پرتاب کردن حروف یک کلمه

pesartala

New Member
سلام دوستان خوبم.یک سوال داشتم ممنون میشم اگه کمکم کنید.
چطوری میتونم یک کلمه رو حروفش رو به هر طرف پرتاب کنم؟ یعنی مثلا مریم هر حرفش به یک طرف پرتاب بشه.
ممنون

با فلش هم مي توني از راه دستي . بعد از وارد كردن متن . اون و بقول معروف بشكوني break apart كني بعد با حروف هر كاري كه خواستي بكني ....

pesartala

New Member
دوست عزيز ممنون ولي ميخواستم اگه امكانش باشه با فلش اين كار رو بكنم كه ميدونم ميشه فقط راهش رو بلد نيستم.

pesartala

New Member
ممنونم من موقع ارسال اين آخرين پاسخ نوشته شمارو نخونده بودم مرسي ولي چطوري تو فلش اين كار رو بكنم ميتونم متن رو بشكونم ولي از چي ديگه بايد استفاده كنم يا از چه روشي در ادامش.ممنون

شما وقتي حروف رو شكوندي . تك تك اونا يك فايل گرافيك هستند براي راحتي اونا رو به Movie Clip تبديل كن . بعد ديگه جابه جاشون كن . به time line بهشون جريان بده ... خيلي راحته كه .. اگه با action script هم كه بخواي ديگه راحت تره ...

pesartala

New Member
بهروز جان ممنونم كه وقت ميزاري و من رو راهنمايي ميكني.ميشه بيشتر توضيح بدي.مثلا چطوري ميتونم اونهارو به Movie Clip تبديل كنم و بعدا چيكار كنم.اگه ممكنه يه خورده بيشتر توضيح بده.ممنونم از شما

رو شون كليك كن بعد f8 را بزن در پنجره اي كه مياد movie clip رو انتخاب كن و اوقت ok و بزن حالا movie clip داري.... بعد اينكه آقا pesartala من يه پيشنهادي دارم بدليل اين كه اين تعاريف از تعاريف فوق العاده پايه فلش هستند شما اقدام به خريد يك كتاب يا يك cd براي يادگيري فلش بكنيد. بدليل اين نوع تعاريف با توجه به سادگي اونها ولي نميشه در 2 يا 3 خط توضيح داد ولي من سعي ميكنم در هر حال يك مثال درست كنم و بزارم اينجا با سورسش .. كه شما بهتر متوجه بشيد.
با عرض معضرت اگه بد صحبت كردم.
بهروز

pesartala

New Member
سلام بهروز جان ممنونم از راهنماييت.من يك كتاب فلش رو تا تش خوندم و كارهايي از قبيل لايه راهنما و ماسك و درست كردن سمبل و غيره رو ميتونم انجام دم غيره اين يكي آخه اينو توضيح نداده بود.ولي بهروز جان اگه كتابي سراغ داري كه من بتونم ازش كمك بگيرم و انقدر شرمندت نشم يك لطفي بكن و كتاب رو معرفي كن كه خيلي خيلي ممنونت ميشم.
سپاسگذارم

اول اينكه شما هيچ مزاحمتي اينجاد نميكنيد. اين فروم و اين انجمن ها ساخته شده تا ما از همديگه چيز ياد بگيريم ولي قصد من از اين كه گفتم كتاب يا cd بخونيد آشنايي شما با مفاهيم اوليه فلش بود. و اين شما كتاب خونديد و نمونيد به چه صورت ميشه movie clip ساخت باعث تعجبه ... من كتاب خاصي رو نميدونم و پيشنهادم براي شروع اينه كه شما كه كتابي را خونديد و نتيجه نگرفتيد حال به سراغ cd بريد و يك cd آموزش فلش كه چند cd يي هم باشه بخريد... چون نتيجش در اين نوع موارد خيلي خوبه...

مرسي
بهروز

pesartala

New Member
سلام آقا بهروز.خيلي خيلي ممنونم از لطف و محبت شما دوست عزيز.من حتما بايد به سراغ cd برم .
بازم از راهنمايي شما ممنونم.ايشالا بتونم جبران كنم

fafa^mx

Member
چرا كارتون رو سخت ميكنيد!اون چيزي كه شما ميخواي بايد دايناميك باشه!اگه يه دفه 100000 تا حرف بود چي!؟راه درستش اینه که تو باید یک نکس فیلد بسازی بد به تعداده حروف Duplicate بکونیش و بد هم مقدارشو مساوی با Split متن قرارا میدی!

من اين و باسه اون يك كلمه كه مثال زده بودن گفتم .. ولي اگه بخواين ميشه با كدها حتي افكتهاي سويش رو ساخت كه من رو خيلياش كار كردم و ساخته شدن با متن هاي ورودي كه اندازش هر چي مي خواد باشه ...
اصلا هر كاري مي شه .. چرا كه نه؟؟

sambol

Active Member
اقا اون مطلبي رو كه fafa^mx گفتن رو در مورد اين كه اگه يارو هزار تا كلمه داشته باشه كه اينجوري نمي شه بايد دايناميك بسازه رو من خيلي علاقه دارم ياد بگيرم تا حالا چند تا نمونه ديدم ولي سر در نيابردم اگه ميشه خودشون يا بهروز استار توضيح بدن

چشب آقايون من سر فرصت با نشون دادن يك نمونه اون و كامل باستون توضيح ميدم ...

خوب يك نمونه رو من مي زارم اينجا از رو همينم مي گم چه جوري ميشه كه اين جوري ميشه ... اين خيلي راحته طرز ساختش. يكي از اصلي ترين قسمت ها و پايه ترين قسمت هاشون ساخت مدل حركتيش هست . كه شما بايد با يك dynamic text عمكردي رو كه متن هاي ورودي به متغير مي دن و تكرار كني يا درست كني و بعد اين متن ها رو به داخل اون نسبت بدي و بعد با كمي كد به طرف مشخصه هاي خاص متن تو اين جور موارد ميري تا از بهم خوردگي دوري كنه .. حالا اگه سورسش و دنلود كنين بيشتر متوجه ميشيد. اگه سوالي بود ما در خدمتيم.

[flash width=400 height=400:e63ee4f5ad]http://www.geocities.com/star_behrouz_star/textanimat.swf[/flash:e63ee4f5ad]

[flash width=220 height=50:e63ee4f5ad]http://www.geocities.com/star_behrouz_star/textdecode.swf[/flash:e63ee4f5ad]

اينم سورس اولي . دومي رو خواستيد بگين بزارم :
http://www.geocities.com/star_behrouz_star/textanimat.zip

موفق باشيد
بهروز

جدیدترین ارسال ها

بالا