افزونه 1 نظر سنجي در رابطه با فعاليت مديران

• شروع کننده موضوع Mahmoodi
  • تاریخ شروع

MnavidM

Active Member
sadeghkhafan گفت:
فكر كنم منظورش همونه !
167.gif

نه , به احتمال زیاد منظورشون انجمن برنامه نویس ClientSide هست , چون بیشتر ارسال ها شون اونجاست .

و علت کم کاری در اونجا , به نظرم نداشتن مدیر برای اون انجمن هست .

والا تو انجمن برنامه نویسی و الگوریتم , من و بقیه دوستان از جمله Mikhak نمی زاریم تاپیک بی جواب بمونه .

از بیخ گوشمون رد شدا ... :neutral:

موفق باشی.
نوید.

S4DEGH

Well-Known Member
خب الحمدلله !
کسي در مورد من نظري يا انتقادي نداره ! سرو پا گوشم !

adame_haji

Member
من تو تموم مدیران فقط فقط یا بهتره بگم بیشتر از همه از Fashist یا همون شهرام خودمون خوشم میاد
کار و باید سپرد به کاردان ایــــــــــــــــــــــــول
یا علی

M

Mahmoodi

کاربر مهمان
خيلي ضعيف است مديريت . شما گفتمان را بريد ببينيد 24 ساعت مديران آن هستند و در حال پاسخگويي هستند به كاربران . الان يه بد وبيراه نوشته بشه به دقيقه نرسيده طرف بلاك شده رفته اما اينجا سال به سال يه مدير سر به تاپيك ها نميزنه و اثري از مدير نميبيني . شايد در انجمن ما اين طوري باشه در بقيه را نميدونم .

اولا مديريت در سايت گفتمان كاملا با اينجا تفاوت داره !

دوما ما تا جايي كه بتونيم از بستن دسترسي كاربرا خوداري ميكنيم مگر در شرايط خاص چون دوست نداريم انجمن حالت خشكي داشته باشه ولي با اينحال بعضي كاربرا معترض هستن كه مديريت در اينجا بسيار خشك و نظامي هست واقعا اين حرفشون جاي تعجب داره :wink: اينم نمونش

مثلا حدفشون چی بوده که آی دی قبلی منو بن کردن؟
شما اگه همون روال سابق رو پيش بگيريد بازم ما مجبور به بستن دسترسي شما ميشيم ! اينو كاملا جدي بگيريد در ضمن امضا خودتون رو ويرايش كنيد !

ولي بعد از اين به اين شكل رفتار نميكنيم قوانين انجمن رو به صورت كامل و جدي اعمال ميكنيم تا ديگه شاهد اينجور موارد نباشيم ما تا جايي كه ميشد با كاربران خاطي كنار ميومديم ولي همين مورد باعث دلگيري كاربرهاي قديمي و خوب انجمن و كم شدن فعاليت اونها شد!

موفق باشيد

علي

armanbm

کاربر VIP
درود
حق با استاد دوسته هست ! معلومه حواسشون خیلی جمع هست ! ایول !
برنامه نویسی کلاینت ساید اصلا جواب نمیدن توش !!!
من یه سوال کردم، گفتم فوری جواب میخوام، ماشااله هنوز که بیشتر از یک هفته گذشته جوابی نیست !

ولی همین رو تو یه انجمن خیلی بی اعتبار بیان کردم سه سوته جواب داده شد !
آخه سوال اصلا سخت نبود ! ابتدایی ترین مساله ی وی بی

آخرین ویرایش:

mostafa_az

Well-Known Member
ميخواي بدوني دليل بن كردنش چيه . دليلش رو تو يه تاپيك ديگه بهت گفتم . اونجا هم من و بقيه رو مسخره كردي . يادت هست ؟

تازه تو تاپيكي كه لينك داده شده هم آقايمحمودي زحمت توضيحات كامل رو كشيدن .

مخلصيم
مصطفي

ToFaN

Well-Known Member
mostafa_az گفت:
ميخواي بدوني دليل بن كردنش چيه . دليلش رو تو يه تاپيك ديگه بهت گفتم . اونجا هم من و بقيه رو مسخره كردي . يادت هست ؟

تازه تو تاپيكي كه لينك داده شده هم آقايمحمودي زحمت توضيحات كامل رو كشيدن .

مخلصيم
مصطفي
اين همون
اقاي مهندس Erfan_duduli هستن
واقعا ديگه شورشو در اورده بود تو اين سه چهار ساله افتتاح اين سايت به اين نمونه برخورد نكرده بوديم

@ljlj

New Member
فقط من قوانين رو نقض كردم بين اين همه كاربر؟
اگه شما ادعا مي كنيد كه مديرانتون هيچ عيب و نقصي ندارن و آخرشن
حداقل براي ارضا شدن من يه نظر سنجي بزارين كه فقط بله يا خير باشه با مضموم آيا از مديران راضي هستيد؟
لطفا حرفهاي منو نقل قول نكنيد

آخرین ویرایش:

ToFaN

Well-Known Member
@ljlj گفت:
اینجاست که میگن
مجید آنلاین=...........
من مجبور میشم حقایقی رو بیان کنم.
بازم ادامه بدي دسترسيت بسته ميشه

يه نصيحت بهت ميكنم برادرانه .. دوستانه ..
من با هيچ كس دشمني ندارم و اميدوارم همه موفق و سربلند باشند
يه ايدي جديد بساز
مثل همه كاربرها بيا از منابع استفاده كن وقت خودتو الكي هدر نده
يه هو ميبيني وقت رفت تو عقب قافله موندي
فكر نكنم بيشتر از 13-14 سالت باشه
پس بشين يه رشته رو دنبال كن و طور حرفه اي ادامه بده مطمن باش خيلي اينده داره برات
بچه بازي رو بزار كنار كوزه
يه خورده به خودت بيا -- هيچ وقت نقطه ضعف دسته كسي نده

ديگه هيچي بهت نميگم

mostafa_az

Well-Known Member
چرا يوسف جان . بر خورده بودن . آقا سامان رو كه يادت هست . ديگه به هيچ وجه آي پي اي وجود نداره كه ايشون بتونن از طريق اون آي دي بسازن . تمام آي پي هاشون رو بستن .

مخلصيم
مصطفي

mohsenshahbazi

Active Member
من زیاد مشکلی نداشتم با مدیران چون دیگه بعد از مشکلات قبلی که پیش اومد و یه خونه تکونی اینجا شد زیاد سر نمیزنم اینجا ...
اما هستند هنوز مدیرانی که شاید از قبل مدیر بودن اما حالا فعالیتشون به شدت کم شده باشه ...

منظور مدیرانی هستند که در نسخه قبلی سایت بودند ...
مثل اقای متقی
یا اقای علیرضا
یا ... چند تای دیگه .
و هستند بخشهایی از فروم که به خاطر این که مدیران قبلی که برکنار شدند دیگه انتخاباتی برای انتخاب مدیر جدید نداشته

مثل بخش سویش بعد از رفتن مسیح
یا بخش نیازمندیها ... که یه کم ضعف مدیریت مطالب وجود داره ...(توجه : یه کم )

فکر میکنم بهتره هر چه سریعتر مدیران هر بخش به 2 نفر تقسیم و بر اساس تواناییشون ساعت بندی کنند و در فروم حضور داشته باشند ...
و بخش هایی که بدون مدیر هستند حتی اگر ارسال ها در اون بخش کم باشه براشون مدیر انتخاب بشه تا یه سرو سامونی بگیره اینجا ...

به امید مجید انلاین - مرجع بین المللی طراحی وب و مالتی مدیا

محسن

oxygenws

Active Member
مخصوصا من از اکسیژن عزیز خیلی گله دارم خیلی وقت ها من دیدیم بچه ها یه چیزی می نوشتن بد ایشون میزد تو ذوق این بنده خدا خلاصه هر کسی نباید به عنوان مدیر این همه وبمستر معرفی بشه حالا حتی برای نظامت

فکر کنم در این مورد با هم صحبت کردیم و کمی همدیگه رو فهمیدیم، نه؟
به هر حال.... می تونه تو ذوق زدن بد نباشه. (بستگی داره دقیقا منظور شما کدوم مورد باشه)

amir_s

Active Member
دوستان ... كسي در مورد من نظري نداده ... خوشحال ميشم بدونم اشكالات كارم كجا بوده !

من از کسی انتقادی یا گلایه ندارم

تا الان هم از همه کسانی که اینجا اموزش دادند یا یه چیزی یاد دادند به ما تشکر می کنم

ولی من اینو فهمیدم خیلی از کسانی که تو جامعهای واقعی نمی تونند خودشون رو نشون بدند خوب میان اینجا رئیس بازی میکنند

ولی در حالا کلی ار همه مدیران(فرق نمی کنی کدومش) که رحمت می کشند -وقت میزارند تشکر می کنم

خوش باشین

@ljlj

New Member
بازم ادامه بدي دسترسيت بسته ميشه

يه نصيحت بهت ميكنم برادرانه .. دوستانه ..
من با هيچ كس دشمني ندارم و اميدوارم همه موفق و سربلند باشند
يه ايدي جديد بساز
مثل همه كاربرها بيا از منابع استفاده كن وقت خودتو الكي هدر نده
يه هو ميبيني وقت رفت تو عقب قافله موندي
فكر نكنم بيشتر از 13-14 سالت باشه
پس بشين يه رشته رو دنبال كن و طور حرفه اي ادامه بده مطمن باش خيلي اينده داره برات
بچه بازي رو بزار كنار كوزه
يه خورده به خودت بيا -- هيچ وقت نقطه ضعف دسته كسي نده

ديگه هيچي بهت نميگم
4.من می تونم مقالاتی بنویسم که بترکونه این سایتو
5.متاسفانه حسم نمی یاد
6.خیلی وقتا جوابا رو کوتاه میدم علتش همینه و بعضیا شاکی می شن
7.من این ای دیمو دوست دارم زلززله رو می گم
8.فکر نکنم عوضش کنم
9.من در خیلی از رشته ها سر رشته دارم یعنی حداقل با اکثر برنامه ها کار کردم
10.این شماررو همینطور نوشتم ست شه

جدیدترین ارسال ها

بالا