نسخه جديد cpgnuke8.2b آماده شد

nima_s

Member
ashkanjoon گفت:
sambol گفت:
بچه ها شما هم اين همه تنبل نباشيد پچ رو بي خيال شو چون هر روز يه دونه مياد بيرون هي نمي شه يه دونه cpg جديد داد بيرون كه اينا رو ديگه خود بچه ها بايد انجام بدن .
در مورد اديتور هم بگم ماله انجمن هاش كه بايد قالبش درست بشه اونش هم درست ميشه مشكلي نداره فقط مي مونه ماله اين cpg كه من بازم خودم روش كار مي كنم تا بينيم اقا كامي با اين تاريخش چيكار كرده

سمبل جان خسته نباشی با نظرت موافقم
آقا راستی چرا وقتی theme های جدید که از سایت سی پی جی نوک دانلود کردیم رو می خوام روی نسخه cpg شما تست کنم با مشکل مواجه میشم و هیچ تمی رو قبول نمی کنه و بعد ار عوض کردن تم یه سری هم باید cpg رو دوباره نصب کنم

واسه اينه كه فقط 2 قالب cpgnuke - ph2 فارسي شده (اونم نصف نيمه).
و بنظر من بهترين قالب PH2 هستش.

sambol

Active Member
فايل بر طرف كننده ايراد :wink:
اين فايل رو بريزيد تو پوشه includes
در ضمن چرا قالب ها نصفه و نيمه فارسي شده همه چيزش كه درسته :(
بعضي ها هم فقط سنگ جلوي پاي ادم ميندازن به جاي اينكه كمك كنن :cry: خوب مرده حسابي اگه بلدي يه 30 تا قالب فارسي كن بده بچه ها حالش رو ببرن :? :x

سمبل جان دستت درد نكنه ممنون از فايلي كه گذاشتي اما كاش يه توضيحي مي دادي كه اين فايل چه ايراد هايي رو برطرف مي كنه
راستي كي گفته كه قالب هاي فارسي همراه cpgnuke كه شما واسه دانلود گذاشته بودين ناقص فارسي شده انشا الله كه بگم چي بشه.
راستي سمبل جان من هم دو سه تا قالب دارم كه فارسيشون مي كنم و برات ميفرستم شما هم تستشون كن اگه مشكل نداشت بزار واسه دانلود كه بچه ها حالشو ببرن
سمبل جون شما هم يه خورده بردبار باش درسته كه بعضي از دوستان هم كم لطفي مي كنن اما شما بزرگواريد و نشان داديد كه حرفهايي كه زده مي شه ياوه هايي بيش نيست

موفق باشي
اشكان

spsgorgan

Active Member
ميگم سمبل جان
پايين گالري عكس يه سري متن مياد ! اونا واسه چيه ؟

سمبل جون خسته نباشي
اقا ميشه بگي چطور ميشه قسمت ده مقاله برتر سايت رو صفحش رو از راست به چپ كرد :?:

sambol

Active Member
عزيز كدوم متن ها رو مي گي يه سري هست كه توضيح هستش يه دو تا هم هست كه مثل خطا هست خطا رو گفتم احتمالا رو سرور از بين ميره اون يكي هم توضيح هستش. در مورد اون قسمت برترين ها هم روش كار مي كنم جواب رو مي دم اشكان جون در ضمن اون فايل مشكل فارسي نشون دادن پيغام ها رو تو صفحه اول از بين ميبره همين ديگه كاهره ديگه اي انجام نمي ده در مورد قالب هم باشه بفرست ما در خدمتيم

sambol

Active Member
فايل بر طرف كننده ايراد برترين ها
اين پوشه رو بريزيد تو پوشه موژول ها :wink:

سمبل جون دستت درد نكنه بابت فايلي كه واسه دانلود گذاشتي انشا الله اونها رو هم برات مي فرستم بعد اينكه چكشون كردي لينك دانلودشو به بچه ها بده

موفق باشي
اشكان

sambol

Active Member
راستي اقا كامي در مورد تاريخ چه كار كرديد موفق شديد يا هنوز درگيريد

kami_mz

Well-Known Member
والله هنوز وقت نگردم روش کار کنم. ولي چشم امروز يا فردا ببينم چي ميشه.

spsgorgan

Active Member
ميگم سيامك جان . چرا من هرچي تو مديريت فورومها بخش درست ميكنم توي صفحه اصلي فوروم نمياد ؟

يه نگاهاي بندازي بد نيست ؟

sambol

Active Member
مرسي كامي جون
راستي بچه ها در مورد اديتور فارسي براي انجمن ها يه كارايي كردم ان شا الله به زودي كه رديف بشه مي زارم اينجا

sambol

Active Member
عزيز بخش فروم ها كامله هيچ ايرادي نداره شايد سيستم شما مشكل داره بچه ها تا حالا ايراد در اين زمينه داشتن بگن من خودم كه ايرادي نداشتم

sambol گفت:
عزيز بخش فروم ها كامله هيچ ايرادي نداره شايد سيستم شما مشكل داره بچه ها تا حالا ايراد در اين زمينه داشتن بگن من خودم كه ايرادي نداشتم

بله عزيز جان فرومها هيچ ايرادي ندارن و خيلي خوب هم كار مي كنه

arashsoft

Well-Known Member
spsgorgan من مي دونم مشكل شما چيه
شما اولين فوروم را با اسم فارسي درست كردي
كه بايد اسمش انگليسي باشه
بعد از ايجاد اولين فوروم چند تا زير فوروم هم درست كن
و بعد اسم اولي را اگه خواستي فارسي كن

جدیدترین ارسال ها

بالا