نسخه جديد cpgnuke8.2b آماده شد

sambol

Active Member
بچه ها بالاخره كار اين پروزه تمام شد و روي نسخه جديد هم رفت ديگه چشمام اين شكلي شده 8O خوب يه امار هم بدم:
1.كل بخش مديريت فارسي شده
2. كل موژول هاي موجود و همراه كه نصب نبوده فارسي شده و در جاي خودش قرار گرفته شما بعد از نصب بايد به كنترل ژنل بريد ونصبشون كنيد
3. كل بلوك هاي لازم فارسي شده
4.تو نسخه جديد چند تا قالب بود كه همش ماله ناكه بود و بچه ها همش رو ديدن زيبام هم نبودن پس من اونها و ژاك كردم تا حجم هم بياد پايين به جاش يه قالب توپ گزاشتم
5.تاريخ رو هم آقا كامي يه قولايي دادن
6.ديگه مشكلي بود در خدمتيم :arrow: :wink: :idea:
اينم لينك دريافت برنامه

download
يا حق

sambol جان من هم از طرف خودم و دانیال جونم بهت تبریک میگم آقا خسته نباشی و دستت درد نکنه به امید خدا بعد از نصب تو عمل هم خوب جوا ب بده و مشکلی نداشته باشه

موفق باشی
اشکان

spsgorgan

Active Member
من الان دارم دانلود ميكنم . راستي جريان كاپرماين ( گالري تصاوير ) به چه صورت شد . تو ايت نسخه درست كار ميكنه ؟

d@nial

Well-Known Member
دستت درد نكنه

تو از طرف من چرا تشكر كردي اشكان؟؟؟؟!!!‌:wink:

spsgorgan

Active Member
آقا من برنامه رو نصب كردم . دو سه تا سوال دارم .
1 - چرا تو زبان ها فارسي وجود نداره ؟
2 - چرا در منوي مديريت منوها فارسي و در صفحه اصلي بعضيا فارسي و بعضيها انگليسي است ؟
3 - در بعضي بخشها پيغام زير رو ميده . ميشه توضيح بديد .
On /8.2b/admin.php?op=sections
While executing query "select secid, secname from cms_sections order by secid"

the following error occured: Table 'new.cms_sections' doesn't exist

ممنونم

spsgorgan گفت:
آقا من برنامه رو نصب كردم . دو سه تا سوال دارم .
1 - چرا تو زبان ها فارسي وجود نداره ؟
2 - چرا در منوي مديريت منوها فارسي و در صفحه اصلي بعضيا فارسي و بعضيها انگليسي است ؟
3 - در بعضي بخشها پيغام زير رو ميده . ميشه توضيح بديد .
On /8.2b/admin.php?op=sections
While executing query "select secid, secname from cms_sections order by secid"

the following error occured: Table 'new.cms_sections' doesn't exist

ممنونم

sps جون مشکل از خود شماست برای اینکه من هم نصب کردم هیچ جاش مشکل نداشته لا اقل هیچ قسمتش ارور نمی داده احتمالا شما module های اون قسمتی رو که میگی نصب نکردی :wink:

سمبل جون دستت درد نکنه خیلی توپ شده
موفق باشی
اشکان

pboy

Member
من نمي تونم دانلود كنمش اون لينكي گذاشتين مي ره به يك صفحه اي كه يك سري نوشته چرت و پرت داره(!!!) :roll:

spsgorgan

Active Member
آقا من به يه مشكل عجيب برخوردم . وقتي متن ثابت بالاي صفحه اصلي رو ويرايش ميكنم به صورت عكس زير درمياد مشكل از كجا هست ؟؟

ممنونم

sambol

Active Member
عزيز من رفتم تست كردم درسته ايراد داره بررسي مي كنم ببينم چه جورياست :idea: :roll:

aradax

Member
اول از همه دستت درد نكنه خيلي زحمت كشيدي . دوم اينكه يكمي ترجمه ها بد بود . سوم اينكه چيوري ميشه بانكهاي PHP Nuke رو به CPG تبديل كرد ؟

جدیدترین ارسال ها

بالا