نظرسنجی برای محل تور مجیدآنلاین در مشهد

نظر شما درباره ی محل تور مجیدآنلاین در مشهد چیست ؟

• کلات

رای: 7 29.2%
  • اخلمد

رای: 1 4.2%
  • زشک

رای: 4 16.7%
  • نغندر

رای: 1 4.2%
  • طرقبه

رای: 0 0.0%
  • شاندیز

• بوژان

رای: 11 45.8%
  • نیشابور

• مجموع رای دهندگان
    24
وضعیت
موضوع بسته شده است.

DEXTER1

New Member
با سلام
من حاضرم شما رو به بوژان ببرم. چون خودم بچه نیشابورم و از اعضای هیئت کوهنوردی نیشابور. اگه دوست داشتین تو این تاپیک بیان کنید.
°°°° ویرایش شده توسط ماندانا °°°°

آخرین ویرایش توسط مدیر:

L-B

Well-Known Member
کار باید با مجوز و بیمه باشه ! اومده و کاریمون شد ( خدا نکنه ! :neutral:) اونوقت کی جواب میده !

بعدشم اینکه بهتره از همه لحاظ ! کسی هم نمیتونه گیر بده که شما کین اون کیه و .. !

L-B

Well-Known Member
راستی مانی یا علی
بهتره از آژانس معتبر باشه ! اگه اوکی شد ادرس رو هم بدید !

پدر گیر هاینیده که باید معتبر باشه و گر نه ! :(( :sad::neutral::snap::mad::wink::)

DEXTER1

New Member
کار باید با مجوز و بیمه باشه ! اومده و کاریمون شد ( خدا نکنه ! :neutral:) اونوقت کی جواب میده !

بعدشم اینکه بهتره از همه لحاظ ! کسی هم نمیتونه گیر بده که شما کین اون کیه و .. !
با سلام.
راستی یادم رفت بگم ما خودمون هم آزانس مسافرتی جهانگردی داریم.پس مشکل آنچنانی نداریم.

Mahdi_Rashed

Well-Known Member
با سلام.
راستی یادم رفت بگم ما خودمون هم آزانس مسافرتی جهانگردی داریم.پس مشکل آنچنانی نداریم.

البته جسارت نباشه . ولی ما نه اسم شما رو میدونیم و نه میتونیم به همین راحتی به هر کسی گفت ما آژانس مسافرتی داریم اعتماد کنیم . البته اون هر کسی شامل شما نیست . ولی در این مواقع بهتره از جاهای شناخته شده تر استفاده کنیم . :green::):rose:

Mandana

Active Member
راستی مانی یا علی
بهتره از آژانس معتبر باشه ! اگه اوکی شد ادرس رو هم بدید !

پدر گیر هاینیده که باید معتبر باشه و گر نه ! :(( :sad::neutral::snap::mad::wink::)

الياسه مي با اين أقاهه صحبتيدم...اما قطعي اش نكردم...فادر هاين اگه آزانس خاصی مد نظرشونه می مشکلی ندارم با اون هم صحبت می کنم...هر چی معتبر تر خیاله خودم هم راحت تر ^.^:rose:

Mandana

Active Member
رفسنجان و یزد و کرمان و غیره :دی
جات خالی خیلی خوش گذشت مخصوصن موقع برگشتن :سوت:
\
حالا فهلن منتظر می مونم ببینم الیاسه کجا رو پیشنهاد می ده و الا که کم کم قطعی اش کنم با همین آقا مهربونه :دی

Mahdi_Rashed

Well-Known Member
ما چون خیلی درگیر درس شدیم ( دماغم چرا بزرگ شده ؟ ) وقتی مکان و محل قرار و ... مشخص شد اعلان عمومی کنید حتماً . :green:

ms_1992

Member
میتینگ آشنایی اعضا مجید آنلاین در مشهد ( تموم شد )
مگه بازم قراره بیاین؟؟؟ :green:
شرمنده من دفه پیش یادم رف :cry:

Mahdi_Rashed

Well-Known Member
محل تور مجید آنلاین رو میگم

میتینگ آشنایی اعضا مجید آنلاین در مشهد ( تموم شد ) مال امضامه :lol:

YTERROR

Active Member
سلام

لطفا دوستان عکس محل های که به رای گیری واسه تور گزاشته شده رو در تاپیک بزارن چون بنظرم خیلی از افراد با مکانهای که کاندید کردیم آشنایی کامل ندارند یکیش خود من با بوژان اصلا آشنایی ندارم

برای همین از رای خودم که زشک هست و با مشهد فاصله کمی داره و همین طور هوای رطوبتی و خبوی داره شروع می کنم

این چند تا عکس از زشک در فصل زمستان هست که به کوههای بینالود می خوره و در کلیه مسیر رودخانه پر آب و درخت و چشمه های متعدد رو میشه دید ....

