معرفی نرم افزار "آریا نگار" و اعلام پیشرفت ساخت آن

شما چه امتیازی به این نرم افزار می دهید؟ (لطفا دلیل یا ن?

• مجموع رای دهندگان
    27

Silver Soft

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
مثل افزودن تابع به آریانگار می مونه
منظورتون رو کامل و مفصل بیان کنید ، یعنی چی که میشه تابع اضافه کرد ؟ یعنی مثلا برنامه ی شما از حلقه های Do ... While پشتیبانی نمیکنه میشه براش ساخت ؟

JavidX

Apadana Developer
منظورتون رو کامل و مفصل بیان کنید ، یعنی چی که میشه تابع اضافه کرد ؟ یعنی مثلا برنامه ی شما از حلقه های Do ... While پشتیبانی نمیکنه میشه براش ساخت ؟
ببخشید که منظورم واضح نبود. نه while نه، ولی کسی که زبان پاسکال بلده خیلی راحت یه پلاگین مینویسه و خیلی راحت هم ازش استفاده می کنه ، چرا که شما با پلاگینتون می تونید به آریا نگار دستورات اضافه کنید و برای اجرای آن مجبور نیستید از دستوراتی مثل PluginRun و یا PluginSet برای ارتباط با آن استفاده کنید. در واقع مثل دستورات خودش اونا رو قبول می کنه. امیدوارم منظورم رو خوب بیان کرده باشم.
با تشکر

Silver Soft

ببخشید که منظورم واضح نبود. نه while نه، ولی کسی که زبان پاسکال بلده خیلی راحت یه پلاگین مینویسه و خیلی راحت هم ازش استفاده می کنه ، چرا که شما با پلاگینتون می تونید به آریا نگار دستورات اضافه کنید و برای اجرای آن مجبور نیستید از دستوراتی مثل PluginRun و یا PluginSet برای ارتباط با آن استفاده کنید. در واقع مثل دستورات خودش اونا رو قبول می کنه. امیدوارم منظورم رو خوب بیان کرده باشم.
با تشکر
کسی که پاسکال یا دلفی بلده ، صرفا دلیل نمیشه که نوشتن پلاگین رو بلد باشه ، نوشتن پلاگین مرتبط با DLL نویسه و تولید اشیاء در زمان اجرا و مدیریت حافظه و ... میشه و هر کسی که دلفی و پاسکال بلد باشه با این مسائل آشنا نیست ، در هر صورت این یک مزیت به حساب میاد و حتی کسی که کوچکترین دانشی از پاسکال داشته باشه میتونه تو استفاده از این برنامه براش مفید باشه .

:rose:موفق باشید ...

Silver PC

Well-Known Member
سلام بر جاوید خودم
برنامه شما واسه خودش دیتابیس هم داره ؟ یعنی بدون استفاده از پلاگین بتونی یه دفتر تلفن بسازی ؟
کلیه قدرت ام ام بی رو هم داره ؟

JavidX

Apadana Developer
سلام بر جاوید خودم
برنامه شما واسه خودش دیتابیس هم داره ؟ یعنی بدون استفاده از پلاگین بتونی یه دفتر تلفن بسازی ؟
کلیه قدرت ام ام بی رو هم داره ؟
سلام دوست عزیز
دیتابیس نداره. به جز منوی افکت ، همه ی امکاناتش رو داره.

کسی که پاسکال یا دلفی بلده ، صرفا دلیل نمیشه که نوشتن پلاگین رو بلد باشه ، نوشتن پلاگین مرتبط با dll نویسه و تولید اشیاء در زمان اجرا و مدیریت حافظه و ... میشه و هر کسی که دلفی و پاسکال بلد باشه با این مسائل آشنا نیست ، در هر صورت این یک مزیت به حساب میاد و حتی کسی که کوچکترین دانشی از پاسکال داشته باشه میتونه تو استفاده از این برنامه براش مفید باشه .

:rose:موفق باشید ...
سلام حق با شماست. ولی در برنامه ی بعدی که میخوام بنویسم (که قدرتش خیلی بیشتر از تمام نرم افزارهای این حوضه است) سعی می کنم چنین امکاناتی رو اضافه کنم.

باتشکر از شما JaViD-MMB عزیز
به نظر من اگه شما بتونید قابلیتهای ایجاد امنیت قوی مثل قفل روی پروژه یعنی عدم رایت یا کپی برداری از سی دی حاوی پروژه را به آن بیفزایید خیلی عالی میشه!

JavidX

Apadana Developer
باتشکر از شما javid-mmb عزیز
به نظر من اگه شما بتونید قابلیتهای ایجاد امنیت قوی مثل قفل روی پروژه یعنی عدم رایت یا کپی برداری از سی دی حاوی پروژه را به آن بیفزایید خیلی عالی میشه!
سلام
این کار رو میشه انجام داد ، اتفاقا راه کارهای خوبی هم به ذهنم میرسه ولی وقت میبره و توجه داشته باشید که هر قفلی یه راه دور زدن داره!
با تشکر از نظر شما

JavidX

Apadana Developer
با سلام خدمت دوستان گل

طی چند روز اخیر این کارها انجام شده:

• 2 تا باگ فجیع هنگام خروج از برنامه ، یکی runtime یکی designtime حل شد.
  • قسمت video بالاخره با کلی مکافات درست شد.
  • قسمت function تمام شد. (کلیدها اضافه شد) . الان به جز printscreen تمام کلید ها رو قبول می کنه و اگه کلیدی تو لیستش نیست شما خودتون می تونید اضافه کنید (;
  • قسمت ریسمان ها (thread) درست شد و جالب اینه که بدونید شما می تونید بدون وجود هیچ مشکلی از امکان MultiThreading استفاده کنید و مثل دلفی نیست که در ارتباط با اشیا مشکل داشته باشید.
  • یک قسمت نتیجه ی اشکال زدایی به منوی پروژه اضافه شد که نتیجه ی debug رو پس از خروج هم نشون می ده. البته هنگام دیباگ هم شما نتیجه رو همیشه میتونید ببینید.
  • امکان step به دستور for اضافه شد و الان شما می تونید از for به عنوان while هم استفاده کنید به اضافه ی اینکه عدد اعشاری قبلا در for قبول نمیشد که الان میشه. یک نمونه برنامه جدید:
کد:
for (#a=1,10) step 0.1
  $s=$s+" "+#a
end
msg($s)

• codec های قسمت video و Sound آپدیت شد که الان شما می تونید پسوند های بیشتری رو بخونید ولی باید حداقل directX 9 روی سیستم نصب باشه. پسوندهای ویدئویی:
کد:
avi
mpg
mpeg
m1v
asf
mov
wmv
flv
mp4

• چند تا باگ کپی و پیست با چند تا باگ دیگه رفع شدند.
  • دستور object تا تغییرات روی video تکمیل شد و پیامهای debug کامل شدند.
دیگه می خوام برم سراغ اون دو تا شیء دیگه. این یکی که پوستمو کند از بس باگ داشت...
منتظر نظرات شما دوستان خوب هستم.
با تشکر

silvercover

کاربر متخصص
برای تعامل این برنامه خودتون با محیط وب و خروجی سازگار با وب و موارد مشابه چه برنامه هایی دارید؟

JavidX

Apadana Developer
برای تعامل این برنامه خودتون با محیط وب و خروجی سازگار با وب و موارد مشابه چه برنامه هایی دارید؟
اصلا خروجی که بشه مثل flash برای وب استفاده کرد نداره. درمورد شیء وب هم تقریبا شبیه به MMB هست. مثلا میشه یک دستور رو از html در AN اجرا کرد. ولی کامل تره مثلا رنگ text و از این حرفا... در ضمن یکسری رویداد هم داره. دانلود فایل هم می خوام اضافه کنم. حتما اگه نکته ای به ذهنتون میرسه که در مورد وب به برنامه اضافه کنم بگین.
با تشکر

آخرین ویرایش:

silvercover

کاربر متخصص
من منظورم بیشتر برای خروجی هست که برنامه شما میده. چون این روزا رمز بقا در نت هست.

JavidX

Apadana Developer
من منظورم بیشتر برای خروجی هست که برنامه شما میده. چون این روزا رمز بقا در نت هست.
ببخشید پستتون رو درست نخونده بودم... پستم رو ویرایشش کردم. خروجی وب به هیچ وجه نداره. یعنی اطلاعات کافی در این مورد ندارم.

Free Man

با سلام ،

شرکت های (غول های) نرم افزاری که در زمینه ی ساخت زبان های برنامه نویسی کار می کنند

گاهی اوقات نمی توانند آن طور که باید در زمینه ی وب عمل نمایند.

مانند دلفی7 ، در این نسخه خروجی تحت وب بسیار ضعیف است ، اما تحت ویندوز بسیار قدرتمند می باشد.

ساخت چنین نرم افزارهایی که قابلیت های زیادی در وب در ویندوز و در محیط های دیگر دارند

از گروهی حرفه ای و با پشتیبانی مالی ممکن است براید.

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
البته خروجی ئی که بشه روی وب ازش استفاده کرد خیلی مفید هست و به تعداد کاربر های برنامه خیلی اضافه میکنه، ولی شاید برای ورژن اول برنامه فشار خیلی زیادی باشه

در عوض بنظرم بهتر هست برای الان ارتباط برنامتون رو با وب (همونطور که خودتون هم اشاره کردین) تقویت کنید.
مثل دانلود یا مثلاً قابلیت Streaming برای شئ ویدئو و امثالهم.

البته همونطور که قبلاً هم اشاره کردم، برنامه ای وجود داره در همین زمینه (Runtime Revolution) که قابلیت خروجی گرفتن از برنامه برای وب هم وجود داره و برای اجرا هم یک پلاگین باید نصب بشه، شاید با تحقیق روی اون مورد بتونید بیشتر به این مورد نزدیک بشین.

JavidX

Apadana Developer
با تشکر از نظرات شما دوستان عزیز
حق با شماست... اگر راستش رو بخواهید اصلا به خروجی وب فکر نکرده بودم و الان که دوست عزیز جناب silvercover به این نکته اشاره کردن یه سوال برام پیش اومد و اونم اینه که خروجی وب برای این برنامه چه فایده ای داره؟ چون مثلا فلش خیلی مفیده چون خیلی راحت انیمیشن ها و بازی هایی رو می سازه که هم امنیت خوبی دارن (سورسشون معلوم نیست) و بنابراین راحت تر از استفاده از javascript هستن. ولی برنامه من باید دلیل خوبی برای استفادش در وب باشه. منتظر پاسخ هستم.
با تشکر

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
من یه دلیل دارم

کار با mmb خیلی راحت هست و زمان زیادی هم برای یاد گرفتنش و تسلط بر اون نیاز نیست
حالا اگر بشه برنامه ای که با mmb نوشتم رو روی وب اجرا کنم، خیلی کارم راحت تر هست و نیاز نیست برم صد تا برنامه ی دیگه رو یاد بگیرم
به این نکته توجه کنید که محبوبیت mmb بخاطر سادگیش هست و امکاناتی که براحتی در اختیارتون قرار میده

مثال mmb رو زدم چون همه باهاش آشنا هستیم، این یک مزیت فوق العاده برای برنامه ی شما محسوب میشه که این قابلیت رو داشته باشه

MFiRE

Member
سلام
كاره جالبي انجام داديد.
چه كرديد ؟ در جشنواره خوارزمي ثبت نام كرديد ؟ يا براي ساله ديگه مي خوايد طرحتون رو بفرستيد ؟
محلت ارساله اثار تا 31 مرداد ماه بود.ولي تا 25 -6 تمديد شد.
اميدوارم ثبت نام كرده باشيد رقيب ... نه ببخشيد رفيق :green:
منم برنامه انتي ويروسم رو به جشنواره ارسال كردم ولي دير ! معلوم نيست بپذيرن.

چند نكته در مورد برنامه تون :
- - طراحيتون رو تغيير بديد ! از طراحيه مالتي مديا بيلدر فاصله بگيريد و طرحي روانتر و ابتكاري تر داشته باشيد.

- فرم هاتون رو استاندارد طراحي كنيد. منظورم طرزه چينشه اشيا بر رويه فرم هاتون هست.

- اگه برنامه رو چند زبانه كنيد بهتره ! قرار نيست فقط پارسي زبانان با اين برنامه كار كنند. در ضمن كار كردن با فارسي براي خيلي ها مشكلتر از انگليسي هست.

- حتماً به فكره اپن سورس كردنه برنامه تون فكر كنيد. حداقل بعد از جشنواره. (منتظره سورسه انتي ويروسه - من در پايانه سال باشيد البته معلوم نيست 100 درصدي بشه).
پس تا اونجا كه مي تونيد شي گرا تر برنامه نويسي كنيد.
شي گرايي در برنامه نويسي خيلي تاثير داره. باعث مي شه سريعتر برنامه رو توسعه بديد.

- چندين روش براي استفاده از پلاگين ها در برنامه قرار دهيد. مثلا :
+ استفاده از پلاگين هاي AN
+ استفاده از پلاگين هاي مالتي مديا بيلدر
+ و استفاده از پلاگين هاي برنامه هاي ديگه.
SDKي پلاگينتونم اينجا بزاريد ، بچه ها از همين الان دست به كار شن :cool:

- بيشتر از اين سعي نكنيد پابه پايه بيلدر جلو بريد ! نيازي نيست همه ي برنامه تون رو مثله بيلدر طراحي كنيد.

- به نظره من اگه Syntax اسكريپتش رو هم تغيير بديد بهتر باشه. مثلا مثله ويژوال بيسيك يا خوده دلفي براي اينكه عمومي تر باشه.

- استفاده از بعضي از توابعApi رو كه مي شه استفاده كرد رو فراموش نكنيد.
تا اونجا كه مي تونيد سعي كنيد ديزاينرتون راحت باشه. اگه فقط يه خورده كاربر حس كنه كه راحت نيست با برنامه تون كار نخواهد كرد.

اميدوارم نسخه ي بتا رو به صورت private به بچه هاي برنامه نويس بدين.

silvercover

کاربر متخصص
چند نكته در مورد برنامه تون :
- - طراحيتون رو تغيير بديد ! از طراحيه مالتي مديا بيلدر فاصله بگيريد و طرحي روانتر و ابتكاري تر داشته باشيد.

- فرم هاتون رو استاندارد طراحي كنيد. منظورم طرزه چينشه اشيا بر رويه فرم هاتون هست.

- اگه برنامه رو چند زبانه كنيد بهتره ! قرار نيست فقط پارسي زبانان با اين برنامه كار كنند. در ضمن كار كردن با فارسي براي خيلي ها مشكلتر از انگليسي هست.

- حتماً به فكره اپن سورس كردنه برنامه تون فكر كنيد. حداقل بعد از جشنواره. (منتظره سورسه انتي ويروسه - من در پايانه سال باشيد البته معلوم نيست 100 درصدي بشه).
پس تا اونجا كه مي تونيد شي گرا تر برنامه نويسي كنيد.
شي گرايي در برنامه نويسي خيلي تاثير داره. باعث مي شه سريعتر برنامه رو توسعه بديد.

- چندين روش براي استفاده از پلاگين ها در برنامه قرار دهيد. مثلا :
+ استفاده از پلاگين هاي an
+ استفاده از پلاگين هاي مالتي مديا بيلدر
+ و استفاده از پلاگين هاي برنامه هاي ديگه.
Sdkي پلاگينتونم اينجا بزاريد ، بچه ها از همين الان دست به كار شن

- بيشتر از اين سعي نكنيد پابه پايه بيلدر جلو بريد ! نيازي نيست همه ي برنامه تون رو مثله بيلدر طراحي كنيد.

- به نظره من اگه syntax اسكريپتش رو هم تغيير بديد بهتر باشه. مثلا مثله ويژوال بيسيك يا خوده دلفي براي اينكه عمومي تر باشه.

- استفاده از بعضي از توابعapi رو كه مي شه استفاده كرد رو فراموش نكنيد.
تا اونجا كه مي تونيد سعي كنيد ديزاينرتون راحت باشه. اگه فقط يه خورده كاربر حس كنه كه راحت نيست با برنامه تون كار نخواهد كرد.

اميدوارم نسخه ي بتا رو به صورت private به بچه هاي برنامه نويس بدين.

کاملا موافقم و دوباره روشون بنده هم تاکید می کنم.

JavidX

Apadana Developer
سلام
ارسال کردم ولی دیر!! ناقص هم هست! فکر نکنم الان برنده بشه یا اصلا چک بشه. نظراتتون خیلی جالب بودن.

می دونید که اولین ورژن هر نرم افزار ساختش خیلی مشکله برای همین باید ورژن 1 این نرم افزار رو با 4.9.8 mmb مقایسه می کردم تا دست کاربران بیاد که چیه. با اینکه AN نرم افزار خیلی خوبیه و کار کردن باهاش خیلی راحته با امکانات خوب ولی نتونست دل منو اونجور که باید به دست بیاره. چون من می خواستم کلی شیء داشته باشه ولی یه اشتباهی کردم از همون ابتدای ساخت؛ که دیگه نمیشه درستش کرد. اون کار برای کاربران هیچگونه مشکلی به وجود نمیاره حتی سایز فایل رو هم کمتر می کنه ولی برای خودم مشکله که حتی 1 دونه شیء اضافه کنم... هر چند با پلاگین بقیه دوستان طراحی کردن/میکنن. البته Delphi2009 خریدم که ورژن بعدی رو از نو با امکاناتی خیلی توپ بسازم و اون رو که درست کردم با AN 1.0 مقایسش کنم! برای ورژن بعدی که اسمش هم عوض میشه و به هر زبانی موچود هست کلی فکرهای ابتکاری کردم !

اگه ممکنه توضیح بیشتر...

دقیقاً! اتفاقا من خودمم با فارسی خیلی مشکل دارم می دونم که بیشتر کاربران هم همینطورن. حتما یه فکری به حالش می کنم. شاید به صورت پلاگین عرضه شد...

SDKي پلاگينتونم اينجا بزاريد ، بچه ها از همين الان دست به كار شن
هنوز قسمت پلاگین ها (حتی پلاگین MMB ) روش کار نشده... بعد از اشیاء می رم سراغ اون قسمت.

تا همین الانشم پا به پای اون جلو نرفتم!! فقط چون نرم افزار خوبی بود و شناخته شده بود با اون مقایسش کردم

این خیلی حرف دقیقی بود... :rose: و دقیقا مشکلیه که در یه قسمت از AN دیده میشه. :-? مربوط میشه به همون اشتباهی که گفتم از ابتدای ساخت مرتکب شدم ... در نهایت هر چند کنترل ، ایجاد و خلاصه خیلی چیزا در AN راحته درست کردنش؛ ولی مثل دلفی یه UNDO داره اونم فقط برای حذف کردن :sad:

در ورژن بعدی که این اشتباه رو مرتکب نخواهم شد (!) تعداد undo با اجازتون به بی نهایت افزایش پیدا می کنه + همه کار در undo امکان پذیره :green:

منتظر نظرات شما و دیگر دوستان هستم. موفق باشید

Silver PC

Well-Known Member
MMB همونطور که میدونید میتونه رو فایل ها Password و SecureLayer میذاره !
البته هر دو قابل کرکه ! : دی

امیدوارم شما راه ابتکاری تری واسه پوسرد گذاری انتخاب کنید !

اصلا همچین امکانی هست ؟!

جدیدترین ارسال ها

بالا