نيومده رفتيم!
سلام به مدير محترم انجمن و ساير كاربران عزيز سايت.
من هم پيرو تاييد حرفهاي Noghre دوست و هم اتاقي خوبم؛ بايد بگم كه اصلا جو خوبي رو سارا درست نكرد.
شايد تو تصميم گيري عجله كرد. اگه واقعا اين قدر معتقدي كه ميگي " اگه كسي تقلب كنه راضي نيستم" ؛ پس چطور اينطور بيگدار به آب ميزني و با اين حرفا اعصاب بچه ها رو به هم ميزني و آبروي مارو تو سايت ميبري؟!!!
پس چرا اونهايي كه با پيام و ايما و اشاره كارهاشون رو به هم نشون ميدن تا فقط به دوستاي خودشون راي بدن متنبه نميشن؟!
بگذريم ما كه قصد به هم ريختن جو سايت رو نداشتيم.
از يه روز و يه ساعتي تصميم به اومدن به اين سايت شديم. حالا هم تصميم به رفتن از سايت داريم.
درسته براي شما فرقي نمي كنه كه كسي تو سايت بياد فعاليت كنه يا نياد! اين از تو حرفات هم معلومه كه ميگي "
بدون حضور چند نفر یا حتی بدون حضور من یا خیلیای دیگه هم این سایت کار خودش رو ادامه میده!"
فكر نميكني اين حرفا از طرف يه مدير سايت بي احترامي بزرگي به كاربران سايت باشه!!!

پس يباره ميگفتي همه بوقن ديگه.
خلاصه كنم و بيش از اين وقت كاربراي محترم اين سايت رو نميگيرم.
من هم از همينجا با شما عزيزان خداحافظي ميكنم و اميدوارم كه بدون ما مسابقات خوبي داشته باشين. (البته فكر كنم تو اين مسابقه هر كي لابي خوبي تو سايت داشته باشه برنده ميشه. درواقع لابي برتره نه طرح برتر.)
خوب دوستان طرح من رو ديدين و بعضي از شما و حتي خود سارا هم به اون راي داده بود.
طرح من طرح شماره 4 بود كه تو قسمت برنده هاي مسابقه جلو اسمم لينكش هست. اگه يادتون رفته لطفا برين و دوباره ببينين آيا واقعا حقش دومي نبود؟!
من از گذاشتن نشان مخصوص برنده دوم زير امضام خودداري مي كنم (چون تقلب كردم لابد !!!!!!!!!!!!!!!

)
از اين مقام هم كناره گيري ميكنم. (البته براي سارا شايد فرقي نداشته باشه. چيزي كه زياده كاربر!)
سارا خانم ميدونم كه شما كارت واقعا سخته و اين چيزا اعصابت رو به هم ميريزه چون واقعا داري زحمت ميكشي ولي باور كن ما قصد تقلب و پارتي بازي و اين چيزا رو نداشتيم. نقره هم گفت ما تا اعلام نتايج نميدونستيم كه كدوم طرح مال كيه. طبق قراري كه با هم داشتيم.
قصد ما فقط رقابت بود و سرگرمي. كه نشد. حرفهايي هم دارم با سارا كه شايد تو يه پيام خصوصي بهش گفتم.
به هر حال ديگه گذشت و رفت ما هم رفتيم. خوش به حال سايت كه از شر ما خلاص شد.

همه كاربران عزيز سايت موفق و
برنده باشن.