هر سوال از 3Ds Max دارید پپرسید ؟؟؟

نظرتون در باره ی این تاپیک چیه ؟؟؟؟؟

• مجموع رای دهندگان
    32

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
سلام دوست عزیز
این جا که دانلود سنتر نیست این رو تو بخش دانلود سنتر بنویسید
فعلا خبری ازش نیست

LinkinForEver

این تاپیک مرده بود که :green: ماله جونیا بود
ولی میتونی بپرسی :green:

بچه ها چیجوری پرسناژبیارم تو مکس که متریال ولباس بیاد مثل روح نشن درمورد درختم مشکل دارم کمک لطفا

mnuid

New Member
سوال؟؟؟

یه سوال داشتم ؟؟؟؟ وقتی یه نما رو با Alt+w ماکزیمم می کنم و می خواهم با کلیدهای میانبر L-T-F-P بین پنجره های Viewport جابجا بشم بهم میریزه ، مثلا از left می خواهم برم تو perspective تو همون زاویه left نشون میده و به صورت wireframe
هر کی میدونه ترو خدا بگه خیلی اذیت می کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

LinkinForEver

یه سوال داشتم ؟؟؟؟ وقتی یه نما رو با Alt+w ماکزیمم می کنم و می خواهم با کلیدهای میانبر L-T-F-P بین پنجره های Viewport جابجا بشم بهم میریزه ، مثلا از left می خواهم برم تو perspective تو همون زاویه left نشون میده و به صورت wireframe
هر کی میدونه ترو خدا بگه خیلی اذیت می کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ورژن مسکتون چند هست ؟

miladmk

New Member
سلام دوستان گرامی,سوالی داشتم در مورد تعداد متریال ها منظورم شیدر ها هستش که تعدادشون 24 تا هستن میخواستم بدونم چطوری میتونم از تعداد بیشتری شیدر ها استفاده کنم؟mk_xfx.jpg.

Mehran coyote

Well-Known Member
سلام دوستان گرامی,سوالی داشتم در مورد تعداد متریال ها منظورم شیدر ها هستش که تعدادشون 24 تا هستن میخواستم بدونم چطوری میتونم از تعداد بیشتری شیدر ها استفاده کنم؟مشاهده پیوست 100248.

اگه اشتباه نکنم از مکس 2012 به بعد متریال ها شاخه ای شدن کلا نرم افزار ها دارن به این سمت پیش میرن

شما برو تو متریال ادیتور بعد منو modes رو بزن و slate material editor رو بزن کلا این ادیتور خیلی بهتره

یا برای خیلی از متریال هات از Multi sub object استفاده کن که هم دسته بندی بشه هم منظم

یا علی

elisabat

New Member
سلام
من یک مشکل تو مکس 2012 دارم. لطفا جواب بدید.
در قسمت edit poly در کنار دکمه inset و بعضی دکمه های دیگه یک دکمه settings هست . تو مکس 2012 کادری که باز می شه وقتی این دکمه رو می زنی با ورژن های قبل فرق می کنه. حالا می خوام بدونم چطور باید این کادرو مثل ورژن های دیگه کرد؟

LinkinForEver

سلام
من یک مشکل تو مکس 2012 دارم. لطفا جواب بدید.
در قسمت edit poly در کنار دکمه inset و بعضی دکمه های دیگه یک دکمه settings هست . تو مکس 2012 کادری که باز می شه وقتی این دکمه رو می زنی با ورژن های قبل فرق می کنه. حالا می خوام بدونم چطور باید این کادرو مثل ورژن های دیگه کرد؟

سلام بر شما دوست عزیز

خدمتتون عرض کنم ، امکانش نیست ، چون استایل مکس هست و خوب ، اپدیت شده ، شما باید خودتون رو وفق بدید ...
راحته چیزی نداره همون هست ....

elisabat

New Member
سلام
من یک مشکل جدید پیداکردم.
محور مختصاتم وقتی ورتکس انتخواب می کنم به هم می ریزه.نمی دونم چرا اینجوری شده؟
AAAAAElFTkSuQmCC

elisabat

New Member
سلام
من یک مشکل جدید پیداکردم.
محور مختصاتم وقتی ورتکس انتخاب می کنم به هم می ریزه.نمی دونم چرا اینجوری شده؟
AAAAAElFTkSuQmCC

Mehran coyote

Well-Known Member
اگه منظورت gizmo هست که Hirerarchy گزینه affect pivot only رو بزنی و بعدش center رو انتخاب میکنی

اگه جهت گیزمو مطابق با ویو تو نیست اون بالا کنار scale گزینشو بکن view که فک کنم بش میگن coordinate system

elisabat

New Member
سلام
می خواستم بدونم فرق بین دستور loft و sweep در چیست؟ چون به هر دو یک مسیر می دی و بعد یک شکل و اون شکل و در کل مسیر قرار می ده!!!! درسته؟

elisabat

New Member
کسی می دونه چی می شه که move کردن تو مکس دچار مشکل می شه؟ وقتی می خوام move کنم می پره!!!!!:sad:

Mahsa.Na

New Member
هر سوالی از مکس دارید پپرسید جواب کامل بگیرید !!!

سلام... من پلاگین وی ری رو، روی مکسم نصب میکنم ولی متاسفانه کامل نصب نمیشه. چندین بار امتحان کردم و تمامی مراحل نصب رو درست انجام دادم ولی باز هم نشد... ممنون میشم اگر راهنماییم بکنین. ورژن مکس و وی ریم هر دو 2011 هست.

LinkinForEver

از ورژن مکس 2014 و ویری 3 استفاده کنید . بسیار بسیار بهتر از ورژن های قبل هست .

و یا از ورژن 2012 و ویری 2.4 استفاده کنید اگر در نصب این ویری هم مشکل داشتید ، مشکل از ویندوز شماست .

mohsen7077

New Member
سلام!
دوستان من توی مکس2012 با spline ها مشکل دارم.وقتی چند تا لاین ایجاد می کنم و شکل مورد نظرمو ایجاد می کنم(میخوام از مدیفایرsurface استفاده کنم)
در آخر هرچی میخوام ورتکس های جدا رو به هم weld کنم نمیشه! و در نهایت surface بدست اومده خیلی نامرتب میشه:-?
چطوری میشه weldشون کرد؟راه حلی هست؟
ببخشید اگه سوالم پیش افتاده بود آخه تازه کارم
ممنون:wink:

جدیدترین ارسال ها

بالا