مسابقات هفتگی طراحی Signature

وضعیت
موضوع بسته شده است.

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
خوب ممنون از zagomago عزیز.
بنظرم بهترین راه حل همینه.

خوب پس من قبل از رفتنم یه موضوع دیگه رو هم برای هفته ی ششم انتخاب میکنم و هر 2 تا هفته رو
پنجشنبه ی هفته ی آینده رای گیری میکنیم.

در مورد اینکه کدوم برنده موضوع هفته ی بعدش رو انتخاب کنه هم کسی نظری داره؟

nima_dsnr

کاربر VIP
به نظر من خودت که رای ها رو میشماری ببین از دو تا نفرات اول کدوم امتیازشون بیشتر میشه همون موضوع هفته سوم رو انتخاب کنه.

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
سارا خانم مسابقه ي اي كه شما موضوعشو قراره بگيد امتياز داره؟ يعني مثل مسابقه هاي معمولي ميشه ديگه؟
به نظر من 2 تا تاپيك ايجاد كنيد مثل همون تاپيك مسابقه شماره 5 توي 2 تا تاپيك جداگانه همزمان راي گيري شه و بين نفرات اول هر دو مسابقه هر كدوم امتيازشون بيشتر بود اون موضوع را انتخاب كنه(همون نظر نيما نظر منه)

zagomago

کاربر VIP
ممنون از همه
نظر من اینه که اگر امکان داره برای هفته آینده یک موضوع شاد یا فانتزی ( در مورد فیلم یا شخصیت های کارتونی که فکر می کنم بیشتر بچه ها دوستشون داشته باشند یا همچین مواردی ) انتخاب بشه
البته انتخاب نهایی با خود شما هست این فقط یک نظر بود.
و اینکه رای گیری داشته باشه ولی امتیازش محاسبه نشه ، بچه های که واقعا دوست دارند کار کنند طرح بدند
و شاید اینطوری جو مسابقه یک خورده از حالت هفته قبل خارج بشه

به نظر من خودت که رای ها رو میشماری ببین از دو تا نفرات اول کدوم امتیازشون بیشتر میشه همون موضوع هفته سوم رو انتخاب کنه.
احتمالا هفته آینده باز یک عده که عموما مثل من تازه وارد هستند سر امتیاز و جایزه شروع به قیل و قال ( وکارهای دیگه) کنند و داستان هفته قبل تکرار بشه

امیدوارم بچه های قدیمی بجای رفتن و خداحافظی کردن ، بیان شرکت کنند و باعث بالا رفتن سطح مسابقه بشن .
و جناب nima_dsnr هم اگر امکان داشت و وقت داشتند کارهای که میدونند ارزش بررسی کردن داره ( کارهای منتخب) رو برای بقیه از نظر تکنیک توضیح بدهند.
ببخشید زیاد نظر دادم .
سلامتی و موفقیت.

Mahdi_20

Member
سلام
منم یه نظر دارم ولی شاید بی ربط به مسائلی که شما گفتین باشه..
نظر من اینه که داخل این فروم از سایت یه تابلو اعلانات داشته باشین داخلش این ها باشه .. برنده های مسابقه قبلی + موضوع این هفته.. آخه آدم گیج میشه
اگه ممکنه..

nima_dsnr

کاربر VIP
و جناب nima_dsnr هم اگر امکان داشت و وقت داشتند کارهای که میدونند ارزش بررسی کردن داره ( کارهای منتخب) رو برای بقیه از نظر تکنیک توضیح بدهند.
چی میگه؟ :shock: با منی؟
من چیکارم توضیح بدم؟!
حالا که گفتی باشه بعد از به نتیجه رسیدن این موضوع در مورد یکی دوکاری که خوشم میاد از سبکش توضیح میدم.
ma.gif

Mehdi_Naissipour

کاربر VIP
ممنون مهدی جان.
راستش خودمم این موضوع رو قبول دارم که اینجور رای گیری کردن میتونه همراه با بعضی مشکلات
مثل تقلب کردن باشه. یا مثلا چند تا دوست باشن که فقط به کارای همدیگه رای بدن یا ...
ولی خوب از طرفی اگر بخوام یه گروه برای اینکار تشکیل بدیم باید یه سری شرایط رو هم در نظر بگیریم.
اول اینکه اون گروه خودشون رو موظف بدونن که هر هفته برای رای گیری حاضر بشن.
اینکه یه هفته امتحان دارم یا اون یکی هفته درس دارم یا فلان هفته مسافرتم و ... باعث بی نظمی میشه.
در کل میشه بیشتر این موضوع رو توضیح بدی که منظورت چه جوری؟
یعنی کلا رای گیری از بچه ها رو منتفی کنیم و برای تعیین برنده از یه گروه داوری استفاده کنیم؟

دوست خوب من، از توجهت ممنونم.
راستش منظور من تقلب و این حرفا نیست، چون مطمئنم بچه ها خیلی بیش از اینها برای خودشون و کارهاشون اعتبار قائلن و به قول خودت هم بعیده کسی برای یه جایزه ی کوچیک همچین کاری بکنه.
منظور من اینه که با چنین روندی که الآن رای گیری داره، کارهایی که واقعاً از نظر گرافیکی ارزش اول شدن یا حتی سوم شدن دارن، در جایگاه اصلی خودشون قرار نمیگیرن. آخه همه ی کسانی که توی رای گیری شرکت میکنن که لزوماً گرافیست نیستن و به همین خاطر رای اونها سلیقه ای خواهد بود و خودت بهتر میدونی که سلیقه محک خوبی برای قضاوت نیست.

حالا نهایتاً اینکه به نظر من گروهی از گرافیست های سایت عهده دار داوری کارها بشن و تعدادشون رو هم 11، یا 13 یا 15 نفر بگیریم که اگه کسی هم غیبت کرد و موقع رای گیری حاضر نبود، تعداد رای ها اونقدری باشه که بشه نتیجه رو اعلام کرد. ضمناً میشه یه انجمن خصوصی هم فقط برای مسابقه ی امضا تهیه کرد تا داورا اونجا بتونن با هم بحث و تبادل نظر کنن.

ببخشید طولانی شد.
موفق باشی.

GFX Master

ممنون از همگی که برای این تاپیک وقت گذاشتید.

در مورد مسابقه ی هفته ی آینده باید بگم تا فردا مشخص میکنم.
چون یه مشکلی پیش اومده که احتمالش هست که مسافرتم فعلا کنسل بشه! :sad:
بعد عمری خواستیم بریم مسافرت نمیدونم کی ناله و نفرینم کرد اینم ظاهرا داره میپره! :دی

اگر خودم بودم که هیچی. اگرم نبودم تا فردا حتما خبرش رو میدم.

در مورد پیشنهاد مهدی هم بازم مرسی آقا مهدی.

البته بازم جواب سوال من رو ندادیا! :دی

اینکه منظورت اینه که کلا رای گیری بوسیله ی این هیئت داورا انجام بشه؟ و کارها برای رای گیری توسط کل بچه ها قرار داده نشه؟

در کل با نظرت موافقم که خیلی از کارهایی که حقشون بیشتر بوده تا الان به هر دلیلی نادیده گرفته شدن.

aliReza

Well-Known Member
آره، پیشنهاد خوبیه!

اینکه رای گیری رو هر هفته یک تیم خاص انجام بده،
این تیم خاص رو میتونن یا بچه ها انتخاب کنن، یا مدیر انجمن انتخاب کنه!

منم موافق! :rose:

GFX Master

بچه ها گمونم مسافرت من کنسل شد!

برای این هفته تا فردا شب وقت دارید کارهاتون رو بفرستید.

در مورد رای گیری هم تا زمانی که یه تصمیم قطعی بگیریم و اعضای اون گروه رو معین کنیم به همین شکل فعلی ادامه میدیم.

GFX Master

دیگه کسی نمیخواد شرکت کنه؟!

شرکت کننده های این هفته خیلیییی کم بودا. در حد 3-4 نفر!!

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
سارا هميشه ميگي كم بود ولي وقتي ميزاري بالاي 15 تا :lol: عجب سياستي داري ها:rose:انشاالله كه بالاي 20 نفر باشن

آخرین ویرایش:

Maya Man

Active Member
سارا من پيشنهاد ميكنم راي گيري رو به دو صورت انجام بديم.
1_ راي گروه داوري كه افراد متخصص يا مديرا (نه افرادي كه فقط پست بالايي دارن!) افرادي كه ميدوني واقعا خبره كارن.:paint:
2_ راي ساير كاربران:)
در نهايت يك برنده منتخب تيم داوري باشه. و يك برنده هم منتخب تيم كاربران.
يا حتي ميتوني امتياز بندي رو طبق اولويت قرار بدي و امتياز هاي هر دو گروه رو با هم جمع كني و اونو در نظر بگيري.
ولي نظر خودم اينه كه اين دو راي گيري باشه اما برنده اصلي منتخب تيم داوري باشه و برنده منتخب كاربران به عنوان منتخب كاربران معرفي بشه. (تا افرادي كه ميخوان اقبال طرحشون رو در نظر عموم ببينن متوجه پيشرفت كارشون بشن)

shayanboy

Active Member
1_ راي گروه داوري كه افراد متخصص يا مديرا (نه افرادي كه فقط پست بالايي دارن!) افرادي كه ميدوني واقعا خبره كارن.:paint:
يا حتي ميتوني امتياز بندي رو طبق اولويت قرار بدي و امتياز هاي هر دو گروه رو با هم جمع كني و اونو در نظر بگيري.
ولي نظر خودم اينه كه اين دو راي گيري باشه اما برنده اصلي منتخب تيم داوري باشه و برنده منتخب كاربران به عنوان منتخب كاربران معرفي بشه. (تا افرادي كه ميخوان اقبال طرحشون رو در نظر عموم ببينن متوجه پيشرفت كارشون بشن)

نظر من در مورد رای گیری اینکه که بین کاربران دوگانگی و چندگانگی ایجاد نکنیم..شاید کسی داورد بشه از شخصیت کاربری خوشش نیاد رای نده. هزاریم که خبره باشه. ( این ایده خوب نیست)

رای گیری باید برای جامع عموم باشه و همه رای بدن. به همین شبک خوبه. اما رای کاربرانی که تازه هستند مثلا 2 تا پست داده مورد قبول قرار نگیره .

در مورد این هفته هم موضوع مذهبی بود بیشتر کاربران کارهای مذهبی خودشون رو انجام داده بودند.به خاطر همین شرکت کننده کمه.
میزان شرکت کنندگان به موضوع مسابقه خیلی مربوطه سارا جان :rose:

شایان

GFX Master

سارا هميشه ميگي كم بود ولي وقتي ميزاري بالاي 15 تا :lol: عجب سياستي داري ها:rose:انشاالله كه بالاي 20 نفر باشن

نه این هفته جدا کارا کم بود. کلا 7 تا کار که 3 تاشون همین امشب آخر وقت فرستادن.

ممنون. اینم پیشنهاد خوبیه. باید یه تصمیمی برای انتخاب داورا بگیریم.

نظر من در مورد رای گیری اینکه که بین کاربران دوگانگی و چندگانگی ایجاد نکنیم..شاید کسی داورد بشه از شخصیت کاربری خوشش نیاد رای نده. هزاریم که خبره باشه. ( این ایده خوب نیست)

رای گیری باید برای جامع عموم باشه و همه رای بدن. به همین شبک خوبه. اما رای کاربرانی که تازه هستند مثلا 2 تا پست داده مورد قبول قرار نگیره .

در مورد این هفته هم موضوع مذهبی بود بیشتر کاربران کارهای مذهبی خودشون رو انجام داده بودند.به خاطر همین شرکت کننده کمه.
میزان شرکت کنندگان به موضوع مسابقه خیلی مربوطه سارا جان :rose:

شایان

در مورد جمله ی اولی که گفتی ، باید بگم به هیچ عنوان این اتفاق نمیفته.
چون قرار نیست کسی بفهمه که مثلا طرح شماره ی 2 مربوط به کدوم کاربر هست.
که بخواد بخاطر مسائل شخصی رای بده یا نه.
حتی اگر یه گروه داوری هم تشکیل بدیم بازم اسامی پیش من محفوظ میمونه و کسی از نام افراد
باخبر نمیشه تا در حق کسی اجحاف نشه.

در مورد موضوع مسابقه هم گمونم مشکل همین بوده.
به هر حال خوش به حال اونایی که شرکت کردن! :دی
چون شرکت کننده ها کمتر بودن و شانس برنده شدن شون بیشتر میشه اینطوری!

nima_dsnr

کاربر VIP
میگم چرا اینهمه چونه داور رو میزنید؟
مگه قراره جایزه نوبل بدن؟
یه بار مسابقه رو دادن مدیرا رای گیری کردن خورد تو ذوق همه... (همه منظور خودمه در تیراژ بالا!)
یه گرافیست 10 پسته نظر بده بهتر از اینه که یه مدیر بخش به فرض موبایل نظر بده... چون اون فقط به قشنگیش نگاه می کنه.
مدیرا رو برای مثال گفتم...
بذارین مغز اونایی که میخان گرافیست بشن (نظر بدن) باز بشه برای تحلیل طرح ! :shock:

mostafa_cs

Well-Known Member
من فكر كنم اگر بعد از هر مسابقه، جلسه نقد كارهاي برتر رو هم بزاريم بد نيستش!
بعدشم هركي دوست داشت بياد نظرش رو اعلام كنه كه چرا به يه طرح خاصي راي داده.

GFX Master

میگم چرا اینهمه چونه داور رو میزنید؟
مگه قراره جایزه نوبل بدن؟
یه بار مسابقه رو دادن مدیرا رای گیری کردن خورد تو ذوق همه... (همه منظور خودمه در تیراژ بالا!)
یه گرافیست 10 پسته نظر بده بهتر از اینه که یه مدیر بخش به فرض موبایل نظر بده... چون اون فقط به قشنگیش نگاه می کنه.
بذارین مغز اونایی که میخان گرافیست بشن (نظر بدن) باز بشه برای تحلیل طرح ! :shock:
نیما آخه قرار نیست از بین مدیرای انجمنا باشه!

قرار بود اگرم بخوایم این کار رو بکنیم از بین بچه های همین انجمن گرافیک باشه.

چون میخوایم داوریها تخصصی تر باشه وگرنه اگر بخوایم از مدیر فلان انجمن نظر بخوایم که از الانم قضیه بدتر میشه! :دی

nima_dsnr

کاربر VIP
آره میدونم گفتم که برای مثال گفتم.
اگر هم بخواین بدین دست یک عده بعد دوباره یه عده صداشون در میاد که مگه ما عضو انجمن نیستیم که نمیتونیم رای بدیم؟!
من یه پیشنهاد دارم برای این هم !
میتونیم چندتا آیتم بزاریم برای اونایی که گیچ(!) میشن تو رای دادن.
مثلا میگیم برای رای دادن به این موارد توجه کنید:
1- خلاقیت
2- کوفت (ه قلقلی)
3- ...

اینجوری نه قانون مسابقه عوض میشه (تأکید بر قانون گرایی) :دی
هم همه یه چیزی یاد میگیرن و رو هوا نظر نمیدن.
تازشم بعد یه مدت دست آدم میاد چجوری رای بده نمیخاد بشینه یکی یکی چک کنه.

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا