مجيد آنلاين بهتره يا پرشين تولز

به نظر شما مجيد آنلاين بهتره يا پرشين تولز(منظورم سايت ?

• مجموع رای دهندگان
    16

saman_sweden

Active Member
ali12 گفت:
تا اونجا كه من ميدونم كسي به مجيد آنلاين نگفته درپيت و اگه افلاينيم گفته شده از روي جد نبوده !!!!
و تنها چيزيم كه من ميبينم فراموش نكردن ااون كلمه درپيت هستش كه به سايت شما نسبت داده شد !! و من اسم اينو ميزارم عقده اي بودن نه مجيد آنلاين رو آفلاين گفتن !!!!
دوست عزيز اين پس چيه جناب دلريش در مورد من نوشته

حرفي براي گفتن ندارد اين سايت درپيت
و پاسخ من به ايشون را سانسور كرده ايد
اينم اينك نامه ها

http://forum.persiantools.com/viewtopic.php?t=3108&view=previous

en2fa

Member
آقا حالا شما اثبات کرديد که برو بچ persiantools عقده ای هستند بعدش...؟!!!

به هر حال آدم ها اگه همه سالم بودند که غمی نبود...من در اینجا به این نتيجه رسيدم که persiantoolsی ها همه عقده ای و majid onlineی ها همه اندشن....
راضی شدی؟!!
آخه این دعوا ها حالا مثلاً ميخواد به چه نتيجه ای برسه..؟
آقای دلريش محترم حالا گيريم اشتباه کردن...من هم تو همون سايت عقده ای ها چند بر باهم برخورد بد شد اما خوب حالا که چی؟چه ربطی به ديگران و چه ربطی به مديرن سايت داره؟
اصلاً به مديرن سايت هم ربط داشته باشه..مگه من کار خاصی با آنها دارم؟
هدف رفع مشکل هست نه ایجاد مشکلات ديگر....

بعدش هم این کلمه سايت شما و سايت ما کمی برام مبهم هست...

saman_sweden

Active Member
en2fa گفت:
آقا حالا شما اثبات کرديد که برو بچ persiantools عقده ای هستند ...

دوست عزيز ربطش اين است اون قسمت سايت كه من پيام داده بودم يه مدير داره درسته
اون مدير پاسخ من به دلريش را پاك مي كنه ولي نامه دلريش را كه از خودشون است پاك نمي كنه به اين مي گن سانسور و همون كه دلريش را شما يه آقاي محترم مي شماريد و اشتباه ايشون گيرم قلمداد مي كنيد اينرا ميرساند كه شما هم عملا همقطار دلريش هستيد
شاد باشيد كه براي من تذكر داده اند برخورد تند با شما نداشته باشم و الا آنقدر از پرشين تولز مدرك دارم كه اگر افشا بكنم درش تخته ميشه

MrMohi

Active Member
آقا ما که آخر نفهمیدیم چرا موضوع به این سادگی اینقدر گُنده شد! یه تاپیک که اینقدر دعوا و کل کل نداره

دوستان مجید آنلاینی هم لطف کنند یک کم خویشتنداری از خودشون نشون بدن که انشالله ماجرا به خوبی و خوشی تموم بشه

بابا ناسلامتی اگه ما ایرانیها بخوایم سر هیچی همدیگه رو بکوبیم که دیگه وای به حال دیگرون.همینکه روز بروز داره تعداد سایتهای ایرانی تو اینترنت بیشتر میشه خودش یک نوع پیشرفته.حالا ما بجای اینکه بیایم به این امر سرعت بدیم و با همدیگه همکاری کنیم اومدیم سر یه موضوع بی ربط الکی بحث باز کردیم و هی کشش میدیم.اصلا من نمیدونم مجید آنلاین که یه سایته گرافیکیه چه ربطی به پرشی تولز داره که حالا اومدن فضا رو رقابتی کردن که کی میتونه پوز اون یکی رو بزنه!!ا
من روی صحبتم با شخص خاصی نبود یه وقت سوء تفاهم نشه

سلام

شار عزيز در مورد اين تاپيك خدمتتون عرض كنم كه داريد مسايل را يك طرفه مطرح مي كنيد.شما رفتيد يكي از اون ها را سوا كرديد آورديد.حالا دوست داريد كه تاپيك بسياري در پرشين تولز نشون بدم كه مطلب شما را نقض مي كنند.هم مربوط به گذشته هم مربوط به اخير.در ضمن اگر شخصي اومده توي پرشين تولز سوال در مورد گرافيك داشته و جوابگو نبوديد اينجا را به اوشون معرفي كرديد از شما ممنوننيم.

en2fa جان فرموده بوديد كه منظور از سايت ما و شما چيست؟
اين سايت مجيد آنلاين متعلق به همه بچه هايي كه توي اون عضو هستند و متعلق به همه است و قوانين براي همه يكسان است.چه شخص تازه وارد باشه چه مجيد باشه كه اولين كسي است كه عضو انجمن شده.اگر اشتباه نا بجايي انجان دهند قوانين در موردشون اجرا ميشود يعني اگر آقا مجيد كاري را كه نبايد انجام بده انجام بده مثل تمامي اعضا دسترسي اون به انجمن دو هفته قطع ميشود.(يعني اگر رييس جمهور آمريكا 1000 دلار از شما دزديده باشه شما ميتوني بكشونيش دادگاه)
اين سايت اينگونه است حالا اگر پرشين تولز به گونه اي ديگر است و سايت مال يك نقر و اشخاصي بر اون حكومت مي كنند اون بحثش جداست.

در ضمن خدا كنيم كه احسان و نيكي جز صفات انسان باشه! اين مهمه!

و در پايان اينو بگم كه كم كم داريم از رقابت دوستانه خارج مي شيم و ...
حالا من يك سوال مي پرسم يكي از دوستداران پرشين تولز بياد جواب بده!

اگر من در اين سايت يك تاپيك بسازم و در اون مديران پرشين تولز را مسخره كرده وبه اون ها توهين كنم و لقب هاي زشتي را به اون ها نسبت بدم و ... شما توي اون تاپيك چي جواب من ميدهيد؟
با توجه به اون جواب هايي كه به سامان داديد براي اينكه فقط گفته بود از اين سايت ديدن كنيد جواب من از جانب شما چيزي به غير از فحش نخواهد بود.خوش بينانه هم كه بخواهم فكر كنم اينه كه فحش هايي كه ميدهند ركيك نيست.

و و و حرف هاي ديگري كه من خودم شرمم ميشه بگم ...

اين جمله را قبلا تاكيد كردم بازم تاكيد مي كنم:
و در آخر همه این حرفهام فقط امیدوارم این حالت رقابت بین سایتها در ایران جنبه مثبت پیدا کنه نه برعکس!!

bolghani

Member
saman_sweden گفت:
من صدها نمونه از عقده بازيها را از سايت شما ميتونم نمونه بيارم
دوست عزيز از شما كه مدير بخش هستيد خيلي بعيد هستش كه اينجور برخوردي بكنيد. (البته شايد هم دور از انتظار نباشه :wink: )
بعد اينكه شما با اين حرفها مي خواهيد چه رو ثابت كنيد و به چه برسي، فوقش هم يه آقايي/ خانومي يه حرفي زد با يك حرف نميشه گفت كه تمامي اعضا بد هستند و شما هرگز حق چنين حرفي رو نداريد. مثلا خيلي از جاها ميگند كه ايرانيها تروريست، دزد و ... هستند آيا به نظر شما اين براي تمامي ايرانيها صدق مي كنه؟ :?:
بعد اينكه بهتر نيست به جاي اينكه به همديگر توهين كنيد بايد نقاط ضعف همديگر رو بررسي كنيد. تا هر روز بهتر از ديروز بشه
آخه شمايي كه مدير يه بخش هستيد آيا به ديگر بخشهاي برنامه نويسي Client Side، برنامه هاي مديريت وبلاگ، مشكلات عمومي وبلاگها، مسايل عمومي وب و اينترنت هم سر زديد من امروز بعد از مدتها دوباره برگشتم توي اين فورم (البته جايي هم رها نكردم و قبلا هم اينجا آموزشهاي فتوشاپ رو مي نوشتم) ديدم اكثريت اين بخشها شاكي بودند به علت چيه؟ بعضي از اونها از اين شاكي بودن كه جواب نگرفتند و بعضي هم شاكي بودند كه پستشون پاك شده.... در صورتي كه اگر توجه كنيد در همين فورم پرشين تولزي كه شما ميگيد بيشتر سوالات و جوابها در اين چند بخش هستش.
در كل يه بار ديگه مي گم اين فورم بيشتر در زمينه گرافيك كار ميشه كه در اين زمينه بهترين هستش و پرشين تولز هم در زمينه وب و بعضي ديگر مسايل كه اين هم در اين بخش هم بهترينه و اگر توجه بكنيد هر دو در زمينه هاي ذكر شده كاملا تخصصي هستند.

و در نهايت اگر حرفي زدم و يا چيزي گفتم كه باعث ناراحتي شما شده خيلي معذرت ميخوام. من يك بار ديگه از مجيدآنلاين و دست اندركاران و پرشين تولز و دست اندركاران تشكر مي كنم كه اين امكان رو براي ما فراهم كردند كه بتوانيم بدون هيچ خرجي و زحمتي سوالات خود رو پرسيد و به جواب برسيم تشكر و قدرداني مي كنم و تا جايي كه براي من امكان داشته باشه و بتونم از هيچ كمكي براي اين دو فورم دريغ نخواهم كرد.

با تشكر
طاها ابراهيمي

saman_sweden

Active Member
bolghani گفت:
saman_sweden گفت:
من صدها نمونه از عقده بازيها را از سايت شما ميتونم نمونه بيارم
.......
آخه شمايي كه مدير يه بخش هستيد آيا به ديگر بخشهاي برنامه نويسي Client Side، برنامه هاي مديريت وبلاگ، مشكلات عمومي وبلاگها، مسايل عمومي وب و اينترنت هم سر زديد من امروز بعد از مدتها دوباره برگشتم توي اين فورم (البته جايي هم رها نكردم و قبلا هم اينجا آموزشهاي فتوشاپ رو مي نوشتم) ديدم اكثريت اين بخشها شاكي بودند به علت چيه؟ بعضي از اونها از اين شاكي بودن كه جواب نگرفتند و بعضي هم شاكي بودند كه پستشون پاك شده.... در صورتي كه اگر توجه كنيد در همين فورم پرشين تولزي كه شما ميگيد بيشتر سوالات و جوابها در اين چند بخش هستش.
در كل يه بار ديگه مي گم اين فورم بيشتر در زمينه گرافيك كار ميشه كه در اين زمينه بهترين هستش و پرشين تولز هم در زمينه وب و بعضي ديگر مسايل كه اين هم در اين بخش هم بهترينه و اگر توجه بكنيد هر دو در زمينه هاي ذكر شده كاملا تخصصي هستند.

با تشكر
طاها ابراهيمي

طاها جان سلام
شما مي گوييد كه در مجيد آنلاين به سوالات پاسخ داده نمي شود و از پرشين تولز دفاع مي كنيد كه به سوالات پاسخ ميده اين نمونه از پرشين تولز كه جواب اين عزيز را خوب نداده ايد
اونوقت ادعا داريد پرشين تولز خوبه

[web:9d55b94b72]http://forum.persiantools.com/viewtopic.php?t=2140[/web:9d55b94b72]

طاها جان نمونه هاي ديگر هم لازم بود در احتيار دارم كه در پرشين تولز توانايي پاسخ به سوالات كليدي ندارد

bolghani

Member
سامان جان
اشتباه نكن من از هيچ كدوم (نه مجيد آنلاين و نه پرشين تولز) دفاع نمي كنم. آخرش من نفهميدم كه شما مي خواهي با اين كارهات چي رو ثابت كني؟ بهتر نيست بدون تعصب نظر بدي؟ هر چي خوبيها و بديها داره. هيچ گاه پنچ انگشت مثل هم نميشه.....
موفق باشيد.

saman_sweden

Active Member
طاها جان سلام
شما اينو بوش پرشين تولز برسونيد
من رفتم تو پرشين تولز پر زير همون تايپك
http://forum.persiantools.com/viewtopic.php?t=4096
يه موضوع نوشتم كه بلافاطله پاك شد و دسترسي بنده هم قطع شده اگر اين سايت پرشين تولز ريگي در كفش نداره پس چرا پيامهاي مرا پاك مي كنه و دسترسي مرا بلافاصله قطع كي كنند

miladmovie

Active Member
size][/b]و شما خودتون يكي از اونايي بوديد كه چنين نوشته ايد
آقا چه طور ميشه به اون بانك خارجي پول پرداخت كرد
الا چي شد از چه بانكي بايد به سايت ها خارجي پول پرداخت؟
واقعا از شما بعيد!!!!
من در اون زمان مي خواستم يك سرور توي كانادا كرايه كنم ولي اطلاع نداشتم چه طور مي شود به بانك هاي خارجي پول پرداخت!!
حالا چون شما در خارجي و اطلاع داري نمي شه گفت كه من هم بايد اطلاع داشته باشم
شما مي تونيد همينجا يك تاپيك درست كني و بپرسي كه چند نفر توي ايران مي دونند كه چه طور مي شه به بانك هاي خارجي پول پرداخت كرد ببين چند نفر جوابت مي دنند!!!!

من خودم مي دونم كه توي اون تاپيك به شما چيزهاي ديگه فته بودند كه ناراحتي اومدي يقيه من رو چسبيده كه به خاطر علاقه به مجيد آنلاين و پرشين تولز هميشه به هر دوشون سر مي زنم

miladmovie

Active Member
saman_sweden گفت:
ali12 گفت:
فکر کنم به خاطر از دست رفتن مقداری از اطلاعات نوشته هاش شما پاک شد نه سانسوور !!(به خاطر حمله ای که به ÷رشین تولز شد ...
!
آقا چطور ممكنه نوشته ها ي من از لاي نوشته هاي شماها به خاطر ازدست رفتن مقداری از اطلاعات كه شما ميگوييد پاك شده چرا از دست رفتن اطلاعات شامل حال ديگران در اون تايپك من نشده ولي فقط مال من حذف شده اينم از اون باورنكردنيهاي عصر حاضر است
عير از سانسور نمي تواند موضوع ديگري باشد پرشین تولز سانسور يكطرفه مي كند
شما پستتون رو در چه زماني پست كرديد؟ خود من 100 تا از پست هاي كه در يك زمان شخص فرستاده بودم پاك شد مطمن باش حد اكثر كاري كه با يك پست مي كنند بستن اون تاپيكه

miladmovie

Active Member
Persianservers گفت:
miladmovie جان شما فرموديد:
نمي دونم شما كي اونجا عضو شدي ولي من 20 روز بعد از احسان اونجا ثبت نام كردم و در ابتدا از اين جور خبرها نبود
/quote]
حرف من رو تعريف كردي پرشين سروسز جون 8O
من منظورم فروش هاست در اول كار بود نه چيز ديگه

saman_sweden

Active Member
miladmovie گفت:
saman_sweden گفت:
ali12 گفت:
فکر کنم به خاطر از دست رفتن مقداری از اطلاعات نوشته هاش شما پاک شد نه سانسوور !!(به خاطر حمله ای که به ÷رشین تولز شد ...
!
آقا چطور ممكنه نوشته ها ي من از لاي نوشته هاي شماها به خاطر ازدست رفتن مقداری از اطلاعات كه شما ميگوييد پاك شده چرا از دست رفتن اطلاعات شامل حال ديگران در اون تايپك من نشده ولي فقط مال من حذف شده اينم از اون باورنكردنيهاي عصر حاضر است
عير از سانسور نمي تواند موضوع ديگري باشد پرشین تولز سانسور يكطرفه مي كند
شما پستتون رو در چه زماني پست كرديد؟ خود من 100 تا از پست هاي كه در يك زمان شخص فرستاده بودم پاك شد مطمن باش حد اكثر كاري كه با يك پست مي كنند بستن اون تاپيكه
ميلاد جان پستهاي من از لابلاي پستهاي ديگر برداشته شده براي نمونه من زير پيام دلريش پاسخ نوشته بودم برداشتند و.......
يعني اين سانسور پستها كار عمدي است
دوم
ممنونم با اين جمله تان در پرشين تولز كه نوشته ايد
سامان آدم مزخرفي است
و بعدا براي اينكه به اينجا هم رفت و آمد داريد برداشته
در هز جال هرچه از دوست رسد نيكوست

shaar

Member
بحث افراد از مجموعه جداست!
آقاي سامان خان سوپدي كه بار اول وارد شد بچه ها يه نمه تند نظر دادن و در جواب ايشان تند تر (همانگونه كه اينجا هم يه كم تند نگارش مي كنند) آمدند و صاحاب ها بحث رو خاتمه دادند و حرف ركيك به جناب وليعهد فراري رو اديت كردند والسلام! اين بحث باعث شد كه سامان خان از پي تي دلگير بشن!
دوما اين انجمن مال سامان يا پرشين سرورز نيست مال همه يوذر هاي اينترنت هست و انجمن پي تي مال من نيست ما هم كاربر هاست! بهتره فضا رو بهداشتي نگه داريم . . . هيچ كدوم بهتر و بالاتر نيستند بلكه هر دو وجودشان ضروري است! هر كي هر جا بهتر حال ميكنه و بيشتر ياد ميگيره بره اونجا!! روز همگي خوش!
صبر و حوصله براي همه مون آرزو مي كنم!

miladmovie

Active Member
دوم
ممنونم با اين جمله تان در پرشين تولز كه نوشته ايد[/b]
سامان آدم مزخرفي است
و بعدا براي اينكه به اينجا هم رفت و آمد داريد برداشته
در هز جال هرچه از دوست رسد نيكوست

[/quote]من 8O من اصلا به خودم اجازه نمي دم كه چنين توهيني به كسي كنم
لطفا كن لينكش رو بده ببينم 8O

saman_sweden

Active Member
shaar گفت:
بحث افراد از مجموعه جداست!
آقاي سامان خان سوپدي كه بار اول وارد شد بچه ها يه نمه تند نظر دادن و در جواب ايشان تند تر (همانگونه كه اينجا هم يه كم تند نگارش مي كنند) آمدند و صاحاب ها بحث رو خاتمه دادند و حرف ركيك به جناب وليعهد فراري رو اديت كردند والسلام! اين بحث باعث شد كه سامان خان از پي تي دلگير بشن!
دوما اين انجمن مال سامان يا پرشين سرورز نيست مال همه يوذر هاي اينترنت هست و انجمن پي تي مال من نيست ما هم كاربر هاست! بهتره فضا رو بهداشتي نگه داريم . . . هيچ كدوم بهتر و بالاتر نيستند بلكه هر دو وجودشان ضروري است! هر كي هر جا بهتر حال ميكنه و بيشتر ياد ميگيره بره اونجا!! روز همگي خوش!
صبر و حوصله براي همه مون آرزو مي كنم!
دوست عزيز
موضوع اون نيست مطلب سر اين است
در پزشين تولز براي هر قسمتي مديري است
1 وقتي جناب دلريش با اون شدت به من پاسخ ميده و من در زير پيام دلريش پاسحي را نوشته بوپدم اون مدير پيام دلريش را نگه ميداره و پيام منو از زير پيام دلريش ورميداره
دوم از انجاكه همه از هم پيروي مي كنند براي من بنوعي تعنه زدند و من براي هز كدوم پاسخ نوشتم كه جوابهاي من بلافاصله پاك شده اگر اون مدير كه جوابهاي منو پاك مي كنه غزض ورز نبود در همون اول به دلريش اخطار ميداد و نامه دلريش و ديگران را پاك مي كرد كه به من تعنه مي زدند ولي سوال اينجاست چرا اون مدير نوشته هاي دوستان خود را پاك نمي كنه اما نوشته هاي مرا پاك مي كنه

اما شما دوست عزيز miladmovie
خوشبختانه من مدير پرشين تولز نيستم والا ميتونستم اون مطلبي را كه نوشته ايد و بنا به دلايلي دوباره برداشتيد براتون نشون بدهم
شما يه مطلب نوشتيد و 1 ساعت بعش همون مطلب را برداشنه ايد

miladmovie

Active Member
saman_sweden گفت:
اما شما دوست عزيز miladmovie
خوشبختانه من مدير پرشين تولز نيستم والا ميتونستم اون مطلبي را كه نوشته ايد و بنا به دلايلي دوباره برداشتيد براتون نشون بدهم
شما يه مطلب نوشتيد و 1 ساعت بعش همون مطلب را برداشنه ايد

سامان جون واقعا برات متاسفم :(
سعي كنيد موضوعي رو بي خود مطرح نكنيد و اگر مطرح كرديد براي اون مدركي داشته باشيد (حداقل بگو توي چه موضوعي بود)

من امكان نداشته كه من چنين چيزي به شما بگويم و اگر هم شما خيال مي كنيد كه من چنين چيزي گفته ام معذرت مي خواهم

بعد به خدا من مجيد آنلاين رو هم دوست دارم
من پارسال زماني كه سايت searchestan.com رو ساخته بودم ( فكر كنم اون زمان مجيد آنلاين توي برينكستر بود و يا تازه اومده بود توي هاست خودش) مجيد اومد و در سايت من ثبت نام كرده بود من هم اومدم اينجا ديدم واقعا جاي باحالي است و يادم هست كه من اون زمان ها جز اعضاي فعال بودم!!!!!!!! پس دليلي نداره كه به اين موضوع هاي بي خود(البته به خودي خود بي خود نبود ولي به اين راه كشيده شد) كه از پرشين تولز شروع شد خاتمه بديم از مسولان دو سايت مي خواهم كه اين دو موضوع را قفل كنند

در ضمن محض اطلاع به هيچكدوم از اين نظر سنجي ها در دو سايت راي ندادم چون واقعا انتخاب سختي است

ممنون

به اميد مجيد آنلاين و پرشين تولزي آباد

saman_sweden

Active Member
miladmovie گفت:
...
خاتمه بديم از به مسولان دو سايت مي خواهم كه اين دو موضوع را قفل كنند
ممنون
به اميد مجيد آنلاين و پرشين تولزي آباد
دوست عزيز منكه برا يشما چيزي نگفتم اصلا ببحشيد مطرح معذزت ميخواهم
اما من شخصا راضي به قفل كردن اين تايپك نيستم براي اينكه هرچه به جلو ميزيم واقعيتها بيشتر به دوستان عزيزم آشكار مي شود
براي اينكه سايت مجيد آنلاين براساس دوستي و همونوعي بدون چاپلوسي (كه در بعضي از انجمن ها رواج داره خوب نيست اسم ببريم) تا حال مشكل هزاران نفر از دوستان در اين انجمن برطرف شده است البته همه ميدانيم انجمن مجيد آنلاين در عكس ساير انجمنها داراي قوانين است واين قوانين به مذاق بعضي از دوستان خوش نمي آيد و نوشته كه انحمن خشك و بي روخ است البته اونايي كه در اين انجمن زياد رفت آمد دارند خوب مي دانند كه انجمن مجيد آن لاين يكي از بهترين انجمنهاي ايران است كه در مقام اول قرار دارد
پس بكوشيم اين انجمن كه هميشه در صدر انجمن ها قرار دارد هميشه حفظ كنيم كه اول باشد براي اينكه انجمن دشمناني دارد كه نمي توانند پيشرفت مجيد آنلاين را تحمل كنند پيشرفت انجمن مجيد آنلاين واقعا خاري يزرك در چشم دشمنان است و نمي توانند اين پيشرفت را تحمل كنند من برعكس آقا مجيد و ساير دوستان كه صبر و تحمل دارند و اراجيف دشمنان را خوب گوش مي كنند ونظاره گر هستند متاسفانه من نميتوانم به دروغهايي كه ديگران در مورد انجمن مجيد آنلاين ميبافند را تحمل كنم و سريع بايد پاسخ دهم در ضمن ميدانم وقتي آقا مجيد برگرده منو بباد انتقاد و اخطار قرار ميده
از تمام دوستان كه باعث ناراحتي هاشون شدم معذرت ميخواهم
اميدوارم تا اين لحظه دوستان فهميده اند كه مديران پرشين تولز چه خيال خامي در سر داشتند تا بدينوسيله انجمن مجيد آنلاين را خراب جلوه دهند ولي موفق نخواهند شد
درضمن اونا اول اين بازي را شروع كرده اند و بايد خود احسان با معذرت خواهي از انجمن مجيد آنلاين به اين بازي خاتمه دهد
شاد باشيد

bolghani

Member
سلامي دوباره
به نظر من دوستان شما هرچه ميخواهيد بنويسيد آقا سامان هم ساز خودش رو ميزنه و ميخواد همه حرف خودش باشه و هيچ ارزشي نداره بيشتر از اين با اين چنين شخصي بحث كرد (البته خيلي ببخشيد آقا سامان كه اين چينين نوشتم)
موفق باشيد.

جدیدترین ارسال ها

بالا