نظرسنجی برای محل تور مجیدآنلاین در مشهد

نظر شما درباره ی محل تور مجیدآنلاین در مشهد چیست ؟

• کلات

رای: 7 29.2%
  • اخلمد

رای: 1 4.2%
  • زشک

رای: 4 16.7%
  • نغندر

رای: 1 4.2%
  • طرقبه

رای: 0 0.0%
  • شاندیز

• بوژان

رای: 11 45.8%
  • نیشابور

• مجموع رای دهندگان
    24
وضعیت
موضوع بسته شده است.

Mandana

Active Member
22 مهر مناسبه مانداناخانم و فکر نکنم نیاز به نظر سنجی جدید برای زمان باشه . فکر نکنم به ین زودیا به جز 22 مهر به تعطیلی فله ای دیگه ای بخوریم . جاش هم که نظر سنجی بوژان رو نشون میده . برای غذا هم صبحانه رو نمیدونم ولی نهار رو جوجه بخریم خودمون درست کنیم یک کیف دیگه داره . حال میده . همچنین چون جمعه به جز شما کسایه دیگه ای هم باید پیش خانواده باشن پس تور به روزی به جر جمعه منتقل بشه بهتره . بهترین گزینه هم 22 مهره . بین التعطیل هم تعطبل نشد خودمون تعطیلش میکنیم :green:
ميبينم كه مثه خودم تنبلي :دي
راجع به جوجه هم موافقم...ال و اون طرفا که با خانواده میریم همونجا مایی داره میگیریم..اما بوژان جایی نداره باید از مشهد بگیریم و ببریم...حالا هزینه ها که مشخص شد فکری باسش می کنم...

ولی 22 مهر خیلی دیره با این سرما و بارونی هم که داره هر روز بیشتر میشه بهتره زودتر باشه

اونجوري خعلي ها ني تونن بيان..اما ميشه يه میتینگ بذاریم قبلش می هم بقیه رو بشناسم_ خعلی از بچه های مشهد رو نمیشناسم...تقریبن جز تو و مصطفی کسی رو ندیدم_ هم بقیه با هم آشنا بشن که توی تور همدیگه رو بر و بر نگاه نکنیم کسی اونیکی رو نشناسه :دی

یعنی همه باید از مشهد راه بیفتن ؟ یعنی ما باید بیایم مشهد باز برگردیم بوژان (بوجان) ؟ :shock:
اوممممم...آره فکر کنم ...اما فردا تماس میگیرم هم سوهاله الیاس رو می پرسم هم سوهاله تورو...اما بشه بیهاین از مشهد بریم طبیعتن بتر ئه عسیسم :بوس:

خوب .. بنده هم به نوبه خودم اولش یه خسته نباشید میگم هم به همگی دوستان و هم به مانی .... که اینطور اکتیو هستش تو این جور موارد و خودش میندازه تو زحمت :: دی :green:

بعدش هم میگم مانی یه جایی انتخاب بکن که نیاز به پیاده روی کم داشته باشه ها ... هنوز تاول های پام خوب نشده ... :lol:
16 تومان گرفتید فقط پا درد باسه ما گذاشتید ... :دی ( شوخی کردم) :lol:

به همگی خوش بگذره ... سعادت نیست ما بیام هم دوستان ببینم هم خدمت اقا رضا برسیم (منظورم امام رضا ع :wink: )

موفق باشید و خوش بگذره...

شاید بعدها هم هماهنگ کردم منم یه تور به نوبه خودم پیشنهاد دادم.. به عرفان قدیم گفته بودم ... یه تور تو دامغان سمنان ... جون میده باسه عکاسی ... جای خاب جدا گانه هم داره ... خانم و آقا جدا ... یه شب تو خونه های کاه گلی ....

راستی عرفان اذیت نکنید یه وقت ...

مراقب خود باشید و خوش ...

واو یادم ننداز...
ما که رسیدیم خونه کفشهام رو در آوردم پره خون بود همه ش ...رسیدم مشهد دقیقن دو هفته پام رو از خونه بیرون نذاشتم :دی
ولی اون سری باید می رسیدیم آبشار..بوژان همه جاش خوشمله هر جاش بخوایم میتونیم بشینیم استراحت...مشکلی ازون لحاظ نیست
حیف شد..خوشحال میشدم می اومدی دوست جان..نکنه از عرفان می ترسی؟ :دی

22 مهر گویا جز عادل بقیه موافقند..
عادل رو هم به زور راضی می کنیم :دی

SPD

Member
واو یادم ننداز...
ما که رسیدیم خونه کفشهام رو در آوردم پره خون بود همه ش ...رسیدم مشهد دقیقن دو هفته پام رو از خونه بیرون نذاشتم :دی
ولی اون سری باید می رسیدیم آبشار..بوژان همه جاش خوشمله هر جاش بخوایم میتونیم بشینیم استراحت...مشکلی ازون لحاظ نیست
حیف شد..خوشحال میشدم می اومدی دوست جان..نکنه از عرفان می ترسی؟ :دی

عرفان مگه ترس داره ... :mad: بار آخرت باشه ها :mad::mad:

من فقط از این می ترسم که عرفان بازم ته دلش ما رو بگیره ایندفعه به جا وسایل هام منو چشم بزنه :-?:lol:

زنده نرسم :lol:

YTERROR

Active Member
اونجوري خعلي ها ني تونن بيان..اما ميشه يه میتینگ بذاریم قبلش می هم بقیه رو بشناسم_ خعلی از بچه های مشهد رو نمیشناسم...تقریبن جز تو و مصطفی کسی رو ندیدم_ هم بقیه با هم آشنا بشن که توی تور همدیگه رو بر و بر نگاه نکنیم کسی اونیکی رو نشناسه :دی

پس سه شنبه یک میتینگ بزاریم پیشنهاد در مورد مکانش : نمایشگاه نباشه , یک کافه سنتی ...

Mandana

Active Member
نظرت چیه مثله اون دفعه بریم جایی نوشته باشه از پذیرش بانوان بنکلن معذوریم؟ :دی
هوممم...می سه شنبه خوبم ئه ...تاپیک اش رو یکی زحمتشو می کشه لطفن؟:rose:

Cybertoos

Member
با سلام خدمت دوستان عزیز
من هم همشهری امام رضا (ع) هستم
اگه جمع خصوصی نیست من هم دوست دارم بیام>|<
ممنون

YTERROR

Active Member
نظرت چیه مثله اون دفعه بریم جایی نوشته باشه از پذیرش بانوان بنکلن معذوریم؟ :دی
هوممم...می سه شنبه خوبم ئه ...تاپیک اش رو یکی زحمتشو می کشه لطفن؟

نه اون دفعه شب بود و یهوی چند تا آدم خواستن برن یک جا تو هم عجله داشتی وگرنه ما بعدش یک کافه دیگه رفتیم و مشکلی هم نداشتیم این دفعه حداقل جزو اقلیت نیستی

تاپیکشو من می زنم ....

pirmard

Member
بيشتر؟ يوزرت كه.. :دي

ميهاي امين؟ اشكان هم ميهاد؟:green:
خوبي راستي؟:green:

یاپ . مشروط به اومدن سایان منم میام (از لحاظ اینکه زیر بار غم غریبی له نشم :green:)
سایان هم که هنوز نظرشو در مورد تاریخ جدید نگفته :mad:
اشکان هم میاد . دیشب پرسیدم گفت 22ام مشهده :oops:
قربونت . من خوبم :d از احوالپرسی های شما :oops:

-
:rose:

Mandana

Active Member
سايون هاينيده مياد اما مشخص نيست...قول صد در صد نداده...
ای غریب ای تهنا ای معصوم...اشکان که هست که...
خوشحالم خوبی بلادل..همیشه خوب باشی دوست جانه کوچک:rose:

ms_1992

Member
فک کنم من از همتون کوچبک ترباشم ها :)
بابا بزنید طرقبه
تا خونه ماه یه رب راهه زود میام
کلات هم خوبه
قراره بیاین مشهد چرا نیشابور رو نوشتید تو نظر سنجی؟؟؟؟ :mad:

L-B

Well-Known Member
خب الیاس جان، مشکلی داری با موجودیت ما :دی

ما کی هستیم با شما مشکل داشته باشیم .. شما تاج سری! فقط خواستم بدونم

که حالا میگی میخوای بیای چه شود ! به به ! بدون تو صفا نداره !

اصلا نیای دیگه نه من نه تو ! :دی:green: مجبوری بیای :دی

yazdi_2007

Well-Known Member
سلام به همگی ، زود تاریخو قطعی کنین چون من از یزد می خوام راه بیفتم :) :green:

S@eeed

Member
قراره بیاین مشهد چرا نیشابور رو نوشتید تو نظر سنجی؟؟؟؟ :mad:
:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:
خودت چرا مشهدو نوشتی؟ نیشابور خیلیم بهتره...:mad:
دیگه از این حرفا نزنی که من داغ میکنما:cool:
آخه من بچه ناف میدون محلوج فروشا هستم:-?

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا