احتمالا هفته آینده باز یک عده که عموما مثل من تازه وارد هستند سر امتیاز و جایزه شروع به قیل و قال ( وکارهای دیگه) کنند و داستان هفته قبل تکرار بشهبه نظر من خودت که رای ها رو میشماری ببین از دو تا نفرات اول کدوم امتیازشون بیشتر میشه همون موضوع هفته سوم رو انتخاب کنه.
چی میگه؟و جناب nima_dsnr هم اگر امکان داشت و وقت داشتند کارهای که میدونند ارزش بررسی کردن داره ( کارهای منتخب) رو برای بقیه از نظر تکنیک توضیح بدهند.
ممنون مهدی جان.
راستش خودمم این موضوع رو قبول دارم که اینجور رای گیری کردن میتونه همراه با بعضی مشکلات
مثل تقلب کردن باشه. یا مثلا چند تا دوست باشن که فقط به کارای همدیگه رای بدن یا ...
ولی خوب از طرفی اگر بخوام یه گروه برای اینکار تشکیل بدیم باید یه سری شرایط رو هم در نظر بگیریم.
اول اینکه اون گروه خودشون رو موظف بدونن که هر هفته برای رای گیری حاضر بشن.
اینکه یه هفته امتحان دارم یا اون یکی هفته درس دارم یا فلان هفته مسافرتم و ... باعث بی نظمی میشه.
در کل میشه بیشتر این موضوع رو توضیح بدی که منظورت چه جوری؟
یعنی کلا رای گیری از بچه ها رو منتفی کنیم و برای تعیین برنده از یه گروه داوری استفاده کنیم؟
سارا من پيشنهاد ميكنم راي گيري رو به دو صورت انجام بديم.
1_ راي گروه داوري كه افراد متخصص يا مديرا (نه افرادي كه فقط پست بالايي دارن!) افرادي كه ميدوني واقعا خبره كارن.
2_ راي ساير كاربران
در نهايت يك برنده منتخب تيم داوري باشه. و يك برنده هم منتخب تيم كاربران.
يا حتي ميتوني امتياز بندي رو طبق اولويت قرار بدي و امتياز هاي هر دو گروه رو با هم جمع كني و اونو در نظر بگيري.
ولي نظر خودم اينه كه اين دو راي گيري باشه اما برنده اصلي منتخب تيم داوري باشه و برنده منتخب كاربران به عنوان منتخب كاربران معرفي بشه. (تا افرادي كه ميخوان اقبال طرحشون رو در نظر عموم ببينن متوجه پيشرفت كارشون بشن)
سارا هميشه ميگي كم بود ولي وقتي ميزاري بالاي 15 تاعجب سياستي داري ها
انشاالله كه بالاي 20 نفر باشن
سارا من پيشنهاد ميكنم راي گيري رو به دو صورت انجام بديم.
1_ راي گروه داوري كه افراد متخصص يا مديرا (نه افرادي كه فقط پست بالايي دارن!) افرادي كه ميدوني واقعا خبره كارن.
2_ راي ساير كاربران
در نهايت يك برنده منتخب تيم داوري باشه. و يك برنده هم منتخب تيم كاربران.
يا حتي ميتوني امتياز بندي رو طبق اولويت قرار بدي و امتياز هاي هر دو گروه رو با هم جمع كني و اونو در نظر بگيري.
ولي نظر خودم اينه كه اين دو راي گيري باشه اما برنده اصلي منتخب تيم داوري باشه و برنده منتخب كاربران به عنوان منتخب كاربران معرفي بشه. (تا افرادي كه ميخوان اقبال طرحشون رو در نظر عموم ببينن متوجه پيشرفت كارشون بشن)
نظر من در مورد رای گیری اینکه که بین کاربران دوگانگی و چندگانگی ایجاد نکنیم..شاید کسی داورد بشه از شخصیت کاربری خوشش نیاد رای نده. هزاریم که خبره باشه. ( این ایده خوب نیست)
رای گیری باید برای جامع عموم باشه و همه رای بدن. به همین شبک خوبه. اما رای کاربرانی که تازه هستند مثلا 2 تا پست داده مورد قبول قرار نگیره .
در مورد این هفته هم موضوع مذهبی بود بیشتر کاربران کارهای مذهبی خودشون رو انجام داده بودند.به خاطر همین شرکت کننده کمه.
میزان شرکت کنندگان به موضوع مسابقه خیلی مربوطه سارا جان
شایان
نیما آخه قرار نیست از بین مدیرای انجمنا باشه!میگم چرا اینهمه چونه داور رو میزنید؟
مگه قراره جایزه نوبل بدن؟
یه بار مسابقه رو دادن مدیرا رای گیری کردن خورد تو ذوق همه... (همه منظور خودمه در تیراژ بالا!)
یه گرافیست 10 پسته نظر بده بهتر از اینه که یه مدیر بخش به فرض موبایل نظر بده... چون اون فقط به قشنگیش نگاه می کنه.
مدیرا رو برای مثال گفتم...
بذارین مغز اونایی که میخان گرافیست بشن (نظر بدن) باز بشه برای تحلیل طرح !![]()
آره میدونم گفتم که برای مثال گفتم.مدیرا رو برای مثال گفتم...