saman_sweden گفت:
من صدها نمونه از عقده بازيها را از سايت شما ميتونم نمونه بيارم
دوست عزيز از شما كه مدير بخش هستيد خيلي بعيد هستش كه اينجور برخوردي بكنيد. (البته شايد هم دور از انتظار نباشه

)
بعد اينكه شما با اين حرفها مي خواهيد چه رو ثابت كنيد و به چه برسي، فوقش هم يه آقايي/ خانومي يه حرفي زد با يك حرف نميشه گفت كه تمامي اعضا بد هستند و شما هرگز حق چنين حرفي رو نداريد. مثلا خيلي از جاها ميگند كه ايرانيها تروريست، دزد و ... هستند آيا به نظر شما اين براي تمامي ايرانيها صدق مي كنه؟
بعد اينكه بهتر نيست به جاي اينكه به همديگر توهين كنيد بايد نقاط ضعف همديگر رو بررسي كنيد. تا هر روز بهتر از ديروز بشه
آخه شمايي كه مدير يه بخش هستيد آيا به ديگر بخشهاي برنامه نويسي Client Side، برنامه هاي مديريت وبلاگ، مشكلات عمومي وبلاگها، مسايل عمومي وب و اينترنت هم سر زديد من امروز بعد از مدتها دوباره برگشتم توي اين فورم (البته جايي هم رها نكردم و قبلا هم اينجا آموزشهاي فتوشاپ رو مي نوشتم) ديدم اكثريت اين بخشها شاكي بودند به علت چيه؟ بعضي از اونها از اين شاكي بودن كه جواب نگرفتند و بعضي هم شاكي بودند كه پستشون پاك شده.... در صورتي كه اگر توجه كنيد در همين فورم پرشين تولزي كه شما ميگيد بيشتر سوالات و جوابها در اين چند بخش هستش.
در كل يه بار ديگه مي گم اين فورم بيشتر در زمينه گرافيك كار ميشه كه در اين زمينه بهترين هستش و پرشين تولز هم در زمينه وب و بعضي ديگر مسايل كه اين هم در اين بخش هم بهترينه و اگر توجه بكنيد هر دو در زمينه هاي ذكر شده كاملا تخصصي هستند.
و در نهايت اگر حرفي زدم و يا چيزي گفتم كه باعث ناراحتي شما شده خيلي معذرت ميخوام. من يك بار ديگه از مجيدآنلاين و دست اندركاران و پرشين تولز و دست اندركاران تشكر مي كنم كه اين امكان رو براي ما فراهم كردند كه بتوانيم بدون هيچ خرجي و زحمتي سوالات خود رو پرسيد و به جواب برسيم تشكر و قدرداني مي كنم و تا جايي كه براي من امكان داشته باشه و بتونم از هيچ كمكي براي اين دو فورم دريغ نخواهم كرد.
با تشكر
طاها ابراهيمي