینپوت اول نوشته بودم نادیده میگیرد و هر کدام یک دولت خودمختار است لطفا راهنمایی بفرمائید با چه روشی آنها را با هم هماهنگ کنم
سلام
اون تیکه از کدتون رو که فکر میکنید مشکل از اونجاست را در اینجا بذارید .
 

جدیدترین ارسال ها

بالا