نمایشگاه کتاب 87 و قرار عمومی مجید آنلاین

چه روزی رو برای میتینگ مناسب تر می دونین؟

• مجموع رای دهندگان
    17

S4DEGH

Well-Known Member
خوشحالم كه بالاخره يه خانوم پايه تو اين فروم يافتم! :ســــــــــــوت: دس دس
فقط در عجبم كه اين فرم با اين هم اعضا چرا اينقد خانوماش كمن!
در عجب نباشيد خواهر .. طبق آخرين آمار هاي يونيسف نزديك به 60% كاربران فعال انجمن متشكل از خوانوم ها هستن . منتها نميدونم چرا علاقه وافري به داشتن يوزر پسر و جا زدن خود به جاي پسر ها دارن !!!!

كه بايد ريشه يابي كرد ..

يك خبر ديگر بدستمان رسيد از سازمان جاسوسي مجيد آنلاين كه در روز ميتينگ الكامپ دخترها هم حضور داشتند ولي جلو نيومدن !! ولي قابل توجهشون اگر پست بنده رو ميخونن بايد بگم خيلي تابلو بوديد .. كامل مشخص بود چند تا دختر اون طرف وايسادن دارن نگاهمون ميكنن !!! خيلي بده .. !! :/ يا نيايد .. يا ميايد هم بياد جلو .. كسي نميخورتتون .. ! :)

شیخ سعید به عنوان حامی خانمها شرکت میکنه :دی بیایید نترسید :دی

بی شوخی خیلی خوبه اگر خانمها هم وارد بشن و میتینگ کاملا یکطرفه نباشه.
داش سعيد به برو بچ بگو از دانشگاه يه كاميون بار دختر بزنن بيارن ميتينگ كه اين خانم ها تنها نباشن ...

سادخ تاپیک رو می زنی فرار می کنی؟!
سادخ اون قيافته شهي !!
بابا نت ندارم .. اكانتم تركيد .. چيكار كنم خوب !؟!؟
فردا يك جلسه كامل با مجيد دارم .. اون موقع روز و همه چيش رو مشخص ميكنيم !

نكته بعدي ..
روز رو قبل از همه چي مشخص ميكنيم . در باره نحوه ساعت هم اصولا يا ظهر ميزاريم يا عصر .. مثل بين ساعات 1 تا 4 .. البته بستگي به ساعت نمايشگاه داره كه ماشالله همه فقط اسپم بازيد هيچ كسي نيومد بگه ساعت دقيق نمايشگاه از چند تا چند هست !!
براي جا هم حله مشكلي نيست من اوكيش ميكنم با نقشه و عكس و تصوير و تصاوير ماهواره اي و خلاصه همه چي اعلام كلي ميكنم .. هنوز 10 روز ديگه مونده تا شروع .. !!

بیچاره ها گفتن یکرزو رو که همه می تونن بیان رو تعیین کنید تا اون روز رسمی به و تویی فروم تایپیک مهم بشه و .......

سر همه چیز صحبت شد به غیر از روز مورد نظر و ساعت و تعداد نفرات قطعی و .......

صادق یا .... بیان چی بگن
والله .. :(

تا فردا نظراتتون رو بجاي اين كارا اعلام كنيد .. من فردا همه اين هارو با مجيد بررسي ميكنم و نظرسنجي اصلي رو ميزارم .. :)

YTERROR

Active Member
تا فردا نظراتتون رو بجاي اين كارا اعلام كنيد .. من فردا همه اين هارو با مجيد بررسي ميكنم و نظرسنجي اصلي رو ميزارم

مسله پفک و نوشابه هم باهاش صحبت کن ساعت 2 خوبه نفری یک نون بربری هم می گیریم با پفک نوشابه مجید می خوریم بجای ناهار

Mandana

Active Member
خدا کنه خجالتتون مثل ماندانا و .... نباشه وگرنه چی بشه

راس میگه مثل می خجالتی نباشین و الا اینها می خورنتون.از می گفتن :دی

می هم دارم میرم تهران تبلت بخرم.اما خوشبختانه برای شما و بدبختانه برای من، زودتر از 17 ام نمی تونم بیام.
سلمان گفته شاید بیاد
نامردین اگه از طرف می اذیتش نکنین :دی
خوش بگذره آقایون و خانوما

پ.ن:میخواین بعد از نمایشگاه واسه ساعت و روز تصمیم بگیرین؟با اجازه یک نظرسنجی میذارم اون بالا

Mandana

Active Member
فعلن واسه روزش تصمیم بگیرین.ساعت اش بین 4 هستش تا 5:30
دیرتر برین هیچی نمی تونین ببینین، زودتر هم برین تبدیل به یوزر آب پز میشین :دی

saeidpc

Member
زودتر از 17 ام نمی تونم بیام.

خوب اگر نمیتونی زودتر بیای نظر من اینه که میتینگ رو بندازیم همون 17 18 ام. مجبور که نیستیم روز اول بریم میتینگ. تا 22 ام وقت هست. اینطوری هم مدیر کل سایت تو میتینگ هست . هم خانوما ی بیشتری جرات اومدن پیدا میکنن. هم خیلی با صفا تر میشه میتینگ. امیدوارم که موافقت بشه . دوستان موافقید؟

saeidpc

Member
فکنم پنج شنبه 19 هم یا جمعه 20 ام وقت مناسبی باشه اگر موافق باشید. البته اگر ماندانا خانو اوکی رو بدن. اگر نه که فرقی نمیکنه

آخرین ویرایش:

S4DEGH

Well-Known Member
نمدونم !!

فکنم پنج شنبه 19 هم یا جمعه 20 ام وقت مناسبی باشه اگر موافق باشید. البته اگر ماندانا خانو اوکی رو بدن. اگر نه که فرقی نمیکنه
1000000000000000000000000000000%‌ موافقم ... :دي

اصلا بي ماني صفا نداره ..
SEVeyesC08_th.gif

اي رئيس .. اي مدير سايت ... اي ...
s050.gif
s050.gif
s050.gif

Mandana

Active Member
کدوم پنشنبه جمعه ؟ ؟ 12-13 یا 19 - 20 ام ؟

مگه فرقی می کنه؟ یو با تاریخ میری دانشگاه یا هر چی؟:دی
کسی که اون پنج شنبه نتونه، اون یکی پنج شنبه هم نمی تونه چون بهر حال کلاس داره

بیشتر سر این مساله بود که چه روزی برای همه راحت تره.
برای همین هم مولتی رای! گذاشتم که هر کس بتونه بیشتر از یک رای داشته باشه ^.^

سهید
pray.gif
pray.gif
مهربان برادر
pray.gif
pray.gif

مسلمن می هم دوست دارم بیاهم
mpr.gif
و همه رو ببینم
mpr.gif
اما اجباری در کار نیست.مخصوصن اینکه حتمی هم نیست
cry2.gif

اصلا بي ماني صفا نداره ..
SEVeyesC08_th.gif

اي رئيس .. اي مدير سايت ... اي ...
s050.gif
s050.gif
s050.gif

ای کچل
s050.gif
s050.gif
s050.gif
ای آندر! کانستراکشن!!!!
s050.gif
s050.gif
s050.gif
ای سبز :سوت:

YTERROR

Active Member
:) اگه یکی از بچه های که مشهد هست می خواد بره نمایشگاه به ما هم خبر بده باهاش بریم نه واسه نمایشگاه واسه دیدن صادق ( جاهای خوبی برای الافی یاد داره )

:lol: جاشم با من

موفق و پیروز باشید

memol_515

Active Member
طبق آخرين آمار هاي يونيسف نزديك به 60% كاربران فعال انجمن متشكل از خوانوم ها هستن .
آفرين به يونيسف به خاطر داشتن چنين سيستم تشخيص كشف جنسيت حرفه اي! بهتره با Fbi همكاري داشته باشه.

منتها نميدونم چرا علاقه وافري به داشتن يوزر پسر و جا زدن خود به جاي پسر ها دارن
اوهوم، اينو خوب اومدي، ما 3 تا خانوم هم نميدونيم چرا برخي آقايون علاقه وافري به داشتن يوزر خانوم دارن :سوت ميزنيم:
مهم دله كه بايد پاك باشه... جنسيت خيلي مهم نيسته!

ولي قابل توجهشون اگر پست بنده رو ميخونن بايد بگم خيلي تابلو بوديد .. كامل مشخص بود چند تا دختر اون طرف وايسادن دارن نگاهمون ميكنن !!!
حداقل عينك آفتابي ميزديد خانومهاي عزيز!!! آبرو برامون نذاشتيد ! حالا ما امسال با چه رويي بريم نمايشگاه؟

مسله پفک و نوشابه هم باهاش صحبت کن ساعت 2 خوبه نفری یک نون بربری هم می گیریم با پفک نوشابه مجید می خوریم بجای ناهار
سبزي خوردن هم با من! :دي

ماني، يعني مگه قرار بود تو نياي؟ من شده تاريخ كلي نمايشگاه رو عوض كنم، ميكنم:دي (جون خودم!) اما تو بايد بيايييي!
بيا بابا، قراره مجيد كادو بده! يه هواپيما با آموزش خلباني. شايد به تو كشتي بده، توي جلسه مشخص ميشه!:دي

S4DEGH

Well-Known Member
اگه یکی از بچه های که مشهد هست می خواد بره نمایشگاه به ما هم خبر بده باهاش بریم نه واسه نمایشگاه واسه دیدن صادق ( جاهای خوبی برای الافی یاد داره )
مخلصيم عادل جون .. :)

بساط هم اوكي هست .. كافيه لب تر كني .. :سوت:

آفرين به يونيسف به خاطر داشتن چنين سيستم تشخيص كشف جنسيت حرفه اي! بهتره با Fbi همكاري داشته باشه.
نه خطرناكه حسن .. !!

اوهوم، اينو خوب اومدي، ما 3 تا خانوم هم نميدونيم چرا برخي آقايون علاقه وافري به داشتن يوزر خانوم دارن :سوت ميزنيم:
مهم دله كه بايد پاك باشه... جنسيت خيلي مهم نيسته!
مهم تفاهمه !! :سوت:

حداقل عينك آفتابي ميزديد خانومهاي عزيز!!! آبرو برامون نذاشتيد ! حالا ما امسال با چه رويي بريم نمايشگاه؟
واقعا تا چقدر فسفر هاي مغزي محترمتون رو بكار انداختيد تا تونستيد كشف كنيد عينك آفتابي باعث گمراهي هويت جنسيت فرد ميشود !؟!؟

ماني، يعني مگه قرار بود تو نياي؟ من شده تاريخ كلي نمايشگاه رو عوض كنم، ميكنم:دي (جون خودم!) اما تو بايد بيايييي!
مشكلي با عوض كردن تاريخ نيست .. همه چي دست منه فعلا .. زور من زياده ..
SEVeyesC08_th.gif

دور از شوخي اگر مشكلي نداريد ميندازيم تاريخ رو طوري كه ماني هم بتونه بياد ... البته اميدوارم كه بياد .. :)

جدیدترین ارسال ها

بالا