...::: مديران هاستينگها پاسخ بدهيد :::...

وضعیت
موضوع بسته شده است.

oxygenws

Active Member
با توجه به درخواست برخی دوستان، تصمیم گرفتم که توضیحاتی در مورد آقا/خانم بوست بدم.
امیدوارم برخی دوستان به من گیر ندن که دارم بازار کسی رو خراب می کنم. من بنا به وظیفه، شرکت هایی که در این تاپیک چیزی ارسال می کنند رو زیر سوال می برم و به مابقی تاپیک ها گیر نمی دم. :)
با هم ارسال های مورد دار ایشون رو بررسی می کنیم و نهایتا نتیجه گیری می کنیم.

آمریکا – کالیفرنیا - سن خوزه / ما یک شرکت چند ملیتی هستیم که مرکزیت ما در کشورهای عربی حاشیه ی خلیج فارس است همچنین نمایندگیهایی در آمریکا , فرانسه , سوئد , فیلیپین داریم و حدود 6 ماه هست که در ایران هم شعبه ای افتتاح کردیم . مستقیماً با دیتا سنتر R & D کار میکنیم که واقع در
MAE-West Public Exchange که بزرگترینpublic peering point در خلیج غربی محسوب میشه و از طریق اتصال به شاهراه برترین backbone امریکا Internap ) ) که 60% اینترنت داخلی امریکا را تامین میکنه , تغزیه میشه. از اینجا میشه اهمیت مکان سرور را دریافت. سرورهای متعددی در این دیتا سنتر داریم که به صورت Dedicated و Colocation میباشند.
ایشون از دیتا سنتر R&D سرور داند که در ایالت Utah قرار داره. نه تنها یک شرکت چند ملیتی نیستند، بلکه حتی فقط یک نماینده فروش یا حتی فقط یک خریدار از هاست های خارجی اند (یعنی حتی سرور اختصاصی هم ندارند)

و در اینکه روی سروری که هاست های ایشون هم قرار داره، چندین و چند سایت عربی وجود داره درسته، اما مسلما دلیل بر چند ملیتی بودن ایشون نیست، بلکه بیشتر از اون می تونه دلیل "نماینده فروش" یا "فروشنده" بودن ایشون باشه.

شبکه internap به هیچ عنوان 60% آمریکا رو نگرفته، بلکه حتی شاید نشه اسمش رو گذاشت backbone!!!!!!
اینم عکس اتصالات بزرگترین شبکه آمریکا، البته فعلا.... http://www.nthelp.com/images/uunet.jpg

تمامی این تناقض ها دلیل سوال کردن من تا پایان پیام بود، امیدوار بودم ایشون خودش به اشتباهاتش اعتراف کنه.

همیشه از آخرین ورژن استیبل ان استفاده میکنیم ودر حال حاضر 4.3.11 است
خوب، چنین نبود. ایشون در چند پست بعد پاسخ من رو دادند، اما زمانی که در مورد XML_RPC گیر کدند، دیگه انگار نه انگار که همچین سوالی پرسیده بودم :)

جالب بود که قبل از اولین جوابی که جناب بوست به من دادند، چندین بار در انجمن ها آنلاین شدند و پاسخ من رو ندادند، تا تقریبا یک روز.... به نظر می رسید دارن در مورد مواردی که پرسیدم تحقیق می کنند. رو این قضیه شک داشتم تا چند تا سوتی از ایشون دیدم.
اولی در مورد همین PHP بود. ایشون فکر کرده بود که تغییرات PHP4.4.0 فقط بر می گرده به آخرین خبر در سایت مربوطه (متنی که ایشون در جواب من نوشتند، دقیقا ترجمه متن خبر سایت php.net می باشد) اما کمی پایین ترش رو نگاه نکردند تا ببینند در نسخه 4.4.0RC1 چه اتفاقاتی افتاده.
دومی زمانی بود که از من اتهام "جستجو کردن" و "بد جستجو کردن" زدند، با اینکه من در طی این صحبت ها، یک بار هم برای حرفام جستجو نکردم. به قول معروف.... کافر همه را به کیش خود پندارد. :)

من راجب به سرعت دوبرابر چیزی نگفتم راجب عملکرد 2 برابر گفتم و fetch کردن هم یک عملکرد پردازشی هست که خودتم اشاره کردی 2 برابر میشه . سرعت پردازش تغییر نمیکنه فقط تعداد پردازشها درهمان زمان 2 برابر میشه ولی با همان سرعت قبلی در واقع خروجی پردازشگر 2 برابر میشه که بهش میگن عملکرد 2 برابر
ای جواب بالا در مورد گیر من به HT و دو برابر نشدن سرعته.
شاید بتونم به قطع بگم که ایشون نمی دونند fetch کردن cpu چیه یا ...
قبل از اینکه این تاپیک رو بنویسم، دنبال این قضیه گشتم که ثابت کنم که HT نمی تونه پردازش پردازنده رو دو برابر کنه. سند زیر از خود سایت intel می باشد.
http://www.intel.com/business/bss/products/hyperthreading/server/index.htm
در سایت فوق نوشته...
کد:
benchmark tests show some server applications can experience a 30 percent gain in performance. Benefits of HT Technology include:
دو برابر یک معدل هست و ضمنا اطلاعاتت و آمارت اشتباهه . جستجوگر خوبی نیستی
حالا این مستندات ایشون در مورد دو برابر شدن **خروجی** پردازنده چیه، نمی دونم!!!!

و کمی پاسخ پانته آ:
دوست دارم به عنوان يك فرد خارجي به اين قضيه نگاه كنم.
فکر نکنم بتونی به عنوان یک فرد خارجی عمل کنی. زیرا در یک تاپیک دیگه، از هاست ایشون تعریف کردی.
حال به فرض اینکه شما دو نفر، یک نفر نباشید!!!!! اما هر دو از یک ISP به اینترنت وصل شدید و مسلما شما از ایشون هاست گرفتید و ...

نتیجه کلی من:
دوستانی که این بحث رو پیگیری کردند، حتما تا حالا سایت جناب بوست رو دیدند....
حالا برین سایت زیر رو ببینید: http://boostdomain.com/
1- هر دو سایت به یک ساختار مشابه طراحی شدند.
2- سایت boost.ir حیلی ساده تر و بدتر از سایت http://boostdomain.com/ طراحی شده، این "بدتر" بودن در مخدوش شدن کد ها و تبدیل شدن اون فلش بالا به عکس و ... است.
3- DNS های سایت ایشون حتی DNS های شخصی هم نیست و به سایت فوق بر میگرده.
4- 100 مگابایت در سایت http://boostdomain.com/ چهل و هفت دلار است و در سایت ایشون شصت و پنج هزار تومان است.

نتیجه گیری اخلاقی:
تو این بخش کاری ندارم که هاست ایشون خوبه یا بد، شاید هم خوب باشه.... اما متاسفانه جناب بوست، کمی زیاد دارن کم لطفی می کنند و با مشتریانشون رو راست نیستند.

از همه کاربران عذر می خوام....
موفق باشید، امید

PANTEA 233

New Member
oxygenws گفت:
و کمی پاسخ پانته آ:

فکر نکنم بتونی به عنوان یک فرد خارجی عمل کنی. زیرا در یک تاپیک دیگه، از هاست ایشون تعریف کردی.
حال به فرض اینکه شما دو نفر، یک نفر نباشید!!!!! اما هر دو از یک ISP به اینترنت وصل شدید و مسلما شما از ایشون هاست گرفتید و ...
اول اينكه اصلا اينطور نيست من و ايشون رابطه اي با هم نداريم و قصد دفاع كردن از كسي رو هم ندارم اگه يكبار ديگه صحبتهاي من رو بخونيد متوجه ميشويد كه من بيشتر از شما انتقاد كردم اما طرفداري خاصي هم از اين آقا نكردم. به فرضهم كرده باشم جرم كه نيست نظرم رو گفتم. اينكه از يك ISP وصل شديم هم دليل بر يكي بودن ما نيست اين رو شما كه اينقدر ادعا داري بايد بهتر بدوني. اين هم كه ميگي من از ايشون هاست گرفتم(كار به درست يا غلط بودن قضيه ندارم) هم نميتونه چيز بدي باشه. به فرض من مشتري ايشون هستم و حالا دارم از چيزي كه خريدم تعريف ميكنم پس حرف من به عنوان مصرف كننده از حرف شما كه مصرف كننده نيستي ميتونه بيشتر سنديت داشته باشه.
كل بحث من اين بود كه معيار هاي شما براي ارزيابي يك محصول يا خدمات اشتباه بود. همين.

oxygenws

Active Member
كل بحث من اين بود كه معيار هاي شما براي ارزيابي يك محصول يا خدمات اشتباه بود. همين.
درست می گی، اما نتیجه گیری کلی و نتیجه گیری اخلاقی من رو دوباره بخون.

Ghamnevis

Well-Known Member
pantea 233 گفت:
اول اينكه اصلا اينطور نيست من و ايشون رابطه اي با هم نداريم و قصد دفاع كردن از كسي رو هم ندارم اگه يكبار ديگه صحبتهاي من رو بخونيد متوجه ميشويد كه من بيشتر از شما انتقاد كردم اما طرفداري خاصي هم از اين آقا نكردم. به فرضهم كرده باشم جرم كه نيست نظرم رو گفتم. اينكه از يك Isp وصل شديم هم دليل بر يكي بودن ما نيست اين رو شما كه اينقدر ادعا داري بايد بهتر بدوني. اين هم كه ميگي من از ايشون هاست گرفتم(كار به درست يا غلط بودن قضيه ندارم) هم نميتونه چيز بدي باشه. به فرض من مشتري ايشون هستم و حالا دارم از چيزي كه خريدم تعريف ميكنم پس حرف من به عنوان مصرف كننده از حرف شما كه مصرف كننده نيستي ميتونه بيشتر سنديت داشته باشه.
اين هم كه ميگي من از ايشون هاست گرفتم(كار به درست يا غلط بودن قضيه ندارم) هم نميتونه چيز بدي باشه. به فرض من مشتري ايشون هستم و حالا دارم از چيزي كه خريدم تعريف ميكنم پس حرف من به عنوان مصرف كننده از حرف شما كه مصرف كننده نيستي ميتونه بيشتر سنديت داشته باشه.
كل بحث من اين بود كه معيار هاي شما براي ارزيابي يك محصول يا خدمات اشتباه بود. همين

چرا خيلي ميتونه مهم باشه ! شايد تعريف کردن شما از ايشون براي شما منفعتي داشته باشه !

در ضمن اگر برگرديد به صفحات اول تاپيک حتما خواهيد ديد که بچه هاي اينجا که مشتري و بازديد کننده دائم اين تاپيک هستند خودشون اميد را به عنوان کسي که اطلاعات فني خوبي در اين زمينه داره مسوول کردند تا مديران هاستينگ ها را زير ذره بين ببره !

ثانيا ! من نميدونم چرا وقتي آقاي بوست ميتونستند يک لينک معتبر ارائه بدن و قال قضيه را بکنند اينکار را نکردند !؟
بدون توجه به نتيجه گيري هاي اميد وقتي يک کاربر اين تاپيک را ميخونه چه برداشتي از اين طفره رفتن ها ميکنه ؟ غير از اينکه ممکنه حرفهاي اين دوست عزيز همش دروغ بوده باشه يا نميدونم سعي بر فريب عوام کرده باشند ؟

ثالثا ! هيچکس مجبور نشده توي اين تاپيک هاستينگ خودشو معرفي کنه ! وقتي که کسي مياد و توي اين تاپيک به سوالات پرسيده شده جواب ميده (منظورم جوابهاي غير حقيقي و نادرست هست که بيشتر جهت خوب جلوه دادن خدماتشون و بهتر بگم جوابهاي تبليغاتي هست) ما هم حق داريم که سوالاتمون را بپرسيم و کار اين افراد را زير ذره بين ببريم !

چهارما ! آن را که حساب پاک است چه باک است ؟!
مسلما اگر در پاسخ دادن به سوالات صادقانه برخورد بشه و درست جواب داده بشه خود فرد بيشترين استفاده را خواهد برد و بعد از اون کاربران خواننده ي تاپيک !

PANTEA 233

New Member
Ghamnevis گفت:
چرا خيلي ميتونه مهم باشه ! شايد تعريف کردن شما از ايشون براي شما منفعتي داشته باشه !

جالبه دوستان خودشون در باره تك تك صحبتهايي كه ديگران ميگويند دليل و مدرك ميخواهند اونوقت خودشون كه صحبت ميكنن هيچ مدركي رو ارايه نميكنن.
دوست عزيز شما چقدر مطمين هستي؟ چرا بدون دليل حرف ميزني؟ از كجا فهميدي براي من منفعت داره؟ هان؟

Ali_ix

Well-Known Member
pantea 233 گفت:
جالبه دوستان خودشون در باره تك تك صحبتهايي كه ديگران ميگويند دليل و مدرك ميخواهند اونوقت خودشون كه صحبت ميكنن هيچ مدركي رو ارايه نميكنن.
دوست عزيز شما چقدر مطمين هستي؟ چرا بدون دليل حرف ميزني؟ از كجا فهميدي براي من منفعت داره؟ هان؟
شما احتمالا دستور زبان فارسی رو خیلی دقیق نمیدونید !

کاربرد کلمه شاید در جمله ای که نقل قول کردید کاملا مشخصه ! فقط شاید ...

Ghamnevis

Well-Known Member
Ali_ix گفت:
شما احتمالا دستور زبان فارسی رو خیلی دقیق نمیدونید !

کاربرد کلمه شاید در جمله ای که نقل قول کردید کاملا مشخصه ! فقط شاید ...
ممنون علي جان ...

علي آقا جواب دادند و فکر نميکنم نيازي به توضيح دوباره باشه..

در ضمن يادم رفت بگم ! شما چطور به صرف مشتري بودن (فرضا و بنا به گفته خودتون) حرفتون ميتونه سنديت بيشتري از حرفهاي اميد داشته باشه ؟ آقاي اصغر ترقه هم براي فروش قناري ممکنه از بنده خدمات هاستينگ بگيره ! آيا حرف ايشون براي شما سنديت داره ؟!!!

arashdanger

Member
1- من به امید(oxygenews) حق میدم همه حرفهایی که زد درست و منطقی بود و اشکالی بهش وارد نیست. اگر امید تو این انجمن نبود همه مدیرای هاستینگها میومدن و هر چی میخواستن خالی میبستن بدون اینکه یکی بهشون گیر بده.(البته یه عده اومدن و خالی بستن و وقتی هم که دیدن گند کار دراومده اومدن پستهاشونو پاک کردن و مطمئنم که یه عده دیگه هم بزودی پستهاشونو پاک میکنن!!!)

2-من دفعه قبل که یک نفر اومد و گفت ما به بیش از 100 backbone اصلی اینترنت وصلیم من هم رفتم تخقیق کردم یه جا لیسشونو گیر آوردم که دقیقا 99 تا بود(البته منبع یادم نیست کجا بود ولی پیدا که کردم لینکشو همینجا میزارم).

3-Hyper Threading که بحث خیلی پیچیده ای نیست که کسانی که اینجان نفهمن چیه!!! بحث خیلی ساده ست دوتا پردازنده داشتن فقط رو زمان proccess تاثیر داره نه تو زمان fetch و write back و توی سرور یک هاست هم عملیات fetchو Wb بیشتر و وقت گیرتر از process هستش بنابراین ممکن نیست که سرعت دو برابر بشه.
4-آقای Boost مگه بچه گیر آوردی که میخوای با اسم Raid گولش بزنی!!! مگه فکر کردی مردم نمیفهمن Raid چیه!!! الان دیگه از هر بچه دبیرستانی بپرسی Raid چیه بهت میگه.....
این چیزایی که آقای Boost گفت فهمیدنش علامه دهر بودن نمیخواد و این حرفها ماله کسایی که فقط چنتا اصطلاح رو بلدن و میخوان سر مردم شیره بمالن غافل از اینکه مردم اینقدر هم احمق نیستن که گول چنتا اصطلاح رو بخورن. من در این مواقع به کسانی که ادعایی ندارن بیشتر اعتماد میکنم.

Amir H

Member
با سلام خدمت همه عزیزان

قبل از هر چیزی از مدیران انجمن و تمامی دوستان بابت مطالب و شرکت در بحثها تشکر میکنم بخصوص از اقای اکسیژن که اگه اجازه بدن منم امید صداشون کنم بخاطر نقدهای خوبشون.

من مسئول اجرایی boost domain در ایران هستم که نیاز هست مطالبی خدمتتون عرض کنم :

اقای boost یکی از نماینده های فروش ما بودند که برای یک مدت کوتاه با ما همکاری میکردند.که ایکاش نمیکردند. البته مدت فعالیت ایشان زمانی بود که من بعلت مشکلات شخصی وقت زیادی برای اینکار صرف نکردم فقط یک اکانت ریسلری و یک سایت بعلاوه چندتا ایمیل در اختیارشون قرار دادم و یک سری اطلاعات اولیه. ایشون اطلاع رسانی بدی از ما در اینجا داشتن و البته من هم تا چند وقت پیش اطلاعی از این مسئله نداشتم و با سوال یکی از مشتریانمون فهمیدم که اینجاهم دست گل به اب دادن . در موارد زیر مطالب اشتباه ایشون رو اصلاح میکنم :

شرکت چند ملیتی : شرکت چند ملیتی تعریف دیگری داره که اصلا شامل حال ما نمیشه.
boost domain در بحرین قرار دارد و قانونا تبعیت بحرینی ، و در اونجا شناخته شده : http://www.webhosting.info/webhosts/tophosts/Country/BH
فقط برای فروش در ایران و به ریال از سایت http://boostiran.com استفاده میکنیم که دامین boost.ir که قبلا توسط یکی دوستانم ثبت شده بود به این ادرس فوروارد شد.

Internap : شرکتی هست که پهنای باند رو از جاهای دیگه مثل MCI, Sprint, AT&T, Level 3, Global Crossing, Savvis,.. میخرن با تجهیزات شبکه ای دارند پهنای باند دیتا سنترها رو تامین میکنن و یک backbone مجزا نیستند . ایشون حتما این تصویر http://www.internap.com/about/locations/page971.html رو دیدند که 60% رو گفتند . به هر حال Internap یک شرکت معتبر و مشهوری در امریکا به حساب میاد و دامینهای زیادی رو سرویسهای اینها قرار داره . امارش رو میتونید در اینجا ببینید http://www.domainsdb.net/stats/topisp/ که حتی از UUNET که امید بهش اشاره کرده بیشتره ( این امار بر اساس تعداد دامین هست )

PHP & HT : در این دو مورد کاملا حق با امید هست بخصوص مسئله HT که صحبتهای فنی boost کاملا اشتباه هست.

backup : تمام سرورهای ما دو تا هارد دارن که یکیش برای ذخیره کردن بک اپ هایی است که بصورت روزانه و هفتگی از سایتها و دیتابیسها گرفته میشه و در اخر هر هفته چنانچه نریم پیکنیک کل این بکاپ ها به سرور دیگه منتقل میشه :D ( قطعا این کار بطور خودکار انجام میشه )

و در اخر بخاطر اطلاع رسانی غلط ایشون عذر خواهی میکنم خیلی از سوالاتی ایشون جواب دادند در سایتمون هست حتی بعضیهاش عینا توسط ایشون اینجا کپی شده و فقط ایشون در مورد Fantastico و امنیت سرور از من پرسیدند و فکر کردم برای اطلاعات خودشون میپرسند . اگه میدونستم میخوان مثلا برامون تبلیغ کنن خودم هم رو پاسخ میدادم . ضمنا من برای کسب اطمینان از کیفیت هاست امکان تست رایگان در نظر گرفتم که اگه دوستان استقبال کنن خوشحال خواهم شد .

امید جان اگه لطف کنی یه تستی کنی ممنون میشم و اگه تو سایت نکته و ایرادی هست بگی تا رفع کنم بیشتر ممنون میشم .

اگه مسئله دیگه ای هم هست در خدمتم:)
با تشکر

oxygenws

Active Member
ممنون به خاطر توضیحاتتون برادر Amir H. :)
این مکان، مکانی مناسب برای بیان و رفع اشکالات سایتتون نیست.
باز هم ممنونم و موفق و پیروز باشید.

KASHANWEB

New Member
سلام!
جناب متقی خوشحال میشم کاشان وب هم مورد بحث قرار بگیره...

اطلاعات خاصی لازم هست؟

oxygenws

Active Member
اطلاعات خاصی لازم هست؟
برادر کاشان وب، لطف کنید سوالات پست اول این مبحث را مطالعه کنید و به آنها پاسخ دهید.
من، شخصا، شدیدا به شما توصیه می کنم، مابقی پست ها رو هم بخونید تا بعدا شرمنده تون نشم.
موفق باشید.

KASHANWEB

New Member
1-تعداد اكانت اف تي پي ؟ و تعداد ادآن دامین؟(رایگانش
اکانت اف تی پی بصورت نامحدود، اددان دومین هزینه دارد (هر عدد 2 هزار تومان)

2-سرويس پاركد دومين ارائه مي شود؟(آيا رايگان است؟
پیشفرض داده نمی شود ولی در صورت درخواست مجانی است.

3-لطفا آدرس(لینک) قیمتهای پلنهای هاست خود را یاداشت کنید
http://kashanweb.net/shared
و نمایندگی هم http://kashanweb.net/reseller

4-دامنه آي آر ثبت مي كنيد؟(لینک قیمتهای کلیه دامنه ها را قرار دهید
بله، یک ساله 9 هزار تومان و 5 ساله 16000 تومان ;)

5-مكان سرور(كشور) و نام ريسلري كه شما با آن كار مي كنيد
تگزاس، دیتا سنتر لیرید تکنولوژی

6-نسخه فانتاستيكو (شماره اش را ذکر کنید-جدیدترین معنی نداره)؟
Delux

7-فروم(تالار گفتگو) بروز و پشتيباني توسط فروم(پاسخگويي به سوالات مشتريان) داريد؟
فروم نصب شده است، ولی بخاطر یک سری مشغله و برنامه های اساسی که برایش داشتیم راه اندازی کامل نشده، kashanweb.org/forum

8-شركت ثبت شده داريد و فاكتور رسمي صادر مي كنيد؟
بله، شرکت کاشان وب گستر، برای ادارات و ارگانها و افرادی که درخواست صدور فاکتور دارند بله.

9-از لحاظ امنيتي تضميني داريد؟بفرض هك شدن سرور شما چه مسوليتي برعهده خواهيد داشت؟
تضمین خاصی نمی تونیم بکنیم، ولی در صورتی که همچین اتفاقی بیوفته سریعا مشکلات رو فیکس خواهیم کرد.

10-وضعيت بك آپ فايلها و ريكاوري آنها چگونه است؟(و هزينه احتمالي دقیقا ذکر شود
روزانه هست، الان روی هارد همین سرور ذخیره میشه ولی 29 دسامبر یک سرور ویندوز از دیتا سنتر جداگانه ای خریداری کردیم که هنوز اطلاعاتی بما ندادن، در اون صورت اطلاعات سرور لینوکس روی ویندوز بک آپ گیری میشه و بالعکس.

11-در وضعيتي نظير دپلنت شما چه خواهيد كرد و چه مسوليتي بر عهده خواهيد داشت؟
حقیقتا تصمیم گیری در اون زمان خیلی مشکل هست، ولی خب فکر میکنم بهترین راه حل خرید یک سرور دیگر (هرچند شاید فقط برای استفاده دائمی نباشه) و انتقال سریع اکانت ها هست. :)

12-آيا سي پنل را بروز رساني ميكنيد؟(هر شب يا خير
بله، حداقل هفته ای یکبار چک میشود.

ورژن پي اچ پي موجود بر روی سرور لطفا شماره دقیق را بیان فرمایید(جدیدترین ورژن که نشد جواب) و برنامه زمانی هاست شما جهت آپدیت آن چیست؟
4.4.1، برنامه زمانی خاصی نداریم!

14-لطفا همراه با جواب سوال ها مشخصات سرور هاتون را نیز بفرمایید
80 گیگ
1 گیگ
2.8

oxygenws

Active Member
تضمین خاصی نمی تونیم بکنیم، ولی در صورتی که همچین اتفاقی بیوفته سریعا مشکلات رو فیکس خواهیم کرد.
فرض کنید تمام داده های کاربرانتون پرید؟!! :)

روزانه هست، الان روی هارد همین سرور ذخیره میشه
یعنی روی همین هاردی که برای سرور استفاده میشه (یعنی کلا یک هارد دارید؟)
هر وقت پشتیبان گیری روی سرور دوم رو انجام دادی و این عمل شروع شد، ما رو در جریان بذار.

بله، حداقل هفته ای یکبار چک میشود.
یعنی این کار رو خودکار انجام نمی دهید؟؟ چرا؟!

4.4.1، برنامه زمانی خاصی نداریم!
چرا نسخه ای که ذکر کردید، با سایتتون تفاوت داره؟؟
یعنی چی برنامه خاصی ندارید؟ اصلا خودتون سرور رو پشتیبانی می کنید؟

سوال های خودم از شما:
1- آیا نسخه برنامه هایی که در سایتتون نوشتید درستند؟؟ (مثل نسخه آپاچی، php، کرنل و ...)
2- چرا IP سرور و هر دو dns تون یکیست؟؟ این کار زیاد جالب نیست :)
3- این مورد مشکلی نداره، اما احتمالا فقط به قصد خود بزرگ کردن انجام شده.... server1.kashandns.com و server2 وجود ندارند!!!!!!!!!!
4- "Server Level Firewall" یعنی چی؟؟ از چی استفاده می کنید؟
5- "Server Level Antivirus" یعنی چی؟ از چی استفاده می کنید؟
6- شرکت شما واقعا از سال 2003 ثبت شده؟؟؟
7- چرا از *هر* روشی برای جذب بازار استفاده می کنید؟ چنین مواردی برای حداقل "من" بیشتر دافعه داره. لینک های مخفی یاهو و گوگل و ام اس ان در پایین صفحه. باور کنید با این زرنگ بازی ها، من در سرویس هاتون شک می کنم. (با این فلسفه که شاید زرنگ بازی های دیگه ای، جاهای دیگه هم باشه!)
8- قیمت یک گواهینامه ssl چند است؟! (منظورم اینه که شما چند می دید و از چه طریق؟)

در نهایت تاکید می کنم که شما در پاسخ دادن یا پاسخ ندادن، آزادید.

با سپاس از پست صادقانه شما. (حرف های پست قبلی شما کاملا صادقانه بود)
موفق باشید.

KASHANWEB

New Member
فرض کنید تمام داده های کاربرانتون پرید؟
یعنی روی همین هاردی که برای سرور استفاده میشه (یعنی کلا یک هارد دارید؟)
هر وقت پشتیبان گیری روی سرور دوم رو انجام دادی و این عمل شروع شد، ما رو در جریان بذار
از طرف دیتا سنتر سرور ویندوز چند ساعت پیش با من تماس گرفتن و خوشبختانه اردر ما این دفعه بدون مشکل کانفیرم شد! پس فکر میکنم از 2-3 روز دیگه عملیات ضربدری بک آپ گیری :D شروع بشه، در این حالت دیگه هیچ مشکلی برای بک آپ گیری و پریدن اطلاعات نخواهیم داشت!

یعنی این کار رو خودکار انجام نمی دهید؟؟ چرا؟!
چرا نسخه ای که ذکر کردید، با سایتتون تفاوت داره؟؟
یعنی چی برنامه خاصی ندارید؟ اصلا خودتون سرور رو پشتیبانی می کنید؟
من متاسفانه یا خوشبختانه انقدر سرم شلوغ هست که دیگه فرصت اینکارو پیدا نمیکنم!
ورژن پی اچ پی هم همینه که عرض کردم. توی سایت متاسفانه هنوز آپدیت نشده (بعد از این پست اینکارو انچام میدم)

1- آیا نسخه برنامه هایی که در سایتتون نوشتید درستند؟؟ (مثل نسخه آپاچی، php، کرنل و ...)
کرنل: 2.4.20-021stab028.17.777-smp
آپاچی: 1.3.34 (Unix)
پرل: 5.8.7
مای اسکیول: 4.0.25-standard
سی پنل: 10.8.1-RELEASE 30
پی اچ پی: 4.4.1
با عرض شرمندگی این اطلاعات مربوط به وبسایت قبلی شرکت هست، انقدر درگیر بوده اند که اینا رو یادشون رفته آپدیت کنن

3- این مورد مشکلی نداره، اما احتمالا فقط به قصد خود بزرگ کردن انجام شده.... server1.kashandns.com و server2 وجود ندارند!!!!!!!!!!
انشاللا Server1 & Server2.kashandns.com همین امروز بر روی آی پی های سرور ویندوز ست میشود.

4- "Server Level Firewall" یعنی چی؟؟ از چی استفاده می کنید؟
5- "Server Level Antivirus" یعنی چی؟ از چی استفاده می کنید؟
همراه با صداقت کامل باید عرض کنم که:
با عرض شرمندگی این اطلاعات مربوط به وبسایت قبلی شرکت هست، انقدر درگیر بوده اند که اینا رو یادشون رفته آپدیت کنن
و اینکه هنوز توی این سرور فایروال و آنتی ویروس نصب نشده. ولی من قولشو تا 1 هفته دیگه میدهم.

6- شرکت شما واقعا از سال 2003 ثبت شده؟؟؟
بله قربان! اگر شک دارید خوشحال میشم از اینجا بازدید کنید.

7- چرا از *هر* روشی برای جذب بازار استفاده می کنید؟ چنین مواردی برای حداقل "من" بیشتر دافعه داره. لینک های مخفی یاهو و گوگل و ام اس ان در پایین صفحه. باور کنید با این زرنگ بازی ها، من در سرویس هاتون شک می کنم. (با این فلسفه که شاید زرنگ بازی های دیگه ای، جاهای دیگه هم باشه!
واقعا برام جالب بود این فرمایش شما!
ما به هیچ عنوان همچین قصدی نداریم و نخواهیم داشت... حتی با توجه به هیت آوردن فوق العاده سایت های زرد هیچ تبلیغی به اونها ندادیم... در مورد لینک های زیر صفحات هم اگر در مورد بمب گوگلی یا سئو در سایت خود ما چیزی بخونید متوجه میشید، این کار به هیچ عنوان زرنگ بازی نیست!
خوشحال میشوم موردی در باره کشاندن ویزیتور به سایت یا هر مورد زرنگ بازی مدرکی ارائه کنید! :D

8- قیمت یک گواهینامه ssl چند است؟! (منظورم اینه که شما چند می دید و از چه طریق؟
20000 تومان! طریقش را هم حتما باید بگویم؟

در نهایت امیدورام کاشان وب سربلند از این آزمون شما بیاد بیرون! :oops:

daryvary

Member
من چند تا سوال برام پيش اومده. خوشحال ميشم دوستان عزيز لطف كنن و اگر دوست دارن جواب بدن:
1- بك آپ گيري روزانه چه طوري انجام ميشه توسط شما؟
فرض كنيد 20 گيگابايت اطلاعات داره سرورتون.l فقط براي tar كردن اين فايل ها بيش از 1 ساعت cpu سرور 100% پر ميشه و اين باعث افت سرعت شديد سايتها (يا حتي باز نشدن سايتها) ميشه! همونطور هم كه ميدونيد cpanel قابليت تقسيم CPU رو نداره. پس نميشه مديريت كرد اين مورد رو.
براي ريموت كردن اين بك آپ هم (يعني انتقال بك آپ به يك سرور ديگر) پهناي باند بالايي مصرف ميشه. حتي سرعت 100 مگابيت هم بايد بيش از 1 ساعت به طور كامل پر بشه تا بتونه حدود 20 گيگابات ديتا رو منتقل كنه. اين مورد هم باعث كند شدن و يا باز نشدن سايتها ميشه.
هارد ميرور هم فقط بك آپي هست كه براي سوختن هارد كاربرد داره و براي مسائلي از جمله هك هيچ كاربردي نداره!
چطور همراه با بك آپ روزانه 99% آپ تايم هم تضمين ميشه؟ :-/

2- شما چطوري هميشه كنترل پنل (و يا كلا نرم افزارهاي) سايتتون رو به روز نگه ميداريد؟
هميشه آخرين نسخه چند تا باگ داره و حدود 1 الي 2 هفته بعد از ارائه شدن اين باگها معلوم ميشن و پچ ميشن. اگر شما هميشه كنترل پنل خود را به روز نگه داريد هميشه با اين باگ ها رو به رو هست سرورتون!

يه انتقاد هم از اين تاپيك دارم.
اين همه كنترل پنل براي لينوكس هست. چرا فقط راجع به cpanel سوال شده اينجا؟ پس Plesk, Ensim, DirectAdmin و ... چي ميشن؟
همچنين اينكه مشخصات سرور چيز مهمي نيست. مهم نسبت تعداد سايتهاي هاست شده روي سرور به مشخصات سرور هست! (گوگل هميشه از low-end كامپيوترها استفاده ميكنه. يعني كامپيوتر هاي ضعيف (براي مثال P2 يا P3) ولي روي تعداد بالا!)

آخرین ویرایش:

oxygenws

Active Member
پست های دوستانی که ربطی به این تاپیک نداشت حذف شد، لطفا جای دیگه بپرسید....

ممنون از جناب کاشان وب...
من متاسفانه یا خوشبختانه انقدر سرم شلوغ هست که دیگه فرصت اینکارو پیدا نمیکنم!
منظورم CPanel بود.... چرا هفته ای یکبار سر می زنید؟ معنی این جمله رو نمی فهمم!

با عرض شرمندگی این اطلاعات مربوط به وبسایت قبلی شرکت هست
و اینکه هنوز توی این سرور فایروال و آنتی ویروس نصب نشده. ولی من قولشو تا 1 هفته دیگه میدهم.
امیدوارم به زودی به روز بشید :)

بله قربان! اگر شک دارید خوشحال میشم از اینجا بازدید کنید.
:) بسیار عالی و بسیار سپاسگذاریم :)

خوشحال میشوم موردی در باره کشاندن ویزیتور به سایت یا هر مورد زرنگ بازی مدرکی ارائه کنید!
;) چشم، اگه یافتم بهت می گم :)

20000 تومان! طریقش را هم حتما باید بگویم؟
منظور من از "از چه طریق" شرکتی که از آن خریداری می شود بود

در نهایت امیدورام کاشان وب سربلند از این آزمون شما بیاد بیرون!
ممنون به خاطر پاسخ های صادقانه ات.

@خودم:
عزیزم، امید(!)، اصولا سری که درد نمی کنه رو دستمال نمی بندند. بیخیال هدایت و ارشاد!

1-تعداد اكانت اف تي پي ؟ و تعداد ادآن دامین؟(رایگانش)
ftpنامحدود و ادآندومين يك عدد
2-سرويس پاركد دومين ارائه مي شود؟(آيا رايگان است؟)
بله فري هست

3-لطفا آدرس(لینک) قیمتهای پلنهای هاست خود را یاداشت کنید.

www.zagroshosting.com/hosting.htm
4-دامنه آي آر ثبت مي كنيد؟(لینک قیمتهای کلیه دامنه ها را قرار دهید)
خير اما در صدد گرفتن نمايندگي از ان اي سي دات اي ار هستيم
www.zagroshosting.com/hosting.htm
5-مكان سرور(كشور) و نام ريسلري كه شما با آن كار مي كنيد.
Pennsylvania - Scranton - Network Operations Center Inc

6-نسخه فانتاستيكو (شماره اش را ذکر کنید-جدیدترین معنی نداره)؟

7-فروم(تالار گفتگو) بروز و پشتيباني توسط فروم(پاسخگويي به سوالات مشتريان) داريد؟
بله ولي فعلا تعطيله چون مدت لايسنسمون تموم شده و ميخوايم بخريم

8-شركت ثبت شده داريد و فاكتور رسمي صادر مي كنيد؟
شركت ثبت شده داريم ولي براي فاكتور بايد تقاضا بديد كه اگه بخوايد براتون با پست يا فكس مي فرستيم همراه با مهر و امضا

9-از لحاظ امنيتي تضميني داريد؟بفرض هك شدن سرور شما چه مسوليتي برعهده خواهيد داشت؟
هك شدن رو اگه نتونيم بر گردونيم هزينه تا اون روز بررسي و بهش برگردونده ميشه
10-وضعيت بك آپ فايلها و ريكاوري آنها چگونه است؟(و هزينه احتمالي دقیقا ذکر شود)
من خودم هر هفته روي سيتم خودم بك اپ تمام مشتري هارو به روز ميكنم و براي بر گردوندن بك اپ هفتگي مبلغي نميگيريم:D اما فقط در موارد ضروري بك اپ گيري ميشه كه احتمال خطر ميره و به قول دوستمون
فرض كنيد 20 گيگابايت اطلاعات داره سرورتون.l فقط براي tar كردن اين فايل ها بيش از 1 ساعت cpu سرور 100% پر ميشه و اين باعث افت سرعت شديد سايتها (يا حتي باز نشدن سايتها) ميشه! همونطور هم كه ميدونيد cpanel قابليت تقسيم CPU رو نداره. پس نميشه مديريت كرد اين مورد رو.
براي ريموت كردن اين بك آپ هم (يعني انتقال بك آپ به يك سرور ديگر) پهناي باند بالايي مصرف ميشه. حتي سرعت 100 مگابيت هم بايد بيش از 1 ساعت به طور كامل پر بشه تا بتونه حدود 20 گيگابات ديتا رو منتقل كنه. اين مورد هم باعث كند شدن و يا باز نشدن سايتها ميشه.

12-آيا سي پنل را بروز رساني ميكنيد؟(هر شب يا خير)
خير هفتهاي دو بار

13-ورژن پي اچ پي موجود بر روی سرور لطفا شماره دقیق را بیان فرمایید(جدیدترین ورژن که نشد جواب) و برنامه زمانی هاست شما جهت آپدیت آن چیست؟
PHP version 4.4.1

ضمنا به زودي ما بر روي يكي از معروفترين ديتا سنتر هاي المان خواهيم رفت (تا قبل از عيد)ما از هيچكس واحمه اي نداريم و مي گوييم در حاله حاضر وي پي س داريم نه ديتايك سرور:wink:

oxygenws

Active Member
اما فقط در موارد ضروري بك اپ گيري ميشه كه احتمال خطر ميره و به قول دوستمون
منظور این جمله رو نفهمیدم، می تونی شرح بدی؟؟

خير هفتهاي دو بار
چطوری این اتفاق میافته؟؟ یعنی چطوری هفته ای دو بار به روز می کنید؟؟

ممنون به خاطر شجاعتتون :)

منظور این جمله رو نفهمیدم، می تونی شرح بدی؟؟
بعضي وقتها كه مثلا از ديتابيس اعلام ميشه فلان چيز مورد داره يا ميفهميمم كه مثلا كسي خواسته هك كنه اين كار رو انجام ميديم

چطوری این اتفاق میافته؟؟ یعنی چطوری هفته ای دو بار به روز می کنید؟؟

ممنون به خاطر شجاعتتون :)
هفته اي دوبار به دنبال جديدترين ور‍ژن برنامه ميگرديم ضمنا خواهش ميكنم من از هيچكس ترس و عبايي ندارم

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا