...::: مديران هاستينگها پاسخ بدهيد :::...

وضعیت
موضوع بسته شده است.

khatibi123

Member
همین الان گفتم که از فردا راش ندن
اقا خیلی دستت در نکنه تازه روشن شدم
ممنون ازت خیلی

oxygenws

Active Member
خوبه!!!
امیدوارم خدمات hxxp://www.iranprohost.ir/ هم به مرور زمان خوب بشه :)

khatibi123

Member
این هاستی که گفتی مال من نیست !
ما چون یه مشکلات مالی عجیب و غریب پیش اومده یه پول خوری اساسی ما تصمیم گرفتیم سایتها رو روی این سرور قرار بدیم تا این مشکل بزرگ حل بشه که هر چی میکشیم زیر دست همین مدیر فنی هست
بماند که چقدر از ما بخاطر این سی پنل پول گرفت !!!
در هر حال بازم مرسی
تا اخر این هفته احتمالن مشکل حل میشه

oxygenws

Active Member
در این مورد توضیحات بیشتری بدهید
DoS از روی یک سیستم انجام میشه و IP اش مشخصه. و میشه نسبتا به راحتی جلوش رو گرفت.
اما DDoS که مخفف Distributed DoS می باشد، جدا از اینکه شرایط خاصی برای اعمال DDoS می باشد و به این راحتی ها اعمال نمی شه، از اونجایی که از سیستم های مختلف ارسال میشه، تقریبا هیچ راه قطعی ای برای جلوگیری از اون نیست. مثل ماجرای مسدود شدن سایت مایکروسافت یا اسکو در 2-3 سال پیش.

parsbin گفت:
Almagraphic عزيز
من از شما هاست گرفتم
چند روزيه به سي پنل و ftp دسترسي ندارم يعني وارد نميشه
ميشه دليلش رو بپرسم
خواهش ميكنم به ايميلها و پي ام ها و ... جواب بديد
ديگه بايد براي پيدا كردن شما از ايميل بمبر فكر كنم استفاده كنيم
چون جواب يك دونه دو تا ايميل رو اصلا نميديد
جواب شما رو تو پيغام خصوصي دادم
اما دوباره مي گم
در حال تغيير سرور هستيم طراحي مججد سايت و يك سري خدمات جديد به شدت سرمون شلوغه و كند تر شده سرعت پاسخ گويي و پشتيباني اومده پايين
به زودي هاستينه بهتر از هميشه در خدمت شنا خواهد بود
هاستينه را به خاطر اين تاخير ها ببخشيد

khatibi123

Member
مشخصات سرور جدید ما
cpu :3.2
intel
ram :4gb
hdd:80
1000mb speed
linux
بک اپ به عهدهی کاربر
اپدیت شدن اتوماتیک نرم افزار ها
sql & php : last version
locatin: usa
url: http://24onhost.com
تازه دیروز راه افتاد:D
دوستان بگید خوبه یا نه؟!!

MJ Rayaneh

Well-Known Member
هاستینگ سایت بارفروش

این هم پاسخ سوالات درباره خدمات هاستینگ سایت بارفروش آدرس: http://barforoosh.com/services

1-تعداد اكانت اف تي پي ؟ و تعداد ادآن دامین؟(رایگانش)

نامحدود به صورت رایگان

2-سرويس پاركد دومين ارائه مي شود؟(آيا رايگان است؟)

نامحدود به صورت رایگان

3-لطفا آدرس(لینک) قیمتهای پلنهای هاست خود را یاداشت کنید.
برای دیدن قیمت های پلن های ما میتونین از این لینک استفاده کنین: http://barforoosh.com/services/host/ ولی (فعلا به دلیل طراحی قالب جدید) قیمت های اصلی ما کمی با قیمت های درج شده در سایت تفاوت داشته و ارزانتر هستند که با ارتباط با پشتیبانی از قیمت های اصلی با خبر شوید.

4-دامنه آي آر ثبت مي كنيد؟(لینک قیمتهای کلیه دامنه ها را قرار دهید)
بله. ثبت میکنیم. این هم لینک کلیه قیمت های دامنه ها: http://barforoosh.com/services/domain/

5-مكان سرور(كشور) و نام ريسلري كه شما با آن كار مي كنيد.
سرور هاي اختصاصي بارفروش در ديتا سنتر اختصاصي iWEB در شهر Montreal کانادا و شهر San Jose کالیفرنیا قرار دارد.

6-نسخه فانتاستيكو (شماره اش را ذکر کنید-جدیدترین معنی نداره)؟
نسخه فانتاستیکو همیشه بروزرسانی شده و جدیدترین نسخه (تا زمان پست این مطلب نسخه 3) هست.

7-فروم(تالار گفتگو) بروز و پشتيباني توسط فروم(پاسخگويي به سوالات مشتريان) داريد؟

خیر. ولی پشتیبانی ما بصورت 24 ساعته با تلفن همراه، تلفن، یاهو مسنجر و ایمیل می باشد.

8-شركت ثبت شده داريد و فاكتور رسمي صادر مي كنيد؟
بله.

9-از لحاظ امنيتي تضميني داريد؟بفرض هك شدن سرور شما چه مسوليتي برعهده خواهيد داشت؟

بله. امنیت سرورهای ما 100 درصد میباشد. مقدار مبلغ باقیمانده برای سرویس دهی به کاربران بازگشت داده میشه.

10-وضعيت بك آپ فايلها و ريكاوري آنها چگونه است؟(و هزينه احتمالي دقیقا ذکر شود)

فایل ها بر روی سرورهای ما هر دو روز یک بار بک آپ گرفته می شوند. بستگی به شرایط دارد ولی اکثر مواقع رایگان است.

11-در وضعيتي نظير دپلنت شما چه خواهيد كرد و چه مسوليتي بر عهده خواهيد داشت؟

چنین اتفاق هایی هرگز برای هاست ما پیش نخواهد آمد. ما تضمین 100 درصد میدهیم. در ضمن در صورت وقوع احتمالی چنین رخدادهایی ما خسارت وارده رو به مشتریان پرداخت میکنیم.

12-آيا سي پنل را بروز رساني ميكنيد؟(هر شب يا خير)

بله.

13-ورژن پي اچ پي موجود بر روی سرور لطفا شماره دقیق را بیان فرمایید(جدیدترین ورژن که نشد جواب) و برنامه زمانی هاست شما جهت آپدیت آن چیست؟

در زمان پست این مطلب نسخه پی اچ پی روی سرور 5.1.4 هست. و ما همواره آخرین و بروزترین نسخه ها رو روی هاستمون نصب میکنیم.

14-لطفا همراه با جواب سوال ها مشخصات سرور هاتون را نیز بفرمایید.

------------
Linux Server1:
Hardware & Data Center : P4 Intel 3.06 GH - 1 GB RAM - LayeredTech Data Center Software: Redhat Enterprise 3 + Cpanel&WHM

Linux Server Support: zend optimizer - mysql - PHP - Python - Perl5 - CGI - C/ C++ - SSI - SSL - SSH Access - Protected DIR - Fantastico - Frontpage Ext. - POP3 Accounts - Webmail - Email Forwarding - Autoresponder - Mailing List - cPanel - Subdomains - FTP Access - Protected DIR - Web Stats - Error Pages - DNS Zone Edit
------------

Linux Server2:
Hardware & Data Center : P4 Intel 2.4 GH - 1 GB RAM - LayeredTech Data Center Software: Redhat Enterprise 3 + Cpanel&WHM

Linux Server Support: zend optimizer - mysql - PHP - Python - Perl5 - CGI - C/ C++ - SSI - SSL - SSH Access - Protected DIR - Fantastico - Frontpage Ext. - POP3 Accounts - Webmail - Email Forwarding - Autoresponder - Mailing List - cPanel - Subdomains - FTP Access - Protected DIR - Web Stats - Error Pages - DNS Zone Edi

------------
Windows Server1:
Hardware & Data Center : P4 Intel 3.06 GH - 1 GB RAM - LayeredTech Data Center
Software: windows2003 + Hosting Controller

Windows Server Support: Active Server Pages (ASP) - ASP.NET- ASP.NET1 - ASP.NET2 - Protected DIR - mysql - sql server - MS-Access Database - Frontpage Ext. - POP3 Accounts - Webmail - Mailinglist - Email Forwarding - Autoresponder - Subdomains - PHP - Python - Perl5 - CGI
------------

این هم ایمیل ما: services/at/barforoosh/./com

آخرین ویرایش:
mjrayaneh گفت:
بله. امنیت سرورهای ما 100 درصد میباشد. مقدار مبلغ باقیمانده برای سرویس دهی به کاربران بازگشت داده میشه.

من چيزي نمي گم دوستان و همكاران اهل فن در اين مورد نظر بدن لطفا:wink:

MJ Rayaneh

Well-Known Member
من چيزي نمي گم دوستان و همكاران اهل فن در اين مورد نظر بدن لطفا
آقای Almagraphic
شما کاری به جز گیر دادن به هاستینگ های دیگه برای تبلیغ هاست خودتون و بالا بردن تعداد پست های خودتون در این انجمن ندارین؟
بهتره برای تبلیغ خودتون راه دیگری رو انتخاب کنید.

mjrayaneh گفت:
آقای Almagraphic
شما کاری به جز گیر دادن به هاستینگ های دیگه برای تبلیغ هاست خودتون و بالا بردن تعداد پست های خودتون در این انجمن ندارین؟
بهتره برای تبلیغ خودتون راه دیگری رو انتخاب کنید.
گفته شما كذب محض است
نياز به هيچ مدرك و سندي هم نيست
امنيت نسبي است و يك بچه كوچك هم اين را مي فهمد كه چيزي به اسم امنيت 100% نداريم!
راستي تو اين گفته من تبليغ بود؟!؟

MJ Rayaneh

Well-Known Member
گفته شما كذب محض است
نياز به هيچ مدرك و سندي هم نيست
امنيت نسبي است و يك بچه كوچك هم اين را مي فهمد كه چيزي به اسم امنيت 100% نداريم!
راستي تو اين گفته من تبليغ بود؟!؟
هیچ هم دروغ نیست.
واقعا هم نياز به هيچ مدرك و سندي هم نيست!
چون تا بحال در سرویس هاستینگ ما هیچ گونه مشکلات امنیتی دیده نشده است و با نظارت کارشناسان و متخصصان انتظار وقوع آن در آینده را هم به هیچ وجه نداریم.
مهمتر از همه همه اینو میدونن که شما در تاپیک های مختلف بیخود و بیجهت به بقیه گیر میدید تا هم تعداد پست هاتون بالابره و هم امضاتون که تبلیغتون هست بیشتر نمایش داده بشه.

mjrayaneh گفت:
هیچ هم دروغ نیست.
واقعا هم نياز به هيچ مدرك و سندي هم نيست!
چون تا بحال در سرویس هاستینگ ما هیچ گونه مشکلات امنیتی دیده نشده است و با نظارت کارشناسان و متخصصان انتظار وقوع آن در آینده را هم به هیچ وجه نداریم.
مهمتر از همه همه اینو میدونن که شما در تاپیک های مختلف بیخود و بیجهت به بقیه گیر میدید تا هم تعداد پست هاتون بالابره و هم امضاتون که تبلیغتون هست بیشتر نمایش داده بشه.
واقعا كودك درون با مزه اي داريد
آقاي محترم من بيشتر از يك سال به يوزر هاي مختلف تو اين سايت پست مي زنم و اكثر دوستان من رو ميشناسند
در ضمن من گير نمي دم دارم بهتون لطف مي كنم دو روز ديگه بهتون نخندن و مضحكه عام و خاص نشيد
براي اثبات ادعاهام كه سرورتون بسيار امنيت ضعيف و پاييني داره كافيه يك اكانت تست از سرور كه روش هستين بدين تا در كمتر از چند ساعت بهتون ثابت كنم هم امنيت پايين رو و هم برخي مسائل جالب و شنيدني ديگه رو!

khatibi123

Member
بحث رفت تو روان شناسی !
خدایش راست میگه کجا 100% نداریم !!!

آخرین ویرایش:

MJ Rayaneh

Well-Known Member
واقعا كودك درون با مزه اي داريد
لطفا درست حرف بزنین و احترام خودتون رو نگه دارید.
من که گفتم که تابحال مشکلی پیش نیومده و پیش بینی هم میکنیم که مشکلی پیش نیاد.

عجب
امروز با اينكه كلي عصبي بودم اما تونيتم بخندم
دوست من كودك درون يك بحث رواشناسيت نه توهين
موفق باشيد

MJ Rayaneh

Well-Known Member
دوست من كودك درون يك بحث رواشناسيت نه توهين
من که نگفتم توهین است. کمی با دقت نگاه کنید!
گفتم درست حرف بزنین و احترام خودتون رو نگه داشته باشین چون توی تمام حرف هاتون کنایه و تیکه وجود داره.

mjrayaneh گفت:
من که نگفتم توهین است. کمی با دقت نگاه کنید!
گفتم درست حرف بزنین و احترام خودتون رو نگه داشته باشین چون توی تمام حرف هاتون کنایه و تیکه وجود داره.
ترجيح مي دم جواب شما رو اصلا ندم
موفق باشيد

oxygenws

Active Member
ضمن دعوت دوستان به آرامش....

واقعا چطور مطمئنید که این سرور هاتون 100% امن هستند؟؟؟
مقدار مبلغ باقیمانده بعد از چه اتفاقی بهشون برگردونده میشه؟

چنین اتفاق هایی هرگز برای هاست ما پیش نخواهد آمد. ما تضمین 100 درصد میدهیم. در ضمن در صورت وقوع احتمالی چنین رخدادهایی ما خسارت وارده رو به مشتریان پرداخت میکنیم.
چطوری این تضمین رو می کنید؟؟
می دونید به تازگی یکی از دیتاسنتر های بزرگ کانادایی تمامی سرویس های یک شرکت ایرانی رو به خاطر تحریم بست؟؟

در زمان پست این مطلب نسخه پی اچ پی روی سرور 5.8.7 هست.
تا جایی که من می دونم، آخرین نسخه PHP، نسخه 5.1.5 می باشد!!

در لیست مشخصات سرورتون، نوشتید که سرورتون از شرکت layered tech آمریکایی است. این تناقض با iweb برای چیست؟؟

موفق باشید.

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا