alishadmehr
Member
فعلا فکر کنم همین مجید آنلاین بهتر تره !
اگر انجمن جدا به این زودی ساخته شه کمتر دیده میشه
اگر انجمن جدا به این زودی ساخته شه کمتر دیده میشه

به نظر من قولی نگار خوبه!
نه بابا شوخی کردمنگار افزار خوبه
اسم شرکتم میزاریم negarsoft
خوب خودم انجمن آریا نگار رو ساختم فارسی هم هست برید عضو شید
آدری:http://mohsenup.gigfa.com/index.php
چه اسمهایی!!! همش که شد نگار!!این اسمها به ذهنم رسیدچک نکردم ببینم کدوماش ثبت شده
نگارگر - یا - نگاره گر
نگارساز -یا- نگاره ساز
توس نگار
نگارشگر
نگارنده
نگارافزار
مدیانگار
جاویدنگار !
اتو نگار - autonegar
پارس نگار
آی نگار - INegar
سازنده
بنگار !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
نگار دار - نگردار !!
تصویرساز ()
دلنگار ( عشقولانه شد !)
مالتی مدیا بیلدر ( کپی برداری شد) خدا بیامرزش
همشون نگار داشت که !![]()
فعلا فکر کنم همین مجید آنلاین بهتر تره !
اگر انجمن جدا به این زودی ساخته شه کمتر دیده میشه![]()
دوستان لطفاً اسپم نکنید، در این مبحث قرار بر این هست که روند ساخت و پیشرفت آریانگار مورد بحث قرار بگیره.
در مورد جهت دهی مباحث مربوط به آریانگار هم تمهیداتی اندیشیده شده که به وقت خودش اجرا میشه.
جاوید جان، اگر تصمیمتون بر این هست که نامی برنامتون به نوعی متوجه ایران باشه (بر اساس نام آریانگار عرض میکنم)، از دید من بهتره از اسامی که مشخصه ایران هست استفاده کنید، بعنوان مثال پاسارگاد یا آپادانا و امثالهم، منظور من بیشتر بر این هست که سعی نکنید از اسامی ترکیبی استفاده کنید که حتماً و لزوماً قسمتیش نامی ایرانی باشه و قسمتیش مربوط به برنامه نویسی، میتونید از اسامی زیبا و شکیل استفاده کنید (مثلاً دلفی رو در نظر بگیرید که برگرفته از معبد دلفی هست)
ترجیحاً از اسمی شکیل و ساده استفاده کنید که تلفط راحت و مناسبی داشته باشه (برای بازارهای جهانی عرض میکنم).
من نتونستم دانلود کنمبا عرض سلام و خسته نباشید!
اینم دومین ورژن (ورژن 0.2) بتای آریانگار 1.00 برای دانلود...
لینکهای دانلود: (5 پارت هر کدام 500 KB)
با سلامسلام
اول تشكر و خسته نباشيد بابت كار بزرگي كه انجام ميدين
دوم اينكه من هنوز برنامه شما رو نديدم ولي اينقدر دوستان نظرات مختلف گذاشتن و خودتون اينقدر اين برنامه رو اصلاح و بازبيني كردين كه قطعا محاسنش به حداكثر و معايبش به حداقل رسيده.
ولي يه نكته به ذهنم رسيد كه نميدونم برنامه شما نسبت به اين موضوع انعطاف داره. اونم ارتباط برنامه با مبحث گرافيكه.
قطعا مخاطب عمده اين برنامه كاربراني هستن كه قصد توليد محصولات چند رسانه اي رو دارند. براي اين دسته افراد كار با برنامه اي كه ابزارهاي و امكانات فراواني براي كار تو بخش گرافيك محصولشون رو بده خيلي اهميت داره.
منظورم به طور دقيق اينه كه برنامه شما امكاناتي رو به كاربر بده تا بتونه براي كار روي گرافيك برنامش وسعت فعاليت داشته باشه. مثلا فايلهاي گرافيكي زيادي رو پشتيباني كنه يا امكان ويرايش و تغييرات روي فايلهاي گرافيكي كه داخل برنامه وارد ميشن رو بده
بعنوان مثال نرم افزار mmb فرمت فايلهاي گرافيكي نسبتا زيادي رو پشتيباني نميكنه و يك ضعف خيلي مشهودي كه تو اين حوزه داره اينه كه نميتونه فايلهاي png داراي Transparent (لبه هاي محو) رو به درستي اجرا كنه و اين براي كاربران اين برنامه اصلا خوشايند نيست چون تو حوزه گرافيك دستشون خيلي بستس.
يا مثلا امكان ايجاد كليدهاي سه حالته و داراي افكت مثل زماني كه با فلش كليدي ساخته ميشه رو نداره. و ...
نكته آخر اينكه نميدونم درباره فروش و درآمد برنامتون چه كارهايي انجام دادين اما اگه مايل باشيد ميتونم دوستان متخصص و باتجربه اي رو تو حوزه مديريت اقتصادي پروژه بهتون معرفي كنم تا مشورت بگيريد.
موفق باشيد
من شرمنده شما و بقیه دوستان شدم. دفعه بعد روی خود سایت پیگیری آپلود میکنممن نتونستم دانلود کنم
یکی تو 4shared ]پلود کنه
با سلاماگه امکان گرفتن پارامتر از فلش هم بذازی خوبه
نمیخواد زیاد حرفه اش کنی
فلش با یه فانکشن پارامتر هایی رو به صورت string بیرون ارسال میکنه
میتونی نسبت ان کد بنویسی !!!
با سلام
این امکان فعال شد!
منتظر درخواست های بعدی هستم!
لازم نیست بدونی چه پارامتری رو ارسال میکنه ، شما دارید میگید فلش پارامتر رو به صورت یه رشته ارسال میکنه ، پس آریا نگار رشته رو میخونه و به شما تحویل میده ، پردازش رشته با شماست ، البته شاید جاوید جان طوری کد نوشته که رشته خودش تفکیک شه و پارامترهای گرفته شده به صورت تفکیک شده در اختیار کاربر قرار بگیره .منظورت چیه؟
تو مگه میدونی کاربر چه پارامتری رو میفرسته؟
سلام دوست عزیز
منظورت چیه؟
تو مگه میدونی کاربر چه پارامتری رو میفرسته؟
ببین تو کاره خوبی رو کردی
اما نمیدونستی که باید یه برنامه مکمل درست کنی نه یه برنامه کامل
تو می تونستی با یه فلش کار و تخصص خودت یه برنامه ای بنویسی که کاربر ها فلش ازش استفاده کنن
هم تو ایران فروش داشت هم خارج
اینو ببین متوجه میشی
http://www.multidmedia.com/
به هر حال این کارت جای تقدیر داره
مرسی
شما میتونی با یه فلش کار همکاری کنیسلام دوست عزیز
اولا که همونطور که خودتون هم می دونید برای اینکه مکمل فلش بنویسم باید تو فلش حرفه ای باشم.
دوما که فلش با اینگه نرمافزار خوبی هست اما یه ایرادایی داره که اعصاب آدم رو خورد می کنه. مثلا روی هر سیستمی با یه سرعتی اجرا میشه! چرا باید برای یه چیزی که یه همچین عیب اساسی داره بی خودی وقت تلف کنیم وقتی می دونیم که کاربرا چی می خوان؟! بعدشم مثلا چی بنویسم که در حد فلش باشه؟ الان آریانگار امکانات خودش رو داره و در عوض امکانات فلش هم بهش اضافه میشه. مثل mmb و خیلی نرم افزارهای دیگه.
سوماً مسئله مهم قعلا فروش نیست!!
به هر حال از نظرتون ممنونم![]()
اگر برای ساخت فایل اجرایی از کامپایلر دلفی استفاده کرده باشه خیالتون راحت باشه که دیکامپایل نمیشه !اگر آریا نگار مثل mmb راحت دیکامپایل نشه خیلی خوبه . ( خیلی مهمه ! )
برای اینکه بتونید تو یه برنامه از مرورگر پیش فرض استفاده کنید باید اون مرورگر یک wrapper در اختیار برنامه نویس قرار بده مثل IE که این کار رو میکنه ، ولی مرورگرهای معروف دیگه مثل Opera و FireFox این امکان رو در اختیار برنامه نویس قرار نمیدن .در ضمن اگر برنامه های نوشته شده با آریا نگار برای آبجکت html از مرورگر پیش فرض کاربر استفاده کنه بهتر نیست ؟ ( البته اگر ایجاد کننده برنامه مرورگر اینترنت اکسپلورر رو اجباری نکرده باشه )
سلام
اگر آریا نگار مثل mmb راحت دیکامپایل نشه خیلی خوبه . ( خیلی مهمه ! )
در ضمن اگر برنامه های نوشته شده با آریا نگار برای آبجکت html از مرورگر پیش فرض کاربر استفاده کنه بهتر نیست ؟ ( البته اگر ایجاد کننده برنامه مرورگر اینترنت اکسپلورر رو اجباری نکرده باشه )
سلاماگر برای ساخت فایل اجرایی از کامپایلر دلفی استفاده کرده باشه خیالتون راحت باشه که دیکامپایل نمیشه !
البته باید دید جاوید جان از کامپایلر خود دلفی استفاده کرده یا موتورهای اسکریپت نویسی مثل PaxCompiler ؟
برای اینکه بتونید تو یه برنامه از مرورگر پیش فرض استفاده کنید باید اون مرورگر یک wrapper در اختیار برنامه نویس قرار بده مثل IE که این کار رو میکنه ، ولی مرورگرهای معروف دیگه مثل Opera و FireFox این امکان رو در اختیار برنامه نویس قرار نمیدن .
سلامببین آقا جاوید
من با خیلی از نرم افزار های فارسی کار کردم منظورم حسابداری هست
و تفاوت فاحش انا با نرم افزار های خارجی ظاهر و مولتی مدیا انا بود
ایرانی ها فقط به کد کار دقت داشتن نه به راحتی کاربر
پیشنهاد من
ذخیره کردن پروژه با فرمت XML و آریا نگار - این برای محبوب شدن نرم افزارت کمک میکنه
ذخیره تنظیمات در فایل خروجی
امکان ایجاد ماکرو
امکان import فایل نرم افزار های گرافیکی - منظورم cast کردن
...