khatibi123
Member
همین الان گفتم که از فردا راش ندن
اقا خیلی دستت در نکنه تازه روشن شدم
ممنون ازت خیلی
اقا خیلی دستت در نکنه تازه روشن شدم
ممنون ازت خیلی
در مورد DoS میشه این کاری که شما فرمودی رو انجام بدیم، اما در مورد DDoS نمیشه کاری کرد
DoS از روی یک سیستم انجام میشه و IP اش مشخصه. و میشه نسبتا به راحتی جلوش رو گرفت.در این مورد توضیحات بیشتری بدهید
جواب شما رو تو پيغام خصوصي دادمparsbin گفت:Almagraphic عزيز
من از شما هاست گرفتم
چند روزيه به سي پنل و ftp دسترسي ندارم يعني وارد نميشه
ميشه دليلش رو بپرسم
خواهش ميكنم به ايميلها و پي ام ها و ... جواب بديد
ديگه بايد براي پيدا كردن شما از ايميل بمبر فكر كنم استفاده كنيم
چون جواب يك دونه دو تا ايميل رو اصلا نميديد
1-تعداد اكانت اف تي پي ؟ و تعداد ادآن دامین؟(رایگانش)
2-سرويس پاركد دومين ارائه مي شود؟(آيا رايگان است؟)
برای دیدن قیمت های پلن های ما میتونین از این لینک استفاده کنین: http://barforoosh.com/services/host/ ولی (فعلا به دلیل طراحی قالب جدید) قیمت های اصلی ما کمی با قیمت های درج شده در سایت تفاوت داشته و ارزانتر هستند که با ارتباط با پشتیبانی از قیمت های اصلی با خبر شوید.3-لطفا آدرس(لینک) قیمتهای پلنهای هاست خود را یاداشت کنید.
بله. ثبت میکنیم. این هم لینک کلیه قیمت های دامنه ها: http://barforoosh.com/services/domain/4-دامنه آي آر ثبت مي كنيد؟(لینک قیمتهای کلیه دامنه ها را قرار دهید)
سرور هاي اختصاصي بارفروش در ديتا سنتر اختصاصي iWEB در شهر Montreal کانادا و شهر San Jose کالیفرنیا قرار دارد.5-مكان سرور(كشور) و نام ريسلري كه شما با آن كار مي كنيد.
نسخه فانتاستیکو همیشه بروزرسانی شده و جدیدترین نسخه (تا زمان پست این مطلب نسخه 3) هست.6-نسخه فانتاستيكو (شماره اش را ذکر کنید-جدیدترین معنی نداره)؟
7-فروم(تالار گفتگو) بروز و پشتيباني توسط فروم(پاسخگويي به سوالات مشتريان) داريد؟
بله.8-شركت ثبت شده داريد و فاكتور رسمي صادر مي كنيد؟
9-از لحاظ امنيتي تضميني داريد؟بفرض هك شدن سرور شما چه مسوليتي برعهده خواهيد داشت؟
10-وضعيت بك آپ فايلها و ريكاوري آنها چگونه است؟(و هزينه احتمالي دقیقا ذکر شود)
11-در وضعيتي نظير دپلنت شما چه خواهيد كرد و چه مسوليتي بر عهده خواهيد داشت؟
12-آيا سي پنل را بروز رساني ميكنيد؟(هر شب يا خير)
13-ورژن پي اچ پي موجود بر روی سرور لطفا شماره دقیق را بیان فرمایید(جدیدترین ورژن که نشد جواب) و برنامه زمانی هاست شما جهت آپدیت آن چیست؟
14-لطفا همراه با جواب سوال ها مشخصات سرور هاتون را نیز بفرمایید.
mjrayaneh گفت:بله. امنیت سرورهای ما 100 درصد میباشد. مقدار مبلغ باقیمانده برای سرویس دهی به کاربران بازگشت داده میشه.
آقای Almagraphicمن چيزي نمي گم دوستان و همكاران اهل فن در اين مورد نظر بدن لطفا
گفته شما كذب محض استmjrayaneh گفت:آقای Almagraphic
شما کاری به جز گیر دادن به هاستینگ های دیگه برای تبلیغ هاست خودتون و بالا بردن تعداد پست های خودتون در این انجمن ندارین؟
بهتره برای تبلیغ خودتون راه دیگری رو انتخاب کنید.
هیچ هم دروغ نیست.گفته شما كذب محض است
نياز به هيچ مدرك و سندي هم نيست
امنيت نسبي است و يك بچه كوچك هم اين را مي فهمد كه چيزي به اسم امنيت 100% نداريم!
راستي تو اين گفته من تبليغ بود؟!؟
واقعا كودك درون با مزه اي داريدmjrayaneh گفت:هیچ هم دروغ نیست.
واقعا هم نياز به هيچ مدرك و سندي هم نيست!
چون تا بحال در سرویس هاستینگ ما هیچ گونه مشکلات امنیتی دیده نشده است و با نظارت کارشناسان و متخصصان انتظار وقوع آن در آینده را هم به هیچ وجه نداریم.
مهمتر از همه همه اینو میدونن که شما در تاپیک های مختلف بیخود و بیجهت به بقیه گیر میدید تا هم تعداد پست هاتون بالابره و هم امضاتون که تبلیغتون هست بیشتر نمایش داده بشه.
لطفا درست حرف بزنین و احترام خودتون رو نگه دارید.واقعا كودك درون با مزه اي داريد
من که نگفتم توهین است. کمی با دقت نگاه کنید!دوست من كودك درون يك بحث رواشناسيت نه توهين
ترجيح مي دم جواب شما رو اصلا ندمmjrayaneh گفت:من که نگفتم توهین است. کمی با دقت نگاه کنید!
گفتم درست حرف بزنین و احترام خودتون رو نگه داشته باشین چون توی تمام حرف هاتون کنایه و تیکه وجود داره.
واقعا چطور مطمئنید که این سرور هاتون 100% امن هستند؟؟؟بله. امنیت سرورهای ما 100 درصد میباشد. مقدار مبلغ باقیمانده برای سرویس دهی به کاربران بازگشت داده میشه.
چطوری این تضمین رو می کنید؟؟چنین اتفاق هایی هرگز برای هاست ما پیش نخواهد آمد. ما تضمین 100 درصد میدهیم. در ضمن در صورت وقوع احتمالی چنین رخدادهایی ما خسارت وارده رو به مشتریان پرداخت میکنیم.
تا جایی که من می دونم، آخرین نسخه PHP، نسخه 5.1.5 می باشد!!در زمان پست این مطلب نسخه پی اچ پی روی سرور 5.8.7 هست.
در لیست مشخصات سرورتون، نوشتید که سرورتون از شرکت layered tech آمریکایی است. این تناقض با iweb برای چیست؟؟Linux Server1: