...::: مديران هاستينگها پاسخ بدهيد :::...

وضعیت
موضوع بسته شده است.
shahabedeen110 گفت:
برای کابران:(تحلیل حرفه ای)
اصولا مدیرانی که حرف شما را رد می کنند در ادامه کار هم حاضر به کوتاه امدن نیستند بهیچوجه سراغ ایشان نروید.
اگه قراره از همین اول کار حرف حرف مدیر باشه که نشد هاست! ده!!!

خیلی حواستون را جمع کنید برخورد ایمیلی -کلامی و ... همه نشان از انعطاف یا عدم ان دارد و برای خریدار حرفه ای کاملا قابل تامل است.

مدیر باید باید و باید درخواست مرا به بهترین صورت اجابت کند مگر شرایط خیلی خاص !
در ضمن کار داشتم سرم شلوغ بود و ... خیلی مودبانه بگم کاری هم به کسی ندارم دارم نتیجه گیری تحلیلی میکنم
)Analystic(
پول دادم که برای من کاری کنی هر وقت که مشکل داشتم باید در اسرع وقت جواب منو بدهی(دقت می کنید)
خدا می دونه وقتی مشتری را از دست دادی بخاطر همین برخورد بعضی مدیران نادان و خودخواه و پررو، متوجه این تجربه خواهید شد.
در ضمن کاربر:
بدان که مدیری که سرش شلوغ باشه به تو کمتر میرسه و این مساوی با کاهش کیفیت .لذا سعی کن در خرید ها با تازه کارها راه بیایی البته به شرطها و ...

میبیند که من طرف شما هستم : کابران ایرانی
قصد هم ندارم نان کسی را آجر کنم .از اول راست بگو تا هیچ وقت گیر نیوفتی!
منتظر نتیجه گیری های بعدی باشید.

ببخشیندا ، ولی بالاخره یک روز سر خلوتها هم شلوغ میشه ... مدیر هنرمند اینه که با توسعه کارش ، خدماتش هم توسعه بده ...

ای کاش یک سوال اضافه می کردید : چند سایت روی یک سرور پشتیبانی می کنید .
و یکی دیگه ... کلا چندتا سایت دارید ؟

ببخشید ما میخواستیم یخرده اذیت کنیم :D

یعنی شما واقعا هر وقت می خواین هک بشین، قبلش خبر دار میشین؟؟

-آيا سي پنل را بروز رساني ميكنيد؟(هر شب يا خير)

این چه سوالی است ؟ :مگر هر شب سی پنل یک ورژن بیرون می دهد ... معمولا اگر اینکار بطور خودکار انجام نشود صاحبان لایسنس به محض بروز مشکل ، پست الکترونیک دریافت می کنند و از نسخه جدید مطلع می شوند ... و درون خود نسخه ، در صورت اورژانسی بودن این اشکال ذکر می شود و ایمیل اورجنت می آید .و شاید ارتقا به یک روز هم نکشد ، یا کمتر از یک روز فرصت بخواهد همچنانکه ممکن است سه ماه بگذرد و هیچ آپگریدی نخواهد. وقتی که وجود اشکال عریان شد ، یک روز فرصت هم کم است . پس کافی است که هر روز چندین بار پست الکترونیک مدیر سرور چک شود .و کلیه برنامه ها تحت کنترل قرار بگرید . و به نظرم این سوال کمی خام است . مثل اینکه این دوستان هندونه تقسیم می کنند که هفته ای دو بار آبگرید می کنند یا سه بار یا هر شب ! و تصور می کنم کلیه اینگونه جوابها غیر واقعی و کاملا غیر فنی است .

(آلما گرافیک)
ضمن اینکه پینگ سرور ما بستست!

این یعنی چی اونوقت ؟ چطوری اونوقت شما جواب مراجعات به سایتها رو می دین ؟ پینگ سرور رو چطور می بندن ؟ Yak چیزائی عجیب غریب تو این تاپیک دیدیم هااااااااا!

و اما مهمتر از وب هاستینگ :D

باز هم غلط املائی:
ضمنا خواهش ميكنم من از هيچكس ترس و عبايي ندارم
عباء درست نیست ، عباء یعنی جامه ای که روحانیون می پوشند ، اباء یا کراهت یا امتناع آنچیزیست که دوستان منظورشان است.
ا از هيچكس واحمه اي نداريم و مي گويي
واحمه صحیح نیست بلکه (واهمه) صحیح است .

سلمان 313 گفت:
(آلما گرافیک)

این یعنی چی اونوقت ؟ چطوری اونوقت شما جواب مراجعات به سایتها رو می دین ؟ پینگ سرور رو چطور می بندن .
عجب؟!
شما یه پینگ بکن سایت مارو متوجه میشی عزیزم

C:\Documents and Settings\Supervisor>ping 204.13.161.23

Pinging 204.13.161.23 with 32 bytes of data:

Reply from 204.13.161.23: bytes=32 time=439ms TTL=53
Reply from 204.13.161.23: bytes=32 time=430ms TTL=53
Reply from 204.13.161.23: bytes=32 time=438ms TTL=53
Reply from 204.13.161.23: bytes=32 time=442ms TTL=53

Ping statistics for 204.13.161.23:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 430ms, Maximum = 442ms, Average = 437ms

:neutral:

او ... ببخشید فکر کردم (.کام) هستید . باید آیپی .نت رو پینگ می کردم که بلاکه

گشتم و دیدم بلوک کردن پینگ برای امنیت و جلوگیری از حملات DDoُS تا حدی مفیده اما نکته ای که بود اینه که خودتون و کاربراتون از پینگ محروم میشن . وممکنه وقتی که برای اشکال یابی لازمش داشته باشین ، نداشته باشینش . لذا پیشنهاد شده بود ارسال پاکت های 64 بایتی ، آزاد گذاشته بشه تا با احتمال هماهنگ پینگی کمتر به سرور فشار بیاد . ضمن اینکه شما میتونین آیپی مهاجم رو فقط در موقع نیاز بلوک کنین ... و بخاطر حملات احتمالی که ممکنه انجام نشه ، از پینگ محروم نشین. ضمن این ممکنه سایتهائی که uptime شما رو اندازه می گیرن ، با اینکار ... صفر نشونش بدن .

آخرین ویرایش:

khatibi123

Member
ویرایش
قابل توجهoxygenws
الان 75% سرور پره وما تا سال جدید میلادی قابلیت ارائه خدمت به مشتری رو نداریم

سلمان 313 گفت:
او ... ببخشید فکر کردم (.کام) هستید . باید آیپی .نت رو پینگ می کردم که بلاکه

گشتم و دیدم بلوک کردن پینگ برای امنیت و جلوگیری از حملات DDoُS تا حدی مفیده اما نکته ای که بود اینه که خودتون و کاربراتون از پینگ محروم میشن . وممکنه وقتی که برای اشکال یابی لازمش داشته باشین ، نداشته باشینش . لذا پیشنهاد شده بود ارسال پاکت های 64 بایتی ، آزاد گذاشته بشه تا با احتمال هماهنگ پینگی کمتر به سرور فشار بیاد . ضمن اینکه شما میتونین آیپی مهاجم رو فقط در موقع نیاز بلوک کنین ... و بخاطر حملات احتمالی که ممکنه انجام نشه ، از پینگ محروم نشین. ضمن این ممکنه سایتهائی که uptime شما رو اندازه می گیرن ، با اینکار ... صفر نشونش بدن .
بله
ممنونم از شما
اما سایت های مانیتورینگ مشکلی با بسته بودن پینگ ها ندارن
ما هم با این موضوع مشکلی نداریم ... و نیازی به پینگ این آی پی نیست
چون سرور آی پی مخصوصی برای پینگ داره
به هر حال ممنون

lnh

New Member
Almagraphic گفت:
بله
ممنونم از شما
اما سایت های مانیتورینگ مشکلی با بسته بودن پینگ ها ندارن
ما هم با این موضوع مشکلی نداریم ... و نیازی به پینگ این آی پی نیست
چون سرور آی پی مخصوصی برای پینگ داره
به هر حال ممنون

من از شما سایت خریده ام
اما چند سوال داشتم که تا امروز جوابی نگرفتم
الان وقت خوبی هست :lol:

وقتی بک آپ دیتابیس زیاد باشه ری استور کردن عادی اون مشکل هست دسترسی SSH رو هم بستید و نمیشه بک آپ که روی هاست هست رو ری استور کرد
سوال من برای ریختن بک آپ دیتابیس چه هزینه ای میگیرید
در صورت درخواست مشتری دسترسی SSH میدهید یا نه
معمولا هم همه جا جواب میدهند که برای امنیت سرور نمیدیم ! خوب وقتی یکی یه هاست داره میتونه توی هاستش آپلود هم کنه یه فایل phpshell آپلود میکنه به همه جای سرور هم سرک میکشه و وارد باشه هرکاری بخواد میکنه دسترسی root هم میگیره
اگر هم SSH رو برای امنیت نمیدین نباید هزینه ریختن بک آپ که با چند تا فرمان ساده انجام میشه بگیرید.

مورد بعدی هم اینکه برداشتید یک سری گزینه ها مثل Email Forwardersرو گرفتید ولی اولش بود الان تعداد 0 هست !
Mailing Lists 0

تو باقی موارد مشکلی نداشتم
از همه چی راضی هستم
فقط از این چند مورد که نوشتم ناراضی
:)

oxygenws

Active Member
در حال حاضرvpsهستیم اما به زودی سرور اختصاصی خریداری می کنیم
من نگفتم که VPS بده یا managed بهتره یا ...
من فقط می خواستم دوستان بدونند، همین.

مفهوم دقیق آپتایم رو نمیدونم!!!!
ممنون به خاطر رو راست بودنتون، در واقع هم مفهومی نداره :)

البته این سایت هاست ترکر نمی دونم مانیتورینگ رو بر چه اساسی انجام میده اما فکر کنم معیارش پینگ دریافتی از سرور توسط بکبون ها و سرور های اصلی دنیا باشه
تا جایی که من میدونم به پورت 80 درخواست می فرسته.

oxygenws

Active Member
ممنون سلمان که غلط گرفتی، البته با اجزا پستت رو پاک می کنم، چون اینجا جاش نیست، اما واقعا خوشحال شدم به خاطر این همه دقتی که داری و اشکالی که گرفتی :)

چند سایت روی یک سرور پشتیبانی می کنید .
و یکی دیگه ... کلا چندتا سایت دارید ؟
من زیاد موافق نیستم... به عنوان مثال همین الان یه سرور دارم که فقط یک سایت روش نصبه ولی ماهی بیش از 600 گیگا بایت مصرف پهنای باند داره!!

این چه سوالی است ؟ :مگر هر شب سی پنل یک ورژن بیرون می دهد ... معمولا اگر اینکار بطور خودکار انجام نشود صاحبان لایسنس به محض بروز مشکل ، پست الکترونیک دریافت می کنند و از نسخه جدید مطلع می شوند ... و درون خود نسخه ، در صورت اورژانسی بودن این اشکال ذکر می شود و ایمیل اورجنت می آید .و شاید ارتقا به یک روز هم نکشد ، یا کمتر از یک روز فرصت بخواهد همچنانکه ممکن است سه ماه بگذرد و هیچ آپگریدی نخواهد. وقتی که وجود اشکال عریان شد ، یک روز فرصت هم کم است . پس کافی است که هر روز چندین بار پست الکترونیک مدیر سرور چک شود .و کلیه برنامه ها تحت کنترل قرار بگرید . و به نظرم این سوال کمی خام است . مثل اینکه این دوستان هندونه تقسیم می کنند که هفته ای دو بار آبگرید می کنند یا سه بار یا هر شب ! و تصور می کنم کلیه اینگونه جوابها غیر واقعی و کاملا غیر فنی است .
چنین برنامه هایی ممکنه روزی چندین نسخه منتشر کنند.
برنامه ای مثل CPanel نمیاد گزارش باگ بده، اما به روز رسانی روزانه و خودکار داره.
CPanel یک کنترل پنل حرفه ایست :)

این یعنی چی اونوقت ؟ چطوری اونوقت شما جواب مراجعات به سایتها رو می دین ؟ پینگ سرور رو چطور می بندن ؟ Yak چیزائی عجیب غریب تو این تاپیک دیدیم هااااااااا!
خوب شد که به جوابت رسیدی، اما میشه بست :) کار دشواری هم نیست... البته باز بودن پینگ صدمه خاصی به سرور نمی زنه و ممکنه اندکی از حملات احتمالی DoS جلوگیری کنه. البته بهتره به جای بستن کامل ping، تعداد پینگ های مجاز در یک ثانیه رو کاهش بدیم.

ضمن اینکه شما میتونین آیپی مهاجم رو فقط در موقع نیاز بلوک کنین ... و بخاطر حملات احتمالی که ممکنه انجام نشه
در مورد DoS میشه این کاری که شما فرمودی رو انجام بدیم، اما در مورد DDoS نمیشه کاری کرد :)

معمولا هم همه جا جواب میدهند که برای امنیت سرور نمیدیم ! خوب وقتی یکی یه هاست داره میتونه توی هاستش آپلود هم کنه یه فایل phpshell آپلود میکنه به همه جای سرور هم سرک میکشه و وارد باشه هرکاری بخواد میکنه دسترسی root هم میگیره
ssh فرق می کنه برادر.... و برای امنیت بهتره که ارایه نشه.
یک زمانی که سرور داشتم، فقط زمانی SSH می دادم که طرفم کاملا باهام آشنا باشه و هر 1-2 ماه یک بار همه SSH ها رو می بستم تا SSH ای بدون استفاده باز نمونه.

موفق باشید.

lnh گفت:
من از شما سایت خریده ام
اما چند سوال داشتم که تا امروز جوابی نگرفتم
الان وقت خوبی هست :lol:

وقتی بک آپ دیتابیس زیاد باشه ری استور کردن عادی اون مشکل هست دسترسی SSH رو هم بستید و نمیشه بک آپ که روی هاست هست رو ری استور کرد
سوال من برای ریختن بک آپ دیتابیس چه هزینه ای میگیرید
در صورت درخواست مشتری دسترسی SSH میدهید یا نه
اگر هم SSH رو برای امنیت نمیدین نباید هزینه ریختن بک آپ که با چند تا فرمان ساده انجام میشه بگیرید.

مورد بعدی هم اینکه برداشتید یک سری گزینه ها مثل Email Forwardersرو گرفتید ولی اولش بود الان تعداد 0 هست !
Mailing Lists 0

تو باقی موارد مشکلی نداشتم
از همه چی راضی هستم
فقط از این چند مورد که نوشتم ناراضی
:)
در حال حاضر به شدت با این دیتاسنتر و و عده ای دیگه مشکل پیدا کردیم.....به طرز فجیعی روت رو از ما گرفتن!
دلیلشونم این بوده که از این به بعد قصد داریم روت رو در اختیار افراد نزاریم چون چند مورد خرابکاری گزارش شده نه از ما کلا از افراد دیگه ای که از این شرکت خرید کردن
از طرفی هم این جریان تحریم یه کم جدیدا جدی تر شده و من واثعا شبا دیگه خوابم نمیبره خیلی دلم شور میزنه
فعلا که عملا شدیم رسلر داریم مقدمات رو میچینیم تا بارو بندیل ببندیم بریم یه جای دیگه...یه سرور بهتر تو کانادا که مشکلاتمون حل بشه
مشکل شما هم دقیقا از زمانی پیش اومد که روت رو از ما گرفتن
خیلی خنده داره ما حتی الان نمی تونیم پهنای باند رو تغییر بدیم برای پک هامون
شرمنده شما هستیم فعلا اما اگه کمی صبر کنید همه چیز به حالت اول بر میگرده و مشکل شما هم حل میشه
امیدواریم که ما رو بابت این مشکل ببخشین

چنین برنامه هایی ممکنه روزی چندین نسخه منتشر کنند.
برنامه ای مثل CPanel نمیاد گزارش باگ بده، اما به روز رسانی روزانه و خودکار داره.
CPanel یک کنترل پنل حرفه ایست

سلام
ممنون :)

پس این چه صیغه ای بود که آیا هر شب کنترل پنل رو آپگرید می کنین یا نه ؟ و خیلی ها جواب دادن که هفته ای دوبار سه بار پنج بار ؟

البته سی پنل ، تنها با تنظیم صاحب لایسنس ، آپگرید را انجام می دهد

موفق باشید

من زیاد موافق نیستم... به عنوان مثال همین الان یه سرور دارم که فقط یک سایت روش نصبه ولی ماهی بیش از 600 گیگا بایت مصرف پهنای باند داره!!

سلام مجدد ،
خوب میشه مقدار ترانسفر یا مقدار فضا رو هم پرسید ...

که دیگه کسی اصلا اینجا رو نگاه هم نکنه :d

oxygenws

Active Member
پس این چه صیغه ای بود که آیا هر شب کنترل پنل رو آپگرید می کنین یا نه ؟ و خیلی ها جواب دادن که هفته ای دوبار سه بار پنج بار ؟
زیاد چیز با اهمیتی نیست :) دقیقا مشکل همونی است که گفتی... خیلی سوالات خیلی ساده اند، اما برخی دوستان آنچنان ناشیانه پاسخ می دهند که ...
می تونی خودت بگردی و ببینی جریان چیه... مثل همین دوستمون در همین اواخر که نوشته بود "هر سه ماه یک بار سی پنل اپدیت میشه" در حالی که سرور سابق من توسط باگی در CPanel که 30 دقیقه از عمر انتشارش نمی گذشت، کرک شد که محکوم به به روز رسانی دستی سرور شدم.
یکی-دو مورد هم تو کل این تاپیک بودند که کلا پست هاشون رو پاک کردند... نمی دونم چرا برخی دوستان فکر می کنند من اندکی "کله مستطیلی" هستم!!!

ممنون و موفق باشید.

greensat

Member
cpanel رو اگه به حالت automatic update دربیارید به صورت خود کار هر روز بروزرسانی میشه . این رو می تونید از طریق crontab -e تغییر بدید. البته اگه cpanel cron رو نصب کنید از طریق whm هم این زمان قابل تغییر هست .
اگر همیشه روی نسخه های release برورزسانی کنید. هیچ مسئله پیش نمیاد . نسخه های current و edge برای یک shared hosting پیشنهاد نمی کنم چون با مشکلا عجیب غریبی مواجه میشن که خود cpanel هم نمی تونه بهضث وقتها fix کنه.

khatibi123

Member
:idea: مسالتون
بعضی وقتا سی پنل ورژن بتا میذاره اونوقت چی؟ بعضی از نرم افزارا کار نمیکنه ! اونوقت تموم مشتریا شاکی میشن ( البته با این فرض که اپیدت خود کار فعال در تمام حالات باشه)

آخرین ویرایش:

oxygenws

Active Member
سی پنل اصلا نسخه (یا بهتر بگم، "شاخه") بتا، که به صورت عمومی منتشر بشه، نداره!!! فقط stable یا release یا current و در نهایت edge داره. ضمنا، داری به سی پنل پول میدی که همین کارا رو برات بکنه!!!
در مورد کار نکردن نرم افزار ها هم واقعا نمی فهمم منظورت چیه!! مدیر سروری که نتونه جدا از سی پنل سرورش رو بالا نگه داره باید قاب گرفت.

khatibi123

Member
سی پنل یعنی بتا نداره !!!!!!!!!!!:eek:
بعدش من مدیر کلی سرور هستم مدیر فنی که نیستم اونی که مدیر فنی به من میگه من اینجا نوشتم ( یعنی وقت اینجور کارا رو ندارم ) پس اگه اینجویه یا اون داره سر من کلاه میذاره و از کارش میزنه یا من خیلی گیجم ؟ :cry: :cry:
تره خدا بگو اگه اینجوریه یارو رو بندازم بیرون یکی دیگه رو بیارم :oops:
بازم از راهنماییت ممنونم فقط سریع جواب بده :)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا