نوشتن بازی

vahid_3d

Active Member
خوب پس باید شروع کنیم.فقط از کجا شروع کنیم :)
خوب وقتی گفتیم آقا حامد مدیر بشن پس باید ایشون کار رو تقسیم کنن.
آقا حامد ...

*Mostafa*

Member
پوريا جان حرف شما درست...
اما مثل اينكه بسياري از شما تاپيك رو از اول نخونديد.
اصلا قرار بود كه اين تاپيك كه الكي باز شده بود بسته بشه كه من به آقا حامد گفتم چطوره يه تجربه بازي سازي داشته باشيم در مجيد آنلاين، آخه من خودم بازي سازم و توي اين فروم هاي بازي سازي مثل طراحان پارسي و دنياي آينده من رو مي تونيد پيدا كنيد. بعد آقا حامد قبول كردن و گفتن براي شروع يه ماشين بازي ساده...
خوب ببينيد. اين فعلا فقط يه آشناييه... بعد كه كمي تجربه ها بيشتر شد و ... مي تونيم يه گروه توي مجيد انلاين داشته باشيم و يه بازي گروهي بسازيم. البته توجه داشته باشيد كه نبايد از همون اول هم دنبال كربن باشيد و آندر گراند، اون هم با اينجين 3dgs خوب...
حالا هركي پايست، يا علي :wink:

RainDigital

Member
سایت تیز هوش که تو صفحه اصلی مجید آنلاین هستمطالبش خوبه.

منم در مورد برنامه نویسی vb و 3d تجربه هایی دارم البته نه حرفه ای.

(در مورد برنامه نویسی روم حساب نکنین)

من دوست دارم تو کار گرافیک باشم ولی گرافیک 3بعدیم خوب نیست. اگه میشه تو تکسچر سازی فعالیت کنم

*Mostafa*

Member
سایت تیز هوش که تو صفحه اصلی مجید آنلاین هستمطالبش خوبه.
آهاع سايت مهدي رو ميگي؟
ما با هم فعلا داريم يه سايت ديگه ميسازيم كلا در مورد بازي سازي و همچنين انجين سازي
منم در مورد برنامه نویسی vb و 3d تجربه هایی دارم البته نه حرفه ای.
بعد از اين پروژه حرفه اي ميشي :wink:

من دوست دارم تو کار گرافیک باشم ولی گرافیک 3بعدیم خوب نیست. اگه میشه تو تکسچر سازی فعالیت کنم
خوبه چون ما به تكسچر ساز خيلي نياز داريم

gigamax

کاربر متخصص جلوه های ویژه
بابا بازی سازی چقدر مشتاق داره و نمی فهمیدیم
خلاصه احیانا تو انیمیشن سازی مدل های غیر ار گانیک و مدل سازیشون(غیر ارگانیک) و تکسچرینگ اونها اگه کمکی خواستین من دریست در خدمتونم .
اما یکم برای شروع ساخت بازی یکم زوده . چون هنوز خیلی ها نمی دونن چه جور مدلی و چه جور تکسچری و چه جور حرکتی با چه فرمتی و با چه کیفیتی وارد گیم انجین میشه و بازی ساز می تونه از اونا استفاده کنه . یکم درباره کلیات بازی سازی ف فرمتهایی که پشتیبالنی می کنن و یه سری اطلاعات در این زمینه بذارین خیلی خوبه ها.

pythoN

Active Member
هی میخوام زود به زود سر بزنم ها ...
اینم مدل یه ماشین قدیمی یه کمی جزئیات رو تا حد زیاد کم کردم . چون قراره تو محیط live باشه . و همینطور تکسچر رو . اگر لازم بود می تونین بگین تا هرجاش جزئیات میخاد اضافه کنم . (در ضمن با ساختش یه رکورد زدم . سریع ترین چیزی بود که ساختم ببینید چقدر علاقه ی سر شار دارم )
دانلود کنید بعدا به درد میخوره .
.
فعلا

پیوست ها

• mashin.jpg
    mashin.jpg
    94.3 کیلوبایت · بازدیدها: 12
  • ghadimi1.rar
    191.8 کیلوبایت · بازدیدها: 12
آخرین ویرایش:

*Mostafa*

Member
خوبه...
اما توي خيابون فقط ماشين شما و آقا حامد كه نمي خوان برن و بيان :-? بايد چند تا ديگه هم داشته باشيم كه ...

archintel

Member
خیلی خوب اینم سومیش.
بدون متریال.اگه متریال لازم داشت بگید بسازمش.
فایل شامل max,3ds,obj
CarModel.Rar
لطفا برای دانلود روی لینک بالا save as کنید.متشکرم.

پیوست ها

• CarModel.jpg
    CarModel.jpg
    22.4 کیلوبایت · بازدیدها: 8
آخرین ویرایش:

vahid_3d

Active Member
باشه . من چی کار کنم؟
ماشین یا خیابون و کارهای ساختمانی
هر چی باشه ما هم می خوایم یه دستی توش ببریم.
البته در مورد ماشین ها باید بگم که pythoN خیلی خوب ساختی و عالیه.چطوره بازی طوری باشه که از 100 سال پیش یا 500 سال پیش به زمان حاضر تبدیل بشه؟ در موردش فکر کنید
در مورد مدل دوم ماشین که archintel ساخته باید بگم خیلی خوب نشده . ولی به نطر من اشکال از رندر هستش.

آخرین ویرایش:

archintel

Member
لطفا فایل دانلود کنید یه چرخی دورش بزنید ببینیذ اگه بد بود بگید یکی دیگه بزارم.

*Mostafa*

Member
خوب ديگه كدوم يك از دوستان دانلود كردن؟
آقا حامد كركش بدرد شما خورد

pythoN

Active Member
حتما اگه وقتم بهم مهلت بده یه چنتا مدل توپ میزارم . از همین ماشینا . ( اصلا بگید چجور ماشینی میخواید )

vahid_3d

Active Member
عالی بود pythoN.
خوب یه ماشینه قدیمی گذاشتی.حالا یه ماشین جدید بزار.( فقط امیدوارم کارت سوختش رسیده باشه ):D

pythoN

Active Member
عالی بود pythoN.
خوب یه ماشینه قدیمی گذاشتی.حالا یه ماشین جدید بزار.( فقط امیدوارم کارت سوختش رسیده باشه )

خواهش می شود چشم .

ذر ضمن برنامه نویسی چی شد

در ضمن یه نفر مدیریت پروژه رو برعهده بگیره اینجوری کار رسمی تر میشه .

دوستان عزیز اگر خواستید مدل های ساختمانی یا ماشین یا هر نوع مدل 3 بعدی خواستید فقط به ما بگید تا براتون ردیف کنیم
هر ساختمانی و از 1 ساختمان تا 10000 ساختمان در شهر و یا طراحی داخلی ساختمان ها و هر مدل دیگری
ما منتظر شما هستیم

hamed-ddd

Well-Known Member
خب خب خب
دو سه روز نبودم چه خبر شد

سرو کله بازیسازان معروف هم پیدا شد...دمشون گرم
اولین پست من تو این تاپیک این بود
یه ماشین که حداکثر از 12 تا ورتکس ساخته شده
باید از بین موانع به صورت ساده عبور کنه
سناریو و داستان و ...باشه بعد از اینکه استارت اول رو زدیم ....خیلیها (من جمله خودم ) تو سطح صفر هستند....
اگر یواش یواش بریم جلو بهتره و اطلاعات همه در یک سطح میره بالا ....

جدیدترین ارسال ها

بالا