سلام
وقتی برای بک گراند از یک عکس hdri استفاده می کنم برای تنظیم قرار گیری در ویو پرت دیده نمی شه ولی عکی معمولی را از پنجره ALT+ B در بک گراند ویو ظاهر می کنم درسته
با سلام 3dmax 2012 رو ویندوز 7 رو به دلیل مشکلاتش پاک کردم که مجددا نصب کنم مقع نصب تا 8 مرحله دو می ره اما بعد می گه نصب کامل شد اما همه برنامه ها به طور کامل نصب نشده و وقتی finish را می زنم هیچ آیکنی از 3dmax وجود نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نمی دونم چیکار کنم لطفا راهنمایی کنید نمی خوام دوباره ویندوز نصب کنم.
سلام یه مشکلی دارم ممنون میشم راهنمایی کنید:
دیرزو با مکس کار میکردم برق رفت سیستم خاموش شد .حالا امروز که مکس رو وا میکنم باز نمیشه و این پیغام و میده:
3dmax application has stopped working
a problem caused the program to stop working correctly. windows will close the program and notify you if a soulation is available.
close program
مکس و پاک کردم یه بار دیگه نصب کردم ولی بازم همین پیغامو میده
سلام دوست عزیز ببخشید من یه مشکلی دارم من جدیدترین تری دی مکس رو دارم. 3ds max autodesk 2015 زمانی که فایل اکا47(یه فایل آمادست برای نرم افزار یونیتی اما برای کار دقیق در نرم افزار باید کمی هم با تری دی مکس کار کنم. داخل این مدل یه فایل از نوع تری دی مکس هست) رو میندازم داخل برنامه اون قسمتی که باید اصل مدل بیاد نمیاد. در بقیه قسمت ها درسته ولی تو گوشه ی پایین سمت راست مدل نمیاد. کلیک که میکنم اونا رو میگیره و مینویسه که مثلا hand یا center و بقیه ولی خود مدل نیست.
حتی زمانی هم که مدل میسازم مثل مکعب و اینا فقط فضایی که ساختم رو میبینم و دیگه هیچی دیده نمیشه. انگار نامرئیه.
امیدوارم که گیجتون نکرده باشم. اگه امکانش هست یکم سریعتر راهنماییم کنید؟ خیلی بد به مشکل خوردم. ممنون