نوشتن بازی

*Mostafa*

Member
خب بعد از پستت احساس میکنم تو میتونی مدیر باشی .
تو بشو مدیر پروژه بعد بغیه رو سازماندهی کن .
هرکی موافقه بگه .
خوبه فقط من يكي كه نفهميدم كي اين موتور رو داره و كي نداره :(
اگر خيلي دوست داريد كه برنامه نويسي رو هم ياد بگيريد از همين پس فردا كه سرم خلوت تره يه چند تا آموزش ميزارم

hamed-ddd

Well-Known Member
از دوستان ممنونم
ولی کسی مدیر میشه که خودش تو سطح صفر نباشه و یا حداقل بدونه میخواد چیکار کنه ....فعلا بحث مدیریت مهم نیست...
همون استارت که گفتم مهم تره (البته نظر شخصیه)

این موتور A6 هم تو سایتی که معرفی کردم بود طبق معمول یه ته ورژن 0.01 هم بهش اضافه کردن .... که ممکنه (احتمال زیاد) جلوی کار کرکش رو بگیره

متاسفانه وقت زیادی ندارم....که بتونم روی ساخت بازی تمرکز کنم (البته علاقه دارم )
خلاصه اگر روی همون پروژه ساده کار کنیم فکر کنم بهتر باشه ....
دیشب داشتم کتاب چگونه بازی بسازیم رو میخوندم
متاسفانه Game Engine که تو کتاب با نام Vector3 معرفی شده کاملا تو زبان C# نوشته میشه و بر اساس Directx مایکروسافت کار میکنه

اون مدلها باشه برای مراحل بعدی ....بسم الله
شروع کنید...

*Mostafa*

Member
متاسفانه Game Engine که تو کتاب با نام Vector3 معرفی شده کاملا تو زبان C# نوشته میشه و بر اساس Directx مایکروسافت کار میکنه
آقا حامد اگر قبلش در مورد C# زياد نخوندي پيشنهاد مي كنم ابتدا كمي با C# كار كني بعد بري دنبال اون كتاب...
اگر علاقه زيادي به نوشتن بازي با DirectX داريد هم مي تونم بهتون كتاب "آموزش برنامه نويسي DirectX" رو پيشنهاد كنم. :D

pythoN

Active Member
از دوستان ممنونم
ولی کسی مدیر میشه که خودش تو سطح صفر نباشه و یا حداقل بدونه میخواد چیکار کنه ....فعلا بحث مدیریت مهم نیست...
همون استارت که گفتم مهم تره (البته نظر شخصیه)

این موتور A6 هم تو سایتی که معرفی کردم بود طبق معمول یه ته ورژن 0.01 هم بهش اضافه کردن .... که ممکنه (احتمال زیاد) جلوی کار کرکش رو بگیره

متاسفانه وقت زیادی ندارم....که بتونم روی ساخت بازی تمرکز کنم (البته علاقه دارم )
خلاصه اگر روی همون پروژه ساده کار کنیم فکر کنم بهتر باشه ....

اون مدلها باشه برای مراحل بعدی ....بسم الله
شروع کنید...

بابا .... بیخیال .... شکسته نفسیت مارو کشت .
اگه نمیخوای خودت قبول .
پس استارت بزنیم حداقل یکی بیاد بگه اولین قدم چیه.

*Mostafa*

Member
اولین قدم اینه که گیم انجین رو نصب کنیم و کرکش رو پیدا کنیم
بچه ها به نظرم چون شروعه كاره دور A7 رو خط بكشيد و بهتره بريم سراغ A6 كه همه جا موجود هست :wink:

براي شروع هم فردا چند تا از كدهاي مورد نياز براي شروع يك بازي در 3dgs رو توضيح ميدم تا استارت كار خورده بشه

pythoN

Active Member
خیلی خوبه که سریع تر شروع کنیم .
خیلی ها مثل من امادگیشون رو برای ساخت مدل اعلام کردن . خب بگید چی بسازیم دیگه و حد اکثر سگمنتاش چقدر باشه . ما که از برنامه نویسی سر در نمیاریم

vahid_3d

Active Member
خوب اگه مشکلی نیست من چند تا بگم.
اگه ممکنه چند تا برج هم بسازید.

pythoN

Active Member
خوب اگه مشکلی نیست من چند تا بگم.
اگه ممکنه چند تا برج هم بسازید.

باید ببینیم تم کار چیه .
هر ابجکت چقدر سگمنت داشته باشه .
اصلا توی چه هال و حوای . بزارید یه کم بیشتر توضیح بدم .مثلا کار فانتزی باشه یا رئال . توی چه محیط های اجرا بشه .
به نظر من هر کسی نظر خودشو بگه و یه پیشنهاد در مورد این نکات بده و بعد یکی رو انتخاب کنیم اونوق خیلی راحت میشه .
پس نظر یادتون نره ... حامد ، مصطفی کجائید برسید به داد تاپیک .

*Mostafa*

Member
خوب هر چي دوستان بگند...
من نظر خودم روي فانتزي... چون براي شروع كار آسونتره... اما چون گرافيك كار زياد داريم مي تونيم زئال هم كار كنيم

Little-Demon

Well-Known Member
خوب به به من تازه اومدم یه نگاه بندازم....عجب اشتیاقی...ماشاالله...خوشم اومد...

تا افرادی مثل آقا حامد و مصطفی خان و وجید خان و از این اسطوره ها اینجان که ما نمی تونیم حرف بزنیم ...(مخصوصا آقا مصطفی:oops:)

خوب آقا با A6 شروع کنید..اینم نظر من بهتره ...زیاد با A7 فرقی نداره برای شما که تازه میخواید شروع کنید ......
زبانش هم می گن سخته ....سخته ؟ نه بابا یکم قلق داره بیاد دست آدم حله دیگه...
آقا بنده هم امری بود در خدمتم.... منم در ضمن یه عضو ساده که چیز زیادی بلد نیست ...:oops:

vulture_me

New Member
ba arze salam man mikham nazare shoma ro dar bareye barnameye dark basic va reality factory bedoonam mchon ham se bodie ham bedoone barname nevisi

*Mostafa*

Member

تا افرادی مثل آقا حامد و مصطفی خان و وجید خان و از این اسطوره ها اینجان که ما نمی تونیم حرف بزنیم ...(مخصوصا آقا مصطفی)
ما كه كوچيكه همه هستيم
خوب آقا با A6 شروع کنید..اینم نظر من بهتره ...زیاد با A7 فرقی نداره برای شما که تازه میخواید شروع کنید ......
نظر بنده هم A6 هست اما هر چي بقيه بگن...
آقا بنده هم امری بود در خدمتم.... منم در ضمن یه عضو ساده که چیز زیادی بلد نیست ...
خوبه!
آba arze salam man mikham nazare shoma ro dar bareye barnameye dark basic va reality factory bedoonam mchon ham se bodie ham bedoone barname nevisi
سلام،
خوب من هم با دارك بيسيك كار كردم و خودم هم آموزشش رو دارم توي سايت ديگري ميزارم... اما براي شروع تري دي گيم استيديو بهتره :wink:

=-=-=-
براي همه...
حتما اين قسمت رو بخونيد:
من شروع كردم كه يه آموزش بنويسم ولي بعدش ياد مقاله يكي از دوستان آقاي شهروز عليمحمدي افتادم و براي شروع فعلاا مقاله ايشون رو ميزارم تا بعد كه خودم هم يه مقاله براي تكميل اون بنويسم...
مقاله رو از اينجا دانلود كنيد.

منتظر نظرات هستم كه ببينم با همين انجين كار كنيم؟
برنامه نويس ديگه اي هم داريم؟
انجين هاي ديگري كه شما ها ميشناسيد...
و ديگر چيزها:lol:

pythoN

Active Member

تا افرادی مثل آقا حامد و مصطفی خان و وجید خان و از این اسطوره ها اینجان که ما نمی تونیم حرف بزنیم ...(مخصوصا آقا مصطفی)

آقا بنده هم امری بود در خدمتم.... منم در ضمن یه عضو ساده که چیز زیادی بلد نیست ...

برنامه نویسی بلدی ... . اقا به کمک محتاجیم .

مصطفی جان منم با فانتزی بیشتر موافقم . ونظرم هم اینه که کار توی یه جای مثل بیابون های امریکای جنوبی باشه . ( قشنگه نه
59.gif
)

حامد کجای بیا نظر بده .

اگر خواستید من یه 2 یا 3 تا مدل ساختمان بدم گرافیگش هم زیاد نیست نگران سگمنتاش هم نباشید خوبه
به نظر من بازی رو با یه بعد وسیع شروع کنیم.ساختمان یا خانه های مسکونی و تجاری رو میشه تو 10 دقیقه ردیف کرد
مورد بعد هم نه زیاد فانتزی نه زیاد رئال یه چیز مثل Gta
نگران ماشین هم نباشین یه چند تا اتوبوس میخواهیم یه چند تا تاکسی و یه چند تا ماشین پلیس و هلی کوپتر و هواپیما و ....
که باز هم نگران نباشید اگر خواستید هم دوستان هستند و هم ما که کمکتان میکنیم
ما به جز شما دوستان کسی رو نداریم پس همه برای یکی و یکی برای همه

*Mostafa*

Member
بچه ها اصلا كسي مقاله اي كه لينك دادم رو دانلود كرد؟
مهمترين چيز اينه كه يه چيزي ياد بگيريم نه اين كه فقط بخوايم يه بازي بسازيم...

p.s: آقا حامد من براي شما يه پيام خصوصي فرستادم... بدستتون رسيده يا توي راه نفله شده؟:eek:

hamed-ddd

Well-Known Member
رسید مصطفی جان
هم پیغامت هم مقاله ات
ممنون
-----------------------------
بریم سر اصل قضیه
اول یه گیر بدم به علی
تو آمریکای جنوبی تقریبا بیابون نداریم:lol:

دوم نسخه a6 با کرک کجا پیدا میشه
بگردم ببینم پیدا میکنم یا نه:-?

پ.ن:
کرک فقط تا ورژن 5.12 هست

آخرین ویرایش:

*Mostafa*

Member
رسید مصطفی جان
هم پیغامت هم مقاله ات
ممنون
خواهش مي كنم...
بریم سر اصل قضیه
اول یه گیر بدم به علی
تو آمریکای جنوبی تقریبا بیابون نداریم
واقعا؟
دوم نسخه a6 با کرک کجا پیدا میشه
بگردم ببینم پیدا میکنم یا نه
توي اينترنت پره!
اگر اصلا پيدا نكرديد خودم با چند چيزه ديگه برات ميفرستم... يه كاره ديگه هم هست كه استفاده از فروشگاه الكترونيكي هست!

pythoN

Active Member
توي اينترنت پره!
اگر اصلا پيدا نكرديد خودم با چند چيزه ديگه برات ميفرستم... يه كاره ديگه هم هست كه استفاده از فروشگاه الكترونيكي هست!

به منم لینک میدی
40.gif

من هنوز دانلودش نکردم .
39.gif

در ضمن لینکتم دیدیم

vahid_3d

Active Member
pythoN میشه برام تو سی دی کنی و برام بفرستی.
اگه ممکنه پیام خصوصی بده.(منتظرم بی صبرانه:eek:)

جدیدترین ارسال ها

بالا