سلام .
خب اول خسته نباشید میگم به همه دوستان، چه مدیران محترم چه داورها و چه کاربرانی که در این مسابقه شرکت میکنن. و بیشتر از همه 30min عزیز که واقعا برای این مسابقه زحمت میکشن .
همونطور که در جریان هستین این افتخار را دارم که بتونم در داوری آثار شما عزیزان که واقعا انرژی بخش هستن تاثیر گذار باشم . ( هر چند خودم هنوز اول راه هستم و از همین آثار شما کلی درس میگیرم و برام مفید واقع میشن )
خب بریم سر اصل مطلب، سیمین عزیز به بنده پیشنهاد دادن که بیام و تو این تاپیک تقریبا روشن کنم که مثلا چرا به فلان اثر برای فلان بخش امتیاز کامل میدم و چرا فلان اثر مثلا برای جزئیات مدل امتیاز کمتری گرفته و ...
که خب پیشنهاد خیلی خوبی بود و من هم پذیرفتم، اما فقط این را بگم که این نظراتی که میدم فقط و فقط نظرات شخصی خودم هست و حتی ممکنه با نظری و عقیده ای که ایمان عزیز و فرخ جان دارن در داوری آثار تفاوت داشته باشه .
پس با اجازتون این دوره آخری را یه کمی نقد میکنم روی آثار نسبت به امتیاز هایی که دادم .
اثر اول از دید بنده :
http://www.4shared.com/photo/qxFTGBQY/_2__Bicycle.html
رعایت تناسبات مختص مدل 14
خب به این اثر من نمره کامل ندادم، اما نمره خوبی دادم چون واقعا تناسبات خوبی را نسبت به ب رفرنس رعایت کرده بودن.
اما در بعضی قسمت ها دقت لازم را نداشتن مثل اون پیستون وسط دوچرخه که به کمک فنرهای دوچرخه کمک میکنه و یا فرم اصلی دسته دوچرخه. دستگیره های و ابزار تغییر دنده بر روی دسته دوچرخه. نداشتن انحنا بر روی میله بالایی بدنه دوچرخه. قسمت بالایی کمک فنر( میله جلوی دوچرخه ) و ...
که دقت به این مسائل چندان زمانی زیادی نیاز نداشت تا صرف بشه و مدل بیشتر به رفرنس اصلی نزدیک بشه .
سرعت در مدلسازی 15
سرعت در مدلسازی را بهشون امتیاز کامل دادم، چون این مدل را در بازه زمانی مناسبی ساختن و در این مدت زمان کم جزئیات خیلی خوبی را ساخته بودن . از جزئیات دنده ها گرفته تا سیم های ترمز و محل اتصال بدنه های دوچرخه، جزئیاتی مثل پیچ و مهره ها ، زنجیر ، پیم های نگه دارنده سیم های ترمز بر روی بدنه و ...
کیفیت مدل و حجم دیتیل های متناسب با زمان مدلسازی 10
خب این گزینه هم مثل توضیحاتی که در قسمت سرعت در مدلسازی دادم امتیاز کامل را بهشون دادم . به همون دلایلی که در بالا بهشون اشاره کردم.
مدلسازی بهینه 6
برای این قسمت هم امتیاز کامل دادم، به دلیل اینکه داخل وایر فریمی که من دیدم تقریبا میشه گفت خطوط اضافی یا فیس اضافی نبود و به جا از خطوط و فیس های مختلف استفاده کرده بودن و فقط در قسمت هایی که لازم بود تعداد خطوط بیشتر باشه اسموت بیشتری دیده میشه و فکر میکنم خودشون هم از مدلسازیشون راضی باشن...
زیبایی موضوع انتخاب شده 4
برای این قسمت هم امتیاز کامل دادم چون واقعا رفرنس زیبایی داشتن و با جزئیات خیلی خوبی بود و تکسچر و متریال عالی و کلا همه چیزش ارزش مدلسازی حرفه ای را داشت و برای مدلسازی دقیق این مدل باید دقت خوبی را داشته باشید.
جمع کل 49
اثر دوم از دید بنده:
http://www.4shared.com/photo/qwnBa3LQ/01_online.html
اول بگم که این اثر را دوست داشتم بهش بالاترین امتیاز را بدم ( فقط و فقط به دلیل خلاقیت خیلی خوبی که در این اثر دیدم ) اما به دلیل نواقصی که از دید من داشت نتونستم این کار را بکنم .
رعایت تناسبات مختص مدل 13
برای این قسمت من امتیاز کمتری نسبت به اثر اول بهشون دادم به دلیل اینکه زمانی که به طرح نگاه میکردم احساس میکردم اگه قرار باشه خود من رو اون صندلی بشینم چندان فاصله بین دسته و صندلی و رکاب ها جالب نیست و به سختی باید از رکاب استفاده کنم و پاهام در موقعیت مناسبی قرار نمیگیره . دسته دوچرخه و رکاب ها هم به نظرم کوچیک هستن و باید بزرگتر از این باشن تا من که قراره از این دوچرخه استفاده کنم بتونم راحت تر پاهام را رو رکاب احساس کنم و دسته دوچرخه را راحت تر تو دستم بگیرم .
