کارت ویزیت زدم , نظر بدین ( با اجازه مبتدی هستم!)

.ots

Member
کارت ویزیت زدم , نظر بدین (مبتدی) (Page 3)

سلام یه همگی .
الان ساعت سه و نیم شبه زیاد حوصله تایپ کردن ندارم !
این کاری که پایین میزلرم رسما اولین کار من هستش. واسه یه کافی نت زدم . لطفا نظر بدین ببینیم چی شده .

در ضمن جا داره از دوستان مجید آنلاینی به خاطر راهنماییاشون تو تاپیکای مختلف تشکر کنم . ;-)

تو این طرح سعی کردم تا میتونم ساده کار کنم و زیاد افکت ندم به نوشته ها .

لینک :

http://uplo4d.persiangig.com/image/ots.zip

آخرین ویرایش:

mehdi_25

Member
به نظر من رنگش اصلاً جالب نیست . و این که کافی نت رو خیلی بزرگ نوشتی و رنگ حاشیه اون خیلی زیاده .
یه جوری طرح مرده به نظر میرسه .

.ots

Member
خیلی ممنون از نظرتون . آره به نظر خودمم همچین ربطی به کافی نت نداره ولی کلا خواستم جوری کار کنم که تکراری نباشه . میشه یکم بیشتر راهنمایی کنید !؟ چیکار کنم که ربط داشته باشه به کافی نت ؟ :-??

.ots

Member

farzadbb

Member
من با نظر دوستان و در واع با اين جور اظهار نظر موافق نيستم .
کساني که نظر ميدن بايد توجه کنند که علاوه بر اينکه پيشنهاد يا انتقاد سازنده اي ميدن !!! ( يعني مثلا ميگن اين مشکل رو داره و را ه حل هم ارايه مي دن ) به کسي که طرح رو گذاشته واسه نظر خواهي دل گرمي هم بدن تا نااميد نشه . متاسفانه دوستان خيلي کم لطفي کردن .

دوست عزيز به نظر من کارت علاوه بر اينکه زشت نيست خيلي خوب هم هست و اتفاقا براي کافي نت مناسبه . حتما نبايد عکس کافي نت و يا کامپيوتر باشه تا جالب بشه !!

بريم سر ايراد هاي کارت :

1- فونت ها خيلي به حاشيه نزديک است. بهتره کمي فاصله بدي .
2- فونت هاي مناسبي براي آدرس استفاده نشده . بهتره از فونت يکان در نرم افزار فارسي نويس مريم استفاده کني چون يه فونت استاندارد و خوبه .
3- طرح هاي ( نسبتا اسليمي ) کادر هم خيلي به حاشيه نزديک و احتمال زياد در برش قسمتي از آن حذف ميشه .

من طرح هاي مشابه اين رو چاپ کردم . اگه روي سلفون مات و يا کتان چاپ کني قشنگ در مياد . شک نکن که خوب ميشه .

منتظر کارهاي بعديت هستم
موفق باشي

majid2x

Active Member
عزيز جون منم يه جوري كارايي كه مي كنم به كارهايي كه u مي كني نزديكه !
همش مردست !

بابا له نکنید ... مگه آدم که یه کار رو تازه شروع میکنه باید بترکونه ... انتقاد سازنده کنید نه انتقاد تخریب کننده ...
301.gif

داداش ادامه بده ... کارای بیشتری ببین ... به این زودیا واسه بیرون کار نکن ... چون بازار خیلی حساس تر از این حرفاس .
گرافیک با فرهنگ مردم رابطه مستقیم داره پس کاری کن کارستون ... ولی اینا رو به عنوان تمرین نگه دار و تجربه کسب کن ... نمیدونم چند وقته کار میکنی ولی پیشنهاد میکنم بیشتر کار ببین ... تا کارت روز به روز پیشرفت کنه .
83.gif

cold

Member
با نظرات دوستان موافقم . میتونی خوب نوشته رو به یه قسمت از کار اختصاص بدی نه همه کارت . در ضمن استفاده از عکس کامپیوتر یا ... توی طرحت خیلی کمکت میکنه . رنگ کارت هم فکر نمیکنم مناسب باشه . از ترکیب سفید و آبی استفاده کنی جالب تر میشه . :)

اما ایده کار جالب هستش . آفرین . :)

.ots

Member
خیلی ممنان از انتقادات و پبشنهاداتتون ! واقعا سازنده بودن . من این کارو واسه بازار کارو این چیزا نزدم . واسه کافی نت اخوی کار کردم . حالا گذشته از فاصله حاشیه ها و فونت آدرسو اینا طرح کلی این پایینی چطوره ؟!
:D
اگه میشه یه نمونه کار بزارید که ایشالا راه بیوفتم که دیگه مزاحم دوستان نشم . اگه حوصلشو داشتین بگین که فایل PSD شو بزارم که خودتون یه دس توش بیارین ( بابا جلو اخوی ضایع میشم ! )

http://uplo4d.persiangig.com/image/ots0.gif

راستی این کار مرده یعنی چی ؟!

آخرین ویرایش:

nima_dsnr

کاربر VIP
خسته نباشی دوست من...
همه بچه ها نظر دادن ، خوب نظر همه قابل احترامه.
تا حدودی همه راست میگن. یه نکته هم بهشون اضافه کن :
اون براشهایی که برای کارت انتخاب کردی یکمی تو سایز بزرگ جواب نمیدن. یعنی کار رو کثیف جلوه میدن. اگر با دقت نگاه کنی دور براشهاتو قشنگ متوجه میشی من چی میگم.
احتمالا از همینجا دانلود کردی... چون من هم همینا رو از مجیدآنلاین گرفتم. ذاتا یکمی خرابن.
موفق باشی

nima_dsnr

کاربر VIP
آهان این دومی خیلی بهتر شد.
بیشتر روش کار کنی بهتر هم میشه.
نه عزیز چرا psd شو بزاری ؟ سعی کن خودت یه جوری به نتیجش برسونی...

mehdi_25

Member
من یه نمونه از کارهای خودم میزارم ببین شاید به دردت بخوره
البته این دولاست .

راستی تا حالا کار چاپ انجام دادی یا نه ؟
میدونی که باید برای چاپ از مُد Cmyk استفاده کنی دیگه . وگرنه رنگ هایی که انتخاب کردی بعد از چاپ درست در نمیاد .
attachment.php

پیوست ها

• Dalia-3.jpg
    Dalia-3.jpg
    31.7 کیلوبایت · بازدیدها: 17
آخرین ویرایش:

.ots

Member
مهدی جان ممنون از نمونه کارت . من قبل از زدن این کار یه روز تو مجید آنلاین چرخ زدم . میدونم که DPi باید 300 باشه یا سایز باید 8.4 در 4.8 باشه . :D

arashonline

Well-Known Member
خیلی ممنان از انتقادات و پبشنهاداتتون ! واقعا سازنده بودن . من این کارو واسه بازار کارو این چیزا نزدم . واسه کافی نت اخوی کار کردم . حالا گذشته از فاصله حاشیه ها و فونت آدرسو اینا طرح کلی این پایینی چطوره ؟!
:D
اگه میشه یه نمونه کار بزارید که ایشالا راه بیوفتم که دیگه مزاحم دوستان نشم . اگه حوصلشو داشتین بگین که فایل PSD شو بزارم که خودتون یه دس توش بیارین ( بابا جلو اخوی ضایع میشم ! )

http://uplo4d.persiangig.com/image/ots0.gif

راستی این کار مرده یعنی چی ؟!

ممنون كارات بد نبودن منتها نكته ها رعايت بشن !
ايني هم كه گزاشتي بهتر شده ! منتها يه خورده متن اصلي رو كوچكتر بكن !

من یه نمونه از کارهای خودم میزارم ببین شاید به دردت بخوره
البته این دولاست .

دوست من كار ساده اي هست !

mehdi_25

Member
arashonline گفت:
دوست من كار ساده اي هست !
عزیزم من که نگفتم کار قوی هست . به قول شما کار ساده ای هست . خوب به نظر شما اگه یه نمونه کار خیلی پرکار براش میزاشتم یکمی مورد نداشت .

در هر صورت فقط یه نمونه ساده بود

farzadbb

Member
همون کار اولت با پس زمينه خالي بهتر بود . اين پس زمينه کارت رو بي کلاس ميکنه .
فونت ها خوب تر شده . ضمنا حتما کارت رو با CMYK تطبيق بده .

اين تايپيک رو هم بخون فکر کنم بدردت بخوره :

http://www.majidonline.com/forum/showthread.php?t=57341

اگه اين اولين کاري هست که براي چاپ ميدي سعي کن حتما اصول رو از همه جهت رعايت کني تا کار خوبي از آب در بياد و به ادامه کار اميدوارت کنه .

موفق باشي

arashonline

Well-Known Member
حالا كارت بهتر شده بك گراند هم مشكلي نداره منتها ميتوني تغييرشم بدي با يه فيلتراي ديگه !
نميدونم چرا فرزاد ميگه بكگراند ..........

جدیدترین ارسال ها

بالا