MJ Rayaneh
Well-Known Member
با سلام و تشکر از مدیر انجمن،
پاسخ سوالاتون:
در صورتی که مشکلات امنیتی از طرف سرور موجب از دست رفتن اطلاعات سایت مشتریان شود، و اگر هم بک آپ گرفته نشده باشد که محال است، ما هزینه ای را که در ابتدای فروش هاست از مشتریان گرفتیم، آن مقداری را که برای مدت باقیمانده قرار داد است تحت یک سری شرایط به مشتری پس میدهیم.
نمیگیم 100 درصد ولی احتمالش در برابر هاست های دیگه خیلی خیلی کمتر است.
برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه برام پیغام خصوصی بفرستید.
با تشکر، پشتیبانی وب هاستینگ بارفروش
پاسخ سوالاتون:
همون طور که به دوستان گفتم امنیت 100 درصد نیست ولی در سطح خیلی بالا می باشد.واقعا چطور مطمئنید که این سرور هاتون 100% امن هستند؟؟؟
مقدار مبلغ باقیمانده بعد از چه اتفاقی بهشون برگردونده میشه؟
در صورتی که مشکلات امنیتی از طرف سرور موجب از دست رفتن اطلاعات سایت مشتریان شود، و اگر هم بک آپ گرفته نشده باشد که محال است، ما هزینه ای را که در ابتدای فروش هاست از مشتریان گرفتیم، آن مقداری را که برای مدت باقیمانده قرار داد است تحت یک سری شرایط به مشتری پس میدهیم.
بله میدونم.چطوری این تضمین رو می کنید؟؟
می دونید به تازگی یکی از دیتاسنتر های بزرگ کانادایی تمامی سرویس های یک شرکت ایرانی رو به خاطر تحریم بست؟؟
نمیگیم 100 درصد ولی احتمالش در برابر هاست های دیگه خیلی خیلی کمتر است.
برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه برام پیغام خصوصی بفرستید.
ببخشید اون اشتباه تایپی بود که اصلاح میکنم. نسخه پی اچ پی در حال حاضر 5.1.4 می باشد.تا جایی که من می دونم، آخرین نسخه PHP، نسخه 5.1.5 می باشد!!
برای کسب اطلاعات بیشتر درباره سرورهای ما و دیتاسنتر اونا به این آدرس مراجعه کنید: http://barforoosh.com/services/host/data_center.phpدر لیست مشخصات سرورتون، نوشتید که سرورتون از شرکت layered tech آمریکایی است. این تناقض با iweb برای چیست؟؟
با تشکر، پشتیبانی وب هاستینگ بارفروش