Alireza Saeedi
Active Member
بچه ها چرا این هفته اینقدر شرکت کننده کمه ؟؟
نکنه دوس ندارین منم پیشتون باشم ؟؟
(
نکنه دوس ندارین منم پیشتون باشم ؟؟
بابا من هنوز نرفتم دارین برام حرف در میارین که !اين مسابقه زماني كه هنوز دست 30min نيومده بود ، قرار بود كه از شركت كننده هاي دائمش باشه !!
ایول مستر .....علاوه بر این من چن تا ایده ی خوشمزه دارم که اگه یه کوچولو سرم خلوت شه اجراشون میکنم !!
شایت شرکت کنندمون زیاد شه !!
بابا من هنوز نرفتم دارین برام حرف در میارین که !
تا جایی که یادم فقط یکبار زمانی که داش ممد مسابقه رو اجرا میکرد گفتم اگه بتونم شرکت میکنم همین و بس .
اما اگه صفحات قبل رو ببینید خیلی ها به صراحت اعلام کردن که من هستم اما .....
در این دوره هم که نمیتونستم شرکت کنم چون مسئول مسابقه و اعلام نتایج و اینها بودم و شرکت من در مسابقه خیلی عجیب میشه !
همینطور شرلوک که خودش داور هستش !
در هر صورت الان مسئول علیرضا هست نمیدونم چطور میخواد اجرا کنه اما میتونید پیشنهادات رو بدید تا به کمک مدیران و داوران بررسی کنن .
ایول مستر ...... رونماییش کی هستش اونوقت ؟!
همگی موفق باشید .
ای بابا شما ها چرا متوجه شکلک ها نمیشین ؟!نه بابا ، ما از ايناش نيستيم كه پشت سر كسي حرف بزنيم.
من چون ديدم هنوز هستي اين رو نوشتم. اين خطاب به خودتون بود نه به كس ديگه اي. و مطمئن بودم كه اين رو مي بينيد. ( به دليلي كه گفتم ).
واقعا از حرفاي من اينطوري برداشت كردين !!![]()
تکذیب میکنم بابا باز که داره حرف تو دهن من میزاری !خوب پس از مسابقه ي بعدي شركت مي كنيد ديگه ؟؟![]()
ببینید درسته که مسابقه دوستانه هستش اما از طرفی باید حداقل نکات حرفه ای رعایت بشه .در مورد اين كه اگر شركت كنيد عجيب مي شه ...
!!
چيش عجيب مي شه ؟؟
ببینید علت اینکه من نحوه ارسال رو ایمیل در نظر گرفتم اینه که فایل ها لینک مستقیم میشه و نه من مشکلی برای دریافتش دارم و نه شما مشکلی برای آپلود کردن دارید .اگر اجازه بدید که یک جا فایل ها رو upload کنیم و لینکش رو از همین Majidonline به صورت پیام خصوصی برای Mr.Wondrous جان بفرستیم .
این یعنی چی ؟ نه جدا این یعنی چی ؟! نه جدا ؟و به خاطر اینکه حق کسی ضایع نشه تا فردا شب ساعت 10 فرصت دارین تا طرحتون رو ارسال کنید !!
ای بابا شما ها چرا متوجه شکلک ها نمیشین ؟!
این شکلک () وقتی در آخر جمله میاد یعنی شوخی
برداشت کیلو چنده بابا Sharin خان .
تکذیب میکنم بابا باز که داره حرف تو دهن من میزاری !
در مورد اينكه مي گيد ريز نمرات رو داريد و طرح شركت كننده ها رو مي بينيد ، من كه نفهميدم اين چطور باعث مي شه كه شما نتونيد در مسابقه شركت كنيد !!؟!؟ببینید درسته که مسابقه دوستانه هستش اما از طرفی باید حداقل نکات حرفه ای رعایت بشه .
منی که تمامی طرح ها رو دریافت میکنم و ریز نمرات رو هم از داورا میگیرم آخه چطوری میتونم خودم شرکت کنم !؟
داورا هم همینطور اونها خودشون دارن قضاوت میکنن بعد به کارهای اونها کی نمره بده ؟ خودشون ؟!
کلا به نظرم حضور برگزارکنندگان درست نیست مگه جنبه همراهی داشته باشه که اونم باز عجیب !
من به شخصه فقط برای جایزه شرکت میکنم ! اگر برای یک هفته اول شدن شکلات Merci تعلق میگیره بهم منم هستم !![]()