Silver Soft
کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
منظورتون رو کامل و مفصل بیان کنید ، یعنی چی که میشه تابع اضافه کرد ؟ یعنی مثلا برنامه ی شما از حلقه های Do ... While پشتیبانی نمیکنه میشه براش ساخت ؟مثل افزودن تابع به آریانگار می مونه
منظورتون رو کامل و مفصل بیان کنید ، یعنی چی که میشه تابع اضافه کرد ؟ یعنی مثلا برنامه ی شما از حلقه های Do ... While پشتیبانی نمیکنه میشه براش ساخت ؟مثل افزودن تابع به آریانگار می مونه
ببخشید که منظورم واضح نبود. نه while نه، ولی کسی که زبان پاسکال بلده خیلی راحت یه پلاگین مینویسه و خیلی راحت هم ازش استفاده می کنه ، چرا که شما با پلاگینتون می تونید به آریا نگار دستورات اضافه کنید و برای اجرای آن مجبور نیستید از دستوراتی مثل PluginRun و یا PluginSet برای ارتباط با آن استفاده کنید. در واقع مثل دستورات خودش اونا رو قبول می کنه. امیدوارم منظورم رو خوب بیان کرده باشم.منظورتون رو کامل و مفصل بیان کنید ، یعنی چی که میشه تابع اضافه کرد ؟ یعنی مثلا برنامه ی شما از حلقه های Do ... While پشتیبانی نمیکنه میشه براش ساخت ؟
کسی که پاسکال یا دلفی بلده ، صرفا دلیل نمیشه که نوشتن پلاگین رو بلد باشه ، نوشتن پلاگین مرتبط با DLL نویسه و تولید اشیاء در زمان اجرا و مدیریت حافظه و ... میشه و هر کسی که دلفی و پاسکال بلد باشه با این مسائل آشنا نیست ، در هر صورت این یک مزیت به حساب میاد و حتی کسی که کوچکترین دانشی از پاسکال داشته باشه میتونه تو استفاده از این برنامه براش مفید باشه .ببخشید که منظورم واضح نبود. نه while نه، ولی کسی که زبان پاسکال بلده خیلی راحت یه پلاگین مینویسه و خیلی راحت هم ازش استفاده می کنه ، چرا که شما با پلاگینتون می تونید به آریا نگار دستورات اضافه کنید و برای اجرای آن مجبور نیستید از دستوراتی مثل PluginRun و یا PluginSet برای ارتباط با آن استفاده کنید. در واقع مثل دستورات خودش اونا رو قبول می کنه. امیدوارم منظورم رو خوب بیان کرده باشم.
با تشکر
سلام دوست عزیزسلام بر جاوید خودم
برنامه شما واسه خودش دیتابیس هم داره ؟ یعنی بدون استفاده از پلاگین بتونی یه دفتر تلفن بسازی ؟
کلیه قدرت ام ام بی رو هم داره ؟
سلام حق با شماست. ولی در برنامه ی بعدی که میخوام بنویسم (که قدرتش خیلی بیشتر از تمام نرم افزارهای این حوضه است) سعی می کنم چنین امکاناتی رو اضافه کنم.کسی که پاسکال یا دلفی بلده ، صرفا دلیل نمیشه که نوشتن پلاگین رو بلد باشه ، نوشتن پلاگین مرتبط با dll نویسه و تولید اشیاء در زمان اجرا و مدیریت حافظه و ... میشه و هر کسی که دلفی و پاسکال بلد باشه با این مسائل آشنا نیست ، در هر صورت این یک مزیت به حساب میاد و حتی کسی که کوچکترین دانشی از پاسکال داشته باشه میتونه تو استفاده از این برنامه براش مفید باشه .
موفق باشید ...
سلامباتشکر از شما javid-mmb عزیز
به نظر من اگه شما بتونید قابلیتهای ایجاد امنیت قوی مثل قفل روی پروژه یعنی عدم رایت یا کپی برداری از سی دی حاوی پروژه را به آن بیفزایید خیلی عالی میشه!
for (#a=1,10) step 0.1
$s=$s+" "+#a
end
msg($s)
avi
mpg
mpeg
m1v
asf
mov
wmv
flv
mp4
اصلا خروجی که بشه مثل flash برای وب استفاده کرد نداره. درمورد شیء وب هم تقریبا شبیه به MMB هست. مثلا میشه یک دستور رو از html در AN اجرا کرد. ولی کامل تره مثلا رنگ text و از این حرفا... در ضمن یکسری رویداد هم داره. دانلود فایل هم می خوام اضافه کنم. حتما اگه نکته ای به ذهنتون میرسه که در مورد وب به برنامه اضافه کنم بگین.برای تعامل این برنامه خودتون با محیط وب و خروجی سازگار با وب و موارد مشابه چه برنامه هایی دارید؟
ببخشید پستتون رو درست نخونده بودم... پستم رو ویرایشش کردم. خروجی وب به هیچ وجه نداره. یعنی اطلاعات کافی در این مورد ندارم.من منظورم بیشتر برای خروجی هست که برنامه شما میده. چون این روزا رمز بقا در نت هست.
چند نكته در مورد برنامه تون :
- - طراحيتون رو تغيير بديد ! از طراحيه مالتي مديا بيلدر فاصله بگيريد و طرحي روانتر و ابتكاري تر داشته باشيد.
- فرم هاتون رو استاندارد طراحي كنيد. منظورم طرزه چينشه اشيا بر رويه فرم هاتون هست.
- اگه برنامه رو چند زبانه كنيد بهتره ! قرار نيست فقط پارسي زبانان با اين برنامه كار كنند. در ضمن كار كردن با فارسي براي خيلي ها مشكلتر از انگليسي هست.
- حتماً به فكره اپن سورس كردنه برنامه تون فكر كنيد. حداقل بعد از جشنواره. (منتظره سورسه انتي ويروسه - من در پايانه سال باشيد البته معلوم نيست 100 درصدي بشه).
پس تا اونجا كه مي تونيد شي گرا تر برنامه نويسي كنيد.
شي گرايي در برنامه نويسي خيلي تاثير داره. باعث مي شه سريعتر برنامه رو توسعه بديد.
- چندين روش براي استفاده از پلاگين ها در برنامه قرار دهيد. مثلا :
+ استفاده از پلاگين هاي an
+ استفاده از پلاگين هاي مالتي مديا بيلدر
+ و استفاده از پلاگين هاي برنامه هاي ديگه.
Sdkي پلاگينتونم اينجا بزاريد ، بچه ها از همين الان دست به كار شن
- بيشتر از اين سعي نكنيد پابه پايه بيلدر جلو بريد ! نيازي نيست همه ي برنامه تون رو مثله بيلدر طراحي كنيد.
- به نظره من اگه syntax اسكريپتش رو هم تغيير بديد بهتر باشه. مثلا مثله ويژوال بيسيك يا خوده دلفي براي اينكه عمومي تر باشه.
- استفاده از بعضي از توابعapi رو كه مي شه استفاده كرد رو فراموش نكنيد.
تا اونجا كه مي تونيد سعي كنيد ديزاينرتون راحت باشه. اگه فقط يه خورده كاربر حس كنه كه راحت نيست با برنامه تون كار نخواهد كرد.
اميدوارم نسخه ي بتا رو به صورت private به بچه هاي برنامه نويس بدين.
می دونید که اولین ورژن هر نرم افزار ساختش خیلی مشکله برای همین باید ورژن 1 این نرم افزار رو با 4.9.8 mmb مقایسه می کردم تا دست کاربران بیاد که چیه. با اینکه AN نرم افزار خیلی خوبیه و کار کردن باهاش خیلی راحته با امکانات خوب ولی نتونست دل منو اونجور که باید به دست بیاره. چون من می خواستم کلی شیء داشته باشه ولی یه اشتباهی کردم از همون ابتدای ساخت؛ که دیگه نمیشه درستش کرد. اون کار برای کاربران هیچگونه مشکلی به وجود نمیاره حتی سایز فایل رو هم کمتر می کنه ولی برای خودم مشکله که حتی 1 دونه شیء اضافه کنم... هر چند با پلاگین بقیه دوستان طراحی کردن/میکنن. البته Delphi2009 خریدم که ورژن بعدی رو از نو با امکاناتی خیلی توپ بسازم و اون رو که درست کردم با AN 1.0 مقایسش کنم! برای ورژن بعدی که اسمش هم عوض میشه و به هر زبانی موچود هست کلی فکرهای ابتکاری کردم !- - طراحيتون رو تغيير بديد ! از طراحيه مالتي مديا بيلدر فاصله بگيريد و طرحي روانتر و ابتكاري تر داشته باشيد.
اگه ممکنه توضیح بیشتر...- فرم هاتون رو استاندارد طراحي كنيد. منظورم طرزه چينشه اشيا بر رويه فرم هاتون هست.
دقیقاً! اتفاقا من خودمم با فارسی خیلی مشکل دارم می دونم که بیشتر کاربران هم همینطورن. حتما یه فکری به حالش می کنم. شاید به صورت پلاگین عرضه شد...- اگه برنامه رو چند زبانه كنيد بهتره ! قرار نيست فقط پارسي زبانان با اين برنامه كار كنند. در ضمن كار كردن با فارسي براي خيلي ها مشكلتر از انگليسي هست.
هنوز قسمت پلاگین ها (حتی پلاگین MMB ) روش کار نشده... بعد از اشیاء می رم سراغ اون قسمت.SDKي پلاگينتونم اينجا بزاريد ، بچه ها از همين الان دست به كار شن
تا همین الانشم پا به پای اون جلو نرفتم!! فقط چون نرم افزار خوبی بود و شناخته شده بود با اون مقایسش کردم- بيشتر از اين سعي نكنيد پابه پايه بيلدر جلو بريد ! نيازي نيست همه ي برنامه تون رو مثله بيلدر طراحي كنيد.
این خیلی حرف دقیقی بود...تا اونجا كه مي تونيد سعي كنيد ديزاينرتون راحت باشه. اگه فقط يه خورده كاربر حس كنه كه راحت نيست با برنامه تون كار نخواهد كرد.