سلام بر همه
باید اعتراف کنم اولش که توی صفحه ی اشتراک ها دیدم تاپیک اومده باله فکر کردم یه پست زده شده
ولی الان تقریبا محضوض شده ام (بسیار حض کرده ام )
خوشحالم که بچه های میکس و مونتاژ زو اینجا می بینم و به همشون خوش آمد می گم
بحث در مورد جلوهای ویزه یه کلیپ با برو بچ انجمن سه بعدی
علی آقا چرا یه کلیپ ؟
تا حالا این همه کلیپ بررسی شده . . .
ولی خوب بازم ممنون که لینک رو توی امضات گذاشتی اگرم خواستی از ایمیج توی امضای من که هدیه ی آقا رضا هست به این تاپیک استفاده کن
فرخ جان امیدوارم سریعتر کار تاپیکت پیش بره...
شرمنده آخر هفته ای جاتون خالی سفر بودم نتونستم کاری بکنم
این اواخر هم دیدم زیاد از تاپیک استقبال نشد یکم سرد شدم ولی الان واقعا خوشحالم
ایشالا سریعتر بحث رو پیش می بریم
دهنم از شادی اینقدر باز شده،.... وای چه شود....واقعاً اگه از شون دعوت بشه خیلی تاپیک پر باری میشه،
بگو ایشالا . . .
ه این جور بحث ها مربوط به بخشی می شه که مشترک بین بخش تدوین و انیمیشن باشه (که یه همچین جایی نداریم فعلاً) ولی به هر حال ما هم توی کار شما فضولی نمی کنیم و شما صاحب اختیارید. ما هم سعی می کنیم توی بحث داغ شما شرکت کنیم.
بله متاسفانه نداریم
راستی نفرمایید اختیار از شماست فضولی کجا بود؟
الان با After Effects می توان یک گردباد به صورت آتشین حتی با پخش ذرات به اطراف را نیز ساخت
اما نباید فراموش کرد اگر بخواهیم یک کار در سطح حرفه ای داشته باشیم باید به برنامه هایی مثل Maya و 3d max و یا Cinema 4D آشنا باشیم
حالا بماند برای کارای ظریف کاری برنامه های سه بعدی دیگری هم هست که من نمی شناسم، ولی برای کارای حرفه ای باید یک تیم حرفه ای از انیماتور ها و VFX کار ها داشته باشیم
فرمایش شما هم کاملا درسته عزیز جان
ایشالا همین تاپیک بهونه ای بشه برای علاقمند شده بچه های میکس و مونتاژ به سه بعدی و برعکس
دوستان واقعا از نظرات ممنونم
برای گسترش تاپیک هم مدیرا هر تصمیمی بگیرند اطاعت می کنم
اگر بخواین همین تاپیک رو اسمشو عوض می کنیم و ادامش می دیم اگرم که نه یه تاپیک جدید می زنیم و به این تاپیک لینکشو می دیم و ادامش میدیم
راستی چون اینجا داره یه جورایی مورد استفاده ی بچه های هر دو انجمن قرار می گیره فرصتیه برای دوستی های بیشتر
پیشنهاد می کنم هر کسی در آخر پستش اسم خودش رو هم بزنه تا کسانی که نمی شناسنش بتونن بشناسنش و جو بیش از پیش صمیمانه تر بشه
ممنونم
فرخ