...::: مديران هاستينگها پاسخ بدهيد :::...

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بعد امریکا بیشترین پهنای باند را ژاپن دارد!
آیا کسی در زمینه سرورهای ژاپنی تحقیق کرده است؟
در ضمن خطوط Backbone آسیا یکیش از ژاپن به آمریکا متصل هست!

kioumarsi

Member
در مورد سرورهای اروپایی باید بگم که قیمت سرور های اروپایی در مقایسه با سرور های آمریکایی دارای هزینه زیادی هستند. مثلا پهنای باندی که the planet ميده رو نميشه با پهناي باندي كه يك سرور انگليسي ميده مقايسه كرد و مثلا داشتن پهناي باند 1 ترابايت در the planet پهناي باند متعادلي حساب ميشه در حالي كه در يك سرور انگليسي, 1 ترابايت پهناي باند هزينه زيادي داره. مگر اينكه اقدام به خريداري از data center هاي نا معتبر بشه كه اون وقت از خريداري از data center هاي آسيا هم بد تر ميشه .

در مورد سرورهاي آسيايي هم بايد بگم كه يكي از عواملي كه براي خريد يك سرور اهميت داره داشتن ثبات اقتصادي و سياسي كشوري هستش كه data center در اونجا قرار داره. و در اين زمينه كشور هاي آسيايي اعتبار چنداني ندارن و جنگ , مشكلات و بي ثباتي هاي اقتصادي و عواملي ازين دست اقبال عمومي رو ازين سرور ها بر ميگردونه

البته اسمي كه كشور هايي مثل آمريكا و كانادا درين زمينه در كرده اند هم بي سبب نيست. هر چند سرور هاي كانادايي پر هزينه تر از سرورهاي آمريكايي هستند. اما روي ثبات اين سرور ها بيشتر ميشه حساب باز كرد به خصوص براي ما كه ايراني هستيم

oxygenws

Active Member
آپاچي در اصل برنامه اي بوده كه در كن سوپد ساخته شده و آغاز كننده وب بوده. اين سرويس دهنده تا يه زماني اپن سورس بود چون كمتر كسي استفاده از اون رو بلد نبود و بهتره در مورد نصب آپاچي اپن سورس و لايسنس رو سرور با دقت عمل بشه ! براي اطلاعات بيشتر سايت آپاچي رو ببين.
این صحبت شما چندین نکته داشت، برخی بی ربط و برخی مربوط به بحث که کلا ناشی از اطلاعات کم شما میشه :)
1- واقعا آپاچی آغاز کننده وب بوده؟؟ (لازم نیست اینو جواب بدی)
2- این سرویس دهنده هم اکنون هم open source می باشد. طبق اولین خط بخش مربوطه به httpd در سایت آپاچی می خونیم "The Apache HTTP Server Project is an effort to develop and maintain an open-source HTTP server for modern operating systems including UNIX and Windows NT." جالبه که دقیقا در اولین خط نوشته که این پروژه بازمتن می باشد!!! (لازم نیست اینو جواب بدی)
3- لازمه بدونی که استفاده از این نرم افزار کاملا رایگانه (اگر هم کسی اینو بهت فروخته، بدون سرت رو کلاه گذاشته) شاید بد نباشه لایسنس این نرم افزار رو در لینک زیر بخونی:
http://www.apache.org/licenses/
مخصوصا بخش زیر:
کد:
each Contributor hereby grants to You a perpetual, worldwide, non-exclusive, no-charge, royalty-free, irrevocable (except as stated in this section) patent license to make, have made, use, offer to sell, sell, import...

اين برنامه coming soon !
منظور آقای فرامرز، انجمنی برای پشتیبانی بود، نه انجمنی که روی سرور نصب بشه :)

در مورد ارتباط با سرور لينوكس فكر مي كنم اطلاعات شما كافي نيست و من در اين مورد نميتونم به سوالات غير منطقي شما كه از اطلاعات كمتون ناشي شده پاسخگو باشم !
بسیار عالی :)
من هم از شما اطلاعاتی نخواستم و سوالی نکردم!!!!!!
امیدوارم اطلاعات من هم در حد و اندازه شما زیاد بشه، اینو جدی می گم.

نه عزيزم !! زنگ بزن تا خودم هم باهات صحبت كنم !!!!
چشم، ان شا الله یک روزی تماس می گیرم، این قضیه فقط برای یک تصدیقی بر صحبت های شماست، لطفا برخورد منفی نکنید.

من اینجام تا شما رو به چالش بکشونم، اگر قبل از ارسال پست و صحبت های تبلیغاتی و بی سر و ته، پست های قبلی رو می خوندی، شاید از ارسال پست خودداری می کردی. قبل از چنین عملی هم از دوستان (مخصوصا کسی که تاپیک رو زده بود) اجازه گرفتم. حالا اگر شما نمی تونید به سوالات من جواب بدید یا جواب های اشتباه خودتون رو تصحیح کنید، مختارید....

من در مورد کسی، قضاوتی رو اینجا نمی نویسم، نه میگم شما بدی یا خوبی، من فقط در برابر صحبت های شما، به عنوان کسی که کمی تخصص داره، از شما سوال می کنم و شما مسلما --موظف نیستی-- که جواب بدی. اما این کاربران هستند که صحبت های من و شما رو می فهمند و قضاوت می کنند.

موفق باشید، امید

farsid

Member
سلام اکسیژن عزیز از برخوردت واقعا تعجب کردم من خیلی وقته میشناسمت...عزیز من شما درست که باید سوالات رو بکنی تا بقیه که وارد نیستند متوجه بشند اما این رو هم یادت باشه که{{اینجا نیستی که دزرد بگیری}}این آقا سعید حالا یه سروری داره و یه ادعا هایی هم داره معلوم نیست درسته یا نه اما وظیفه من و شما فقط سوال کردن هستش نه اینکه با لحن تند و بهتر بگم لحن سوالات تو لحن یه مشتری نبود لحن یه آدمی بود که می خواست برتری خودش رو به زور ثابت کنه... من تورو تو انجمن های دیگه هم میشناسم و اطمینان دارم که در رفتارت با مدیران سرور تجدید نظر خواهی کرد ..شما نباید چندین تا مدیر سروری که تو مجید آنلاین هست نا امید کنی عزیز من اینجا برای رقابت هستش نه دعوا !!!امیدوارم که موفق باشی

Ghamnevis

Well-Known Member
سلام

1. شما برداشتت اينه كه اميد دنبال دزد گرفته ؟
2. اميد فقط به چيزهايي گير ميداد كه مدير سرور يا از سر تعمد يا سهل انگاري اشتباه ميگفت يا در مورد يكي از خدمات غلو ميكرد.
3. فكر ميكنم اميد اينجا به عنوان يك مشتري سوال نميپرسه ! به عنوان كسي هم كه بخواد خودش را برتر نشون بده همينطور ! اميد به عنوان متخصص داره سوالات فني ميپرسه !
4. تا اينجا من لحن تند از اميد نديدم ! بسته به جواب هاي طرف سوالات اميد ريزتر و دقيقتر شده ! (من كه نميتونم لحن را از روي تكست تشخيص بدم).
5. حضور در اين تاپيك اجباري نبوده و نيست.. فكر ميكنم سعيد عزيز هم اين تاپيك را خونده بودند و ميدونستند كه اميد از همه سوالات ميپرسه و گير ميده و انتقاد ميكنه ! اگر ميخواستند ميتونستند شركت نكنند...
6 . بعضي موارد عنوان شده خوب واقعا ... بود (نگم مسخره!) . با عرض پوزش از سعيد مثلا لايسنس آپاچي كه من اصلا همون اولش با ديدن اين جا خوردم ! يا گفتن php 10 !

خوب اميد به مجيد هم گير داد ! آپديت اتواتيك با سه كليك..ولي مجيد اومد جواب داد.

خلاصه !
.... ................

سايان

farsid

Member
سایان جون در اشتباهات آقای سعید شکی نیست{حال با اطلاع کافی یا سهوی}ولی آقا امید به عنوان یه متخصص لازم هستش که ....--تو فرض کن یه چیزی رو نمی دونستی و یکی این طوری باهات صحبت می کرد ..بعدشم امید عزیز باید فقط سوالات فنی رو بپرسه و جوابش رو بگیره و اظهار نظر در مورد جواب طرف به نظر من اصلا درست نیست چون یکم محیط این تاپیک حساس رو متشنج می کنه...طرز صحبت امید عزیز که قبلا گفتم من خیلی وقته میشناسمش و دوسش دارم کاملا اشتباه بوده
در هر صورت خیلی خوشحالم که یه همچین کسی مثل امید وقت این رو داره که بقیه رو به چالش بکشه!!! و از امید ممنونم چون مجید آنیلاین واقعا به کسایی مثل امید احتیاج داره

ممنون از همه ی عزیزان من دیگه در این مورد اینجا چیزی نمی نویسم ...چون دوست ندارم جو اینجا یه حالتی یه نباید به خودش بیگره رو بگیره

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
در اينجا چون شما بحث رو از اصول فني به مسايل خاله زنك بازي كشاندي ديگر پاسخي نخواهي ديد.
سعید جان به نظر من این حرف اصلا درست نیست ! این یک بحث علمی هستش و تمامی سوالات و جوابهای که مطرح میشه برای بالا بردن اطلاعات مدیران سرور و بقیه کاربرانی هست که این تاپیک رو میبینند !
بهتره که به جواب دادن به بقیه سوالاتی که مطرح میشه ادامه بدین . اگر هم بعضی سوالات رو (به هر دلیلی نمیتونید جواب بدین) بگید جوابی ندارم یا جواب نمیدم کسی نمیاد به زور از شما جواب بگیره !

من به لحن امید کاری ندارم. گرچه که امید همیشه جدی هستش و شوخی در کار نداره اما این لحنی که حرف میزنه عادی هستش نه اینکه بخواد به شما توهین کنه بلکه کلا روش ایشون این شکلی هست که جدی و بدور از شوخی حرف میزنه و در تاپیکهای دیگه هم نمونه هاش هست..

موفق باشید

مجید

oxygenws

Active Member
ممنونم.
از دوستان خواستم و می خوام، که اگر نسبت به رفتار من در این تاپیک، انتقادی دارند، خصوصی با خود من در میون بذارند. دلیلم هم منحرف نشدن این تاپیک می باشد.
مثلا در مورد نظریات پویای عزیز در چندین پست قبل، من خودم جواب ایشون رو در پست خصوصی دادم، و دلیلی نمی دیدم اینجا مطرحش کنم.
فارسید جان، من با شما خصوصی صحبت می کنم :)
از سایان و مجید هم ممنونم :)

mrr

New Member
1-تعداد اكانت اف تي پي ؟ و تعداد ادآن دامین؟(رایگانش)
اف تي پي نامحدود و اد آن دامین 5 تا مجانی

2-سرويس پاركد دومين ارائه مي شود؟(آيا رايگان است؟)
نامحدود

3-لطفا آدرس(لینک) قیمتهای پلنهای هاست خود را یاداشت کنید.
http://www.parsbodnetworks.com/standard-plan.htm
http://www.parsbodnetworks.com/business-plan.htm
http://www.parsbodnetworks.com/professional-plan.htm

4-دامنه آي آر ثبت مي كنيد؟(لینک قیمتهای کلیه دامنه ها را قرار دهید)
بله
http://www.parsbodnetworks.com/order.php

5-مكان سرور(كشور) و نام ريسلري كه شما با آن كار مي كنيد.
Texas - Dallas - Theplanet.com Internet Services Inc

6-نسخه فانتاستيكو (شماره اش را ذکر کنید-جدیدترین معنی نداره)؟
Fantastico De Luxe

7-فروم(تالار گفتگو) بروز و پشتيباني توسط فروم(پاسخگويي به سوالات مشتريان) داريد؟
بله پشتیبانی از طریق فروم، ایمیل، تلفن ...

8-شركت ثبت شده داريد و فاكتور رسمي صادر مي كنيد؟
بله

9-از لحاظ امنيتي تضميني داريد؟بفرض هك شدن سرور شما چه مسوليتي برعهده خواهيد داشت؟
نه خیر تضمینی وجود ندارد ولی ما تمام سعی خود را برای جلوگیری از هک شدن انجام می دهیم چون دردسرهای بعدیش برای خودمونه ;)

10-وضعيت بك آپ فايلها و ريكاوري آنها چگونه است؟(و هزينه احتمالي دقیقا ذکر شود)
بک آپ روزانه و در صورتی که مشتری مقصر باشد هزینه دریافت می شود

11-در وضعيتي نظير دپلنت شما چه خواهيد كرد و چه مسوليتي بر عهده خواهيد داشت؟
در این وضعیت هیچ کاری نمی توان انجام داد زیرا کنترل آن بطور کامل از دست ما خارج است. همانطور که مستحضر هستید سرور یکی از شرکت هایی که از طرف The Planet بسته شد از طرف یک شهروند آمریکایی خریداری شده بود ولی The Planet تنها پس از اینکه متوجه شد اکثر سایت های هاست شده فارسی و ایرانی هستند اقدام به بستن سرور کرد.

12-آيا سي پنل را بروز رساني ميكنيد؟(هر شب يا خير)
بله توسط ادمین ها در دیتاسنتر این کار انجام می شود

13-ورژن پي اچ پي موجود بر روی سرور لطفا شماره دقیق را بیان فرمایید(جدیدترین ورژن که نشد جواب) و برنامه زمانی هاست شما جهت آپدیت آن چیست؟
نسخه 4.3.10 و آپدیت زمانی انجام می شود که از بدون باگ بودن و اضطراری بودن آن اطمینان به عمل بیاد

14-لطفا همراه با جواب سوال ها مشخصات سرور هاتون را نیز بفرمایید.
Cpu: Dual 2.4 Ghz Xeons
Ram: 1024mb

آخرین ویرایش:

oxygenws

Active Member
سلام :)

@mrr
بک آپ روزانه و در صورتی که مشتری مقصر باشد هزینه دریافت می شود
در کجا نسخه پشتیبان می گیرید؟

در این وضعیت هیچ کاری نمی توان انجام داد زیرا کنترل آن بطور کامل از دست ما خارج است. همانطور که مستحضر هستید سرور یکی از شرکت هایی که از طرف The Planet بسته شد از طرف یک شهروند آمریکایی خریداری شده بود ولی The Planet تنها پس از اینکه متوجه شد اکثر سایت های هاست شده فارسی و ایرانی هستند اقدام به بستن سرور کرد.
:) صداقت شما تحسین برانگیز است :) جدی می گم. خوشحالم که با کاربران تا این حد رک هستید.

بله توسط ادمین ها در دیتاسنتر این کار انجام می شود
یعنی شما سرور managed خریداری کردید؟؟

نسخه 4.3.10 و آپدیت زمانی انجام می شود که از بدون باگ بودن و اضطراری بودن آن اطمینان به عمل بیاد
فکر کنم بیشتر بخش ---اضطراری بودن--- مهمه، نه؟! چون اکثر نسخه های جدید (یعنی وقتی رقم دوم و سوم نگارش جدید میشه) به دلیل رفع باگ و مشکل بوده و امکاناتی به سیستم اضافه نشده!!

به نظر می رسه شما نمایندگی فروش باشید، درست می گم؟؟

ممنون.

M

Mahmoodi

کاربر مهمان
آقا من يه سوال از مديران سرور دارم نميدونم تا چه حد سواله من منطقي باشه و مربوط! ولي دوست دارم رو راست جواب بدن

شما چند ٪ امنيت سرورتون رو تضمين ميكنيد ؟

حالا يه سوال

من در مواردي ديدم كه دوستاني كه سرور دارن و از طريق كامپيوتر شخصي به سرور وصل ميشن و تنظيماته سرور رو انجام ميدن هيچ اهميتي به امنيته اون كامپيوتره شخصي نميدن نه آنتي ويروسي و نه فايرواله خاصي به طوري كه از اون كامپيوتر استفاده هايه زيادي ميشه و در واقع اون كامپيوتر چند منظوره و چند كاره است و غالبا چند نفر از اون سيستم استفاده ميكنن

و حالا نكته جالب اينجاست كه يه جوجه هكر ( نقل قول از دوستان) با يه تروجان ساده ميتونه به تمامه اطلاعاته سرور شما دسترسي پيدا كنه حالا اين تظمين 99٪ امنيت تا اينجا ميشه 50٪ واقعا اين يه مورد بزرگي هست كه اكثرا دوستان توجه نميكنن و من همچين مواردي رو ديدم

موفق باشيد

علي

oxygenws

Active Member
شما چند ٪ امنيت سرورتون رو تضمين ميكنيد ؟
علی جان، سوالی مشابه اینی که گفتی، داریم.

در اون مورد دوم هم، بسیاری از هک های موجود همچنان با همین روش ها انجام میشه. ولی توجه کن که به فرض فلان مدیر امنیت کامپیوترش رفت بالا، با N کاربر دیگه چه می کنی؟؟ (البته مسلما چنین دسترسی ای نمی دن، اما چونان دسترسی ای میدن!!!!) برای این موردی که شما گفتی، دیگه نمی شه ضمانتی ارایه داد :) در ضمن، من هم بسیار از این جور موارد دیدم.

خب فکر کنم حالا موقع مناسبی باشه تا من هم بگم بعد از تحریم و داون شدن هاست استاد متقی از کجا دوباره هاست خریدم.
به قدر کافی بحثهای مفید شد!(ولی من هنوز منتظر بقیه مدیران هستم !!!)

بله تنها مدیری که با صداقت نوشت و قیمتهاشم خیلی مناسب بود و پشتیبانی خوبی هم تا حالا داشته است!
البته به خوبی امید عزیز نیست ولی به قول قدما خیر الموجودین است
یا حق

در مورد پارسبد:
آقا هنوز هم سرش مثل پرشین هاست شلوغ نشده که به مشتری بی محلی بکند!
در ضمن نیازهای بنده را به عنوان مشتری تا حدی متخصص !! برآورده کرده.
فیس و افاده بی سوادی!!!(بخوانید قلنبه حرف زدن) هم تا حالا نداشتن.
در عرض کمتر از 5 ساعت پشتیابنی داشته اند !
با تجربه بینظیر هاست اکسیژن کمی پر - رو و پر توقع شدیم!!!
ولی رقابت ما را در انتخاب صحیح یاری کرد.
اصلا کل این تاپیک برای همین بود که رقبت سالم به مشتری قدرت انتخاب بدهد.
باز هم از میران هاست(بویژه چند نفر در همین مجید انلان هستند که خیلی هم تبلیغ میکنن) انتظار داریم(و دارم) که
در مبحث شرکت کنند.
طوری نیست نمایندگی باشید والا
دروغ هم گناهه هم رسوایی و بی آبرویی به بار میاره!
صداقت عزیز از حالا عادت کن نون حلال بخوری تا فردا آقازاده :)) تولید نکنی!
بخشید کلاس اخلاق شد
;)

saber83

Member
بهترين هاست؟

shahabedeen110 گفت:
خب فکر کنم حالا موقع مناسبی باشه تا من هم بگم بعد از تحریم و داون شدن هاست استاد متقی از کجا دوباره هاست خریدم.
به قدر کافی بحثهای مفید شد!(ولی من هنوز منتظر بقیه مدیران هستم !!!)

بله تنها مدیری که با صداقت نوشت و قیمتهاشم خیلی مناسب بود و پشتیبانی خوبی هم تا حالا داشته است!
البته به خوبی امید عزیز نیست ولی به قول قدما خیر الموجودین است
یا حق
سلام
اينطور كه من فهميدم اين هاست تو ديتا سنتر theplanet قرار گرفته ...
چه تضميني وجود داره كه به سرنوشت هاست هاي ايراني ديگه تو اين ديتا سنتر مبتلا نشه ؟
ممنون
صابر

Ghamnevis

Well-Known Member
من هم همين سوال را داشتم...

سرورهاي ايراني ديگه اي هم روي ديتاسنتر هاي ديگه مثل ساويس يا جي نكس هستند و بودند كه به مشكل برنخوردند...
ولي از برخورد كردن د پلانت مطمئنيم ! فكر ميكنم شرط عقل كه احتياط هستش را بايد در نظر بگيريم...

oxygenws

Active Member
البته رسلر های ایرانی که اونجا بودند بسته نشدند.
حالا من دقیقا نفهمیدم که ایشون رسلری دارند یا از اون سایتی (که نمی خوام اسمش رو بیارم) سرور خریدند. در صورت خریداری سرور، به هر حال احتمال بسته شدن هست. اما در صورت رسلری، احتمالش خیلی کمتره که با توجه به رسلری داشتن، برخی صحبت های دوستمون میره زیر سوال!!!

الیته با سایتی که ایشون ازش خریداری کردند، قبلا آشنایی داشتم، تا حدودی سرور اختصاصی managed می باشد که با صحبت های ایشون هم جهت می باشد. (خلاصه اینکه من نتیجه می گیرم که ایشون از نمایندگی های فروش the planet سرور اختصاصی خریداری کرده اند، شاید آگاهانه و شاید ناآگاهانه)

موفق باشید، امید

ady_constantine

Active Member
سلام !

من با وجود گرفتاري ديگه نمي تونم به اين انجمن مثل سابق سر بزنم :(
به من ميل زده بودند كه در اين تاپيك شركت كنم .البته هرچند اين سوالات براي من كه تكراري است . چون چندين بار افراد مختلف عين همين سوالات را از طريق ايميل از ما پرسيدند !!‌ولي در همينجا هم پاسخ خواهم داد و اميدوارم كاملا واضح و روشن بگم كه نيازي به سوال و جواب مجدد ندشته باشه :)

در ابتدا عرض كنم كه انجمن خيلي خوبي براي اينكار سايت مجيدآنلاين راه اندازي كرده تبريك مي گم .

( پاسخ ها براي هاست لينوکس داده مي شود : )
1-تعداد اكانت اف تي پي ؟ و تعداد ادآن دامین؟(رایگانش)
ftp نامحدود ! add on domain به هر تعدادي بخواهند ولي هزينه دارد .

2-سرويس پاركد دومين ارائه مي شود؟(آيا رايگان است؟)
بله - هزينه دارد .

http://bestservers.yarantoos.com/hosting.html

4-دامنه آي آر ثبت مي كنيد؟(لینک قیمتهای کلیه دامنه ها را قرار دهید)
بله - طبق تعرفه هاي nic.ir .
http://bestservers.yarantoos.com/domain.html

5-مكان سرور(كشور) و نام ريسلري كه شما با آن كار مي كنيد.
همگي سرورها در آمريکا است :
New York - Larchmont
New Jersey - Fort Lee
ThePlanet Datacenter

7-فروم(تالار گفتگو) بروز و پشتيباني توسط فروم(پاسخگويي به سوالات مشتريان) داريد؟
پشتياني ما در لينک http://support.yarantoos.com بصورت تيکت است - از طريق ايميل و تلفن و چت از طريق ياهو هم امکان پذير است . ( پاسخگو و رفع اشکال حتي در روزهاي تعطيل )

8-شركت ثبت شده داريد و فاكتور رسمي صادر مي كنيد؟
هنوز به ثبت نرساندیم و فعلا فعالیت ما به شکل خدمات کامپیوتری است که مجوز کار داریم و اگر لازم باشه به اسم خدمات کامپیوتری میشه فاکتور صادر کرد .

9-از لحاظ امنيتي تضميني داريد؟بفرض هك شدن سرور شما چه مسوليتي برعهده خواهيد داشت؟
فعلا که در اين حدود 1 سال کار چنين اتفاقي برای هیچ یک از سرورها نيافتاده . چنانچه هک شود از backup گرفته شده قابل برگشت است . ( سرورها روزانه backup گرفته مي شود )

10-وضعيت بك آپ فايلها و ريكاوري آنها چگونه است؟(و هزينه احتمالي دقیقا ذکر شود)
بصورت اتومات و از طريق خود سرور انجام مي شود . هزينه اي ندارد . توجه کنيد بصورت خاص و براي يک سايت اينکار صورت نمي گيرد .

11-در وضعيتي نظير دپلنت شما چه خواهيد كرد و چه مسوليتي بر عهده خواهيد داشت؟
وضعيت دپلنت به آن شکل که براي ما اتفاق نميافتد و نخواهد افتاد !!! زيرا کليه خريدهاي ما توسط همکارمان در نيوزلند صورت مي گيرد . اما اگر مشکلات غیر قابل پیش بینی برایمان پیش بیاید سايتها را منتقل بر روي سرور ديگر مان مي کنيم و سعي مي کنيم که هرچه سريعتر سرور جديدي جايگزين گردد و سايتها کار خودشان را با سرور هاي ديگرمان ادامه مي دهند.

12-آيا سي پنل را بروز رساني ميكنيد؟
بله ! اينکار توسط مسئولين سرور و بخش پشتيباني صورت مي گيرد .

13-ورژن پي اچ پي موجود بر روی سرور لطفا شماره دقیق را بیان فرمایید(جدیدترین ورژن که نشد جواب) و برنامه زمانی هاست شما جهت آپدیت آن چیست؟
php 4 ( درحال حاضر 4.3.10 است )

ضمنا خرید بشکل ماهانه در مورد سرویس های ما وجود دارد ( برای کسانی که اطمینان کافی نسبت به خدمات ما ندارند راه حل مناسبی است ) و قرادادي که ما با مشتري مي بنديم در اين لينک قابل ديدن است :
http://bestservers.yarantoos.com/terms.html

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا