S4DEGH
Well-Known Member
در عجب نباشيد خواهر .. طبق آخرين آمار هاي يونيسف نزديك به 60% كاربران فعال انجمن متشكل از خوانوم ها هستن . منتها نميدونم چرا علاقه وافري به داشتن يوزر پسر و جا زدن خود به جاي پسر ها دارن !!!!خوشحالم كه بالاخره يه خانوم پايه تو اين فروم يافتم! :ســــــــــــوت: دس دس
فقط در عجبم كه اين فرم با اين هم اعضا چرا اينقد خانوماش كمن!
كه بايد ريشه يابي كرد ..
يك خبر ديگر بدستمان رسيد از سازمان جاسوسي مجيد آنلاين كه در روز ميتينگ الكامپ دخترها هم حضور داشتند ولي جلو نيومدن !! ولي قابل توجهشون اگر پست بنده رو ميخونن بايد بگم خيلي تابلو بوديد .. كامل مشخص بود چند تا دختر اون طرف وايسادن دارن نگاهمون ميكنن !!! خيلي بده .. !! :/ يا نيايد .. يا ميايد هم بياد جلو .. كسي نميخورتتون .. !
داش سعيد به برو بچ بگو از دانشگاه يه كاميون بار دختر بزنن بيارن ميتينگ كه اين خانم ها تنها نباشن ...شیخ سعید به عنوان حامی خانمها شرکت میکنه :دی بیایید نترسید :دی
بی شوخی خیلی خوبه اگر خانمها هم وارد بشن و میتینگ کاملا یکطرفه نباشه.
سادخ اون قيافته شهي !!سادخ تاپیک رو می زنی فرار می کنی؟!
بابا نت ندارم .. اكانتم تركيد .. چيكار كنم خوب !؟!؟
فردا يك جلسه كامل با مجيد دارم .. اون موقع روز و همه چيش رو مشخص ميكنيم !
نكته بعدي ..
روز رو قبل از همه چي مشخص ميكنيم . در باره نحوه ساعت هم اصولا يا ظهر ميزاريم يا عصر .. مثل بين ساعات 1 تا 4 .. البته بستگي به ساعت نمايشگاه داره كه ماشالله همه فقط اسپم بازيد هيچ كسي نيومد بگه ساعت دقيق نمايشگاه از چند تا چند هست !!
براي جا هم حله مشكلي نيست من اوكيش ميكنم با نقشه و عكس و تصوير و تصاوير ماهواره اي و خلاصه همه چي اعلام كلي ميكنم .. هنوز 10 روز ديگه مونده تا شروع .. !!
والله ..بیچاره ها گفتن یکرزو رو که همه می تونن بیان رو تعیین کنید تا اون روز رسمی به و تویی فروم تایپیک مهم بشه و .......
سر همه چیز صحبت شد به غیر از روز مورد نظر و ساعت و تعداد نفرات قطعی و .......
صادق یا .... بیان چی بگن
تا فردا نظراتتون رو بجاي اين كارا اعلام كنيد .. من فردا همه اين هارو با مجيد بررسي ميكنم و نظرسنجي اصلي رو ميزارم ..