من برات بجز طاها جان چيزي ننوشتم ولي طوري جوابم را دادي كه يكسري از طرفدارانت كه مانند خودت هستند و بعد تو اينجا رز مي رنند من گفتم اون احسان بايد بيايد معذرت بخواهد براي اينكه اين موضوع را يكي از مديران بي لياقت پرشين تولز در سايت پرشين تولز اولين بار مطرح كرده استbolghani گفت:سلامي دوباره
به نظر من دوستان شما هرچه ميخواهيد بنويسيد آقا سامان هم ساز خودش رو ميزنه و ميخواد همه حرف خودش باشه و هيچ ارزشي نداره بيشتر از اين با اين چنين شخصي بحث كرد (البته خيلي ببخشيد آقا سامان كه اين چينين نوشتم)
موفق باشيد.
ممنونم ACTIVE جانACTIVE گفت:آقا من صورت هر جفت مديران و مسولان سايت رو ميبوسم . من كوچيك همه تونم
بابا ول كنيد ... دارن يواش يواش محيط سايت رو آلوده ميكنن ... آقا سامان كوتاه بيا . حالا ارزش نداره كه براي يه موضوع به اين كوچكي { البته به نظر ميرسه زيادم كوچيك نباشه } خودتون رو ناراحت بكنين .
من مسولين و سياستهاي سايت مقابل رو نميدونم ولي لااقل شما رو خوب ميشناسم و ازتون خواهش ميكنم از مسايل حاشيه صرف نظر كنيد و به موضوع و قصد اصليه سايت بپردازيد .
ممنونم
اما پاسخ من به اين جمله خيلي محترمانهنميدونم شما چرا بدون اجازه حرفاي منو لينك دادين
آقا سامان
شما به نظر من يك آدم بيشعوري هستين كه فقط و فقط به ظواهر قضيه نيگا ميكنين البته من به آقا مجيد ارادت دارم اونم از نوع فقط مشهديش
ببينين يه موضوع دوستانه رو چقدر بغرنج كردين ما اونجا دنبال يه سري موضو عات بوديم و به جوابمون هم رسيديم
شما اگه ميخواين چيزي نقل قول كنين لطف كنين با انگوشتاي هنر مندتون تايپ كنين
و به پستاي ما لينك ندين حالا اگه من گفتم كه احسان به فكر پول هست جوابمو گرفتم و فهميدم كه همه به فكر پولن و اين دااش ما هم خب مشكلات داره ديگه
در مورد سامان اينو بگم كه يه مدير به خاطر لياقتش مدير ميشه و بايد واسه مديريت اخلاق داشته باشه وگر نه حكايتت ميشه مثه گاو 9 من شير
در ضمن از لاشي گفتنت فهميدم كي بزرگت كرده
دوست من يا برادر ناتني من يادت رفته ننه تو مادر منم هستش منو مادر تو بزرگ كردهلاشي گفتنت فهميدم كي بزرگت كرده
اين پرشين تولز بوده كه شروع كرده و احسان هم مقصر است در هر صورت ميتونست تايپك را ببنده و يا به اون افراد خودش اخطار بده ولي اينكار را نكرد و دست بچه ها را در نوشتن آزاد گذاشتshaar گفت:صحيح!
ولي بنده خدا مجيد و احسان كه حرفي نزدن! آقا مجيد اومد پي تي و نامه اي پست زد و خيلي هم محترمانه و همه بروبچ هم احترام مجيد رو حتي بيشتر از صاحاباي پي تي دارن چون بيشتر سر بسر احسان ميزارن!
در هر صورت بريم به سمت پربار تر كردن محتواي فارسي در هر فورومي كه مي خواد باشه!
پس تو اينو تو پرشين تولز نخوندي كه نوشتهali12 گفت:اگه قرار باشه كسي عذرخواهي كنه شمايي آقا سامان كه از الفاظ ركيك نسبت به مدير هاي پرشين تولز استفاده كردي!
من توهيني نميبينم كه در پرشين تولز مطرح شده باشه !
يه نقد هستش كه شمام مي توني دوستانه بياي و نظرت رو بيان كني و برتري هاي مجيدآنلاين رو اونجا گوش زد كني نه اينكه چوب و چماق بگيري دستت و هر چي از دهنت در مياد ...
همه در پرشین تولز...
مجید کیلویی چنده...
سلامMrMohi گفت:آقا اینجا چه خبره؟ فکر کنم مراسم تبدیل فروم به رینگ کشتی کجه!!! دوستان بیخیال شید دیگه!شما هیچ معنی این فحش هایی که دادید رو میدونین؟ فکر کنم مجید اگه بیاد این تاپیک رو ببینه از خجالت بره تو زمین!ا
آقا مجيد سلام اونا اول شدوع كرده اند و وقتي مدير سايت احسان سكوت مي كنه يعني عملا حرفهاي مديران خود را تاييد مي كتدMajid گفت:............
مجيد
اقا هيچ جا پرشن تولز نميشه.. مجيد انلاين هم طراحيش سنگين شده اعصاب من خورد ميشه ديگه اصلا زياد نمي رم اونجا
اقا ... معرفت ....صفا ... دوستی.... عشق ... زندگی.... معلومات.... و...
همه در پرشین تولز...
مجید کیلویی چنده...
درسته امکانات اینجا کمتره ... ولی خداییش بروبچز باحالترن ...
مگه نه...؟
اقا من خودشیرینی نمیکنم... اینجا که مال بابای من نیست ...
ولی دم صاحاب سایت گرم...
چاکریم همگی...
فقط پرشين تولللللز !
نبينم حرف از مجيدآفلاين بزنيد ها !
من كلا جو صميمانه اينجا رو به اون جو مقرراتي و خشك مجيد آفلاين ترجيه ميدم
فقط پرشين تولللللز ! !
متاسفانه مدير خيلي بي ادبي داره مجيد آن لاين !! (saman_sweden):
نميدونم شما چرا بدون اجازه حرفاي منو لينك دادين
آقا سامان
شما به نظر من يك آدم بيشعوري هستين كه فقط و فقط به ظواهر قضيه نيگا ميكنين البته من به آقا مجيد ارادت دارم اونم از نوع فقط مشهديش
ببينين يه موضوع دوستانه رو چقدر بغرنج كردين ما اونجا دنبال يه سري موضو عات بوديم و به جوابمون هم رسيديم
شما اگه ميخواين چيزي نقل قول كنين لطف كنين با انگوشتاي هنر مندتون تايپ كنين
و به پستاي ما لينك ندين حالا اگه من گفتم كه احسان به فكر پول هست جوابمو گرفتم و فهميدم كه همه به فكر پولن و اين دااش ما هم خب مشكلات داره ديگه
در مورد سامان اينو بگم كه يه مدير به خاطر لياقتش مدير ميشه و بايد واسه مديريت اخلاق داشته باشه وگر نه حكايتت ميشه مثه گاو 9 من شير
در ضمن از لاشي گفتنت فهميدم كي بزرگت كرده
آقا مجيد من از دست شما ناراحت نيستم فقط ازدست آقا احسان ناراحتم كه اجازه مي دهد مديرانش هرچه دوست دارند در مورد سايتهاي ديگر بنويسند بدون اينكه عكس العملي از خود نشون بده ودر ضمن در سايت پرشين تولز يه دستگاه سانسور بزرك برقراره هرجه كه به ضرر خودشونه سريع پاك مي كنند و طافت شنيدن انتقادات ديگران را ندارند اما براي ديگران هر گه خودشان دوست دارند مي نويسند بعنوان نمونه من چند ماه پيش يه سايت در اونجا معرفي كرده بودم كه همه از دلريش تقليد كرده و نوشتند سايت در پيتي است و من هربار براي هر كدوم پاسخ داده بودم همه را پاك كرده اندMajid گفت:سلام سامان جان
راستش در اين مورد بايد بگم اون دوستان نظرات خودشون رو مطرح كردند ... و خب هر كسي ميتونه هر نظري داشته باشه... به نظر من نظر اوليه شما هم خب چون نظر بود مناسب بود اما اينكه اون رو ادامه بديم و در موردش به دعوا بپردازيم اصلا كار درستي نيست..
در هر صورت آقا من كوچيك همتونم اگر ناراحت شدين آقا سامان من ازتون معذرت ميخوام... لطفا اجازه بدين اين دوستي و صميميتي كه بين بچه هاي دو سايت هست باقي بمونه و حتي محكم تر هم بشه
مخلصيم
مجيد
منم نظر خودم را مي نويسمراستش در اين مورد بايد بگم اون دوستان نظرات خودشون رو مطرح كردند ... و خب هر كسي ميتونه هر نظري داشته باشه... به نظر من نظر اوليه شما هم خب چون نظر بود مناسب بود