saadatmsg
Active Member
چقدر عالي . واقعا خوشحالم كردي. دوست من مطمئن باش اگر بتوني تمام امكاناتي كه يه كاربر باري كارش نياز داره تو برنامه جمع كني واقعا ديگه رقيبي پيدا نمي كني.
البته بازم تاكيد كنم منظورم از كامل اين نيست كه مثلا برنامه فوتو شاپ بياد داخل آپادانا منظورم اينه كه تمام ابزارهايي كه يه كاربر بهش نياز داره رو داشته باشه تا هيچ خلا يي حس نشه .
چون همه شما هم مي دونيد بعضي وقتا نياز به يك چيز كوچيك تو برنامه و عدم وجودش آدمو مجبور مي كنه چه راه سختيو براي تهيه اون بره و از برنامه هاي ديگه استفاده كنه
خيلي خوشحالم كردي دوست من
موفق باشي
البته بازم تاكيد كنم منظورم از كامل اين نيست كه مثلا برنامه فوتو شاپ بياد داخل آپادانا منظورم اينه كه تمام ابزارهايي كه يه كاربر بهش نياز داره رو داشته باشه تا هيچ خلا يي حس نشه .
چون همه شما هم مي دونيد بعضي وقتا نياز به يك چيز كوچيك تو برنامه و عدم وجودش آدمو مجبور مي كنه چه راه سختيو براي تهيه اون بره و از برنامه هاي ديگه استفاده كنه
خيلي خوشحالم كردي دوست من
موفق باشي
میکنن تا باگ های نرم افزار خودشون رو نشون بده ، تازه بعد از این مرحله برنامه به دست کاربران با سابقه میرسه ، یعنی افرادی که در استفاده از این نرم افزار پیش کسوت هستند ( در مورد آپادانا چون تازه وارد هست این مورد صدق نمیکنه ) بعد از این مرحله و تست ، باگ های گزارش داده شده رفع و عرضه نرم افزار آغاز شده و از این پس باگ های گزارش داده شده در قالب آپدیت عرضه میشوند .