نرم افزار آپادانا 2 (آریانگار): پیشرفت ساخت لحظه به لحظه

saadatmsg

Active Member
چقدر عالي . واقعا خوشحالم كردي. دوست من مطمئن باش اگر بتوني تمام امكاناتي كه يه كاربر باري كارش نياز داره تو برنامه جمع كني واقعا ديگه رقيبي پيدا نمي كني.

البته بازم تاكيد كنم منظورم از كامل اين نيست كه مثلا برنامه فوتو شاپ بياد داخل آپادانا منظورم اينه كه تمام ابزارهايي كه يه كاربر بهش نياز داره رو داشته باشه تا هيچ خلا يي حس نشه .

چون همه شما هم مي دونيد بعضي وقتا نياز به يك چيز كوچيك تو برنامه و عدم وجودش آدمو مجبور مي كنه چه راه سختيو براي تهيه اون بره و از برنامه هاي ديگه استفاده كنه

خيلي خوشحالم كردي دوست من

موفق باشي

Silver Soft

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
دوستان چه با هم تفاهم داریم! جدی میگم!
ورژن 2 ی برنامه خوراکش همین جور چیزهاست :دی
مثلا دکمه 3 حالته میتونید بسازید و همون جا با یه کلیک بهش افکت بدید. مثلا وقتی از روی دکمه رد میشه به صورت Fade حالت دوم رو نشون بده. (مال ورژن 2)
ورژن 2 خیلی چیزها داره یه سورپرایزه برای طرفدارها و کسانی که به استفاده از آپادانا عادت میکنند. در ضمن یادتون نره که پیشرفت ساخت رو از تالار انگلیسی دنبال کنید. الان دیگه باگی توی آپادانا نمیبینم. خیلی باهاش کار کردم ولی چیزی بیشتر پیدا نکردم.
موفق باشید

با استناد به این مورد که شما تستش کردید نمیشه گفت آپادانا باگی نداره ، 100 % و بدون شک برنامه باگ داره و خیلی باید روش کار بشه ( با توجه به اینکه تک نفره نوشته شده و تست خاصی روش صورت نگرفته ) ، منطورم از تست خاص تست توسط یک نفر نیست بلکه تست توسط یه گروه متخصص و ریز بین هست ، مثلا در اصول نرم افزاری که شرکت های بزرگی مثل Microsoft , Oracle , Sun و ... ازش پیروی میکنن نرم افزار بعد از پایان تحلیل و کدنویسی و ... وقتی آماده عرضه میشه تازه به دست یه گروه به نام Software Develop Tester داده میشه ، این گروه شامل میشه از افرادی که در اون حوضه نرم افزار تجربه زیادی دارند و برنامه نویسان ریز بین و ... که هر کدوم تو تخصص خودشون حرفی برای گفتن دارن ، این افراد برنامه رو هر جوری که به ذهنشون برسه انگولک :lol: میکنن تا باگ های نرم افزار خودشون رو نشون بده ، تازه بعد از این مرحله برنامه به دست کاربران با سابقه میرسه ، یعنی افرادی که در استفاده از این نرم افزار پیش کسوت هستند ( در مورد آپادانا چون تازه وارد هست این مورد صدق نمیکنه ) بعد از این مرحله و تست ، باگ های گزارش داده شده رفع و عرضه نرم افزار آغاز شده و از این پس باگ های گزارش داده شده در قالب آپدیت عرضه میشوند .

موفق باشید .

Silver PC

Well-Known Member
سلام ،

من هم با silversoft موافقم ، باید دوباره بذاری تا تست بشه

و اینکه پیشرفت رو. تو تالار فارسی هم بذار ، ما انگلیسیم خوب نیس : دی

موفق باشی

JavidX

Apadana Developer
با استناد به این مورد که شما تستش کردید نمیشه گفت آپادانا باگی نداره ، 100 % و بدون شک برنامه باگ داره و خیلی باید روش کار بشه ( با توجه به اینکه تک نفره نوشته شده و تست خاصی روش صورت نگرفته ) ، منطورم از تست خاص تست توسط یک نفر نیست بلکه تست توسط یه گروه متخصص و ریز بین هست ، مثلا در اصول نرم افزاری که شرکت های بزرگی مثل Microsoft , Oracle , Sun و ... ازش پیروی میکنن نرم افزار بعد از پایان تحلیل و کدنویسی و ... وقتی آماده عرضه میشه تازه به دست یه گروه به نام Software Develop Tester داده میشه ، این گروه شامل میشه از افرادی که در اون حوضه نرم افزار تجربه زیادی دارند و برنامه نویسان ریز بین و ... که هر کدوم تو تخصص خودشون حرفی برای گفتن دارن ، این افراد برنامه رو هر جوری که به ذهنشون برسه انگولک :lol: میکنن تا باگ های نرم افزار خودشون رو نشون بده ، تازه بعد از این مرحله برنامه به دست کاربران با سابقه میرسه ، یعنی افرادی که در استفاده از این نرم افزار پیش کسوت هستند ( در مورد آپادانا چون تازه وارد هست این مورد صدق نمیکنه ) بعد از این مرحله و تست ، باگ های گزارش داده شده رفع و عرضه نرم افزار آغاز شده و از این پس باگ های گزارش داده شده در قالب آپدیت عرضه میشوند .

موفق باشید .
سلام
حق با شماست. من هم نگفتم باگ نداره گفتم توش فعلا باگی نمیبینم. :wink:
موفق باشید
سلام ،

من هم با silversoft موافقم ، باید دوباره بذاری تا تست بشه

و اینکه پیشرفت رو. تو تالار فارسی هم بذار ، ما انگلیسیم خوب نیس : دی

موفق باشی
به زودی RC2 قرار داده میشه.
موفق باشی

JavidX

Apadana Developer
Apadana 1.0 RC2
اینم نسخه RC2 آپادانا
این نسخه توی تالار رسمی آپادانا به جز برای مدیران برای کس دیگه ای قرار داده نشده چون قرار شد قبلش تست بشه خوب.

دانلود

لطفا نظرتون رو هم بگین.
با تشکر
موفق باشید

moalla

Member
حالا این rc2 یعنی چی؟
من یه فرم ساده رو هم میخوام اجرا کنم مینویسه:
access denied to executable file
یعنی اصلا run‌ نمیشه

راستی بهتره عبارت رو این طوری بیارید: Access to the executable file denied

JavidX

Apadana Developer
حالا این rc2 یعنی چی؟
من یه فرم ساده رو هم میخوام اجرا کنم مینویسه:
access denied to executable file
یعنی اصلا run‌ نمیشه

راستی بهتره عبارت رو این طوری بیارید: Access to the executable file denied
یعنی Release Candidate یه چیزی تو مایه های بتا منتها ورژن های ریلیز کاندیدیت به قول ریلیز نزدیکترن.
خدا ویکی پدیا رو حفظ کنه : :green:
واژه نسخه کاندیدا به نسخه‌ای نه توانایی محصول نهایی شدن را داراست اشاره می‌نماید، که اماده ارایه‌شدن بدون نمایان شدن(بروز کردن) بدون اشتبهات بزرگ است. در این مرحله همه ویژگی‌های محصول به طور کاربردی طراحی شده‌اند و بدون اشتباهات موثراست.در این فاز محصول معمولا code complete شرکت مایکروسافت اغلب از اصطلاح Release candidateاستفاده می‌کند در دهه ۹۰، Apple Inc برای نسخه کاندیدای خود از اصطلاحgolden master، و برای نسخه دردسترس عموم از اصطلاحfinal golden master استفاده کرد. دیگر واژه‌ها شامل gamma (و گهگاهی delta وشاید حتی سایر حروف یونانی(برای نسخه‌هایی که اساسا کامل هستند، اما هنوز در حال آزمایش‌اند و omega برای نسخه‌های‌نهایی‌آزمایش شده که ادعای بدون اشکال بودن دارند و ممکن است هر زمانی تولید شوند)omega و delta و Gamma , به ترتیب سومین، چهارمین و اخرین حرف از حروف یونانی هستند).بعضی از کاربران به طور اهانت‌اور نسخه کاندید یا حتی نسخه‌های نهایی را به عنوان نرم‌افزار گیم نت (Game Net) می‌شناسند.
تولیدکنندگان مشتریان خود را برای تست نرم‌افزار به کار می‌گیرند در حالیکه هنوز برای ارایه عمومی آماده نیستند. غالبا به ازمایش‌کننده‌های بتا که اختصاصا انتخاب شده‌اند برای استفاده از نسخه کاندید مبلغی پرداخت می‌گردد. وقتی که تیم موافقند کد منبع جدیدی به نسخه اضافه نخواهد شد آن نسخه (ارایه) Code Complete نامیده می‌شود. ممکن است هنوز Source Code تغییرداده شود برای برطرف کردن ایراد. و هنوز ممکن است برای مستندسازی، و فایل‌های اطلاعاتی وکد برای حالت آزمایشی یا موارد مفید، نیاز به تغییرات باشد. ممکن است به نسخه‌های آینده کدهای جدید اضافه شود.
چرا ران نمیشه؟ برنامه به فایل دسترسی نداره.
1. توی پوشه نصب باید این فایل وجود داشته باشه:
کد:
[Apadana installation dir]\Run\Run.exe
2. برنامه وقتی توی درایو C هست باید اجازه Administrator رو داشته باشه که در صورت لزوم بتونه فایل ایجاد و کپی کنه. (بیشتر توی ویندوز 7 و یا کافی نت ها دسترسی کامل به C وجود نداره برای برنامه)
3. اگه این موارد نبود ریستارت ممکنه مشکل رو حل کنه.

موفق باشی

Silver PC

Well-Known Member
سلام ،

من مشکلات قبلی رو توش ندیدم ( البته نباید هم میدیدم )

--

آیکون برنامه خیلی بهتره شده ( البته قبلا میدونستم تغییر میکنه و این میشه )

این :
attachment.php
تغییر کرده و خیلی قشنگ تر و جذاب تر شده ولی خب به این نمیاد :
attachment.php
بهتره اینم رنگ بندیش مث هم بشه !

--

وقتی از :

File » Rcent Projects » Clear History​

رو میزنیم پیغامی میاد برای پاک کردن اون لیست . صدای اون پیغام صدای اروره !!! ( امیدوارم متوجه شده باشید چی میگم . اون باید صدای Question باشه )

--

وقتی یه پروژه Comment داره ، وقتی باز کردیم پروژه رو و کامنت به نمایش در اومد یه تیکی هم ( مث ام ام بی ) باشه که بگیم دفعه بد نیاد !

--

قسمت About اصلا جالب نیست ! ( فونت ) + ( رنگبندی جالب باید داشته باشه )

--

این نظرات من بود !

موفق باشید !

پیوست ها

• untitled.PNG
    untitled.PNG
    50.1 کیلوبایت · بازدیدها: 21
  • untitled1.PNG
    untitled1.PNG
    75.5 کیلوبایت · بازدیدها: 23

saadatmsg

Active Member
سلام

لوگوي برنامه واقعا زيبا شده. جناب Silver PC راست ميگن به skin برنامه نمياد بهتره رنگ اونارم مثل پس زمينه لوگو ببري تو مايه هاي آبي.

JavidX

Apadana Developer
بله دوستان قبلا به امید جان گفتم . الان احتمالاً دارن اون صفحه رو طراحی میکنن.

saadatmsg

Active Member
دوست عزيز يه ايراد كوچولو تو آپادانا پيدا كردم.
تو تنظيمات Button موقعي كه رنگ فونت و نوع Cursor موسو تعيين مي كني تو قسمت Preview اين تغييرات ديده نمي شه.:wink:

Silver PC

Well-Known Member

نه تنها اون قسمت بلکه وقتی ذخیره هم بکنیم رنگ نوشته رو بازم تغییر نمیکنه :wink:

البته نه اینکه اصلا تغییر نمیکنه . بعد از اجرا تغییر میکنه ( run )

اما بعد از ذخیرش و بدون اجرا سیاه باقی می مونه

saadatmsg

Active Member
دوست عزيز يه مشكل عجيب ديگه هم پيدا كردم

وقتي يه عكس داخل پروژه مياري و اونو تغيير سايز مي دي بعد مي خواي Undo-Ctrl+Zكني يه پيام مياد ازت اسم مي خواد .بعد وقتي Ctrl+Z مي كني به جاي برگشت به مرحله قبل عكسو در حالت فعلي نگه مي داره و در حالت قبلش يه كپي ديگه رو صفحه مي گيره.

تازه حتي اگه با Object هاي ديگه هم كار كني و Ctrl+Z بزني دوباره از همون عكسي كه تو حافظه اش مونده كپي مي گيره رو صفحه

Silver PC

Well-Known Member
دوست عزيز يه مشكل عجيب ديگه هم پيدا كردم

وقتي يه عكس داخل پروژه مياري و اونو تغيير سايز مي دي بعد مي خواي Undo-Ctrl+Zكني يه پيام مياد ازت اسم مي خواد .بعد وقتي Ctrl+Z مي كني به جاي برگشت به مرحله قبل عكسو در حالت فعلي نگه مي داره و در حالت قبلش يه كپي ديگه رو صفحه مي گيره.

تازه حتي اگه با Object هاي ديگه هم كار كني و Ctrl+Z بزني دوباره از همون عكسي كه تو حافظه اش مونده كپي مي گيره رو صفحه

بله !

به نظر من به جای اینکه عمل undo رو انجام بده داره عمل کپی رو انجام میده ! :-?

آخرین ویرایش:

JavidX

Apadana Developer
مورد اول بخاطر اینه که از کلاس TButton مشتق شده ولی هنگام اجرا از TRZButton که یک کامپوننت هست.
مورد دوم بخاطر اینه که برنامه چیزی به نام Undo نداره اشتباهی نوشتم Undo قبلاً توی ورژن فارسی نوشته بودم "بازگردانی شیء حذف شده" که الانم باید تغییرش بدم به Undelete . توی ورژن 2 این مورد وجود نداره و بینهایت Undo همونطور که قبلا هم گفتم هست.

Silver PC

Well-Known Member
سلام ،

دانلود کردم ولی میشه باگها رو دقیقا نام ببرید ؟!

مرسی

موفق باشی

JavidX

Apadana Developer
سلام ،

دانلود کردم ولی میشه باگها رو دقیقا نام ببرید ؟!

مرسی

موفق باشی
سلام
باگ اجرا نشدن برنامه های پابلیش شده که توسط یکی از مدیران تالار انگلیسی گزارش داده شد.
کار نکردن ران هنگام کار با ویندوز 7. به نوعی الان برنامه با ویندوز 7 ، Compatible شده.

موفق باشید.

saadatmsg

Active Member
سلام دوست من .

چرا رايگان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

در مورد ليسنس gnu هم يه توضيحي ميدي تا من و دوستان ديگه اي كه نميدونيم ياد بگيريم؟

ممنون

جدیدترین ارسال ها

بالا