saalek110
Well-Known Member
لیست تاپیک های من
من تابحال حدود ۵۰۰ تاپیک زدم.
که می خواهم لیست آنها را در این تاپیک بزنم.
ولی تاپیک های تالار الکترونیک را لیست نمی کنم چون تالار الکترونیک خودش لیست دارد.
تاپیک اصلی تالار الکترونیک که مثل درختی ، بقیه تاپیک ها از اون منشعب می شوند ، تاپیک زیر است:
forum.majidonline.com
همچنین تاپیک های آموزش زبان های خارجی را لیست نمی کنم.. در تاپیک اصلی آن لیستش هست.
لینک تاپیک اصلی آموزش زبانهای خارجی ، انتهای صفحه اول است. در زیر هم لینک تاپیک آموزش زبانهای خارجی را می زنم:
forum.majidonline.com
رکوردها:
تاپیک سایت خود را بسازید با بیش از ۵۰۰ پست درازترین.
و تاپیک آموزش مصور ویژوال بیسیک با 195 هزار بازدید ، پربازدید ترین است.
من تابحال حدود ۵۰۰ تاپیک زدم.
که می خواهم لیست آنها را در این تاپیک بزنم.
ولی تاپیک های تالار الکترونیک را لیست نمی کنم چون تالار الکترونیک خودش لیست دارد.
تاپیک اصلی تالار الکترونیک که مثل درختی ، بقیه تاپیک ها از اون منشعب می شوند ، تاپیک زیر است:

دفتر کار آموزش الکترونیک و ربات ، سوالات رایج و نقشه راه
دفتر کار چون تعداد تاپیک ها زیاد است، من مجبورم توضیحات را یک جا جمع کنم و اینجا این کار را می کنم. تاپیک دفتر کار ، هسته و تنه درخت آموزش ماست. که مبتدی و حرفه ای از اینجا شروع می کنند. صفحه اول این تاپیک آموزش الکترونیک پایه و لینک به تاپیک آموزش الکترونیک صفحه دوم روباتیک و لینک به...

همچنین تاپیک های آموزش زبان های خارجی را لیست نمی کنم.. در تاپیک اصلی آن لیستش هست.
لینک تاپیک اصلی آموزش زبانهای خارجی ، انتهای صفحه اول است. در زیر هم لینک تاپیک آموزش زبانهای خارجی را می زنم:

یادگیری زبان های خارجی ، لینک آموزش های زبانهای خارجی
یادگیری زبان های خارجی عربی ، انگلیسی ، آلمانی ، اسپانیایی ، هندی ، ترکی استانبولی ، و روسی. اندونزیایی. سایت دانلود از یوتیوب: https://ssyoutube.com/en729KS الان ، اوایل دیماه ۱۴۰۳ است. در فروم خودم قسمت زبانهای خارجی زدم و مشغول تمرین هستم. تاپیک مربوط...

رکوردها:
تاپیک سایت خود را بسازید با بیش از ۵۰۰ پست درازترین.
و تاپیک آموزش مصور ویژوال بیسیک با 195 هزار بازدید ، پربازدید ترین است.
آخرین ویرایش: