roozbeh007
Member
آقا فایل راهنامی نصب این کجاست بیزحمت؟
من که هرچی گشتم پیداش نکردم
من که هرچی گشتم پیداش نکردم
spsgorgan گفت:فكر نكنم فايل راهنما داشته باشه . من كه با آقا اشكان نصب كردم ( ايشونم كه استاده )(ياورش ايشاالله استاد بشه ) :دي
aradax گفت:ااااااااا چقدر جواب ؟!!!
بابا يكي بگه چطوري ميشه بانكهاي اطلاعاتي PHP NUke رو به CPG Nuke تبديل كرد ؟
sambol گفت:عزيز ترجمش كجاش بد بود ديگه اگه بلدي خودت درستش كن من سعي كردم يوزر فريندلي باشه نه خشك بعدش بچه ها اون مثل اينكه يه نوع اشكاله تو ورژن جديد هستش چون تو ورژن قبلي درست كار مي كنه من دارم بازم روش كار مي كنم و براي اينكه با بانك ناكه كار كنه تو فايل كنفيگ فقط اسم بانك ناكه رو بده بقيه كارا رو خودش تشخيص مي ده
sambol گفت:در ضمن در مورد اون خطاها روي گالري من هم چيزي سر در نياوردم از اولش بود ؟؟؟؟؟(البته روي لوكال شايد رو سرور از بين بره)
خيلي خيلي كامله ولي تا زماني كه مثلا مشكل اديتور حل نشه (قابليت فارسي نوشتن) اين نسخه رو براي دانلود نمي زارم . ممكن اين مشكل دو روز طول بكشه ممكنه يكماه . از همه مهتر بحث امنيته كه چند تا پچ براش هست كه البته فقط هم اون ها نيست يكي از مهمترين مباحث حفاظت بانكهاي اطلاعاتي يه كه بايد انجام بشه .spsgorgan گفت:آقا دمت گرم . اگه ميگي كامله خوب چقدر كامله ؟ چند درصد ؟
aradax گفت:خيلي خيلي كامله ولي تا زماني كه مثلا مشكل اديتور حل نشه (قابليت فارسي نوشتن) اين نسخه رو براي دانلود نمي زارم . ممكن اين مشكل دو روز طول بكشه ممكنه يكماه . از همه مهتر بحث امنيته كه چند تا پچ براش هست كه البته فقط هم اون ها نيست يكي از مهمترين مباحث حفاظت بانكهاي اطلاعاتي يه كه بايد انجام بشه .spsgorgan گفت:آقا دمت گرم . اگه ميگي كامله خوب چقدر كامله ؟ چند درصد ؟
sambol گفت:بچه ها شما هم اين همه تنبل نباشيد پچ رو بي خيال شو چون هر روز يه دونه مياد بيرون هي نمي شه يه دونه cpg جديد داد بيرون كه اينا رو ديگه خود بچه ها بايد انجام بدن .
در مورد اديتور هم بگم ماله انجمن هاش كه بايد قالبش درست بشه اونش هم درست ميشه مشكلي نداره فقط مي مونه ماله اين cpg كه من بازم خودم روش كار مي كنم تا بينيم اقا كامي با اين تاريخش چيكار كرده