Mandana
Active Member
ميبينم كه مثه خودم تنبلي :دي22 مهر مناسبه مانداناخانم و فکر نکنم نیاز به نظر سنجی جدید برای زمان باشه . فکر نکنم به ین زودیا به جز 22 مهر به تعطیلی فله ای دیگه ای بخوریم . جاش هم که نظر سنجی بوژان رو نشون میده . برای غذا هم صبحانه رو نمیدونم ولی نهار رو جوجه بخریم خودمون درست کنیم یک کیف دیگه داره . حال میده . همچنین چون جمعه به جز شما کسایه دیگه ای هم باید پیش خانواده باشن پس تور به روزی به جر جمعه منتقل بشه بهتره . بهترین گزینه هم 22 مهره . بین التعطیل هم تعطبل نشد خودمون تعطیلش میکنیم![]()
راجع به جوجه هم موافقم...ال و اون طرفا که با خانواده میریم همونجا مایی داره میگیریم..اما بوژان جایی نداره باید از مشهد بگیریم و ببریم...حالا هزینه ها که مشخص شد فکری باسش می کنم...
ولی 22 مهر خیلی دیره با این سرما و بارونی هم که داره هر روز بیشتر میشه بهتره زودتر باشه
اونجوري خعلي ها ني تونن بيان..اما ميشه يه میتینگ بذاریم قبلش می هم بقیه رو بشناسم_ خعلی از بچه های مشهد رو نمیشناسم...تقریبن جز تو و مصطفی کسی رو ندیدم_ هم بقیه با هم آشنا بشن که توی تور همدیگه رو بر و بر نگاه نکنیم کسی اونیکی رو نشناسه :دی
اوممممم...آره فکر کنم ...اما فردا تماس میگیرم هم سوهاله الیاس رو می پرسم هم سوهاله تورو...اما بشه بیهاین از مشهد بریم طبیعتن بتر ئه عسیسم :بوس:یعنی همه باید از مشهد راه بیفتن ؟ یعنی ما باید بیایم مشهد باز برگردیم بوژان (بوجان) ؟![]()
خوب .. بنده هم به نوبه خودم اولش یه خسته نباشید میگم هم به همگی دوستان و هم به مانی .... که اینطور اکتیو هستش تو این جور موارد و خودش میندازه تو زحمت :: دی
بعدش هم میگم مانی یه جایی انتخاب بکن که نیاز به پیاده روی کم داشته باشه ها ... هنوز تاول های پام خوب نشده ...
16 تومان گرفتید فقط پا درد باسه ما گذاشتید ... :دی ( شوخی کردم)
به همگی خوش بگذره ... سعادت نیست ما بیام هم دوستان ببینم هم خدمت اقا رضا برسیم (منظورم امام رضا ع)
موفق باشید و خوش بگذره...
شاید بعدها هم هماهنگ کردم منم یه تور به نوبه خودم پیشنهاد دادم.. به عرفان قدیم گفته بودم ... یه تور تو دامغان سمنان ... جون میده باسه عکاسی ... جای خاب جدا گانه هم داره ... خانم و آقا جدا ... یه شب تو خونه های کاه گلی ....
راستی عرفان اذیت نکنید یه وقت ...
مراقب خود باشید و خوش ...
واو یادم ننداز...
ما که رسیدیم خونه کفشهام رو در آوردم پره خون بود همه ش ...رسیدم مشهد دقیقن دو هفته پام رو از خونه بیرون نذاشتم :دی
ولی اون سری باید می رسیدیم آبشار..بوژان همه جاش خوشمله هر جاش بخوایم میتونیم بشینیم استراحت...مشکلی ازون لحاظ نیست
حیف شد..خوشحال میشدم می اومدی دوست جان..نکنه از عرفان می ترسی؟ :دی
تاریخ بجاش!
22 مهر گویا جز عادل بقیه موافقند..
عادل رو هم به زور راضی می کنیم :دی