البته در این فصل سیب و گردو و چند نوع میوه دیگه هم روی درختها هست

حالا اون دسته از دوستان که رای به بوژان دادن لطفا تصاویری بگزارند

ممنون

پیوست ها

• 16-01-88_0742.jpg
    16-01-88_0742.jpg
    106.6 کیلوبایت · بازدیدها: 4
  • 16-01-88_0745.jpg
    16-01-88_0745.jpg
    91.8 کیلوبایت · بازدیدها: 4
  • DSC00243.jpg
    DSC00243.jpg
    124.6 کیلوبایت · بازدیدها: 3
  • DSC00245.jpg
    DSC00245.jpg
    92 کیلوبایت · بازدیدها: 3

L-B

Well-Known Member
حالا فهلن منتظر می مونم ببینم الیاسه کجا رو پیشنهاد می ده و الا که کم کم قطعی اش کنم با همین آقا مهربونه :دی

من ! من ؟ :دی
من کی گقت که واردم به این مسائل ... مسئله رو س ی ا س ی نکن :دی
باب من گفتم که از هر جایی که میخوان بگیرین آژانس باشه ! اونم از نوع معتبر ! ( چون باباهه گیر هاینیده که فقط معتبر و گر نه .... :دی )

Mandana

Active Member
الیاسی می با آقاهه صحبت کردم...گفتن با ماشین جدا نمیشه بیهاین..توی را ماشین مشکلی پیش بیهاد کلی بد میشه...بعلاوه که مجوز و بیمه فقط باسه افراد داخل مینی بوس یا اتوبوس استش و اگه گیر بدن بهتون اون بنده خدا کاری نمی تونه بکنه...حالا هر گیری...
در رابطه با آژانس اش هم مال آژانس فیروزه هست و گاهی هم مجوز ها رو از آژانس امیدواران می گیرند...ولی در کل آژآنس های معتبری استن...

دیگه همینا..غذا هم گفتن جوجه میگیریم می بریم همونجا درست می کنیم...ولی اگه خواستین هم می تونیم حذف اش کنیم و خودمون بگیریم اگه فکر می کنین هزینه ممکنه کمتر بشه

هزینه رو هم برای هر نفر 10 تومن می گیریم..اگر تعداد از حد نصاب بیشتر شد باز هزینه میاد پایین تر و خوب توی بوژان می بینمتون بقیه هزینه رو پس میدیم.
خلاصه همینا...یکی دو روز آینده اعلان اش رو می زنم فقط راجع به غذا بگین خودمون بگیریم یا پای همینا باشه...چون در هر حال غذا که همونه خودمون هم می خواستیم جوجه بگیریم اما اینجوری یکی باید مسئولیت خرید اش رو بکشه وهزینه رو از هر کس جدا بگیره و غیره/// دوباره کاری میشه...

:rose:

Mahdi_Rashed

Well-Known Member
هزینه رو هم برای هر نفر 10 تومن می گیریم..اگر تعداد از حد نصاب بیشتر شد باز هزینه میاد پایین تر و خوب توی بوژان می بینمتون بقیه هزینه رو پس میدیم.
خلاصه همینا...یکی دو روز آینده اعلان اش رو می زنم فقط راجع به غذا بگین خودمون بگیریم یا پای همینا باشه...چون در هر حال غذا که همونه خودمون هم می خواستیم جوجه بگیریم اما اینجوری یکی باید مسئولیت خرید اش رو بکشه وهزینه رو از هر کس جدا بگیره و غیره/// دوباره کاری میشه...

آقا , هدف مگه با هم بودن نیست ؟

هر کی با خودش یک کیس و نوشابه بیاره خلاص :lol:

Mandana

Active Member
مي با نون خالي هم سير ميشم نوشابه ضرر داره :lol:
اما بي شوخي...تكليف شيه؟:rose:

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا