...::: مديران هاستينگها پاسخ بدهيد :::...

وضعیت
موضوع بسته شده است.

MJ Rayaneh

Well-Known Member
با سلام و تشکر از مدیر انجمن،
پاسخ سوالاتون:
واقعا چطور مطمئنید که این سرور هاتون 100% امن هستند؟؟؟
مقدار مبلغ باقیمانده بعد از چه اتفاقی بهشون برگردونده میشه؟
همون طور که به دوستان گفتم امنیت 100 درصد نیست ولی در سطح خیلی بالا می باشد.
در صورتی که مشکلات امنیتی از طرف سرور موجب از دست رفتن اطلاعات سایت مشتریان شود، و اگر هم بک آپ گرفته نشده باشد که محال است، ما هزینه ای را که در ابتدای فروش هاست از مشتریان گرفتیم، آن مقداری را که برای مدت باقیمانده قرار داد است تحت یک سری شرایط به مشتری پس میدهیم.

چطوری این تضمین رو می کنید؟؟
می دونید به تازگی یکی از دیتاسنتر های بزرگ کانادایی تمامی سرویس های یک شرکت ایرانی رو به خاطر تحریم بست؟؟
بله میدونم.
نمیگیم 100 درصد ولی احتمالش در برابر هاست های دیگه خیلی خیلی کمتر است.
برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه برام پیغام خصوصی بفرستید.

تا جایی که من می دونم، آخرین نسخه PHP، نسخه 5.1.5 می باشد!!
ببخشید اون اشتباه تایپی بود که اصلاح میکنم. نسخه پی اچ پی در حال حاضر 5.1.4 می باشد.

در لیست مشخصات سرورتون، نوشتید که سرورتون از شرکت layered tech آمریکایی است. این تناقض با iweb برای چیست؟؟
برای کسب اطلاعات بیشتر درباره سرورهای ما و دیتاسنتر اونا به این آدرس مراجعه کنید: http://barforoosh.com/services/host/data_center.php

با تشکر، پشتیبانی وب هاستینگ بارفروش

oxygenws

Active Member
همون طور که به دوستان گفتم امنیت 100 درصد نیست ولی در سطح خیلی بالا می باشد.

نمیگیم 100 درصد ولی احتمالش در برابر هاست های دیگه خیلی خیلی کمتر است.

خوب، پس در هیچ کدوم از موارد فوق، ضمانت 100% نمی دید (با اینکه در اولین پست گفته بودید می دهید.) اوکی، الان شد یه چیزی :)
راستی، حتما openssl تون رو به روز کنید، تاکید می کنم، حتما.

برای کسب اطلاعات بیشتر درباره سرورهای ما و دیتاسنتر اونا به این آدرس مراجعه کنید: http://barforoosh.com/services/host/data_center.php
ممنون، من فقط مشکلم این تناقض بود.
من می دونم سرور های شما روی iweb هست، اما اون عبارات layered tech برام جالب بود، همین.

موفق باشید.

به نام خدا
وب هاست پرشین گیگز http://persiangigs.ir

-تعداد اكانت اف تي پي ؟ و تعداد ادآن دامین؟(رایگانش)
بینهایت
2-سرويس پاركد دومين ارائه مي شود؟(آيا رايگان است؟)
بله - بله رایگان است

3-لطفا آدرس(لینک) قیمتهای پلنهای هاست خود را یاداشت کنید.
http://persiangigs.ir/hosting
http://persiangigs.ir/domain

4-دامنه آي آر ثبت مي كنيد؟(لینک قیمتهای کلیه دامنه ها را قرار دهید)
بله
5-مكان سرور(كشور) و نام ريسلري كه شما با آن كار مي كنيد.
آمریکا
6-نسخه فانتاستيكو (شماره اش را ذکر کنید-جدیدترین معنی نداره)؟

7-فروم(تالار گفتگو) بروز و پشتيباني توسط فروم(پاسخگويي به سوالات مشتريان) داريد؟
خیر و نخواهیم داشت، اما به زودی سیستم چت (ای ژاکس) با مشتری و به صورت 18 ساعته روزانه فعال خواهد شد.

8-شركت ثبت شده داريد و فاكتور رسمي صادر مي كنيد؟
شرکت داده پرداز - (خدمات وب، نصب شبکه و اینترنت پر سرعت)

9-از لحاظ امنيتي تضميني داريد؟بفرض هك شدن سرور شما چه مسوليتي برعهده خواهيد داشت؟
ما ماکزیمم امنیتی را که می توانیم تامین می کنیم اما مسئولیت هک شدن وب سایت ها به عهده ی خود کاربران بوده و خواهد بود. تضمین صد در صد نمی کنیم.10-وضعيت بك آپ فايلها و ريكاوري آنها چگونه است؟(و هزينه احتمالي دقیقا ذکر شود)
بک آپ خودکار روزانه - با توجه به هر سطح از میزبانی مبلغ مشخص خواهد شد.11-در وضعيتي نظير دپلنت شما چه خواهيد كرد و چه مسوليتي بر عهده خواهيد داشت؟
حداکثر تلاش خود را می کنیم اما در قراردادها و قوانین ثبت سفارش ما عدم تضمین ثبت شده است.12-آيا سي پنل را بروز رساني ميكنيد؟(هر شب يا خير)
اتوماتیک.
13-ورژن پي اچ پي موجود بر روی سرور لطفا شماره دقیق را بیان فرمایید(جدیدترین ورژن که نشد جواب) و برنامه زمانی هاست شما جهت آپدیت آن چیست؟
فعلا آخرین ورژن آن می باشد، در صورت ارائه ی نسخه های جدیدتر نسبت به نصب آنها اقدام خواهیم نمود.

برای مشاهده ی سرویس های میزبانی وب:
http://persiangigs.ir/hosting
برای مشاهده ی تعرفه های ثبت دومین:
http://persiangigs.ir/domain
طراحی وب سایت ها هم با توافق طرفین انجام خواهد پذیرفت.

-تعداد اكانت اف تي پي ؟ نامحدود

-سرويس پاركد دومين ارائه مي شود؟ بله

-لطفا آدرس(لینک) قیمتهای پلنهای هاست خود را یاداشت کنید. سایت شرکت فردا میاد بالا ولی به این شرح هستش که 300مگابایت 5000 تومن و 1 گیگابایت 10000 تومن هستش
دامنه آي آر ثبت مي كنيد؟ بله سالی 5000 تومن

مكان سرور(كشور) و نام ريسلري كه شما با آن كار مي كنيد؟ کانادا - - Ontario - Mississauga

نسخه فانتاستيكو (شماره اش را ذکر کنید-جدیدترین معنی نداره)؟ هنوز در دست نیست که بگم !

7-فروم(تالار گفتگو) بروز و پشتيباني توسط فروم(پاسخگويي به سوالات مشتريان) داريد؟ بله - تلفن - چت - یا حتی حضوری

8-شركت ثبت شده داريد و فاكتور رسمي صادر مي كنيد؟ بله

-از لحاظ امنيتي تضميني داريد؟بفرض هك شدن سرور شما چه مسوليتي برعهده خواهيد داشت؟ سرور ما دارای امنیت 99% هستش دلیلی اینکه سرور الا یک هفته هستش بالا نیاوردیم به خاطر امنیته ! دست 2 تیم قدرمتند هستش که خودم با اینکه اطلاعاتی داشتم ولی بازم به عهده ی دوستان گذاشتم که به خوبی از همه نظر سرور رو اماده کردند و کار شده و جا داره همینجا ازشون تشکر کنم

10-وضعيت بك آپ فايلها و ريكاوري آنها چگونه است؟(و هزينه احتمالي دقیقا ذکر شود) : هزینه ای در نظر نمی گیریم ! اما 100% هر 12 ساعت شایدم کمتر پشتیبان بگیریم

11-در وضعيتي نظير دپلنت شما چه خواهيد كرد و چه مسوليتي بر عهده خواهيد داشت؟
به هنگام بروز حوادث غیر مترقبه و سایر عوامل خارج از اختیارات شرکت از قبیل جنگ، اعتصاب، اغتشاش عمومی، صاعقه، آتش سوزی، زلزله، سیل، اثرات موضعی خورشید بر امواج ماهواره، تحریم، محدودیت صادرات ارزی با خارج از کشور، وضع قوانین و مقررات و دستورالعمل های دولتی و مانند این ها و یا زمانی که وضعیت فوق العاده و تبعات آن برطرف نشده باشد، به گونه ای که انجام تعهدات و خدمات این قرارداد را با مشکل مواجه کند، مسئولیتی متوجه شرکت نخواهد بود و مشترک تنها میتواند فسخ اشتراک خود را از شرکت تقاضا کند.
اما در مورد اینکه برای ایران محدودیت ایجاد کنند مطمن باشید ما به صورتی کتبی !!!!! توسط دوستم که سرور رزرو شده به صورت کتبا و حضوری اطمینان دادند که ایران رو تحریم قرار نمی دن

12-آيا سي پنل را بروز رساني ميكنيد؟(هر شب يا خير) بله حتما ! کلا بگم همه چیز سرور به روز خواهد شد به آخرین ورژن چون ما لایسنس سی پنل رو خریداری کردیم

13-ورژن پي اچ پي موجود بر روی سرور لطفا شماره دقیق را بیان فرمایید(جدیدترین ورژن که نشد جواب) و برنامه زمانی هاست شما جهت آپدیت آن چیست؟ هنوز اطلاعاتی در دست نیست ! اما به روز نباشه به آخرین ورژن ارتقا میدیم چون همینطوری که می دونید یکی از شرط های امنیت به روز بودن هستش !

14-لطفا همراه با جواب سوال ها مشخصات سرور هاتون را نیز بفرمایید.
CPU- 2 AMD's OPTERON DUAL CORES 265
4GB RAM
2 x 120GB IDE

عذر می خوام،پس شما به کدوم سوالات پاسخ دادید؟
وقتی هنوز لینک ندارید و نمی دونید چه برنامه هایی رو سرور هست،پس....

عذر می خوام،پس شما به کدوم سوالات پاسخ دادید؟
وقتی هنوز لینک ندارید و نمی دونید چه برنامه هایی رو سرور هست،پس....

کوشا جان ، چشم ، حتما به محض اینکه خودم مشاهده کردم پستم رو ادیت می کنم در مورد اطمینان و... باید بگم که این سرور توسط همین تیم انتخاب و خریداری شده اگه عجله ای هست من امروز ازش می پرسم ورژنش چیه ، من چندین سرور باید راه اندازی کنم یعنی ادمش رو باید پیدا کنم که هنوز یکی سی پنلش مونده .... ولی خوب این سروری که اینجا گفتم به طور رسمی شروع به کار که کرد فکر های بزرگی دارره که شاید شما هم همه جا تبلیغاتش رو دیدید
هنوز من ندیدم ! فقط این مشخصات رم و سی پی یو اینا رو به من گفتند، حتما می زارم
یا حق

آخرین ویرایش:

ady_constantine

Active Member
بالاخره یکی از سرور ها راه اندازی شد
www.megahost.ir

منظورتان جهان هاستینگ 2 راه اندازی کردید ؟
http://www.jahanhosting.net/

جالب اینجاست قبل از اینکه سرورتان راه بیافته هاستینه سایتهایش روی این سرور بوده و هست . پس معنی بالاخره راه اندازی شد ، یعنی چی ؟؟؟ :)

دوست من ! با مشتریانت رو راست باش ! :wink:

میلاد

Member
بالاخره یکی از سرور ها راه اندازی شد
www.megahost.ir
81.gif

oxygenws

Active Member
برادر tornado لطفا به دوستان پاسخ بدید. در غیر این صورت تمامی پست های شما رو حذف خواهم کرد.

منظورتان جهان هاستینگ 2 راه اندازی کردید ؟
http://www.jahanhosting.net/

جالب اینجاست قبل از اینکه سرورتان راه بیافته هاستینه سایتهایش روی این سرور بوده و هست . پس معنی بالاخره راه اندازی شد ، یعنی چی ؟؟؟ :)

دوست من ! با مشتریانت رو راست باش ! :wink:

گلم ، اگه پایین نگاه کنی کپی رایت زده شده ! :wink: که توسط کی طراحی شده و ...
در مورد این مورد باید بگم ! گفتم که نمی خوام شرمنده مشتری بشم مشکلی که با سروری که هنوز یک ماه بود نیومده بود ! به وجود میودم در اینده که وطن موزیک در جریان هستند و صادق خفن هم درجریان هستند ! که گفتم هاستینه یه پشتیبانی چند روزه ای از ما بکنه ! ولی خوب انشالله همین هفته وعده ما هست !
و در مورد اینکه رو راست شدن
استقبال خوبی شده از ما ! مشتریهامون رو پیدا کن بگو ناراضی هستید از مگاهاست ؟ خدا وکیلی پیداشون کن ! ببین بهشون به قولی کاراشون رو ردیف کردم یا نه ! حتی یک مورد دیرکرد دامین داشتیم ! که هاستش 300 مگابایت می خواست بهش به خاطر اینکه دیر شد 500 مگابایت دادیم !
در ضمن شما که نصب هرگونه پرتالی رو پولی نصب می کنید ! یا پشتیبانی می کنید ! من تمامی اینارو به همه مشتریهام مجانی نصب می کنم و کردم ! و حتی پشتیبانشونم می کنم گفتم که تیم خوبی داریم ! به نظر شما بد کردم ؟ (الا می گه نه سرور اختصاصی ، باشه ! دندون رو جیگر بزار ! اینم میاد !!!!! و مخصوصا که صادق خفن که خیلی بهم کمک کرده و داره می کنه ! هم کمک داره می ده !
به این تاپیک مراجعه کنید
http://www.majidonline.com/forum/showthread.php?t=59967
ببینید چه خبره !
می دونید نتیجه ای رسیدم یعنی من و هاستینه و چندتا از دوستان
فقط سرور اختصاصی روش باشه ! برای شماها کافیه ! دیگه هیچی نباشه !
من شخصی رو می شناسم بهترین کیفیت رو می ده نمایندگی هم هست ولی به اونایی که اختصاصی هستند تو جیبش گذاشته !
حالا کدام یک به نظر شما !
قالب ، سرور اختصاصی که پشتیبانیش خوب نیست یا بد نیست یا خوبه !
سایتی که نمانیدگی هستش ! و از اون بالایه همه چیز بهتر رو می ده ! یعنی 10 برابر !
این تیکه های آخر مربوط به نتیجه ی من بود که در مجید آنلاین به دست اوردم شاید ربطی به اینجا نداشت
فعلا همه شدند ملا نقطه گیر ! ولی من گفتم که بازم می گم بیاید با من رقابت سالم ! انجام بدید ! بد که نیست ؟
راستی اکسیژن جان ! من این تاپیک رو یادم رفته بود :D:lol:

آخرین ویرایش:

ady_constantine

Active Member
در مورد این مورد باید بگم ! گفتم که نمی خوام شرمنده مشتری بشم مشکلی که با سروری که هنوز یک ماه بود نیومده بود ! به وجود میودم در اینده که وطن موزیک در جریان هستند و صادق خفن هم درجریان هستند ! که گفتم هاستینه یه پشتیبانی چند روزه ای از ما بکنه ! ولی خوب انشالله همین هفته وعده ما هست !
و در مورد اینکه رو راست شدن
استقبال خوبی شده از ما ! مشتریهامون رو پیدا کن بگو ناراضی هستید از مگاهاست ؟ خدا وکیلی پیداشون کن ! ببین بهشون به قولی کاراشون رو ردیف کردم یا نه ! حتی یک مورد دیرکرد دامین داشتیم ! که هاستش 300 مگابایت می خواست بهش به خاطر اینکه دیر شد 500 مگابایت دادیم !
در ضمن شما که نصب هرگونه پرتالی رو پولی نصب می کنید ! یا پشتیبانی می کنید ! من تمامی اینارو به همه مشتریهام مجانی نصب می کنم و کردم ! و حتی پشتیبانشونم می کنم گفتم که تیم خوبی داریم ! به نظر شما بد کردم ؟ (الا می گه نه سرور اختصاصی ، باشه ! دندون رو جیگر بزار ! اینم میاد !!!!! و مخصوصا که صادق خفن که خیلی بهم کمک کرده و داره می کنه ! هم کمک داره می ده !

اینکه دارید خدمات خوب به مشتریان خود می دهید و آنها را راضی نگه داشتید خیلی خوبه !
مشکل من سر سرور اختصاصی بودن شما یا نبودن شما نبود . ضمن آنکه خیلی ها در این تاپیک آمدند پست دادند و سرور اختصاصی هم نداشتند و ما انتقادی هم نکردیم .

شما هنوز سایتت راه نیافتاده بود اعلام کردی دارم فلان سرور می خرم . دریک تاپیکی لایسنس سی پنل کسی می خواست گفتی من برای سرورم دنبالش هستم . خواستی بگو برای تو بگیرمم و بعد از مدتی اعلام کردی که بالاخره سرور من راه اندازی شد و ما دیدیم سرور جدیدی در کار نیست !

اگر از همان اول میامدی می گفتی آقا سایت ما راه اندازی شده ، اینم خدمات من ، من حرفی نمی زدم . چون احساس کردم از سادگی و کمی اطلاعات بعضی دوستان داری استفاده می کنی و مشتری جذب می کنی . ( من فقط مخالف تبلیغات کذب هستم !! )

در پست قبلیت تا حدودی شفاف سازی شده و امیدوارم همیشه بتونی مشتریانت را راضی نگه داری و موفق باشی .

parsmatix

Member
پارس متیکس

با سلام
پس از چند سال كار با هاستهاي لينوكس به تجربه سوالات زير برايم مشخص شده به كليه علاقمندان پيشنهاد مي شود پيش از خريد فضاي ميزباني پاسخ مديران هر شركت به سوالات زير در اين تاپيك را مطالعه كنند:

1-تعداد اكانت اف تي پي ؟ و تعداد ادآن دامین؟(رایگانش)

نا محدود رایگان

بله - رایگان

ما تنها با اعتبار خود کار کردیم و انشاءالله داریم سایت هم راه اندازی می کنیم

بله - 1 ساله 5 هزار - 5 ساله 11 هزار

آمریکا - سرور از خود شرکت است

6-نسخه کنترل پنل (شماره اش را ذکر کنید-جدیدترین معنی نداره)؟

WHM 10.8.0 cPanel 10.9.0-R57

7-فروم(تالار گفتگو) بروز و پشتيباني توسط فروم(پاسخگويي به سوالات مشتريان) داريد؟

بله توسط سیستم تیکتینگ شرکت

بله

9-از لحاظ امنيتي تضميني داريد؟بفرض هك شدن سرور شما چه مسوليتي برعهده خواهيد داشت؟

100% تضمین سایت های شما و در صورتی که هک شد تضمین برگشت حد اقل به 1 هفته قبل

10-وضعيت بك آپ فايلها و ريكاوري آنها چگونه است؟(و هزينه احتمالي دقیقا ذکر شود)

روزانه گرفته میشه و رایگان برای 5 مرتبه اگر مشکل از طرف شما و هاست باشه اگه هم از طرف خودمون که همیشه رایگان

ما در دیتا سنتر از افرائ خودمون داریم
در اصل اقوام ما

12-آيا سي پنل را بروز رساني ميكنيد؟(هر شب يا خير)

بله به صورت اتوماتیک

13-ورژن پي اچ پي موجود بر روی سرور لطفا شماره دقیق را بیان فرمایید(جدیدترین ورژن که نشد جواب) و برنامه
زمانی هاست شما جهت آپدیت آن چیست؟

4.4.4 هست ما بروی 5 بردیم یه سری اسکریپت ها جواب نداد برای همین فعلا بر روی اخرین بروز رسانی .رژن 4 هستیم

Cpu .3.0.6 Dual Core 2Mb Cache
2 Gb Ram
200 Gb H.D.D
100 Gb Backup Remote
2000Gb Bw Monthly
Cpanel Rv Skin

از ذکر کلی گویی هایی نظیر "آخرین ورژن "و این حرفا بشدت بپرهیزید .مبحث حاضر را افراد متخصص مشاهده کرده و شاید به شما بخندند!
:)

در ضمن اگر لينك مي دهيد لينك جواب سوال باشد نه كلي گويي!

این هم مشخصات
امر دیگه باشه

parsmatix

Member
ببخشین یک سوالتونم نسخه فانتاستیکو بود که این هست
De Luxe 2.10.2 r25.

oxygenws

Active Member
حضرات گرامی، آیا اینجا می توان به معرفی هاست هم پرداخت؟!؟
بله.... اما لطفا طبق اولین پست این تاپیک پاسخ بدید و مطمئن باشید از شما سوالاتی خواهد شد تا پاسخ گویید. (ممکن است تبلیغ یا معرفی معادل با رسوایی شود، مراقب باشید.)

webmaster

Member
TakServer (هاست دلتا هکینگ)

1-تعداد اكانت اف تي پي؟ و تعداد ادآن دامین؟(رایگانش)
بستگی به نوع سرویس خریداری شده دارد. می توانید لیست سرویس و امکانات را در http://takserver.ir/hosting.php#linux مشاهده فرمائید.

بله، رایگان است.

http://takserver.ir/hosting.php

http://takserver.ir/hosting.php#domain

کشور آمریکا - کالیفرنیا، در دیتا سنتر Layered Tech سرور داریم.

6-نسخه فانتاستيكو (شماره اش را ذکر کنید-جدیدترین معنی نداره)؟
10.9.0-RELEASE 44

بله، از vbulletin استفاده می کنیم.

بله، شرکت گذرگاه جهانی - شماره ثبت: 602
تمامی سرویس ها هم با قرارداد کتبی و فاکتور رسمی ارائه می شود.

ما با تیم امنیتی دلتا (رکورد دار چهارم جهان) قرارداد داریم و سرویس ها تضمین شده است. این مورد در متن قرارداد آمده است و در قبال هک شدن احتمالی، اطلاعات شما را تا روز قبل از آن Restore خواهیم کرد. عمل Backup گیری به صورت روزانه و به طور خودکار صورت خواهد گرفت.

10-وضعيت بك آپ فايلها و ريكاوري آنها چگونه است؟(و هزينه احتمالي دقیقا ذکر شود)
پشتیبان گیری به صورت روزانه و در صورتی که مشکل از طرف ما باشد کاملاً رایگان است. در غیر اینصورت مبلغ 5000 تومان دریافت می شود.

بعید است این مشکل برای ما پیش بیاید. اما در صورت بروز مشکل اطلاعات در اسرع وقت در جای دیگری هاست شده و به ازای هر روز Down بودن مدت یک هفته به قرارداد میزبانی اضافه می شود.

12-آيا سي پنل را بروز رساني ميكنيد؟(هر شب يا خير)
بله، اینکار به صورت خودکار روزانه انجام می شود.

13-ورژن پي اچ پي موجود بر روی سرور لطفا شماره دقیق را بیان فرمایید(جدیدترین ورژن که نشد جواب) و برنامه زمانی هاست شما جهت آپدیت آن چیست؟
امروز (یازدهم آذر ماه هشتاد و پنج) ما از ورژن 5.1.6 استفاده می کنیم. برنامه زمانی هم مشخص نیست. ما بعد از تست نگارش جدید و در صورت عدم وجود مشکل آن را ارتقاء می دهیم.

امروز 11 آذرماه هشتاد و پنج
AMD 64+ Athlon 4000
2 GB RAM
2 x 80GB SATA Drive
2500 GB BW

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا