Hamed.tba
Active Member
نع وب شما لازم نیست چیزی رو ماسک کرده باشین تا توپولوژی تونو تغییر بده
زمانی که دکمه داینامش روشنه هر بار کنترل کلیک کنین باستون ریتوپو می کنه بر اساس رزولوشنی که گذاشتین.العان همون ابجکت رو باز کنین رزولوشن رو 300 بذارین کنترل کلیک کنین کلی تفاوت می کنه.
ایول به شخصه از طراحی جواهرات خعلی خوشم میاد...موفق بباشین
آها ... که اینطور... خیلی جالبه واقعا امکانات خعلی خوبی داره برای ما که جواهرات کار میکنیم .
بازم ممنون حالا یه کم بیشتر کار میکنم روی آموزش هایی که گرفتم ببینم چی میشه باز با یه خروار سوال میام خدمتتون .
23 تا دی وی دی آموزشی دارم فعلا رو 8 و 9 دارم کار میکنم lol
سلام
با اجازه استاد
من نتم اجازه نمیداد زود سر بزنم. در عوض استفاده کردیم.
روزلوشن: کیفیت واحد سطح یا حجم. رزولوشن همون عدد نسبی کیفیت هست که بالاترش دیتیل بیشتری رو حفظ میکنه ... برای تغییرش از دستگیره ای که کنار دکمه داینامش هست استفاده کن. روش کار با داینامش قبلا عرض شده.
: و یک نکته: عزیز چون ما رو در رو نیستیم برای گرفتن جوابت هم واضح صحبت بفرمایید و هم به اندازه فرصت دیگران صبر بفرمایید.
در مورد راینو! من اون زملانا یکمی راینو بلد بودم!
مش توی راینو به خوبی nurbs نیست. و رابط شما با راینو هم فقط میتونی مش باشه.
راه حلی که اونوقتا پیدا کرده بودم با یه پلاگین یا ابزاری بود که surf ها رو تبدیل میکرد به پلی های مربعی مناسب.
راه دیگه هم اینه که شما از ریتوپولوژی دستی استفاده کنی. داینامش فقط برای یکدستی و ساختن بیس خوبه که شاید تو راینو راحت تر هم باشی. پیشنهاد میکنم یکم در مورد ریتوپولوژی تحقیق کنی.
موفق باشی
روز پدر و علت زیبای این نامگذاری مبارک و مسعود
یا علی مدد
ممنون آقای برهانی گل . خیلی استفاده کردیم از توضیحات شما در کل این تاپیک .
بله متاسفانه یا خوشبختانه راینو اصلا به درد کار با مش نمیخوره. طبیعی هم هست چون این نرم افزار کلا با nurbs هست و همه قدرتش همینه .
ولی من بیشتر به خاطر اینکه کارای دوستای خارجیمو دیدم که خیلی خوب بین راینو و ماتریکس و زیبراش کار میکنن زوم کردم روش.
نامردا هیچی هم بروز نمیدن هرچی ما ازشون میپرسیم lol
من تقریبا یه 10 سالی میشه همه کارو زندگیم با راینو میچرخه ....باهاش ماشین و خونه گرفتم زن گرفتم ! ایشالا کارای دیگه هم میکنم .خلاصه که بدجوری سرمون تو لاک همین راینو بوده حالا دیگه واقعا نیاز دارم به آموزش ...حالا هر چی میخواد باشه باشه . حالم از آموزش دادن به هم میخوره دیگه میخوام فقط یاد بگیرم یه مدت .
برای همین ما دیگه مشتری پروپا قرص شماییم.
خلاصه........در مورد اون پلاگینی هم که میگین بله اونو هم دارم که میاد 4 ضلعی میکنه پلیگان هارو اصلا تو راینو 5 دیگه پلاگین هم نمیخواد دستورش هست که خودش 4 ضلعی میکنه ....حتی دستوراتی هم هست که محشره و واقعا عالی حجم مش رو کم میکنه بدون اینکه ظاهرش خراب شه
من تا 85% از حجم مش رو بدون اینکه کوچکترین مشکلی پیدا کنه کم میکنم با راینو .
دستورات rebuild خیلی خوبی هم برای تعمیرات مش داره .
و در نهایت یه سوال ....
من تمام کارامو با راینو با کلیک های میانبر انجام میدم و حتی برای خودم کلید های ویژه میسارم مثلا KK بولیئن میکنه یا M میرور (Mirror) میکنه و غیره .....
تو زیبراش کجاس ؟ ( شرمنده تنبلی کردم هنوز خودم دنبالش نگشتم) اصلا میشه به همین راحتی کلید تعریف کرد ؟
یا اصلا لیست کلید های میانبرش هم باشه خوبه باز.
خیلی خیلی ممنون .
آقای برهانی گل هر کاری با راینو داشتی ما در خدمتیم دربست .