نظرسنجی برای محل تور مجیدآنلاین در مشهد

نظر شما درباره ی محل تور مجیدآنلاین در مشهد چیست ؟

• کلات

رای: 7 29.2%
  • اخلمد

رای: 1 4.2%
  • زشک

رای: 4 16.7%
  • نغندر

رای: 1 4.2%
  • طرقبه

رای: 0 0.0%
  • شاندیز

• بوژان

رای: 11 45.8%
  • نیشابور

• مجموع رای دهندگان
    24
وضعیت
موضوع بسته شده است.

L-B

Well-Known Member
اوکی هست ! ولی ممکنه که مونده باشه یا اینکه مصموم بشیم ! : ترس :

Mandana

Active Member
ای شماها که بترکید می هنوز نون میبینم لاش رو کامل چک می کنم :|:|:|:|
اوکی پس بهش میگم خودش زحمتشو بکشه
نه بابا نمیاد اعتباره تور اش رو باسه چند هزار تومن از بین ببره که...مسموم نمیشی نترس...
اعلان رو فردا می زنم پس..العان هی در رفت و آمد ام روانی شدم :دی
فهلن:rose:

alionline1366

Active Member
رفت و آمد به کجا راستی با بروبچس تهران هم هماهنگ کنیم نتونن زیرش بزنن مجیدم صحبت میکنی یا خودم باهاش صحبت کنم؟

Mahdi_Rashed

Well-Known Member
اوکی هست ! ولی ممکنه که مونده باشه یا اینکه مصموم بشیم ! : ترس :

بابا مصموم بشیم خوب :سوت سوتک: . بهتر هم هست برای من و تو که یکی دو روز مدرسه رو توی رختخواب میبینبم . میدونی که :green:

بی شوخی تکلیف شما اینه که 2 بار نقاشی داستان تصمیم کبری رو بکشی

مگه تصمیم کبری نقاشی داشت ؟

YTERROR

Active Member
الیاسی می با آقاهه صحبت کردم...گفتن با ماشین جدا نمیشه بیهاین..توی را ماشین مشکلی پیش بیهاد کلی بد میشه...بعلاوه که مجوز و بیمه فقط باسه افراد داخل مینی بوس یا اتوبوس استش و اگه گیر بدن بهتون اون بنده خدا کاری نمی تونه بکنه...حالا هر گیری...
در رابطه با آژانس اش هم مال آژانس فیروزه هست و گاهی هم مجوز ها رو از آژانس امیدواران می گیرند...ولی در کل آژآنس های معتبری استن...

دیگه همینا..غذا هم گفتن جوجه میگیریم می بریم همونجا درست می کنیم...ولی اگه خواستین هم می تونیم حذف اش کنیم و خودمون بگیریم اگه فکر می کنین هزینه ممکنه کمتر بشه

هزینه رو هم برای هر نفر 10 تومن می گیریم..اگر تعداد از حد نصاب بیشتر شد باز هزینه میاد پایین تر و خوب توی بوژان می بینمتون بقیه هزینه رو پس میدیم.
خلاصه همینا...یکی دو روز آینده اعلان اش رو می زنم فقط راجع به غذا بگین خودمون بگیریم یا پای همینا باشه...چون در هر حال غذا که همونه خودمون هم می خواستیم جوجه بگیریم اما اینجوری یکی باید مسئولیت خرید اش رو بکشه وهزینه رو از هر کس جدا بگیره و غیره/// دوباره کاری میشه...

wow من یکی که جا زدم امیدوارم بهتون خوش بگذره بوژان هم امرزو دیدم یک دشت پر درخت که اصلا با زشک و بقیه لیست قابل مقایسه نیست

موفق و پیروز باشید

Mandana

Active Member
من یکی که جا زدم امیدوارم بهتون خوش بگذره بوژان هم امرزو دیدم یک دشت پر درخت که اصلا با زشک و بقیه لیست قابل مقایسه نیست

موفق و پیروز باشید
والاه اگه می گفتی میام تعجب می کردم همیشه ی خدا ساز مخالف می زنی:green: ...دلیلشو نمی دونم اما اینجوری خودتو اذیت می کنی دوست جون...:rose:
می به شخصه معتقدم باسه خوش گذشتن به خوده آدم، باید طوری رفتار کنه که به دوستاش خوش بگذره...به بقیه که خوش بگذره به خودش هم خوش میگذره ...

:دی عجب جمله ی فلسفی ای در کردم!!!

/

با بچه های تهرانی هماهنگ شده...دو تاشون که از حالا بلیط گرفتن مجید هم فکر کنم العان مشهد باشه اما اگه برگرده تهران باسه تور میاد مشهد...مشکلی نیست...انیمیشنز جونه منم میهاد ...بقیه رو نمی دونم اما هر کی بیهاد قدمش روی چشم مجید :دی
رفت و امد هم باسه اینه ه مهمون داریم هی مجبورم برم پیش اونا و بیهام اینجا :دی
امروزم تا ساعت 4 اینا بیرونیم...نه که خعلی عاشقه مهمونی ام!!!! هی به سرم میاد :دی
فهلنا...
:rose:

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
این تور هم مثل تور تهران فقط 10 دقیقه پیاده روی داره دیگه ، اونم از نوع سبک....:lol: (10 به توان N)
بنده هم اگه شرایط مناسب باشه و در اون زمان کار هم نداشته باشم شاید اومدم ؛ البته اگه اون 10 دقیقه هم مشخص بشه
و بعد لای نون ها رو هم توی تور چک کنید یه وقت آدامس نباشه }...:wink:...{

:green: :green: :green: :green: :green:

Erfan

Active Member
این تور هم مثل تور تهران فقط 10 دقیقه پیاده روی داره دیگه ، اونم از نوع سبک....:lol: (10 به توان N)
بنده هم اگه شرایط مناسب باشه و در اون زمان کار هم نداشته باشم شاید اومدم ؛ البته اگه اون 10 دقیقه هم مشخص بشه
و بعد لای نون ها رو هم توی تور چک کنید یه وقت آدامس نباشه }...:wink:...{

:green: :green: :green: :green: :green:

آهای پادشاه، نق نداشتیم ها !!
حالا خوبه که تو و علی ساعت 4 صبح توی محل قرار حاضر شدین :دی چقدر هم ذوق میزدین :دی

بهدش هم پیاده روی که خوبه !!
می که عاشقش هستم، مخصوصاً اگه بارون هم بیاد :cool:مهدن

گفته باشم، اینقدر اون قضیه نون رو وسط نکشین !!
بنده خدا عذاب میگیره !!

می هم کلی عذاب میگیرم که اذیتش کردم :lol:

Erfan

Active Member
سوسول نباش الیاس فوقش مسموم میشی دیگه :green: نبودی ببینی من و مصطفی و عرفان چجوری غذا میخوردیم تو تور تهران:green: تازه انقدم حال داد

به به !!
میبینم که ناهار تور آهار بهت چسبیده !!
فقط حیف کم بود !!

هنوز وقتی عکسهای ناهار خوردن رو میبینم، کلی خنده ام میگیره !!:lol::lol::lol::lol:

YTERROR

Active Member
والاه اگه می گفتی میام تعجب می کردم همیشه ی خدا ساز مخالف می زنی:green: ...دلیلشو نمی دونم اما اینجوری خودتو اذیت می کنی دوست جون...:rose:
می به شخصه معتقدم باسه خوش گذشتن به خوده آدم، باید طوری رفتار کنه که به دوستاش خوش بگذره...به بقیه که خوش بگذره به خودش هم خوش میگذره ...

:دی عجب جمله ی فلسفی ای در کردم!!!

اتفاقا من آدم انعطاف پذیریم ولی تویی برنامه های مجیدآنلاین بدلیل انتخابهای اشتباه و بی برنامه بودن هر دفعه که اومدم پشیمون شدم

به نظر من آدم می تونه حق انتخاب داشته باشه نه این که قناعت کنه

Erfan

Active Member
ای شماها که بترکید می هنوز نون میبینم لاش رو کامل چک می کنم :|:|:|:|
اوکی پس بهش میگم خودش زحمتشو بکشه
نه بابا نمیاد اعتباره تور اش رو باسه چند هزار تومن از بین ببره که...مسموم نمیشی نترس...
اعلان رو فردا می زنم پس..العان هی در رفت و آمد ام روانی شدم :دی
فهلن:rose:

خو جناب مدیر، شما نبودی سر میز صبحانه که از نزدیک شاهد ماجرا باشی :lol:
چهره مصطفی هنوز جلوم هست !!

چه حالتی بهش دست داد وقتی فهمید چکار کرده
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
آقای کاربر بد جنس :wink:
علی از مشهد و من اصفهان اومده بودیم ها......(شوق راننده بوده حتما) ، خودت هم نفر سوم بودی ها و ....
آره پیاده روی که خیلی خوبه ولی نه 100000000000 کیلومتر :lol:
اگه این دفعه بیام هیچی با خودم نمی آرم اون دفه یه کیف 100 کلیویی رو هم همه راه حمل کردم و....
:green:

AmiR_mM

Member
سلام .
امروز تازه دَهُمه :sad: . زود تصمیم بگیرین دیگه :| . من ذوق دارم همه رو زود ببینم .
میتینگ هم که من میدونم . فقط میخواستین من نباشم . من که میدونم . زود برنامه گذاشتین من نفهمم زود رفتین :mad:
اونجا جوجه موجه خودمون کباب کنیم بیشتر کیف میده :cool: البته من یاد ندارم . اگه بقیه حوصله ندارن بی خیال :دی
22 مهر قطعیه دیگه ؟؟؟ 100 درصده ؟؟

Erfan

Active Member
آقای کاربر بد جنس :wink:
علی از مشهد و من اصفهان اومده بودیم ها......(شوق راننده بوده حتما) ، خودت هم نفر سوم بودی ها و ....
آره پیاده روی که خیلی خوبه ولی نه 100000000000 کیلومتر :lol:
اگه این دفعه بیام هیچی با خودم نمی آرم اون دفه یه کیف 100 کلیویی رو هم همه راه حمل کردم و....
:green:

هه هه :lol:
بنده خدا من مشکل داشتم و الی اومدنم کنسل بود، قول داده بودم و گفتم بدقول نشم :دی
اگه دقت کنی، موقع رفتن می زیاد دل و دماغ نداشتم، ولی موقع برگشت از آهار کلی شارژ بودم و هی مصطفی رو اذیت میکردم :دی موقع برگشت مشکلم حل شد :oops::oops::oops:
بهدش میدونی خونه ما کجای تهران هست، اگه یه ربع دیرتر اومده بودم توی ترافیک گیر کرده بود :دی
تو و علی که اول صبح خوب دل و قلوه میدادی :oops::oops::oops:

بهدش یه آمار بگیر ببین کوله کی سنگین تر بود !! هاهاهاهاهاها :lol::lol::lol:

Erfan

Active Member
اتفاقا من آدم انعطاف پذیریم ولی تویی برنامه های مجیدآنلاین بدلیل انتخابهای اشتباه و بی برنامه بودن هر دفعه که اومدم پشیمون شدم

به نظر من آدم می تونه حق انتخاب داشته باشه نه این که قناعت کنه

سلام عادل جان
توی چند برنامه اخیر که گذاشته شد فقط از شما نق و نوق دیدیم، چه تور آبشار آهار و چه این تور که قراره برگزار بشه.
شما هم یک عضو مانند دیگر اعضا هستید، میتونید نظر خود رو اعلام کنید و با دیگر نظرهای دوستان مقایسه و جمع بندی بشه.

حنای شما که از حنای بقیه بچه ها رنگینتر نیست :دی

هر جا که قراره تور انجام بشه همه همونجا برده میشن و همون غذایی که همه میخورن هم شما میخورین و بقیه چیزا !
این بی انصافی هست که جمع مطیع یه نظر بشه و بقیه نظرها محسوب نشه.
:rose:

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا