مجيد آنلاين بهتره يا پرشين تولز

به نظر شما مجيد آنلاين بهتره يا پرشين تولز(منظورم سايت ?

• مجموع رای دهندگان
    16

se7en

Member
آقا سامان اون قبليه كه هيچي !

ولي اينو داشته باش ... :idea:

شما رعايت نميكني ... اونوقت 4 تا بچه پر رو ميان اينجوري زر زر ميكنن.... :x :twisted:

هفت !

saman_sweden

Active Member
bolghani گفت:
سلامي دوباره
به نظر من دوستان شما هرچه ميخواهيد بنويسيد آقا سامان هم ساز خودش رو ميزنه و ميخواد همه حرف خودش باشه و هيچ ارزشي نداره بيشتر از اين با اين چنين شخصي بحث كرد (البته خيلي ببخشيد آقا سامان كه اين چينين نوشتم)
موفق باشيد.
من برات بجز طاها جان چيزي ننوشتم ولي طوري جوابم را دادي كه يكسري از طرفدارانت كه مانند خودت هستند و بعد تو اينجا رز مي رنند من گفتم اون احسان بايد بيايد معذرت بخواهد براي اينكه اين موضوع را يكي از مديران بي لياقت پرشين تولز در سايت پرشين تولز اولين بار مطرح كرده است
اگر بخواهيد موضوع را خاتمه دهيد

ACTIVE

Active Member
آقا من صورت هر جفت مديران و مسولان سايت رو ميبوسم . من كوچيك همه تونم
بابا ول كنيد ... دارن يواش يواش محيط سايت رو آلوده ميكنن ... آقا سامان كوتاه بيا . حالا ارزش نداره كه براي يه موضوع به اين كوچكي { البته به نظر ميرسه زيادم كوچيك نباشه } خودتون رو ناراحت بكنين .
من مسولين و سياستهاي سايت مقابل رو نميدونم ولي لااقل شما رو خوب ميشناسم و ازتون خواهش ميكنم از مسايل حاشيه صرف نظر كنيد و به موضوع و قصد اصليه سايت بپردازيد .
ممنونم

saman_sweden

Active Member
ACTIVE گفت:
آقا من صورت هر جفت مديران و مسولان سايت رو ميبوسم . من كوچيك همه تونم
بابا ول كنيد ... دارن يواش يواش محيط سايت رو آلوده ميكنن ... آقا سامان كوتاه بيا . حالا ارزش نداره كه براي يه موضوع به اين كوچكي { البته به نظر ميرسه زيادم كوچيك نباشه } خودتون رو ناراحت بكنين .
من مسولين و سياستهاي سايت مقابل رو نميدونم ولي لااقل شما رو خوب ميشناسم و ازتون خواهش ميكنم از مسايل حاشيه صرف نظر كنيد و به موضوع و قصد اصليه سايت بپردازيد .
ممنونم
ممنونم ACTIVE جان
راستش اينا رفتن تو سايت پرشين تولز در مورد سايت مجيد آنلاين يكسري دروغها نوشته كه بايد پاسخگو باشند منم از اين مسايل خوشم نميايد منظورم اينكه اگر احسان صاحب سايت پرشين تولز كه اجازه داده يكسري بيان پشت سر مجيد آنلاين حرفها بزنند و برند بايد خودش بياد رسما از مجيد آنلاين معذرت خواهي كند
هركسي كه اين پيام را ميبينه ميتونه به گوش احسان برسونه

saman_sweden

Active Member
دوستان شما هم بخونيد

من رقتم اونجا پاسخ بدم نامه ام را پاك كردند و دسترسي ام را قطع كردند
اما بخونيد كه چي ذر باره من نوشته اند اين نوشته از
black_jack_of_black_city
!گردن سايت حق داره
ميباشد

نميدونم شما چرا بدون اجازه حرفاي منو لينك دادين

آقا سامان
شما به نظر من يك آدم بيشعوري هستين كه فقط و فقط به ظواهر قضيه نيگا ميكنين البته من به آقا مجيد ارادت دارم اونم از نوع فقط مشهديش

ببينين يه موضوع دوستانه رو چقدر بغرنج كردين ما اونجا دنبال يه سري موضو عات بوديم و به جوابمون هم رسيديم

شما اگه ميخواين چيزي نقل قول كنين لطف كنين با انگوشتاي هنر مندتون تايپ كنين

و به پستاي ما لينك ندين حالا اگه من گفتم كه احسان به فكر پول هست جوابمو گرفتم و فهميدم كه همه به فكر پولن و اين دااش ما هم خب مشكلات داره ديگه

در مورد سامان اينو بگم كه يه مدير به خاطر لياقتش مدير ميشه و بايد واسه مديريت اخلاق داشته باشه وگر نه حكايتت ميشه مثه گاو 9 من شير

در ضمن از لاشي گفتنت فهميدم كي بزرگت كرده
اما پاسخ من به اين جمله خيلي محترمانه
لاشي گفتنت فهميدم كي بزرگت كرده
دوست من يا برادر ناتني من يادت رفته ننه تو مادر منم هستش منو مادر تو بزرگ كرده

Saeid Taheri

Active Member
فقط ميتونم بگم متا سفم سامان جان خيلي بده عوض اينكه ما بييايم فكرمون رو بزاريم روي هم تا هم مجيد آنلاين و هم پرشين تولز سايت هاي نمونه ي براي خارجي ها باشن و اونجا از ما تعريف كنن ولي ما ايراني در عوض داريم با خودمون ميجنگيم اين واقعا تعصف باره
ما بايد به هم كمك كنيم تا بتونيم حداقل در خارج از
مخاطباني جمع كنيم (منظور افراد غير ايراني)
نه اينكه به خاطر مسا>ل هيچ و پوچ به جون هم بفتيم
به هر حال ما ايراني هستيم و ايراني هم بايد...
موفق باشيد
اميدوارم روزي برسه كه ايراني ها همشون دست به دست هم بدن و .....
با تشكر

shaar

Member
صحيح!
ولي بنده خدا مجيد و احسان كه حرفي نزدن! آقا مجيد اومد پي تي و نامه اي پست زد و خيلي هم محترمانه و همه بروبچ هم احترام مجيد رو حتي بيشتر از صاحاباي پي تي دارن چون بيشتر سر بسر احسان ميزارن!
در هر صورت بريم به سمت پربار تر كردن محتواي فارسي در هر فورومي كه مي خواد باشه!

Saeid Taheri

Active Member
كاملا درسته مهم اينه كه ما بتونيم از اطلاعات هم استفتده كنيم و بتونيم خودمون رو در دنيا جا بندازيم و
بگيم كه ما هم هستيم البته يكي ديگر از اين مذيت ها
اين هست كه ما با هم دوست بشيم دوستان تازه پيدا كنيم كه اين خيلي خيلي مهمه كه دوستان ناديده گرفتن من خودم در اينجا با خيليها دوست شدم كه اين رو مديون سايت آقا مجيد و همكارانشون هستم يكي از بهترين دوستان من هم اگر خودشون قابل بدونند همين آقا سامان خودمون هستند كه صميمانه اينجا فعاليت مي كنند
با تشكر

saman_sweden

Active Member
shaar گفت:
صحيح!
ولي بنده خدا مجيد و احسان كه حرفي نزدن! آقا مجيد اومد پي تي و نامه اي پست زد و خيلي هم محترمانه و همه بروبچ هم احترام مجيد رو حتي بيشتر از صاحاباي پي تي دارن چون بيشتر سر بسر احسان ميزارن!
در هر صورت بريم به سمت پربار تر كردن محتواي فارسي در هر فورومي كه مي خواد باشه!
اين پرشين تولز بوده كه شروع كرده و احسان هم مقصر است در هر صورت ميتونست تايپك را ببنده و يا به اون افراد خودش اخطار بده ولي اينكار را نكرد و دست بچه ها را در نوشتن آزاد گذاشت
شما گه عصو فعال و يكي از مديران پرشين تولز هستيد به احسان بگيد بياد رسما از بچه هاي مجيد آن لاين پوزش بخواهد

MrMohi

Active Member
آقا اینجا چه خبره؟ فکر کنم مراسم تبدیل فروم به رینگ کشتی کجه!!! دوستان بیخیال شید دیگه!شما هیچ معنی این فحش هایی که دادید رو میدونین؟ فکر کنم مجید اگه بیاد این تاپیک رو ببینه از خجالت بره تو زمین!ا

ali12

New Member
اگه قرار باشه كسي عذرخواهي كنه شمايي آقا سامان كه از الفاظ ركيك نسبت به مدير هاي پرشين تولز استفاده كردي‌!
من توهيني نميبينم كه در پرشين تولز مطرح شده باشه !
يه نقد هستش كه شمام مي توني دوستانه بياي و نظرت رو بيان كني و برتري هاي مجيدآنلاين رو اونجا گوش زد كني نه اينكه چوب و چماق بگيري دستت و هر چي از دهنت در مياد ...

saman_sweden

Active Member
ali12 گفت:
اگه قرار باشه كسي عذرخواهي كنه شمايي آقا سامان كه از الفاظ ركيك نسبت به مدير هاي پرشين تولز استفاده كردي‌!
من توهيني نميبينم كه در پرشين تولز مطرح شده باشه !
يه نقد هستش كه شمام مي توني دوستانه بياي و نظرت رو بيان كني و برتري هاي مجيدآنلاين رو اونجا گوش زد كني نه اينكه چوب و چماق بگيري دستت و هر چي از دهنت در مياد ...
پس تو اينو تو پرشين تولز نخوندي كه نوشته
نقل از pedram1

همه در پرشین تولز...
مجید کیلویی چنده...

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
MrMohi گفت:
آقا اینجا چه خبره؟ فکر کنم مراسم تبدیل فروم به رینگ کشتی کجه!!! دوستان بیخیال شید دیگه!شما هیچ معنی این فحش هایی که دادید رو میدونین؟ فکر کنم مجید اگه بیاد این تاپیک رو ببینه از خجالت بره تو زمین!ا
سلام

دوستان من دو روزي نتونسم به خاطر اينكه امتحان داشتم بيام توي سايت الان كه اومدم اين تاپيك رو ديدم به قول MtMohi واقعا ناراحت شدم...

من همونطوري كه در پرشين تولز هم گفتم اينجا هم ميگم واقعا انجمنها پرشين تولر انجمنهاي پرباره و احسان هم سرور منه و دوست صميمي من هستش.. همه بچه هاي اونجا هم واسه من عزيزن.. اول كه اين تاپيك رو ديدم تا حدي خوشحال شدم چون فكر كردم الان اينجا بچه ها ميان نقاط ضعف و مشكلات سايتها رو بيان ميكنند اما وقتي موضوعات مطرح شده رو دنبال كردم ديدم چه فاجعه بزرگي انجام شده...
من قبل از اينكه اين سايت رو راه بندازم توي چند سايت خارجي عضو بودم.. خيلي جالب بود با اينكه خيلي از اونها از نظر كشوري با هم فرق داشتند يكيشون اينور دنيا يكيشون اونور دنيا بود ولي باز هم هميشه وقتي موضوعي مطرح ميشد از همديگه طرفداري ميكردند و هيچ وقت همديگه رو خراب نميكردند...
آقا سامان شما مدير انجمنها هستي و من به شخصه خيلي مخلص شما هستم چون واقعا كمكم كردين و يكي از قطبهاي كنترل اين سايت شما هستيد كه واقعا ممنونم ازتون.. اما اينو بايد بگم كه اصلا ازتون انتظار نداشتم كه حداقل در مورد هموطن خودمون اينطوري بحث كنيد.. البته ميدونم اين كار شما به خاطر لطفتون به سايت بوده اما ببخشيد اگر قراره كه اينطوري طرفداري بشه به نظر من نشه بهتره.. آخه اينطوري بين بچه هاي دو سايت باعث جنگ دعوا ميشه و طبق معمول كه هميشه ميگم آخرش هم هيچ فايده اي نداره و فقط به اين ختم ميشه كه اعصابمون رو خورد كرديم و چند نفر از هم دلخور شدن... به نظر من اصلا كار درستي نيست اينكه بيايم انتقاد هاي خودمون رو با فحش و ناسزا بيان كنيم.... اين تاپيك خيلي ميتونه مفيد باشه از اين نظر كه خب ميايم دو سايت رو از نظر مشكلات و معايب و همچنين امكاناتي كه دارند مقايسه ميكنيم و هر دو سايت ميتونن بهتر به هدف خودشون كه آموزش و كمك به ديگرونه برسند اما وقتي كه يك جايي دعوا و جنگ باشه هيچ فايده اي نداره و انتهاي بحث هم از همون اولش معلومه!

البته من اين حرفم فقط به آقا سامان نيست من كلا عرض ميكنم كه دوستاني كه انتقاد هاي خودشونو خيلي بد بيان كردن به نظر من كار اشتباهي بوده...

من اينجا به عنوان مدير اين سايت از تمامي برو بچه ها و تمامي سروران خودم در پرشين تولز كه اين تاپيك باعث ناراحتيشون شده معذرت خواهي ميكنم و اميدوارم كه مارو ببخشند...

اين نكته رو هم عرض كنم بدون رو درواسي اگر قرار باشه انتقادات و پيشنهاداتون به اين ترتيب ادامه پيدا كنه اين تاپيك رو پاك ميكنم... خواهشا بياين و مشكلات و مزايايي كه هر سايت داره رو بيان كنيد كه مديران سايت سعي كنند اونها رو برطرف كنند

مخلص همگي

مجيد

saman_sweden

Active Member
Majid گفت:
آقا مجيد سلام اونا اول شدوع كرده اند و وقتي مدير سايت احسان سكوت مي كنه يعني عملا حرفهاي مديران خود را تاييد مي كتد

اين نمونه حرفهايي از پرشين تولز اسيت

aaber_piade
يک دنگ از سايت به نامشه
اقا هيچ جا پرشن تولز نميشه.. مجيد انلاين هم طراحيش سنگين شده اعصاب من خورد ميشه ديگه اصلا زياد نمي رم اونجا

pedram1
اقا ... معرفت ....صفا ... دوستی.... عشق ... زندگی.... معلومات.... و...
همه در پرشین تولز...
مجید کیلویی چنده...
درسته امکانات اینجا کمتره ... ولی خداییش بروبچز باحالترن ...
مگه نه...؟
اقا من خودشیرینی نمیکنم... اینجا که مال بابای من نیست ...
ولی دم صاحاب سایت گرم...
چاکریم همگی...

....P30....
!گردن سايت حق داره
فقط پرشين تولللللز !
نبينم حرف از مجيدآفلاين بزنيد ها !
من كلا جو صميمانه اينجا رو به اون جو مقرراتي و خشك مجيد آفلاين ترجيه ميدم
فقط پرشين تولللللز ! !

arash_kh
!گردن سايت حق داره
متاسفانه مدير خيلي بي ادبي داره مجيد آن لاين !! (saman_sweden):

black_jack_of_black_city
!گردن سايت حق داره
نميدونم شما چرا بدون اجازه حرفاي منو لينك دادين

آقا سامان
شما به نظر من يك آدم بيشعوري هستين كه فقط و فقط به ظواهر قضيه نيگا ميكنين البته من به آقا مجيد ارادت دارم اونم از نوع فقط مشهديش

ببينين يه موضوع دوستانه رو چقدر بغرنج كردين ما اونجا دنبال يه سري موضو عات بوديم و به جوابمون هم رسيديم

شما اگه ميخواين چيزي نقل قول كنين لطف كنين با انگوشتاي هنر مندتون تايپ كنين

و به پستاي ما لينك ندين حالا اگه من گفتم كه احسان به فكر پول هست جوابمو گرفتم و فهميدم كه همه به فكر پولن و اين دااش ما هم خب مشكلات داره ديگه

در مورد سامان اينو بگم كه يه مدير به خاطر لياقتش مدير ميشه و بايد واسه مديريت اخلاق داشته باشه وگر نه حكايتت ميشه مثه گاو 9 من شير

در ضمن از لاشي گفتنت فهميدم كي بزرگت كرده

و................

در ضمن اين افراد كه نوشته شده گردن سايت حق داره و غيره از مديران هستند

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
سلام سامان جان

راستش در اين مورد بايد بگم اون دوستان نظرات خودشون رو مطرح كردند ... و خب هر كسي ميتونه هر نظري داشته باشه... به نظر من نظر اوليه شما هم خب چون نظر بود مناسب بود اما اينكه اون رو ادامه بديم و در موردش به دعوا بپردازيم اصلا كار درستي نيست..

در هر صورت آقا من كوچيك همتونم اگر ناراحت شدين آقا سامان من ازتون معذرت ميخوام... لطفا اجازه بدين اين دوستي و صميميتي كه بين بچه هاي دو سايت هست باقي بمونه و حتي محكم تر هم بشه

مخلصيم

مجيد

saman_sweden

Active Member
Majid گفت:
سلام سامان جان

راستش در اين مورد بايد بگم اون دوستان نظرات خودشون رو مطرح كردند ... و خب هر كسي ميتونه هر نظري داشته باشه... به نظر من نظر اوليه شما هم خب چون نظر بود مناسب بود اما اينكه اون رو ادامه بديم و در موردش به دعوا بپردازيم اصلا كار درستي نيست..

در هر صورت آقا من كوچيك همتونم اگر ناراحت شدين آقا سامان من ازتون معذرت ميخوام... لطفا اجازه بدين اين دوستي و صميميتي كه بين بچه هاي دو سايت هست باقي بمونه و حتي محكم تر هم بشه

مخلصيم

مجيد
آقا مجيد من از دست شما ناراحت نيستم فقط ازدست آقا احسان ناراحتم كه اجازه مي دهد مديرانش هرچه دوست دارند در مورد سايتهاي ديگر بنويسند بدون اينكه عكس العملي از خود نشون بده ودر ضمن در سايت پرشين تولز يه دستگاه سانسور بزرك برقراره هرجه كه به ضرر خودشونه سريع پاك مي كنند و طافت شنيدن انتقادات ديگران را ندارند اما براي ديگران هر گه خودشان دوست دارند مي نويسند بعنوان نمونه من چند ماه پيش يه سايت در اونجا معرفي كرده بودم كه همه از دلريش تقليد كرده و نوشتند سايت در پيتي است و من هربار براي هر كدوم پاسخ داده بودم همه را پاك كرده اند
ميدونيد چرا
براي اينكه از غريبه ها خوششون نمي آيد
حال اين پرشين تولز با اين طرز تفكر چطوري ميتونه پيشرفت داشته باشه
اين مطالب زل نميخواستم بنويسم از آنجاكه نوشته ايد
راستش در اين مورد بايد بگم اون دوستان نظرات خودشون رو مطرح كردند ... و خب هر كسي ميتونه هر نظري داشته باشه... به نظر من نظر اوليه شما هم خب چون نظر بود مناسب بود
منم نظر خودم را مي نويسم
راستي اينهمه جرا فقط بيننده هستند به مجيد آن لاين راي بدهيد تا ديگران بدونند كه مجيد آنلاين حيلي قوي است و طرفدار زياد داره
آقا محيد شما هم حق راي داريد راي تون را هنوز نداده ايد

سلام
آقا مجيد حرف شما تا حدودي صحيح است.
اين سايت مال همه است خودتون هم بارها تاكيد كرديد و توهين به سايت يعني توهين به همه مجيد آنلايني ها. ما چون بهمون توهين شده بود اومديم يك تاپيك ساختيم و خودمون براي خودمون نظراتمون را بيان كرديم و توهيني هم به شخص يا سايتي نكرديم و حتي نرفتيم اونجا به يكي از اون ها يك تو هم بگيم تا اينكه يك بنده خدايي اومد از آقا سامان يك نمونه خواست كه آقا سامان هم اومد بهش نشون داد از اينجا بود كه علاوه بر توهين هايي كه شده بود در انجمن پرشين تولز دوباره توهين شروع شد و ما متوجه شديم اولين باري نبوده كه اينگونه توهين مي كنند و آخرين بار هم نخواهد بود كه با توجه به اينكه خيلي توهين مي شد اما مجيدآنلايني ها چيزي نگفتند كه در اين وسط يك نفر از كوره در رفت و جواب هايي را به اون ها داد كه اين شخص به طور اتفاقي سامان بود.پس از اون هم كه داريد مي بينيد...
اين شرح اون چيزي بود كه گذشت.
اين مطالبي را كه در پايين مي خونيد فقط نظر من است
زماني يك شخص كم سواد و نفهم مياد به من توهين مي كنه اما من اصلا برام مهم نيست چون هيچ توقعي ازش ندارم يعني بيشتر از اين نمي فهمه كه ... به اين دليل فكر مي كنم كه اصلا اتفاقي نيافتاده اما يك موقع آدم از شخصي كه دوست و ... هستش يك توقعي داره كه اگر اين موارد را از اون شخص ببينه بهش انتقاد و حتي اعتراض مي كنه هر چقدر هم كه باهاش صميمي و ... باشد.
من كاري به مديران انجمن هاي پرشين تولز ندارم چون اصلا نمي دونم اونجا يك كاربر تحت چه شرايطي مدير ميشه! شايد زماني كه يك كاربر تعداد ارسال هاش به مقدار خاصي برسه مدير بشه و ... اما ما از مديران سايت توقع ديگري داشتيم.آقا سامان فرمودند كه مدير پرشبن تولز مقصره و بايد معذرت خواهي كنه اما نظر من اين نيست من مي گم اوشون در اين مورد كوتاهي كرده كه يك نمه هم با آگاهي بوده اما به نظر من نه نيازي است كه ايشون بياد عذر خواهي كنه نه چيزي!
گذشت از صفات بزرگان است.البته نه بنده حقير
اينها فقط نظر من بود نه بيشتر!

در ضمن آقا سامان نيازي نيست كه مرتب بگيد اين پيغام را به مدير برسونيد من به شما قول ميدم همونطوري كه شما مي دونيد اونجا چه خبره اون هام مي دونن اينجا چه خبره! نه؟

rouhollah

Member
جالبه

واقعا

من همون بلك جكم

هيچ توهيني نشده آها متوجهم
من نمدونم چقدر با اين ايرونيهاي خارج از كشور سرو كله بزنم بعضياشونواقعا آقان و بعضيشون هم واقعا با تمدن
ولي اينو در نظر داشته باش
اون پستي كه من در باره تو نوشتم اول اينجا نوشتم بعد اونجا كپي كردم

اينم يه ضرب المثل شيرين پارسي

(خريت نه تنها علف خوردن است)

من با مجيد موافقم اگه پست منو خونده باشين هموني كه اول نوشتم

از مجيد آنلاين تعريف كردم و يه جورايي از احسان ايراد گرفتم

سامان عزيز اگه جاي من بودي الان شايد احساس خوبي نميداشتي

چون حرفايي زده ميشه كه دل آدم خون ميشه قبل از اينكه تو حتي فكر بكني كه مجيد اسم پسره يا دختر
من يه نتباز معتاد سر وته مجيد آنلاين رو به سيخ ميكشيدم ببينم جديد چي داره

خلاصه هر چي باشه مجيد همشهريمونه
مجيد هم ميدونه من چي دارم ميگم و همين هم واسه من بسه
خلاصه فرض كنين يه سايت داريم مثه پي تي
اگه نقد 4 تا مثه تو نباشه كه سايت پيشرفت نميكنه

من يه اخلاقي دارم كه خيلي باحاله و اون اينه كه حرف منطقي رو حتي اگه از دشمنم باشه قبول ميكنم

و مجيد

تو از بر و بچز ناراحت نشي همه با موين و خيلي هم توپن

جدیدترین ارسال ها

بالا