سرعت در مدلسازی 0
خب این قسمت طبق قوانینی که در مسابقه داشتیم فکر میکنم اگه درست متوجه شده باشم به دلیل ارسال اثر پس از زمان مقرر نباید امتیازی بهشون اختصاص بدیم و من هم مطابق با قوانین عمل کردم یا امیدوارم مطابق با قوانین عمل کرده باشم ...
کیفیت مدل و حجم دیتیل های متناسب با زمان مدلسازی 9
این گزینه به نظرم در کار ایشون هم خوب بود و هم بد

... یعنی میشد بهتر از این انجام بشه همونطور که خودشون در توضیحات اثرشون بیان کردن .
جزئیات روی بدنه میتونست بهتر باشه. منحنی ها همینطور و همچنین محل اتصال اجزاء مختلف دوچرخه با هم . یا مثلا صندلی دوچرخه اینطوری که من میبینم زیرش یه حالت فنری شکل داره اما باز این چیزی که من میبینم یه آبجکت دیگه از حرکت فنری شکل صندلی جلوگیری کرده و بالای صندلی را به بدنه دوچرخه به صورت ثابت متصل کرده ! و خیلی مسائل دیگه که خودشون بهتر میدونن چون این اثر واقعا جا داره روش به طور جدی تری کار بشه .
مدلسازی بهینه 6
امتیاز کامل دادم چون وایر فریمی که من دیدم از اون چیزی که فکر میکردم خیلی لوپلی تر بود ( البته برای دو سه تا آبجکت زیاده روی شده بود که نادیده گرفتمشون )
امتیاز کامل دادم چون واقعا کانسپت خوبی داره و من خودم به شخصه این نوع طرح ها را دوست دارم.
کلا زیبایی این طرح به دلیل هماهنگی مناسب آبجکت های مختلف مثل چرخ عقب و قسمت هایی از بدنه که بالای چرخ را پوشش داده و ... خیلی خوب بود.
جمع کل 32
ثر سوم از دید بنده:
http://www.4shared.com/photo/Z0dcOKVe/1_online.html
رعایت تناسبات مختص مدل 14
تناسبات کلی این اثر خوب بود و در کل میشه گفت مشکلی نداشت. به جز یک مقدار جزئیات روی بدنه که میتونست نسبت به رفرنسی اصلی دقیق تر کار بشه تا استحکام بدنه دوچرخه به طور کامل حفظ بشه و در بعضی قسمت ها بدنه خیلی ضعیف نباشه .
سرعت در مدلسازی 0
این اثر هم طبق قوانینی ...
کیفیت مدل و حجم دیتیل های متناسب با زمان مدلسازی 8
از نظر جزئیات جا داشت دقیق تر کار بشه و کلا میزان جزئیات کار کم بود . مثلا پیستون وسط دو چرخه اینطوری که من میبینم یک تیکه مدل شده یا جزئیات روی چرخ دنده ها و قسمت های مربوط به تغییر دنده و ... جای کار بیشتری داشت.
مدلسازی بهینه 6
با تمام این مشکلات مدلسازی خوبی داشتن. البته برای چند تا آبجکت زیاده روی شده بود در حدی که آبجکت ها در نمای وایر مشکی شده بودن کلا ! و یکی دو تا میله هم که ساده بودن میتونست تعداد فیس کمتری بهشون اختصاص داده بشه . ( بازم اینها را نادیده گرفتم در کل )
زیبایی موضوع انتخاب شده هم بهشون ۳ امتیاز دادم چون رفرنس کاملی نداشتن و مدل چندان زیبایی خاصی نداشت.
جمع کل 31
کلا اینا نظرهای من بود رو این آثار آخر که فکر میکنم نیاز بود حداقل برای یک بار به صورت عمومی بیان بشه تا دوستان هم با نحوه امتیاز دهی من بر روی آثارشون آشنا بشن و امیدوارم اگر امتیازی کم کردم یا اضافه کردم به حق بوده باشه که سعی کردم همینطور باشه . ( جدای از تمام این حرف ها به هر حال سلیقه و دیدگاه من هم مطمئنا با دیگران متفاوت هست، نه تنها من بلکه هر فرد با فرد دیگه)
خیلی خوشحالم از اینکه چنین مسابقه ای برگزار شده و دوستان بهش علاقه نشون میدن و برای این مسابقه وقت میزارن .
در اصل برای مسابقه وقت نمیزارید و برای رشد و پیشرفت خودتون هست که وقت میزارید .
همین که تلاش میکنید تا یک مدل را بسازی و در هین کار مطمئنا به مشکل بر میخورید و سعی بر رفع اون و دارید بهترین امکان پیشرفت را برای خودتون فراهم کردید .
ببخشید متن را یک بار نوشتم و به دلیل وقت کم نمیتونم بازخوانی کنم اگه مشکلی بود یا کم بودی احساس کردید من را ببخشید.
امیدوارم همیشه موفق و شاد باشید در تک تک لحظه های زندگیتون.