مسابقات هفتگی طراحی Signature

وضعیت
موضوع بسته شده است.

nima_dsnr

کاربر VIP
من حرفامو زدم دلایلمو هم برای شرکت نکردن ارائه کردم
انشاالله مدیران این انجمن هر روز مسابقات بهتری رو بدون هیچگونه تخطی گری از سوی شرکت کنندگان برگزار بکنه
یاحق
خداحافظ
برات آرزوی موفقیت می کنم دوست عزیز...
ولی فکر نمیکنی با این حرف چند نفر دیگه رو هم به دنبال خودت بی انگیزه می کنی؟
بهتره اگر تصمیم اینچنینی داریم پیش خودمون باشه نه تو جمع بگیم.
به هرحال ما طبق قانون سوم نیوتن تا زمانی که نیروی بازدارنده ای از حرکت بازمون نداره هستیم..
تاحالا هم مشکلی ندیدیم!
جمله قشنگی بود اونکه گفت ما باید خودمونو با قوانین مسابقه وفق بدیم نه قوانین رو طبق کارای خودمون عوض کنیم.

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
من می گم سارا خانوم باید نظرش را عوض کند این دوستان هم تقصیری ندارند
ببخشید کدوم نظر رو عوض کنم؟!
من که گفتم مسابقه طبق همون روال قبلی پیگیری میشه!

دیگه یه سری کارا مثل خداحافظی و اینا فکر نمیکنم معنای خاصی داشته باشه.
به هر حال ما اینجا نیستیم که بخوایم کسی رو مجبور کنیم که کاری رو انجام بده یا بمونه یا بره.
این سایت نه برای من هست نه برای مجید نه برای هیچ کس دیگه.
یه محل عمومی برای هر کسی هست که بخواد تو یه سری زمینه ها تخصصی تر کار کنه.
اینکه خودمون نخوایم فعالیت کنیم جزو نظرات شخصی مون میشه و کسی نمیتونه کسی رو مجبور کنه.
در هر صورت خوشحال میشدیم همه ی بچه ها حضور داشته باشن ولی بدون حضور چند نفر یا حتی بدون
حضور من یا خیلیای دیگه هم این سایت کار خودش رو ادامه میده. این خود ما هستیم که خودمون رو داریم
از یه سری چیزا محروم میکنیم و ضرر میکنیم وگرنه ضررش متوجه هیچ کس دیگه نیست.

در هر صورت من با اینکه میدونستم اگر بازم طبق روال قبلی مسابقه رو پیگیری کنیم به مشکل برمیخوریم
ولی بازم بخاطر اینکه بعضی از دوستانی که تازه عضو شدن هم ضرر نکنن بازم قوانین رو همون دیروز به حالت
قبل برگردوندم و حتی اعلامم کردم.

دیگه تصمیم با خود این دوستان هست.
موفق باشید.

.:BEHNAM:.

Active Member
بابا یک مسابقه ی امضا که ارزش این حرفا را نداره.این کارها مثل پیغام خصوصی بدی و بگی به من رای بده و دوست بازی ها خیلی زشته از این کارها توی مسابقه ی کگرافیک سه بعدی داشتیم که خیلی هم جالب نیست نه برای این سایت نه برای کاربران سایت مخصوصا قدیمی ها که ازشون انتظارات ویژه ای میره. امیدوارم مسابقات بعدی بهتر و دور از این حرفا باشه. موفق باشید^^

Pedarbozorg

New Member
نيومده رفتيم!

سلام به مدير محترم انجمن و ساير كاربران عزيز سايت.
من هم پيرو تاييد حرفهاي Noghre دوست و هم اتاقي خوبم؛ بايد بگم كه اصلا جو خوبي رو سارا درست نكرد.
شايد تو تصميم گيري عجله كرد. اگه واقعا اين قدر معتقدي كه ميگي " اگه كسي تقلب كنه راضي نيستم" ؛ پس چطور اينطور بيگدار به آب ميزني و با اين حرفا اعصاب بچه ها رو به هم ميزني و آبروي مارو تو سايت ميبري؟!!!
پس چرا اونهايي كه با پيام و ايما و اشاره كارهاشون رو به هم نشون ميدن تا فقط به دوستاي خودشون راي بدن متنبه نميشن؟! :snap:

بگذريم ما كه قصد به هم ريختن جو سايت رو نداشتيم.
از يه روز و يه ساعتي تصميم به اومدن به اين سايت شديم. حالا هم تصميم به رفتن از سايت داريم.
درسته براي شما فرقي نمي كنه كه كسي تو سايت بياد فعاليت كنه يا نياد! اين از تو حرفات هم معلومه كه ميگي "بدون حضور چند نفر یا حتی بدون حضور من یا خیلیای دیگه هم این سایت کار خودش رو ادامه میده!"
فكر نميكني اين حرفا از طرف يه مدير سايت بي احترامي بزرگي به كاربران سايت باشه!!!:-?
پس يباره ميگفتي همه بوقن ديگه.:mad:

خلاصه كنم و بيش از اين وقت كاربراي محترم اين سايت رو نميگيرم.
من هم از همينجا با شما عزيزان خداحافظي ميكنم و اميدوارم كه بدون ما مسابقات خوبي داشته باشين. (البته فكر كنم تو اين مسابقه هر كي لابي خوبي تو سايت داشته باشه برنده ميشه. درواقع لابي برتره نه طرح برتر.)

خوب دوستان طرح من رو ديدين و بعضي از شما و حتي خود سارا هم به اون راي داده بود.
طرح من طرح شماره 4 بود كه تو قسمت برنده هاي مسابقه جلو اسمم لينكش هست. اگه يادتون رفته لطفا برين و دوباره ببينين آيا واقعا حقش دومي نبود؟!
من از گذاشتن نشان مخصوص برنده دوم زير امضام خودداري مي كنم (چون تقلب كردم لابد !!!!!!!!!!!!!!!:-?)
از اين مقام هم كناره گيري ميكنم. (البته براي سارا شايد فرقي نداشته باشه. چيزي كه زياده كاربر!)
سارا خانم ميدونم كه شما كارت واقعا سخته و اين چيزا اعصابت رو به هم ميريزه چون واقعا داري زحمت ميكشي ولي باور كن ما قصد تقلب و پارتي بازي و اين چيزا رو نداشتيم. نقره هم گفت ما تا اعلام نتايج نميدونستيم كه كدوم طرح مال كيه. طبق قراري كه با هم داشتيم.
قصد ما فقط رقابت بود و سرگرمي. كه نشد. حرفهايي هم دارم با سارا كه شايد تو يه پيام خصوصي بهش گفتم.
به هر حال ديگه گذشت و رفت ما هم رفتيم. خوش به حال سايت كه از شر ما خلاص شد.:wink:
همه كاربران عزيز سايت موفق و برنده باشن.:wink:

nima_dsnr

کاربر VIP
خلاصه كنم و بيش از اين وقت كاربراي محترم اين سايت رو نميگيرم.
من هم از همينجا با شما عزيزان خداحافظي ميكنم و اميدوارم كه بدون ما مسابقات خوبي داشته باشين. (البته فكر كنم تو اين مسابقه هر كي لابي خوبي تو سايت داشته باشه برنده ميشه. درواقع لابي برتره نه طرح برتر.)
من هم به سهم خودم آرزوی موفقیت برای شما می کنم...
در مورد این حرف هم :
درسته براي شما فرقي نمي كنه كه كسي تو سايت بياد فعاليت كنه يا نياد! اين از تو حرفات هم معلومه كه ميگي "بدون حضور چند نفر یا حتی بدون حضور من یا خیلیای دیگه هم این سایت کار خودش رو ادامه میده!"
فكر نميكني اين حرفا از طرف يه مدير سايت بي احترامي بزرگي به كاربران سايت باشه!!!
هرکی این حرفا رو به خودش بگیره یعنی یه ریگی تو کفشش هست دیگه...
کسایی بودن مثل مصطفی(mostafa_az) و شهرام(Fashist) و سایان(Ghamnevis) و نیما (sunboy) و یوسف (ToFaN) پرهام (Parham) و ... که من وقتی زیر 100 پست بودم فکر میکردم اگه یه روزی اینا برن مجیدآنلاین هم ادامه داره؟!!!
حالا بنظر تو اگه 10 تا از بچه ها هم برن هنوز مجید آنلاین ادامه داره؟؟؟

mostafa_cs

Well-Known Member
بنده حقير كوچك تر از اونم كه بخوام اظهار نظر كنم، اما از سه تا نكته در هر جامعه اي كه هستيد حذر كنيد:

1- كاسه داغ تر از آش شدن
2- قضاوت عجولانه
3-قهر كردن و زودرنجي

mostafa_cs

Well-Known Member
همگي بزنن كنار كه از الان دارم رو طرح اين هفته كار ميكنم!!!
يعني كسي جرات داره به كار من نمره نده؟ d:

fery4u69

Member
دوست خوب و عزیزم nima-Dsnr

از یادآوری قوانین نیوتن ممنونم
من جوابمو به سارا خانوم دادم چون مطمئنا فقط ایشون میبایست جواب رو بشنون
فقط یه چیزی میگم : من فقط از مسابقه خداحافظی نکردم از انجمن خداحافظی کردم
در ضمن یعنی کسی هست که بخاطر حرف من تو مسابقه شرکت نکنه ؟ ایشون باید خیلی ضعیف باشن پس !!!
حق نگهدارتون

GFX Master

لطف کنید این بحثها رو دیگه ادامه ندید.

متاسفانه نمیدونستم با برگزاری یه مسابقه یه همچین جوی میخواد ایجاد بشه.

البته من از اون افرادی نیستم که بخوام بخاطر ایجاد یه جو اینطوری مسابقه رو تعطیل کنم یا ...

چون بنظرم این مسابقه برای من نیست بلکه برای بچه های این انجمنه.

پس خواهش میکنم هر بحصی دارید تو پیغام خصوصی مطرح کنید.

شرکت هر کسی توی مسابقه اختیاری ئه و کسی مجبور نیست حتما توی مسابقه شرکت کنه.

خوشحال میشیم همه رو توی مسابقه ببینیم ولی خواهشا اگر میخواید شرکت نکنید یا اصلا توی سایت فعالیت نکنید،

دیگه تحت هیچ عنوان نامه ی خداحافظی یا شکایت و ... ننویسید.

این موضوع رو جدی گفتم و متاسفم که این حرف رو میزنم ولی واقعا با کسی که بخواد این بحثها رو ادامه بده جدی برخورد میکنم.

لطف کنید ادامه ندید و اگر دوست داشتید توی مسابقه شرکت کنید. اگرم نه این بحثها رو لطفا و خواهشا ادامه ندید.

aj-graphic

Member
سلام به رفقای عزیز.!
من تا حالا با پیگیری پست ها این بحث ها رو پیگیری می کردم و نظری نمی دادم!.
و واقعا جای تعجب داشت برام.! نمی خواهم بحث را ادامه بدم یا بگم کی مقصره!.
فقط اینون می تونم بگم که شاید بیشتر از 80% ما کسانی که در این مسابقه شرکت می کنیم هدفی جز ادامه دوستی هامون نداریم.! و شاید چندین برابر این جوایزی هم که گذاشتن داشته باشیم و اصلا نیازی به آن ها نداشته باشیم.!
در این جا هم مشکل این شد که بچه ها کار رو به تاپیک رسمی کشوندن وگرنه مشکلات اینچنینی رو به سادگی می شد با پیغام خصوصی حل کرد... در هر صورت دوستان تازه وارد لطف داشتن به مجموعه ما و این حرفا رو مطرح کردن که اشکالی نداره . البته اینو بگم که اینطور مسائل در فروم های ایرانی زیاد پیش می آید یک بار هم برای من که در پرشین گرافیک مدیر بودم افتاد و حتی من کناره گیری کردم از اون فروم چون فهمیدم که جریان برای تخریب بوده.! :lol:
ولی اینجا بحث فرق داره کسی نمی توه بیاد با چند تا صحبت بیهوده عمر گرانبهای ما و مدیران رو به بازی بگیره و تلف کنه. در هر صورت ما که شرکت می کنیم هدفمون هم مسائل مادیش نیست!.
از دوستان یوزر های عزیز مثل (gilas,shayanboy,....) که همیشه در مسابقه شرکت داشتن تشکر می کنم. همچنین از مصطفی که داره میاد:دی و نیما خان که بسیار منطقی با این دوستان برخورد کرد . سارا هم که تو این مدت فشار روش زیاد بود و هرکاری می کرد یکی یه چیزی می گفت:دی!!....

در پایان با عذر خواهی به دلیل پرحرفی:دی! متذکر می شوم مطمئن باشید اینجانب و یوزر های دیگر که همیشه همراه مجید آنلاین بوده اند در این مسابقه شرکت خواهیم کرد!:paint:
شرکت در مسابقات انجمن مجید آنلاین به صورت اختیاری می باشد. (شرکت برای عموم آزاد است).

GFX Master

بچه ها من احتمالا پنجشنبه صبح دارم میرم مسافرت. تا 4-5 روز هم نیستم. یعنی حدودا یکشنبه یا دوشنبه ی هفته ی بعدش.

چه نظری دارید؟ کارها رو کِی تحویل بگیریم؟ رای گیری رو کی بذاریم؟ موافقید که همین موضوع مسابقه تا پنجشنبه ی هفته ی آینده باشه؟

اگر مخالفید نظرتون چیه؟ نظر بهتری دارید بگید لطفا.

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
سلام
به نظر من سه شنبه يا چهارشنبه شب راي گيري شروع بشه تا پنجشنبه كه نفر اول مشخص بشه و موضوع هفته ي دوم هم مشخص بشه اينطوري مسابقه هم روال عاديشو طي ميكنه :rose:

GFX Master

گیلاس جان مشکل اینجاست که من پنجشنبه صبح میرم. اگر بخوایم اینکار رو بکنیم باید تا فردا (سه شنبه) مسابقه تموم بشه و بچه ها کارهاشون رو بفرستن
بعد تا چهارشنبه هم مهلت رای گیری باشه و همون چهارشنبه هم برنده اعلام بشه و موضوع جدید اعلام بشه.
چون من پنجشنبه صبح احتمالا میرم.

zagomago

کاربر VIP
اگر امکانش هست لطف کنید خودتون یک موضوع برای هفته بعد انتخاب کنید هفته آینده 2 تا طرح برای رای گیری باشه
یا موضوع دوم فقط برای کسایی باشه که می خوان یک موضوع دیگه هم کار کنند و رای گیری برای اون انجام نشه .
سلامتی و موفقیت.

mostafa_cs

Well-Known Member
اگر امکانش هست لطف کنید خودتون یک موضوع برای هفته بعد انتخاب کنید هفته آینده 2 تا طرح برای رای گیری باشه
یا موضوع دوم فقط برای کسایی باشه که می خوان یک موضوع دیگه هم کار کنند و رای گیری برای اون انجام نشه .
سلامتی و موفقیت
پيشنهاد جالب و قابل تاملي بود.
نظر سايرين چيه؟

aliReza

Well-Known Member
منم با پیشنهاد دوست عزیزمون، مثل آقا مصطفی موافقم، پیشنهاد خوب و جالبیه! :rose:

nima_dsnr

کاربر VIP
سلامتی و موفقیت.

تایید میشه.
منم با این موضوع موافقم.

من اولش میخواستم بگم این مسابقه تا همون 2شنبه یا سه شنبه باشه...
مسابقه بعدی از 5 شنبه تا 5 شنبه بعد.

ولی دیدم این یکی بهتره...
فقط مواظب باشید اگه 2 تا موضوع انتخاب شد برنده کدوم موضوع بعدی رو انتخاب کنه؟!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا